Νέα

Ι5 και απαλλαγή (και επιπτώσεις σε δουλειά κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lordos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
σκεφτομαι να παρω ψυχολογικο .επειδη το θεμα με καιει μην αρχισουν ολοι παλι να το παιζουν ραμπο με αρχιδια μεχρι το πατωμα ουτε κηρυγματα για την μαμα πατριδα.μοναχα οποις ξερει εμπεριστατωμενα τι παιζει με δημοσιο και ιδιωτικο τομεα οσον αφορα την νομοθεσια αλλα κυριως τι ισχυει στην πραξη
Άμα έχεις βίσμα δεν πα να είσαι και πραγματικά διαταραγμένος, κάποια θέση θα βρεις. Επίσης μπορεί να κάνεις κάποιο ελεύθερο επάγγελμα ή να δηλώσεις αντιρρησίας συνείδησης (δεν ξέρω πόσα χρόνια κάνεις και που και δεν ξέρω αν επιτέλους έχουν κάνει την εναλλαντική-κοινωνική θητεία, που ήθελε να θεσμοθετήσει η προηγούμενη κυβέρνηση). Αλλά ξανασκέψου το. Οι καραβαναίοι περιμένουν αγγαρειομάχους.

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Άλλοι παπούδες, λένε, ότι στη μάχη στον Κοτζάκαγια, οι τούρκοι ανέβαιναν από την ανατολική πλαγιά ενώ οι δικοί μας ήταν στη δυτική, λίγο κάτω από την κορυφογραμμή. Περίμεναν και όποιος τούρκος ξεπρόβαλε τον χάλαγαν, από αποστάσεις 3-7 μέτρων. Η θέση που είχαν οι δικοί μας ήταν τέτοια που δεν φαίνονταν η φλόγα των όπλων τους αλλά δεν φαινόνταν και τα πτώματα των πεσμένων τούρκων. Επομένως, τα επόμενα κύματα των μογγόλων, δεν καταλάβαιναν τι συνέβαινε και ακολουθούσαν σα ζώα. Και οι δικοί μας σημάδευαν ατάραχοι, με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα κάνοντας ταυτόχρονα και καλή διαχείρηση των πυρομαχικών τους. Αυτή η μάχη ήταν νυχτερινή
Για λόγους τάξης, επαναλαμβάνω αυτό που είχα γράψει εγώ, για να το συγκρίνετε με το βίντεο. Διότι, δυστυχώς, έχουμε και ηλίθιους εδώ πέρα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Για λόγους τάξης, επαναλαμβάνω αυτό που είχα γράψει εγώ, για να το συγκρίνετε με το βίντεο. Διότι, δυστυχώς, έχουμε και ηλίθιους εδώ πέρα.
Καραγκιοζάκο από μένα τέλος. Μυρωδιάς και πουθενάς είσαι και κάνει μπαμ με κάθε σου ποστ. Γράψε εσύ τα έπη της άγνοιάς σου και όλα οκ. Εγώ αυτό που είχα να πω το είπα.

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Φρίκη είναι !! Τα βλέμματα που σε κοιτούν …. Οι φωνές των άλλων … Τα καψώνια …. Οι πόνοι η δίψα η πείνα που παιρνας …. Κάποια στιγμή ένας που θαλαμοφύλακας που μου κολησε τον φακό στα μούτρα εμώ προσπαθούσα να κοιμηθο έστω λιγο έχοντας φοβερό πονοκέφαλο … Δεν άντεξα και κυριολεκτικά του έβαλα τον φακό μέσα στο στόμα …!! Φυσικά έκανα 2 μήνες παραπανο θητεία τελοσπαντον …είναι δύσκολο … η πρεζάκηδες γίνονται οι πιο πολύ ( το 90-% πίνει μέσα στο στρατό ) και απολύονται όλα οκ αλλά ΕΙΝΑΙ εθισμένοι …η βγαίνουνε έξω τέλειος καμένοι !! Σε κάποιους δλδ τσίμα αρεση ο στρατός αλλά είναι αυτοί που το θέλουν ως επάγγελμα καθαρά !!!!!εγω θα το ξαναπώ πέρασα καλά όταν έτυχε αυτός ο διοικητής που γούσταρε να τον πηδάω !! Φυσικά δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο στην ζωή μου μετά τον στρατό !!
Καλά να πάθεις. Στον κώλο έπρεπε να του τον βάλεις να σου πει κι ευχαριστώ.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ISINAS

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Καραγκιοζάκο από μένα τέλος. Μυρωδιάς και πουθενάς είσαι και κάνει μπαμ με κάθε σου ποστ. Γράψε εσύ τα έπη της άγνοιάς σου και όλα οκ. Εγώ αυτό που είχα να πω το είπα.
Στο καλό μωρή καριόλα. Τράβα να πηδήξεις καμμιά κατσίκα να έχεις και τζάμπα γάλα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297
Κάθε χώρας με γείτονες που τη βλέπουν ως Φινλανδία.
Οι γειτονες της Φινλανδιας , οι Νορβηγοι, εχουν θητεια.Επισης οι ιδιοι οι Φινλανδοι εχουν θητεια.Αν συνορευαμε με Δανια, Λουξεμβουργο και Βαλτικες χωρες ισως δεν χρειαζομασταν θητεια.Με τους γειτονες -εχθρους που εχουμε απλως ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ.Συνθηματα τυπου"ολη η Γη μια πατριδα" ειναι μονο για κομματικες συναξεις αριστερων απολιθωματων με οριακη επαφη με την πραγματικοτητα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Οι γειτονες της Φινλανδιας , οι Νορβηγοι, εχουν θητεια.Επισης οι ιδιοι οι Φινλανδοι εχουν θητεια.Αν συνορευαμε με Δανια, Λουξεμβουργο και Βαλτικες χωρες ισως δεν χρειαζομασταν θητεια.Με τους γειτονες -εχθρους που εχουμε απλως ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ.Συνθηματα τυπου"ολη η Γη μια πατριδα" ειναι μονο για κομματικες συναξεις αριστερων απολιθωματων με οριακη επαφη με την πραγματικοτητα.
Ρε συ, η Φινλανδία είναι γνωστή ως χώρα που ένας υπέρτερος στρατιωτικά αντίπαλος θεώρησε πως, πρέπει να της επιβάλλει τι εξωτερική και αμυντική πολιτική θα ακολουθήσει. Η Σοβιετική Ένωση στην περίπτωσή μας. Και η οποία στάση της προέκυψε μετά από ένοπλες συγκρούσεις. Ο όρος "Φινλανδοποίηση" είναι διεθνής πολιτικός όρος και περιγράφει την πειθήνια υποταγή μιας χώρας έναντι μιάς ισχυρότερης γειτονικής της, διότι φοβάται το αποτέλεσμα και τις συνέπειες μιας σύγκρουσης με αυτήν. Είναι αυτό ακριβώς που προσπαθεί να κάνει η Τουρκία με μας. Να μας φοβίσει και τελικά να μας μετατρέψει σε δορυφόρο της, μέσω μιας διαδικασίας Φινλανδοποίησης, επιβάλλοντάς μας τετελεσμένα που θα εξυπηρετούν τα δικά της εθνικά συμφέροντα σε βάρος των δικών μας.

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
Τράβα να πηδήξεις καμμιά κατσίκα να έχεις και τζάμπα γάλα.
Μιλάς με βάση προσωπική σου εμπειρία, είναι προφανές.

Η κτηνοβασία διώκεται ποινικά. Μας τιμά το οτι επέλεξες το σαιτ αυτό ώστε να μας πεις για το..πάθος σου, αλλά βρε παιδί μου.. στ'αρχίδια μας

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Ρε συ, η Φινλανδία είναι γνωστή ως χώρα που ένας υπέρτερος στρατιωτικά αντίπαλος θεώρησε πως, πρέπει να της επιβάλλει τι εξωτερική και αμυντική πολιτική θα ακολουθήσει. Η Σοβιετική Ένωση στην περίπτωσή μας. Και η οποία στάση της προέκυψε μετά από ένοπλες συγκρούσεις. Ο όρος "Φινλανδοποίηση" είναι διεθνής πολιτικός όρος και περιγράφει την πειθήνια υποταγή μιας χώρας έναντι μιάς ισχυρότερης γειτονικής της, διότι φοβάται το αποτέλεσμα και τις συνέπειες μιας σύγκρουσης με αυτήν. Είναι αυτό ακριβώς που προσπαθεί να κάνει η Τουρκία με μας. Να μας φοβίσει και τελικά να μας μετατρέψει σε δορυφόρο της, μέσω μιας διαδικασίας Φινλανδοποίησης, επιβάλλοντάς μας τετελεσμένα που θα εξυπηρετούν τα δικά της εθνικά συμφέροντα σε βάρος των δικών μας.
Ακριβώς επειδή έχουμε τέτοιους γείτονες που λες χρειάζεται σοβαρός στρατός.
Όχι το μπουρδέλο που έχουμε τώρα.
Και ο πιο σοβαρός στρατός είναι ο Αμερικανικός.
Που είναι μισθοφορικός.

Αυτό χρειαζόμαστε κι εμείς.
Μισθοφορικό στρατό.

Τα ιδεώδη έχουν πεθάνει.
Μόνο το χρήμα κυβερνάει.
Αν θες κάτι σαυτή τη ζωή πρέπει να πληρώσεις.
Πόσοι νέοι άνεργοι υπάρχουν, που θα πήγαιναν μετά χαράς στο στρατό για έναν καλό μισθό;

• Αγάπη
Αντιδράσεις: ISINAS
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ακριβώς επειδή έχουμε τέτοιους γείτονες που λες χρειάζεται σοβαρός στρατός.
Όχι το μπουρδέλο που έχουμε τώρα.
Και ο πιο σοβαρός στρατός είναι ο Αμερικανικός.
Που είναι μισθοφορικός.

Αυτό χρειαζόμαστε κι εμείς.
Μισθοφορικό στρατό.

Τα ιδεώδη έχουν πεθάνει.
Μόνο το χρήμα κυβερνάει.
Αν θες κάτι σαυτή τη ζωή πρέπει να πληρώσεις.
Πόσοι νέοι άνεργοι υπάρχουν, που θα πήγαιναν μετά χαράς στο στρατό για έναν καλό μισθό;
Και ο Ισραηλινός εξίσου καλός είναι με τον Αμερικανικό και είναι υποχρεωτικής θητείας για όλους, γυναίκες και άντρες. Μικρά κράτη όπως εμείς δύσκολα μπορούν να επανδρώσουν και να συντηρήσουν αξιόλογους επαγγελματικούς στρατούς. Το πιο σωστό για μας ΠΑ και ΠΝ να είναι 100% επαγγελματικά όπλα. Ολοι οι υπόλοιποι ΣΞ.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.309
Πόντοι
4.546
Εξαρτάται το άτομο. Ξέρω άτομα που είναι στο στρατό επειδή γουστάρουν το στρατό, ενώ άλλοι μπήκαν καθαρά γιατί είναι δημόσιο. Αν όμως είχαμε επιχειρήσεις και δουλειές με καλά χρήματα, δε νομίζω να πήγαιναν πολλοί στρατό.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Είναι καθήκον όλων το να υπερασπίσουν το χώμα που σκεπάζει τους προγόνους τους.

Η Ελλάδα είναι μοναδική περίπτωση. Κανένας πρόγονος δε θα σου πει να πας να συνυπηρετήσεις με, πολλω δε μάλλον να τεθείς υπό διαταγές, ηλιθίων. Διότι όπως είναι προφανές και από την ανάγνωση αυτού του νήματος, πρόκειται για βαθιά ηλίθιους.

Όπως κι εσύ δεν θα έστελνες τα παιδιά σου αν είχες (και τα συμπαθούσες). Υπάρχει το θεμα της περιουσίας μας (σπίτια, οικόπεδα κοκ), την οποία πιθανώς το εχθρικό κράτος να κατάσχει μετά την κατάληψη τμήματος ή όλης της χώρας. Και εδώ υπάρχει λύση, διότι αν έχεις περιουσία έχεις λεφτά, οπότε μπορείς να συστήσεις εταιρία, είτε στο Τζέρσεϋ είτε στο Λιχνεστάιν και να εισφέρεις την περιουσία σου σε αυτήν ώστε να την εξασφαλίσεις.

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Μιλάς με βάση προσωπική σου εμπειρία, είναι προφανές.

Η κτηνοβασία διώκεται ποινικά. Μας τιμά το οτι επέλεξες το σαιτ αυτό ώστε να μας πεις για το..πάθος σου, αλλά βρε παιδί μου.. στ'αρχίδια μας
Ίσα μωρή πορδή τράβα πιάσε καμμιά πούτσα να παίξεις. Που σχολιάζεις κιόλας. Σπερματορουφίχτρα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297
Ξερω απο που βγηκε ο ορος "Φινλανδοποιηση".
Ακομα και στην προοδευτικη Σκανδιναβια υπαρχει η θητεια.Αυτο ηθελα να τονισω...

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Εξαρτάται το άτομο. Ξέρω άτομα που είναι στο στρατό επειδή γουστάρουν το στρατό, ενώ άλλοι μπήκαν καθαρά γιατί είναι δημόσιο. Αν όμως είχαμε επιχειρήσεις και δουλειές με καλά χρήματα, δε νομίζω να πήγαιναν πολλοί στρατό.
Άμα γουστάρουν στρατό επαγγελματικά, να τους πεις ότι μπορούν να καταταγούν κατευθείαν στο Στρατό της Δανίας (ή του Βελγίου). Σύμφωνα με το νόμο της χώρας αυτής, γίνονται δεκτοί όλοι οι πολίτες της ΕΕ, χωρίς να είναι απαραίτητο να πολιτογραφηθείς. Τη γλώσσα ούτως ή άλλως θα τη μάθεις σ' αυτή τη ζωή, αν σ' αρέσουν οι γυναίκες (και όχι οι φώκιες, οι χαμούρες και οι τραβελομούρες).

Αν οι φίλοι σου ασχολούνται, ξέρουν ή μπορούν να μάθουν το επίπεδο του soldiering εκεί (μή μου πεις ότι οι δανοι είναι κότες και δεν πολεμάνε).

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Αμέ, όπως και δυνατότητα κατοχής ημιαυτόματου πολεμικού τυφεκίου. Για να μάθεις από τυφέκια. Γιατί όπως ξέρεις στον ΕΣ ή μαλακίες μαθαίνεις ή απολύτως τίποτα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Φυσικά, γιατί να μην υπάρχει; Υποχρέωση προς την Πατρίδα τους είναι. Για να υπάρχει και αυτή μέσω αυτών και του χρόνου τους που διαθέτουν.

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297
Στην τελευταια προταση συμφωνω 1000%...για αυτο θεωρειται σχεδον ντροπη για πλουσιες χωρες να ειναι καποιος σε δημοσιες υπηρεσιες γενικα χωρις να εξαιρουνται οι ενοπλες.
Στην Ελλαδα πολλοι μπαινουν στον Στρατο η την Αστυνομια για ΚΑΘΑΡΑ οικονομικους λογους επειδη στον ιδ.τομεα οι μισθοι για 20χρονους χωρις εμπειρια ειναι οι μισοι σε σχεση με 20χρονους που εχουν ενταχθει στα ανωτερω Σωματα.Φυσικα απαιτουνται και ανωτερα ιδανικα για τις θεσεις αυτες που ευτυχως αρκετοι τα εχουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom