Εν το μεταξύ είχαμε πάει την περίοδο με τις κερασιές.Και στο Τόκυο είχανε ξεκινήσει και κάνανε πικνικ στα πάρκα.Μας καλούσαν να κάτσουμε μαζί τους να φάμε.Εκεί είδα και πρώτη φορά να ντύνουν τα σκυλιά τους κανονικά με ρούχα.Όσο για την καθαριότητα που λες τρομερό.Είχαν ταμπέλες που έλεγε απαγορεύεται να πετάς σκουπίδια στο δρόμο πρόστιμο 300 δολάρια αλλά πουθενά κάδοι.Πραγματικά δεν ξέραμε που να πετάξουμε σκουπίδια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ιαπωνία ( big in Japan)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 171
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.979
- Πόντοι
- 456
Τι να πεις τυπε, έχεις δίκιο, οι άνθρωποι είναι βλαμμένοι...Εν το μεταξύ είχαμε πάει την περίοδο με τις κερασιές.Και στο Τόκυο είχανε ξεκινήσει και κάνανε πικνικ στα πάρκα.Μας καλούσαν να κάτσουμε μαζί τους να φάμε.Εκεί είδα και πρώτη φορά να ντύνουν τα σκυλιά τους κανονικά με ρούχα.Όσο για την καθαριότητα που λες τρομερό.Είχαν ταμπέλες που έλεγε απαγορεύεται να πετάς σκουπίδια στο δρόμο πρόστιμο 300 δολάρια αλλά πουθενά κάδοι.Πραγματικά δεν ξέραμε που να πετάξουμε σκουπίδια.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.312
- Πόντοι
- 22.266
Δεν μπορώ να καταλάβω σαν τουρίστας λίγων ημερών αν είναι καταπιεσμένος ή απλά η κουλτούρα τους ..πάντως είναι άλλος κόσμοςΤο ξέρω το Χάτσικο το είχα δει.Είναι καταπιεσμένοι μην το ψάχνεις.Είναι στο άλλο άκρο.Υπευθυνότητα μέχρι θανάτου.Είχαμε πάει σε ένα δισκάδικο να παρούμε cd μουσικής που Ιαπωνία είναι άλλη αγορά ειδικές συλλεκτικές εκδόσεις κλπ κλπ.Δεν ξέραμε πήραμε από τα ράφια αυτά που θέλαμε αλλά τελικά αυτά τα έχουν δείγμα.Πήγαμε ταμείο τα δώσαμε έφερε από μέσα άλλα άνοιγε τα δείγματα άνοιγε και τα κανονικά έπρεπε να του πούμε για κάθε cd οκ και μετά τα πακετάριζε.Αφού τελειώσαμε με όλα τα οκ (πήραμε καμια 20ρια και ο καθένας cd) χτύπησε το νούμερο στην ταμειακή του είπαμε οκ του δώσαμε τα χρήματα σε ένα πιατάκι τα πήρε σκυμμένος είπε ευχαριστώ.Επέστρεψε τα ρέστα στο πιατάκι πρώτα τα χοντρά του είπαμε οκ μετά τα ψιλά του ξαναείπαμε οκ και μετά πήρε τα cd και άρχιζε να τα βάζει στις σακούλες υπολογίζοντας να είναι το βάρος και ο όγκος συμμετρικά στις σακούλες.Τα πήραμε του είπαμε οκ και μετά φύγαμε.Και πάλι σκύψιμο και πάλι ευχαριστώ.Όλο αυτό στο ταμείο πρέπει μα πήρε κανα 20λεπτο.Εν το μεταξύ πίσω μας άλλος πελάτης Ιαπωνέζος περίμενε να τελειώσουμε ήρεμα.Την 1-2 μέρα οκ μετά την τρίτη-τέταρτη μέρα άρχισε να γίνεται κουραστικό αυτό.Στο Κυότο σε κάποια φάση χαθήκαμε και σταματήσαμε σε μια στάση λεωφορείου για οδηγίες.Μιλήσαμε σε έναν 50άρι ευγενέστατος άρχισε να μας δίνει οδηγίες πάλι καλά μίλαγε Αγγλικά με το που έφτασε όμως το λεωφορείο αγχώθηκε και αμέσως σταμάτησε μας είπε συγνώμη δεν μπορώ να το χάσω μπήκε μέσα και έφυγε.Και στο μετρό στο Κυότο πετύχαμε ένα Αμερικάνο είχε τρελαθεί.Δεν μπορούσε να καταλαβάει πως δουλεύει το μετρό τις διαδρομές (όντως θέλει λίγο εξάσκηση η λογική του με τις εταιρείες με τις ζώνες άσε που είναι στα γιαπωνεζικα) φώναζε από απόγνωση δεν σταμάταγε κανένεας να τον βοηθήσει τρέχανε όλοι για τις δουλειές τους.Τελικά τον εξυπηρέτησα εγώ τον άνθρωπο.Έτοιμος να βάλει τα κλάματα.Ήταν και ντερέκι εν το μεταξύ εβλέπες στον ορίζοντας εναν τύπο ντερέκι στη μέση του διαδρόμου να τρέμει απο τα νεύρα του και να φωνάζει βοήθεια κάποιος και γύρω του σφαίρα να τρέχουν γιαπωνεζοι.Σουρεάλ σκηνικό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ζηλεύουν την οργάνωση ,μεθοδικότητα τιμιότητα εργατικότητα και δημοκρατία μας...Εγώ διαβάζω πως στο τουίτ όλο κάτι ατάκες στα Ελληνικά πετάει γιατί μας θαυμάζει και μας σέβεται ως λαό... όπως ολόκληρος ο πλανήτης βέβαια γιατί είμαστε και γαμω τις χώρες...
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.312
- Πόντοι
- 22.266
Κ εμένα σκουπιδοτενεκές είχαν καταντήσει οι τσέπες μουΕν το μεταξύ είχαμε πάει την περίοδο με τις κερασιές.Και στο Τόκυο είχανε ξεκινήσει και κάνανε πικνικ στα πάρκα.Μας καλούσαν να κάτσουμε μαζί τους να φάμε.Εκεί είδα και πρώτη φορά να ντύνουν τα σκυλιά τους κανονικά με ρούχα.Όσο για την καθαριότητα που λες τρομερό.Είχαν ταμπέλες που έλεγε απαγορεύεται να πετάς σκουπίδια στο δρόμο πρόστιμο 300 δολάρια αλλά πουθενά κάδοι.Πραγματικά δεν ξέραμε που να πετάξουμε σκουπίδια.
TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.979
- Πόντοι
- 456
Οι Ιάπωνες τα βάζουν στον γκώλο τους...Κ εμένα σκουπιδοτενεκές είχαν καταντήσει οι τσέπες μου
Όσον αναφορά τη χρήση τις ατομικής βόμβας εμείς πλέον το κρίνουμε σε περίοδο ειρήνης και μετά από 80 χρόνια! Αυτοί που αποφάσιζαν τότε είχαν άλλα προβλήματα να αντιμετωπίσουν!
Μια απόβαση στη Ιαπωνία θα κόστιζε στην Αμερική πολλές ψυχές και όταν πρέπει να διαλέξεις πιανού ψυχές θα σώσεις και πιανού θα χαθούν νομίζω οτι οποιοσδήποτε ήταν στη θέση τις Αμερικής το ίδιο θα έκανε! Αυτό που μπορούσαν να είχαν κάνει βέβαια ήταν μια επίδειξη/ δοκιμή με Ιάπωνες αξιωματούχους παρόντες και μετά το κρίμα στο λαιμό τους!
Το θέμα βέβαια είναι οτι η κατοχή πυρινικών δεν εξασφαλίζει οτι δεν θα στην πέσουν! Δες Αγγλία - Αργεντινή στον πόλεμο των φοκλαντς
Μια απόβαση στη Ιαπωνία θα κόστιζε στην Αμερική πολλές ψυχές και όταν πρέπει να διαλέξεις πιανού ψυχές θα σώσεις και πιανού θα χαθούν νομίζω οτι οποιοσδήποτε ήταν στη θέση τις Αμερικής το ίδιο θα έκανε! Αυτό που μπορούσαν να είχαν κάνει βέβαια ήταν μια επίδειξη/ δοκιμή με Ιάπωνες αξιωματούχους παρόντες και μετά το κρίμα στο λαιμό τους!
Το θέμα βέβαια είναι οτι η κατοχή πυρινικών δεν εξασφαλίζει οτι δεν θα στην πέσουν! Δες Αγγλία - Αργεντινή στον πόλεμο των φοκλαντς
Black Panther91
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 33.565
- Πόντοι
- 6.186
εγώ στην κίνα από Πεκίνο για εσωτερική Μογγολίαστη γερμανια ειχα ταξιδεψει με ενα αναλογο τρενο και εδειχνε στο βαγονι την ταχυτητα.
δεν το πιστευα οτι πηγαινε με 280χλμ +
TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.979
- Πόντοι
- 456
Ο φιλευσπλαχνος και ανοιχτομυαλος Αμερικανός συγχώρησε αυτούς και τους Γερμανούς, τους βοήθησε και τους έκανε συμμάχους του μετά τον πόλεμο... αυτό είναι πολιτισμός...Όσον αναφορά τη χρήση τις ατομικής βόμβας εμείς πλέον το κρίνουμε σε περίοδο ειρήνης και μετά από 80 χρόνια! Αυτοί που αποφάσιζαν τότε είχαν άλλα προβλήματα να αντιμετωπίσουν!
Black Panther91
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 33.565
- Πόντοι
- 6.186
Ωραίος ρε φίλε! Μου θύμισες πολλά, είχα πάει πριν 11 χρόνια 20 χρονών ήμουν, ωραία χώρα μου άρεσε πολύ το μόνο που με είχε ενοχλήσει τότε ήταν ο ρατσισμός προς τους ξένους ( τον οποίων τον έχουν κ οι Κινέζοι ) που δεν μας άφηναν να μπούμε σε κάποια εστιατόρια, καταστήματα κ μπουρδελα γιατί ήμασταν ξένοι! Μας έστελναν σε κάποια με Φιλιππινέζες εντωμεταξύ Τόκιο είχα πάει από Φιλιππινες . Αλλά γενικά μου άρεσε πολύ τότε για μένα ήταν όλα πρωτόγνωρα κ ενθουσιαζόμουν με τα πάντα.
geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.864
- Πόντοι
- 34.478
σιγα ρε μαλακες την πολη
εκτος το οτι ειναι φουτιριστικη, μαλλον ηταν φουτουριστικη η αρχιτεκτονικη της
ειναι μια βαρεμαρα και μιση
φαγητο για εμετο εκτος αν εισαι μερακλης
μαγαζακια με τυχερα παιχνιδια που οταν ανοιγει η θυρα ο θόρυβος που κανουν ειναι εκκωφαντικος
και κινηση απαραδεκτη
και για να μην πω για μαϊμου πυργους αϊφελ κτλ
εκτος το οτι ειναι φουτιριστικη, μαλλον ηταν φουτουριστικη η αρχιτεκτονικη της
ειναι μια βαρεμαρα και μιση
φαγητο για εμετο εκτος αν εισαι μερακλης
μαγαζακια με τυχερα παιχνιδια που οταν ανοιγει η θυρα ο θόρυβος που κανουν ειναι εκκωφαντικος
και κινηση απαραδεκτη
και για να μην πω για μαϊμου πυργους αϊφελ κτλ
geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.864
- Πόντοι
- 34.478
οσες πηγε ο κολλητος σου Μοσχα^ Ασε μας ρε παραμυθα και εσυ ... ποσες φορες πηγες στο Τοκιο?
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.243
- Πόντοι
- 3.656
Ρε τζων αστην Ιαπωνία αν πας με λεοφωρειο όπως Μολδαβία θες τρεις ζωές πηγαινέλαVOLCANARA ΠΟΣΤΑΡΕ ΚΑΝΑ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ ΜΟΥΝΕΤΟ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!
Γαμισε το
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.243
- Πόντοι
- 3.656
Έχει Δαφνί που δέχεται δωρεάν επισκέπτες από την ΕλλάδαVolcano το Tokyo έχει.....
Οίκους Ανοχής?
Στούντια?
Μασατζιδικα?
Κωλομπαρα?
Στριπτιτζαδικα?
Call Girls?
Πιάτσα στο δρόμο?
Εκεί που γ@μ@ς?
1belkinjo2
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 332
- Πόντοι
- 21
Μια και το ανέφερες, θυμήθηκα αυτόν τον πρόσφατο διάλογο στο twitter του Έλον:Εγώ διαβάζω πως στο τουίτ όλο κάτι ατάκες στα Ελληνικά πετάει γιατί μας θαυμάζει και μας σέβεται ως λαό... όπως ολόκληρος ο πλανήτης βέβαια γιατί είμαστε και γαμω τις χώρες...
On topic, πολύ ωραίο θέμα, σε ζηλεύω αφάνταστα volcano...
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.243
- Πόντοι
- 3.656
Μολδαβία πεστου να πάει του ΜΑΛΑΚΑVolcano το επόμενο σου ταξίδι να είναι πιο βατό για τον μέσο Έλληνα αλλά και για το μέσο μέλος του Bou.
Αυτά τα υπερατλαντικά ταξίδια είναι υπερπαραγωγές!
Τα ποσά για μεταφορικά, διαμονή, σίτιση και night life είναι αστρονομικά!
Υπάρχουν μέρη πάρα πολύ κοντά από την Ελλάδα που είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ και πάς με πολύ μικρό budget$.
Με εκπληκτικές κουλτούρες, έθιμα και παραδόσεις.
Τρομερή αρχιτεκτονική.
Ωραία τοπικά φαγητά.
Απίστευτα αξιοθέατα.
Και άλλα πολλά!
Και φυσικά δεν μιλάω καν για Ευρώπη. Έχει καταντήσει βαρετή.
Μιλάω για Βαλκάνια και Πρώην Σοβιετική Ένωση.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.243
- Πόντοι
- 3.656
Σιγά ρε. Το να ζηλέψεις. Ενασ κοντός γέρος άφραγκος βάζει φώτο από το ίντερνετ ο μαλακας. Στα τρία πέντε πηγάδια μένει. Άσε ρε σε τα μαςΜια και το ανέφερες, θυμήθηκα αυτόν τον πρόσφατο διάλογο στο twitter του Έλον:
On topic, πολύ ωραίο θέμα, σε ζηλεύω αφάνταστα volcano...
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.243
- Πόντοι
- 3.656
Και με Γαμω τους κατοίκουςΕγώ διαβάζω πως στο τουίτ όλο κάτι ατάκες στα Ελληνικά πετάει γιατί μας θαυμάζει και μας σέβεται ως λαό... όπως ολόκληρος ο πλανήτης βέβαια γιατί είμαστε και γαμω τις χώρες...
Πχ παπά πορνομεταναστη εσένα τον μολδολαγνο κλπ κλπ
Τσάρκας4
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 872
- Πόντοι
- 96
Bάζω αυτό το κομμάτι το οποίο ΔΕΝ πρόκειται να φάμε! Το άθλημα μας στην Ιαπωνία είναι πανάκριβο . Για τα μαγαζιά του Τόκυο που γίνεται παιχνίδι πρέπει να έχεις γνωστό και κατά προτίμηση από την τοπική μαφία ( Γιακούζα) για να μπεις. Οπότε αρκεστείτε στις τσόντες με γκέισες κ.α. Εγώ μπόρεσα και γάμησα τέτοιες όπως αυτή της φωτογραφίας που έρχονταν εδώ για τις ανάγκες της Ιαπωνικής πρεσβείας μέσω γνωστού μου κονέ που δυστυχώς δεν έχω πια. Ότι έφαγα, έφαγα !
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις
- 13K