Νέα

Η ζωή και το τέλος του δικτατορα Ιωαννίδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 864
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η Ελλάδα τότε δεν μεγάλωσε εξαιτίας του Βενιζέλου.
Μεγάλωσε γιατί της το επέτρεψαν οι σύμμαχοι/προστάτιδες δυνάμεις (ναι ακόμα υπήρχαν  :grin: :grin:).
Απλά ο Βενιζέλος είδε την ευκαιρία και την εκμεταλλεύτηκε όσο μπορούσε.

Στην πορεία όμως άλλαξε ο ηγέτης της χώρας και είχαμε ταυτόχρονα και το 1 και το 2 που γράφεις.
συμφωνάμε.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλά όλα αυτά που λέτε για Τζύμπριους-Μεμέτηδες αλλά υπάρχει και η ιστορία.
Η οποία μας λέει οτι εμείς είμασταν τα αγαπημένα τέκνα των Άγγλων/Γάλλων/Ρώσων κλπ κλπ το 1916 και άλλος κατέληξε να είναι ο "νικητής" απο το 1922 και μετά.
Μάλλον έπαιξαν ρόλο κάποιες λάθος αποφάσεις τότε, όπως για παράδειγμα η επιστροφή του Κοκού κλπ κλπ.
Εννίοτε η ιστορία επαναλαμβάνεται  :grin: :grin:

Όντως η παλινόρθωση των Γλιξβούργων εκείνη την εποχή απεδείχθη καταστροφική. Εξήρε το μίσος και έκανε ολοκληρωτική επίθεση στο μικρασιατικό μέτωπο με ακρότητες. Ο δε μικρός του αδελφός Πρίγκηπας Ανδρέας(που off topic είναι και ο πατέρας του Φιλίπου της Αγγλίας, του συζύγου της Ελισσάβετ) είχε παρατσούκλι "καψοκαλύβας" από τα τουρκικά χωριά που είχε κάψει στο μέτωπο...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οταν εσύ γυρνούσες εγώ πήγαινα.. Αλλά για τέταρτη φορά...

με αναπηρικό προφανώς. Γι αυτό και το λίπος κάνει πάρτυ.
συνέχισε να μας βρυχάσαι μικροαστικό ποντικάκι.

έχουμε κατουρήσει τα πάμπερς μας.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
όπως νομίζεις.

αλλωστε το να κρίνεις επειδή σου είπαν, ακουσες, φαντάζεσαι, θεωρείς, από νικς στο νετ είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσεις ζωή στο νετ αυτή που δεν έχεις όξω.

δεν το συνεχάμε. δεν εχει νόημα.
πιθανώς σε τετατετ με τον πλέζουρα να μην είχες κουράγιο να ανοίξεις το στόμα σου σε ντιμπέιτ και μόνο με την παράθεση των βιογραφικών..........

Υ.Γ.
το να μη σέβεσαι τον γηραιότερο, τον εξυπνότερο, τον ισχυρότερο και τον καλύτερο πιθανώς να σε οδηγήσει να κλαψομπουνίαζεσαι στο ζετέμ με την Αννίτα.
Γιατι άλλο διαφωνία και άλλο απαξία. Είναι σα να κουνάει ο Παλαιστίνιος την πέτρα στον Ισραηλινό ένα πράμα. Εχει το γέλιο αλλά αμα ο Ισραηλινός βαρεθεί ενδέχεται να ακολουθήσει εκκωφαντική σιωπή.

εσυ παιχτη μου ποτε προλαβενεις να εχεις ζωη εξω, αφου ολη μερα καθε μερα, εισαι εδω και αραδιαζεις τις γνωστες αρλουμπες

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
όπως νομίζεις.

αλλωστε το να κρίνεις επειδή σου είπαν, ακουσες, φαντάζεσαι, θεωρείς, από νικς στο νετ είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσεις ζωή στο νετ αυτή που δεν έχεις όξω.

δεν το συνεχάμε. δεν εχει νόημα.
πιθανώς σε τετατετ με τον πλέζουρα να μην είχες κουράγιο να ανοίξεις το στόμα σου σε ντιμπέιτ και μόνο με την παράθεση των βιογραφικών..........

Υ.Γ.
το να μη σέβεσαι τον γηραιότερο, τον εξυπνότερο, τον ισχυρότερο και τον καλύτερο πιθανώς να σε οδηγήσει να κλαψομπουνίαζεσαι στο ζετέμ με την Αννίτα.
Γιατι άλλο διαφωνία και άλλο απαξία. Είναι σα να κουνάει ο Παλαιστίνιος την πέτρα στον Ισραηλινό ένα πράμα. Εχει το γέλιο αλλά αμα ο Ισραηλινός βαρεθεί ενδέχεται να ακολουθήσει εκκωφαντική σιωπή.
μεγαλε εγω απλως περναω καποιες ωρες εδω σε αντιθεση με σας που εχετε απο 300000000 ποστ ο καθενας.. αρα μη μου λες για ζωη...αμα τον εβλεπα μπροστα μου ευχαριστως και θα συζητουσα...θελεις να βρεθουμε?σοβαρα το λεω...απο περιεργεια και μονο...
γιατι απ την οθονη πολλα λετε...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όντως η παλινόρθωση των Γλιξβούργων εκείνη την εποχή απεδείχθη καταστροφική. Εξήρε το μίσος και έκανε ολοκληρωτική επίθεση στο μικρασιατικό μέτωπο με ακρότητες. Ο δε μικρός του αδελφός Πρίγκηπας Ανδρέας(που off topic είναι και ο πατέρας του Φιλίπου της Αγγλίας, του συζύγου της Ελισσάβετ) είχε παρατσούκλι "καψοκαλύβας" από τα τουρκικά χωριά που είχε κάψει στο μέτωπο...

οι γλιξβούργιοι μπήκαν στο παίγνιο ως μπρα ντε φερ του γερμανικού άξονα με την αντάντ.
μην ξεχνάς ότι η μικρασιατική καταστροφή έλαβς χώρα όταν έχασε τις εκλογές ο βενιζέλος της νικήτριας του ΑΠΠ Αντάντ απο τους φιλογερμανούς βασιλικούς του ηττημένου στον ΑΠΠ γερμανικού άξονα.
τα πράγματα πολλές φορές είναι τόσο απλά, τόσο που ο μαλάκας ο έλληνας κλαψομουνιαζεται που δεν τον βοήθησαν οι σύμμαχοι στους οποιους στις εκλογές του 20 έριξε ροχάλα και πήγε με τον αντίπαλο.....

ΓΑΜΩ ΤΗ ΡΑΤΣΑ ΜΟΥ ΛΕΜΕ

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Καλα καλα,τρεμουν τα ποδαρια μου τωρα

Παρε χαρτακι και εμπα στην σειρα,εχω για ολους σας

Να ειναι βραδακι ομως να εχει δροσο να μην ιδρωσουμε,να προλαβω να πιω και μια μοναστηριακη μπυρα....(Ετσι Βολτ;)

χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα

Όποτε θες.
Πρωί/μεσημέρι/βραδυ/μεσάνυχτα.
Όποτε βολεύεσαι στείλε πμ στρακη.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
μεγαλε εγω απλως περναω καποιες ωρες εδω σε αντιθεση με σας που εχετε απο 300000000 ποστ ο καθενας.. αρα μη μου λες για ζωη..

ε ρε λυσσα με αυτην την μαλακια.
μερικοι δουλευουν ταυτοχρονα, μερικοι ειναι φλυαροι, και και και. ελεος!
μπορει καποιος να ειναι εξαρτημενος απο το νετ και να γουσταρει, και να εχει ΚΑΙ ζωη. τζιζους πια! σε ΟΛΑ τα φορουμ, η κλασικη ατακα! γκετ ε λαιφ!

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ε ρε λυσσα με αυτην την μαλακια.
μερικοι δουλευουν ταυτοχρονα, μερικοι ειναι φλυαροι, και και και. ελεος!
μπορει καποιος να ειναι εξαρτημενος απο το νετ και να γουσταρει, και να εχει ΚΑΙ ζωη. τζιζους πια! σε ΟΛΑ τα φορουμ, η κλασικη ατακα! γκετ ε λαιφ!
φιλε γκει :2funny: εγω προσωπικα εχω λαιφ οπως λες και τη διανθιζω με λιγο ιντερνετ να περναει η ωρα που λενε...αμα μου λενε μαλακιες ομως θελω να τους γνωρισω απο κοντα ετσι για να δω τι παιζει...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μεγαλε εγω απλως περναω καποιες ωρες εδω σε αντιθεση με σας που εχετε απο 300000000 ποστ ο καθενας.. αρα μη μου λες για ζωη...αμα τον εβλεπα μπροστα μου ευχαριστως και θα συζητουσα...θελεις να βρεθουμε?σοβαρα το λεω...απο περιεργεια και μονο...
γιατι απ την οθονη πολλα λετε...
μεγάλε και 1 μύριο ποστς να έχω δε θα καταλάβεις ότι από αυτή την οθόνη κάνω βιοπορισμό.
όταν το καταλάβεις ευχαρίστως να συναντηθούμε και όπου θες.
το ότι είμαι καμμένος της οθόνης το μαρτυρά το επάγγελμά μου.
δε μπα να μου λες για ποστς και λοιπές παπαριές. η μόνη μου εναλλαγή είναι αυτό το σάιτ στον επαγγελματικό χρόνο. δε γράφω αλλου δεν κλωνιάζω και στην τελική εάν θες να είμαι καμμένος και βολεμένος στα ριπαπά μου.
άμα σε βολεύει. ΕΤΣΙ είναι. γιατί να σου χαλάσω χατήρι;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Ένα από τα μεγαλύτερα what if της σύγχρονης ιστορίας είναι τί θα γινόταν αν ο Μπενυ έμενε για 2-3 ακόμη χρονάκια στην εξουσία...
Εκτίμησή μου είναι πάντως ότι η παραμονή στη Σμύρνη ήταν στρατιωτικά αδύνατη και αργά ή γρήγορα τα μεμέτια θα ισχυροποιούνταν και θα μας πετούσαν στη θάλασσα..
Η παλινόρθωση του κοκού απλά επέσπευσε τις εξελίξεις...
Το ζητούμενο για εμένα ήταν να κρατηθεί η Ανατολική Θράκη και να πέρναμε τη Β. Ήπειρο και ίσως τίποτα βουλγαρικά εδάφη, τα οποία μπορούσαμε άνετα να τα διατηρήσουμε, αντί να κάνουμε μια επιχείρηση που ούτε οι υπερδυνάμεις της εποχής δεν θα μπορούσαν να φέρουν εις πέρας: Την κατοχή παραλιακού θύλακα περιλυκλημένου από εχθρική ενδοχώρα....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
όπως νομίζεις.

ήθελα να ξέρω τι ζωή έχεις εσύ εκτός νετ αφού είσαι όλη την μέρα μπροστά σε ένα pc ...
προφανώς και σύ ακούς, φανταζεσαι, θεωρείς, πιστεύεις... πάντα για τους άλλους βεβαίως

παράθεση βιογραφικών???? μάλιστα... γνωρίζω πολλούς με σεντόνια βιογραφικά οι οποίοι συνενοούνται με γρυλισμούς... κάτι σαν τον φίλο σου περι ου ο λόγος...

ααα ναι και ο ΓΑΠ έχει ένα βιογραφικό σεντόνι.. αυτό σημαίνει κάτι?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
φιλε γκει :2funny: εγω προσωπικα εχω λαιφ οπως λες και τη διανθιζω με λιγο ιντερνετ να περναει η ωρα που λενε...αμα μου λενε μαλακιες ομως θελω να τους γνωρισω απο κοντα ετσι για να δω τι παιζει...

εγω ειμαι φλυαρη και γραφω πολυ. σοου?

εσυ απο την αλλη, θες να συναντιεσαι με αγνωστα ατομα που δεν γουσταρεις και θεωρεις οτι λενε μαλακιες. ποιος εχει τουυυ ματς φρι ταιμ?

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16

τι να γνωρισεις ρε φιλε? κατι ξεμωραμενα γεροντοπαλικαρα ειναι οι τυποι, που με το ιντερνετ αποκτησε νοημα η υπαρξη τους. μαγκια κλανια και στο στουντιο στραπονιασμα λεμε

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εγω ειμαι φλυαρη και γραφω πολυ. σοου?

εσυ απο την αλλη, θες να συναντιεσαι με αγνωστα ατομα που δεν γουσταρεις και θεωρεις οτι λενε μαλακιες. ποιος εχει τουυυ ματς φρι ταιμ?
μαναρι μου εγω απο απλη περιεργεια εκανα μια προταση...εχω γνωρισει ενα καρο ανθρωπες κι απ το νετ και απο την πραγματικη ζωη οπως λες,εσενα τι σε πειραζει τωρα δεν καταλαβα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ααα ναι και ο ΓΑΠ έχει ένα βιογραφικό σεντόνι.. αυτό σημαίνει κάτι?

δεν αναφερόμουνα σε προσόντα αλλά βιογραφικό ζωής.
βεβαίως στην όξω ζωή το βιογραφικο σεντόνι του ΓΑΠ σημαίνει ότι αυτός με αυτό το βιογραφικό έγινε πρωθυπουργός της Ελλάδας και εσύ θα μείνεις ένας μαλάκας υπάλληλος με μεγάλο???? ετησιο εισόδημα μπαίνοντας στο νετ και χλευάζοντας διαρκώς και ακατάπαυστα αυτό που θα έχυνες να γίνεις στην άλλη ζωή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom