Νέα

Ιαπωνία ( big in Japan)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 171
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.313
Πόντοι
22.266
Τι σχεση έχει η καταπίεση με την οργάνωση;δεν έχουν απλά πειθαρχία θα σου έλεγα οκ.Τους βλέπεις είναι κάπως φοβικοι κάτι μεταξύ ταπεινότητας και κόμπλεξ.Ειναιν πιο συνεσταλμένοι από τους Κινέζους.Θα μου πεις ότι είναι πιο εκλεπτυσμένοι;ίσως.
Για εμάς κάτι που είναι καταπίεση για αυτούς ίσως είναι τρόπος ζωής ώστε να φτιάξουν το ιαπωνικό θαύμα του 21 αιώνα ..

Έχω πάει σε 97 χώρες κ πραγματικά οι Ιάπωνες είμαι η πιο ξεχωριστη φυλή
Δεν τους ζηλεύω αλά δυσκολεύομαι να τους κατανοήσω κ ο φοιτητικός μου κολητος ήταν Ιάπωνας !......είναι περίεργοι για εμάς στα μάτια μας ..

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Είδα μια εκπομπή στην TV κι έλεγε πως 200.000 άνθρωποι μόνο στο Τόκυο, εργάζονται σε μαγαζιά που προσφέρουν παρέα, όχι σεξ, μόνο παρέα για μια δυο ώρες, σε γυναίκες!!!

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
Για εμάς κάτι που είναι καταπίεση για αυτούς ίσως είναι τρόπος ζωής ώστε να φτιάξουν το ιαπωνικό θαύμα του 21 αιώνα ..

Δεν τους ζηλεύω αλά δυσκολεύομαι να τους κατανοήσω κ ο φοιτητικός μου κολητος ήταν Ιάπωνας !......είναι περίεργοι για εμάς στα μάτια μας ..
Προφανώς και είναι περίεργοι στα μάτια μας ιδίως αν δεν έχεις ασχοληθεί μαζί τους σε κάνενα επίπεδο (τανίες,μουσική,παιχνίδια,ανθρώπους,εργασία).Μα μια ζωή καταπίεση και αγώνα αυτοί οι άνθρωπο.Από τα μεσαιωνικά χρόνια αυτοί έχουν ζήσει τεράστιες καταστροφές (σεισμούς,τσουνάμι.ηφαίστειο,ατομικές βόμβες) και μετά όλοι μαζί προσπαθούν να ξανακτίσουν τη χώρα τους σαν σύνολο και να γίνουν και καλοί.Γιατί το έχουν αυτό το θέμα ποιότητας-τελείοτητας σαν οντότητα σε όλους τους τομείς της ζωής τους.Οπότε στο μυαλό τους δεν έχουν πως θα βγάλουν τα περισσότερα χρήματα αλλά πως θα γίνουν καλύτεροι και σωστότεροι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τελείως άλλη λογική, πιο πολύ μοιάζει σαν λογίκη με τους δικούς μας αρχαίους έλληνες.Γιαυτό και τους αρέσει πολύ η δικιά μια κουλτούρα - χώρα.Μας λατρεύουν.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.263
Πόντοι
5.006
Είδα μια εκπομπή στην TV κι έλεγε πως 200.000 άνθρωποι μόνο στο Τόκυο, εργάζονται σε μαγαζιά που προσφέρουν παρέα, όχι σεξ, μόνο παρέα για μια δυο ώρες, σε γυναίκες!!!
οι πυρφοροι κατεστρεψαν την ιαπωνια
:confused: :confused: :confused:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.996
Πόντοι
2.606

Ρε μαλακα 97 χώρες τι να πω εμείς θα πάμε παρέα με γαυρο σε κάνα παιχνίδι στο πουθενά της Ευρώπης

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
οι πυρφοροι κατεστρεψαν την ιαπωνια
:confused: :confused: :confused:
Γυναίκες ρεεεε!!! Γυναίκες πάνε σε μαγαζιά τύπου καφέ και έχουν κλείσει ραντεβού με άντρες εργαζόμενους που κάθονται και τους λένε τον πόνο τους ή ότι άλλο γουστάρουν!!! 99% δεν κάνουν σεξ, υπάρχουν άλλα μαγαζιά για σεξ αλλά αν θέλουν πληρώνουν έξτρα και τις γαμάνε κιόλας, πράγμα σπάνιο!!! 200.000 θέσεις εργασίας στο Τόκυο!!!!

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.313
Πόντοι
22.266
Ρε μαλακα 97 χώρες τι να πω εμείς θα πάμε παρέα με γαυρο σε κάνα παιχνίδι στο πουθενά της Ευρώπης
Μου φάγε κάτι σουβλάκια ο πρόεδρος πεμριν τέσσερα χρόνια κ του κρατώ κακία πλεον:confused:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.263
Πόντοι
5.006
Γυναίκες ρεεεε!!! Γυναίκες πάνε σε μαγαζιά τύπου καφέ και έχουν κλείσει ραντεβού με άντρες εργαζόμενους που κάθονται και τους λένε τον πόνο τους ή ότι άλλο γουστάρουν!!! 99% δεν κάνουν σεξ, υπάρχουν άλλα μαγαζιά για σεξ αλλά αν θέλουν πληρώνουν έξτρα και τις γαμάνε κιόλας, πράγμα σπάνιο!!! 200.000 θέσεις εργασίας στο Τόκυο!!!!
δηλαδη ο αλλος πληρωνεται για να παει για καφε να ακουει τα προβληματα της γιαπωνεζα γκιοσσας χωρις να πηδηξει στο τελος???? :confused:
δυσκολη δουλεια...πως να μην ειναι καταπιεσμενοι μετα οι σχιστοματιδες??? :confused:

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.313
Πόντοι
22.266
Πάντως τέτοιους τρελούς ρυθμούς στο Τόκυο ούτε Μανχάταν ούτε London city ούτε Πεκίνο ούτε Μανίλα έχω δει ....
Είσαι στην τσίτα από το πρωί έως το βράδυ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.263
Πόντοι
5.006
Πάντως τέτοιους τρελούς ρυθμούς στο Τόκυο ούτε Μανχάταν ούτε London city ούτε Πεκίνο ούτε Μανίλα έχω δει ....
νοτιο σουδαν τι λενε οι ρυθμοι τυπε?
:think: :confused:

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.313
Πόντοι
22.266

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
δηλαδη ο αλλος πληρωνεται για να παει για καφε να ακουει τα προβληματα της γιαπωνεζα γκιοσσας χωρις να πηδηξει στο τελος???? :confused:
δυσκολη δουλεια...πως να μην ειναι καταπιεσμενοι μετα οι σχιστοματιδες??? :confused:
75% σε δημοσκόπηση ανάμεσα σε νέους μέχρι 25 χρ. Δε γουστάρουν να έχουν γκόμενα αλλά να τον παίζουν με virtual reality!!!

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Να πας 3 μέρες Κίεβο με άρχοντα να καταλάβεις τι πα να πει τρελός ρυθμος...:confused::confused::confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.833
Πόντοι
19.795
FgrZp5_UcAAhaD8

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Στο κιεβο τρελοι ρυθμοι??
Γιατι το λες αυτο??
Τυπαρα δεν μπορώ να κάτσω να σου εξηγήσω τώρα, πρέπει να μπεις στο νήμα του άρχοντα να διαβάσεις έστω τις πρώτες 500 σελίδες ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom