Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.292
- Πόντοι
- 4.546
@sex volcano πολύ ωραίο νήμα φίλε μου
στη γερμανια ειχα ταξιδεψει με ενα αναλογο τρενο και εδειχνε στο βαγονι την ταχυτητα.Η οργή του bullet train 300+ χλμ
απαγορεύονται οι μεγάλες βαλίτσες κ ένα εισητηρίο πχ Αθήνα Θεσσαλονίκη κοστίζει 150 ευρώ one way
Αν κινηθείτε για βόρεια μπορείτε να πάρετε το εισητηρίο με δωρεάν γεύμα αλλά για νότια δεν το έχει δυστυχως
Κ στην Ορεστιάδα νέα Βύσσα λαγός πέπλο Αλέξανδρουπολη έτσι πανε τα τρένα μαςστη γερμανια ειχα ταξιδεψει με ενα αναλογο τρενο και εδειχνε στο βαγονι την ταχυτητα.
δεν το πιστευα οτι πηγαινε με 280χλμ +
σου μιλαω για μια δεκαετια πισω σχεδον.Κ στην Ορεστιάδα νέα Βύσσα λαγός πέπλο Αλέξανδρουπολη έτσι πανε τα τρένα μας
Ε κ εγώ για Έβρο μιλώ προ εικοσαετίας τόσο τρεχαν τα τρένα 300-350 χλμ / μερασου μιλαω για μια δεκαετια πισω σχεδον.
ωραιος, δεν το ηξεραΕ κ εγώ για Έβρο μιλώ προ εικοσαετίας τόσο τρεχαν τα τρένα 300-350 χλμ / μερα
Να στείλε μου κμαν να στείλει τις υπόλοιπες πυρηνικές του κεφαλεςΤο παίζουν κύριοι στη χώρα τους, δεν τρώνε στο δρόμο και λοιπές μαλακίες ενώ κυκλοφορούν στην Ευρώπη σαν άστεγοι όταν πάνε διακοπές, τρώνε στριτ φουντ και καπνίζουν περπατώντας... μισή δουλειά κάναν κάποτε οι Αμερικάνοι...