Νέα

Ιαπωνία ( big in Japan)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 171
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Με τόση πίεση και κανόνες που ζουν θα ήταν λύτρωση για αυτούς...
Αν κάτι "φταίει" για τους κανόνες τους είναι ο τρόπος με τον οποίο χτίστηκε και αναπτύχθηκε η κοινωνία τους. Αν σκεφτείς ότι στον ΒΠΠ ενώ είχε παραδοθεί η Γερμανία, η Ιαπωνία για το λόγο ότι η κουλτούρα τους δεν τους άφηνε ηθικά να παραδοθούν συνέχισαν τον πόλεμο καταλήγοντας στα γνωστά αποτελέσματα. Το έχω ξαναπεί, χώρες όπως η Ελλάδα είναι παράδεισος για τέτοιους λαούς, ελαστικοί έως και ανύπαρκτοι κανόνες βοηθούν στο ξεσάλωμα χωρίς να νιώθουν ενοχές.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Αφιερωμένο στοn yutaka!! Παιδικό φίλο εξαφανισμένο κ σπουδαίο μουσικο

Δεν υπάρχει ταξιδιώτης ή σεξοτουριστας που να μην επιχειρήσει να επισκεφτεί την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου ...χώρα 97 κ δεν ξέρω να πω αν είναι η πιο ωραία αλλά είναι σίγουρα η χώρα με τους πιο ξεχωριστούς ανθρώπους παγκοσμίως!!τι κ αν έχω δει masai στην Κένυα ή Ζουλού στη νότια Αφρική ή Εσκιμώους στη Λαπωνία και. Ιθαγενείς στον Αμαζονία ,,οι Ιάπωνες είμαι μια ξεχωριστή φυλή ....

Ήμουν Σεούλ και από εκεί Τόκυο Ναρίτα ( προσοχή τυπολατρες οι Ιάπωνες κ πρέπει να έχεις τρία διαφορετικά q code και vaccinated certificate ή pcr .

Η Ιάπωνες μια άκρως φεουδαρχική κοινωνία έως το 1860 ..όμως με τη βοήθεια του αυτοκράτορα meiji και των δυτικών που έβλεπαν τις δυνατότητες στο εμπόριο μπόρεσαν κ τους έβαλαν στοιχεία δυτικά στη διοίκηση κ κατάφεραν να φτιάξουν το ιαπωνικό θαύμα ...
.
Χώρα που απογοητεύεται το κάπνισμα στο δρόμο κ δεν βλέπεις σκουπίδι πουθενά ενώ δεν έχουν κάδους στους δρόμους διότι θεωρείται αγένεια να τρως στο δρόμο..
Αφού φτάσεις αμέσως sim card και Japan train rail pass ,,250 euro προσφορά για τους τουρίστες αφού αλλιώς μια διαδρομή με το bullet train πχ για Χιροσίμα θέλει 150 ευρώ .
Ασφαλώς κ θα ταξιδέψετε με bullet train είναι μοναδική εμπειρία..
Στα δύσκολα οι πληροφορίες για imekura ( μπουρδέλα που γαμας με φαντασίωση πχ ντυμένες αστυνομικινες..και soaplands ενώ έχει blow job bar που πλέον κλείσανε τα πιο πολλά..
Διαμονή ή shibuya ή shinjuku golden gai kabchiko η μπουρδέλο περιοχή κ η κυριλέ ginza .

Akihibara για ηλεκτρονικά παιχνίδια που γίνεται χαμός
Κ φυσικά shibuya crossing street το σταυροδρόμι που παίρναν καθημερινά 2 εκατομμύρια άνθρωποι με το άγαλμα του Χατζίκου σκύλου

Επίσκεψη στα ανάκτορα κ τους κήπους αφού μέσα στο ανάκτορο μόνο δύο μέρες το χρόνο μπορεί ο λαός να μπει και ασφαλώς από ψηλά είτε στο skytree πανύψηλο κτήριο 600+ μέτρα αλλά μακριά από κέντρο ..όμως αξίζει το Τόκυο tower σαν πιο ιστορικό κτήριο ..

Big in japan δλδ η έκφραση όπου μπορείς να είσαι αποτυχημένος αλλά να έχεθεβ η επιτυχία στην Ιαπωνίας ( ειδικότερα έκφραση στη μουσική )

Η χώρα που σε κερδίζει όχι τόσο με τις ομορφιές της αλλά με τη νοοτροπία του κόσμου κ αν έχω δει όλη την Ασία κιμά Κορέα Περσία λιβάνι Ομάν Κατάρ Εμιράτα Ινδία Νεπάλ Μαλδίβες Ινδοκίνα Ινδονησία Βιρμανία νεπαλ κ.α οι Ιάπωνες είνσι μια κατηγορία μόνη τους

Shibuya crossing street νεανικό μέρος

Η νέα Υόρκη φάνταζε μικρή μπρος στο Τόκυο των38-39 εκατομμύριων με την κίνηση να είναι μοναδική ενώ η sex σκηνή από άλλο πλανήτη.........

Δείτε κίνηση Κυριακή απόγευμα νεκρή ώρα
ωραίος

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Με τόση πίεση και κανόνες που ζουν θα ήταν λύτρωση για αυτούς...
K εμένα με σγχωνουν τα μουνόπανα με την οργάνωση τους .......νιώθεις μόνιμα πιεσμένος κ τα μπάσταρδα τα τρένα φεύγουν στη ώρα τους κ ούτε καφέ δεν προλαβαίνεις να πάρεις ...
Ακόμα κ οι πουτανες είναι τόσο επαγγελματίες που επειδή στον κολητου μου δείξανε ρετουσαρισμεμη φωτό κ ήταν αλλιώς η κοπέλα του έδωσαν πίσω τα λεφτά μόλις παραπονέθηκε

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Ένα δείγμα νοοτροπίας ...στο τραμ της γραμμής στη Ιαπωνία βγαίνεις πάντα από μπροστά για να χτυπήσεις την κάρτα κ πάντα οι οδηγοί χαιρετά κ υποκλίνονται σε έναν προς έναν επιβάτη μόλις κατεβαινει
Μου έκανε εντύπωση κ το τράβηξα βιντεάκι

Στην Ελλάδα θα έλεγε ο οδηγός ......δες ένα μαλακά επιβάτη που θέλει και χαιρετουρες:confused:

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
K εμένα με σγχωνουν τα μουνόπανα με την οργάνωση τους .......νιώθεις μόνιμα πιεσμένος κ τα μπάσταρδα τα τρένα φεύγουν στη ώρα τους κ ούτε καφέ δεν προλαβαίνεις να πάρεις ...
Ακόμα κ οι πουτανες είναι τόσο επαγγελματίες που επειδή στον κολητου μου δείξανε ρετουσαρισμεμη φωτό κ ήταν αλλιώς η κοπέλα του έδωσαν πίσω τα λεφτά μόλις παραπονέθηκε
Εγώ όταν είχα πάει πήρα τα λεφτά μου πίσω γιατί είχε το μουνι κάθετα ενώ περίμενα οριζόντια...:confused::confused::confused:

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Εγώ όταν είχα πάει πήρα τα λεφτά μου πίσω γιατί είχε το μουνι κάθετα ενώ περίμενα οριζόντια...:confused::confused::confused:
Κάτσε να ανεβάσω φωτός από τα γκομενετα που χτύπησα Chiharu Okunugi και safil Kawamura να δεις ότι κ αυτές τα μουνια τους τα είχαν ανάποδα

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Κάτσε να ανεβάσω φωτός από τα γκομενετα που χτύπησα Chiharu Okunugi και safil Kawamura να δεις ότι κ αυτές τα μουνια τους τα είχαν ανάποδα
Ελλάδα αν γουστάρεις ρίχνεις κι ένα χέσιμο στη μέση του δρόμου...

1668353838467.png

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Volcano το Tokyo έχει.....

Οίκους Ανοχής?

Στούντια?

Μασατζιδικα?

Στριπτιτζαδικα?

Call Girls?

Πιάτσα στο δρόμο?

Εκεί που γ@μ@ς?
Τυπαρα μου από όλα έχει αλλά δεν πάει λεωφορείο...:confused::confused::confused:

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Volcano το Tokyo έχει.....

Οίκους Ανοχής?

Στούντια?

Μασατζιδικα?

Κωλομπαρα?

Στριπτιτζαδικα?

Call Girls?

Πιάτσα στο δρόμο?

Εκεί που γ@μ@ς?
Έχει τα πάντα αλλά στα περισσότερα τρώμε πόρτες σαν gaitsin(ξένοι)
Λίγα μαγαζιά μας δέχοντσι αλλά έχει soapland. Μασατζίδικα που γαμας
Imekura δλδ μπουρδέλα με θεματικά ντυσίματα οι κοπέλες.
Κ πολλά μοουρδελακια παράλληλα της golden gai με πτώματα τσυλανδες κ άσχημες Γιαπωνέζες στα 110 euro

Έχει strip τιζ κλαμπακια αλλά δεν γαμας ..
Γενικά αξίζουν τα soapland

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Τυπε το αεροπλάνο για Τόκυο είναι μία περιουσία!

Ωραία αυτά τα υπερατλαντικά ταξίδια αλλά είναι μόνο για τους πάρα πολύ φραγκατους!
Τυπε μου εγώ όταν πήγα είχα κρυφτεί στο αμπάρι ενός εμπορικού και έτρωγα ξηρά τροφή μέχρι να φτάσω...:confused::confused::confused:

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Τυπε το αεροπλάνο για Τόκυο είναι μία περιουσία!

Ωραία αυτά τα υπερατλαντικά ταξίδια αλλά είναι μόνο για τους πάρα πολύ φραγκατους!
Πήρα free airplane pass από μητσοτακη

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.656
Πόντοι
456
Έχει τα πάντα αλλά στα περισσότερα τρώμε πόρτες σαν gaitsin(ξένοι)
Λίγα μαγαζιά μας δέχοντσι αλλά έχει soapland. Μασατζίδικα που γαμας
Imekura δλδ μπουρδέλα με θεματικά ντυσίματα οι κοπέλες.
Κ πολλά μοουρδελακια παράλληλα της golden gai με πτώματα τσυλανδες κ άσχημες Γιαπωνέζες στα 110 euro

Έχει strip τιζ κλαμπακια αλλά δεν γαμας ..
Γενικά αξίζουν τα soapland
εδω αναφερει ξεκαθαρα 110 ευρω για ασχημες και οτι χάλια κυκλοφορεί φανταστειτε τις τιμες στα καλα στα θεματικσ κλπ ,το αεροπλάνο μαας φαινσται ακριβό ,μετά δηλαδή όλα μια χαρα φθηνα ,η θα μας παίσει κανα λότο για φαγωμα...

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436
Πολύ άσχημη χώρα, γι'αυτό έρχονται στα ξερονήσια στην Ελλαδαρα μας και παθαίνουν πλάκα οι κιτρινιαριδες...:rockon::rockon::rockon:3
μαλλον μπερδεύεις ιαπωνες με κινεζους...διαφορετικοι λαοι με μεγαλη εχθρα μεταξυ τους

τεσπα απο οτι καταλαβα δεν αξιζει να πας για σεξοτουρισμο εκει αφου ως ξενοι τρωμε πορτα απο τα καλα στεκια...
τωρα βεβαια δε ξερω ποσο περαση εχει ο μεσος δυτικος λευκος στην ιαπωνια...στη κινα εχω ακουσει οτι γενικα και μονο ως λευκος εχεις μεγαλο πλεονεκτημα

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
μαλλον μπερδεύεις ιαπωνες με κινεζους...διαφορετικοι λαοι με μεγαλη εχθρα μεταξυ τους

τεσπα απο οτι καταλαβα δεν αξιζει να πας για σεξοτουρισμο εκει αφου ως ξενοι τρωμε πορτα απο τα καλα στεκια...
τωρα βεβαια δε ξερω ποσο περαση εχει ο μεσος δυτικος λευκος στην ιαπωνια...στη κινα εχω ακουσει οτι γενικα και μονο ως λευκος εχεις μεγαλο πλεονεκτημα
Δεν μπερδεύω φίλε μου , τους ξεχωρίζω εύκολα, τελευταία 2 χρόνια σε όλα τα ταξίδια που έχω κάνει Ευρώπη και ενώ οι Κινέζοι είναι αποκλεισμένοι λόγω COVID βλέπω τούς Ιάπωνες πόσο διαφορετικά συμπεριφέρονται έξω από την χώρα τους.

Μη σου φαίνεται περίεργο και οι Έλληνες όταν πάνε έξω παναγιες είναι ενώ εδώ σαν τα ζώα...

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Δεν μπερδεύω φίλε μου , τους ξεχωρίζω εύκολα, τελευταία 2 χρόνια σε όλα τα ταξίδια που έχω κάνει Ευρώπη και ενώ οι Κινέζοι είναι αποκλεισμένοι λόγω COVID βλέπω τούς Ιάπωνες πόσο διαφορετικά συμπεριφέρονται έξω από την χώρα τους.

Μη σου φαίνεται περίεργο και οι Έλληνες όταν πάνε έξω παναγιες είναι ενώ εδώ σαν τα ζώα...
Τύπε οι Ιάπωνες είναι από τους πιο καταπιεσμένους λαούς στις αναπτυγμένες χώρες του πλανήτη. Αν τους δεις σαν τουρίστες στην Ευρώπη είναι πραγματικά ούγκανοι, δεν σέβονται ουρές, ηλικίες, φανάρια και κανόνες συμπεριφοράς. Ο Ελληνάρας που τον ενοχλεί η αναπνοή του διπλανού του σε ανοιχτό χώρο εννοείται είναι σαν βρεγμένη γάτα στο εξωτερικό.

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Τύπε οι Ιάπωνες είναι από τους πιο καταπιεσμένους λαούς στις αναπτυγμένες χώρες του πλανήτη. Αν τους δεις σαν τουρίστες στην Ευρώπη είναι πραγματικά ούγκανοι, δεν σέβονται ουρές, ηλικίες, φανάρια και κανόνες συμπεριφοράς. Ο Ελληνάρας που τον ενοχλεί η αναπνοή του διπλανού του σε ανοιχτό χώρο εννοείται είναι σαν βρεγμένη γάτα στο εξωτερικό.
Δεν διαφωνώ ότι είναι καταπιεσμένοι κ γενικά όλη η φάση να τρέχεις να προλάβεις είναι ψυχαναγκαστική αλλά για το πώς είναι οι Ιάπωνες εδώ στην Ελλάδα δεν έχω ιδέα ..

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Κ τέλος άφησα μια ιδιαίτερη πόλη ..

Μια πόλη που είναι συνδεδεμένη με την ανθρώπινη καταστροφή
6 Αυγούστου 1945 οχτώ κ 14 όπως δείχνει το ρολόι μια βόμβα ατομική σκάει 300 μέτρα ψηλά από την πόλη αφανίζει άμαχο πληθυσμο
Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας από όλους τους ιστορικούς εκτός από τους πολιτικούς κατρατιωτικους κύκλους αφού η ιστορία γράφεται απκο.τιυς νικητές.
Εκεί είχα ξεναγό κ το μόνο κτήριο που σώθηκε ήταν αυτό από μπεντο στη soup bridge δίπλα ενώ τα ξύλινα χάθηκαν

Μια επίσκεψη στο stomic bomb θολό είναι μαχαίρια στην καρδιά όλων μας ενώ η καμπάνα που ηχεί κάθε τέτοια μέρα ήταν δώρο της Ελλάδος το 1964 κ γράφει γνώθι σαυτόν κάτι που δεν το ήξερα κ μας τιμά σαν χώρα.
Η ειρωνία ότι η Ουνέσκο δώρισε την πλάκα στις 7 Δεκεμβρίου σα να λέει ..σαν τη χαρίζουμε την πλακέτα αλλά κοιτάξτε εσείς το ξεκινήσατε πρώτα ....λες κ έφταιγε ο αθώος λαός

Το πάρκο των παιδιών ενώ κ το κουρμπςτιστο κτήριο είναι ακριβώς εκεί που έσκασε η βόμβα little boy επιχείρηση enola gay το όνομα της μητέρας του αρχηγού της αποστολής
Ζωα αμερικανοι ...

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
μη ζηλευετε και βγαζετε μισος ρε μουνια κωλοβλαχοι για τον ανταποκριτη μας
Κωλοβλαχοι είναι οι Ιάπωνες που τρώνε πάνω σε καφάσια στις δικές τους ψαροταβέρνες και αντί να πα να παίξουνε φρουτάκια παίζουν βίντεο γκέιμς σε αίθουσες καζίνο...:confused::confused::confused:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Κωλοβλαχοι είναι οι Ιάπωνες που τρώνε πάνω σε καφάσια στις δικές τους ψαροταβέρνες και αντί να πα να παίξουνε φρουτάκια παίζουν βίντεο γκέιμς σε αίθουσες καζίνο...:confused::confused::confused:
126805120_1797426443747884_6593768691755804408_n.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom