Νέα

Η θέση της γυναίκας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Yarrak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
δεν σε αναγνωριζω....

Έλα βρε DIKY.
Η ΟΧΙΑ που ήξερες είμαι απλά μερικοί με εξοργίζουν και δεν μπορώ να κρατηθώ ούτε να τους μιλήσω με σεβασμό.
Επίσης να σου πω ότι συμφωνώ με το προηγούμενο σχόλιό σου, όχι αυτό που παραθέτω αλλά το άλλο που λες για τη θέση της γυναίκας :grin: Ο περσόνας ξέρει.... :)
Φσιό χαρασό!  ;) ;) ;)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
laplace μ αρεσουν καποιες συζητησεις  με καποιους κ γελαω πολυ, γιατι ειναι τοσο δυσκολο δλδ να το αποδεχτειτε? :P μπηκα καποια στιγμη που μου ειπε η νιτσα για να δω ενα θεμα (νομιζω μας βριζατε παλι χαχα) κ σιγα σιγα κολλησα  

μην τ αλλαξετε κ το κανετε μονο για οικους ανοχης κλπ γιατι θα μου λειψετε :2funny:

δεν ειμαι ψυχολογος ειμαι του πολυτεχνειου, δεν εχουμε τετοιες διπλωματικες :2funny:

δηλαδη bite αν εγω εμπαινα σε ενα φορουμ/site ΖΙΓΚΟΛΟγιαΓΥΝΑΙΚΕΣ.COM θα το δεχοσουν τοσο ευκολα οσο παρουσιαζεις/πιστευεις οτι θα πρεπει να το δεχομαστε?

than88

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Κριτικές
36
Like
0
Πόντοι
1.225
αυτη η μαργκο στο αβαταρ πολυ καβλιαρα φαινεται
Αυτή δεν είναι real φίλε αλλά η αλήθεια είναι ότι μοιάζει με τη real του ζουζούνα...Και η δικιά σου όμως είναι τσαχπίνα...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αρχίδια μέσω ίντερνετ... χαααχαχαχ

Για να μη παρεξηγούμαστε. Όταν έφυγες από το thread για τους φαντάρους, δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου. Η προθεσή μου ήταν να σταματήσεις να λές άσχετα για κάτι που δεν ξέρεις. Πολλές φορές οι απόψεις μερικών γυναικών του site για ορισμένα θέματα κυρίως γενικά, είναι πιο ενδιαφέρουσες από αρκετών ανδρών. Δε θεωρώ ότι υπάρχει ιδιαίτερη θέση για τις γυναίκες στο site. Είναι ιντερνετικό forum και συμμετέχει ο καθένας. Η παρουσία διαφόρων γίνεται δυσάρεστη όταν δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να πουν ή όταν προσβάλουν

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν ειμαι το σωστο ατομο για να ρωτησεις κατι τετοιο φιλτατε λαπλας διοτι εγω σε οσα φορουμ ετυχε να μπω κατα καιρους ειναι μονο για να σπαω πλακα, οποτε δεν θα σου ζηταγα το λογο που γραφεις στο ζιγκολογιαγυναικες.κομ κ δεν θα μ ενοιαζε τι κανεις εκει μεσα. δεν μιλαμε για πραγματικη ζωη για ιντερνετ μιλαμε.
παντως αν τοτε δεν μου ειχε πει η νιτσα να μπω για να διαβασω κατι, κ στν αρχη εμπαινα ελαχιστα κ παλι οπου μου εδινε λινκ απο ωραια ποστς χαχα (γι αυτο μας λεγανε τοτε οτι ειμαστε το ιδιο ατομο χαχαχα), δεν νομιζω να εμπαινα εδω μεσα ετσι απο μονη μου, ουτε θα το σκεφτομουν καν

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Για να μη παρεξηγούμαστε. Όταν έφυγες από το thread για τους φαντάρους, δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου. Η προθεσή μου ήταν να σταματήσεις να λές άσχετα για κάτι που δεν ξέρεις. Πολλές φορές οι απόψεις μερικών γυναικών του site για ορισμένα θέματα κυρίως γενικά, είναι πιο ενδιαφέρουσες από αρκετών ανδρών. Δε θεωρώ ότι υπάρχει ιδιαίτερη θέση για τις γυναίκες στο site. Είναι ιντερνετικό forum και συμμετέχει ο καθένας. Η παρουσία διαφόρων γίνεται δυσάρεστη όταν δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να πουν ή όταν προσβάλουν

Εκτιμώ την απάντησή σου, και το ύφος το οποίο αυτή δίδεται και σέβομαι την άποψή σου.
Αυτά.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Και κάτι ακόμα.
Το αν ήρθα να μιλήσω στο θρεντ για το στρατό το έκανα γιατί αντιθέτως με το τι πιστεύεις εσύ (αφού δε με ξέρεις) εγώ είχα κάτι να πω, που ίσως δεν το κατάλαβες εσύ ούτε και κάποιοι άλλοι.
Ούτως ή άλλως ποτέ, όσο καιρό είμαι στο σάιτ δεν έχω γράψει γνώμη σε ένα θρεντ που δεν υπάρχει πιθανότητα να έχω άποψη, (πχ, τρανς) γιατι το θεωρώ από μόνο του μαλακία.
Όποιος δε θέλει να μιλάει με γυναίκες εδώ μέσα μπορεί να το κάνει, δε θα του ζητήσει κανείς το λόγο.
Αν πάλι τον ενοχλεί η παρουσία τους μπορεί να ζητήσει από τους administrators να απαγορεύσουν τις γυναίκες στο σάιτ. Τι πιο απλό;
Αυτά και ας μην επεκταθούμε, δεν έχει νόημα.

Επισκέπτης
γυναικες κατασκοποι ειναι ολες αυτες εδω.μαθαινουν τη ψυχολογια μας για να ταλαιπωρουν υποψηφιους ατυχους

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Κανεις δε απαιτησε να μην εχει καθολου γυναικες το σαιτ,απλα κατι απαντησεις επιθετικες χωρις λογο σα τις δικιες σου εξαγριωνουν..ειδες κανεις να την λεει στην μπαιτ?
Γνωμη μου..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κι οσο για αυτα τα μερη που λες,γυναικα που παει σε στριπ και σε κωλομπαρο εχει προβλημα...δε το κανει για χαβαλε.δεν ειστε τοσο προχωρημενες ακομα...
Τώρα εγώ τι να πω..... Πρόβλημα έχει η γκόμενα που πηγαίνει σε κωλόμπαρο και όχι ο κάθε μαλάκας που χαλάει 300 Ευρώ και φεύγει να πάει σπίτι να βαρέσει μαλακία..
Ντραμ ντραμ ντραμ....
Ντραμ ντραμ ντραμ....
Πολύ προχωρημένοι τύποι μιλάμε.......

than88

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Κριτικές
36
Like
0
Πόντοι
1.225
Το φίδι μαλλόν είναι καραβανού...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Πρόβλημα έχει η γκόμενα που πηγαίνει σε κωλόμπαρο και όχι ο κάθε μαλάκας που χαλάει 300 Ευρώ και φεύγει να πάει σπίτι να βαρέσει μαλακία..
Δικα του ειναι τα λεφτα κι ο,τι θελει τα κανει..
Ακομα και να τα βαλει στο κωλο του..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν σου απάντησα προχθές γιατί το γυρίσαμε στο χαβαλέ.
Ακου λοιπόν γιατί η λογική σου είναι λογική του μπακλαβά.

Δε χρειάζεται να έχεις πάει στρατό για να έχεις γνώμη.
Οπως δε χρειάζεται να έχεις παίξει μπάλλα για να έχεις γνώμη για το ποδόσφαιρο.
Οπως δε χρειάζεται να είσαι πολιτικός για να έχεις άποψη για την πολιτική
Οπως δε χρειάζεται να είσαι εγκληματίας για να έχεις άποψη για τους δολοφόνους.
Οπως δε χρειάζεται να είσαι γιατρός για να έχεις άποψη για το ΕΣΥ
Οπως δε χρειάζεται να είσαι ναρκομανής για να έχεις άποψη για τα ναρκωτικά
Οπως δε χρειάζεται να είσαι στριπτηζού για να έχεις άποψη για τα κωλάδικα.

Τα παραδείγματα πολλά και ο μπακλαβάς γωνία.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κάτι μου λέει ότι εσύ τα έχεις βάλει...
Αυτό δεν πάει να πει ότι επειδή είναι δικαίωμά σου ΔΕΝ έχεις πρόβλημα......

Επισκέπτης
Η θεση της γυναικας...στον μπουτσο μου.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και κάτι ακόμα.
Το αν ήρθα να μιλήσω στο θρεντ για το στρατό το έκανα γιατί αντιθέτως με το τι πιστεύεις εσύ (αφού δε με ξέρεις) εγώ είχα κάτι να πω, που ίσως δεν το κατάλαβες εσύ ούτε και κάποιοι άλλοι.
Ούτως ή άλλως ποτέ, όσο καιρό είμαι στο σάιτ δεν έχω γράψει γνώμη σε ένα θρεντ που δεν υπάρχει πιθανότητα να έχω άποψη, (πχ, τρανς) γιατι το θεωρώ από μόνο του μαλακία.
Όποιος δε θέλει να μιλάει με γυναίκες εδώ μέσα μπορεί να το κάνει, δε θα του ζητήσει κανείς το λόγο.
Αν πάλι τον ενοχλεί η παρουσία τους μπορεί να ζητήσει από τους administrators να απαγορεύσουν τις γυναίκες στο σάιτ. Τι πιο απλό;
Αυτά και ας μην επεκταθούμε, δεν έχει νόημα.

Δεν σου απάντησα προχθές γιατί το γυρίσαμε στο χαβαλέ.
Ακου λοιπόν γιατί η λογική σου είναι λογική του μπακλαβά.

Δε χρειάζεται να έχεις πάει στρατό για να έχεις γνώμη.
Οπως δε χρειάζεται να έχεις παίξει μπάλλα για να έχεις γνώμη για το ποδόσφαιρο.
Οπως δε χρειάζεται να είσαι πολιτικός για να έχεις άποψη για την πολιτική
Οπως δε χρειάζεται να είσαι εγκληματίας για να έχεις άποψη για τους δολοφόνους.
Οπως δε χρειάζεται να είσαι γιατρός για να έχεις άποψη για το ΕΣΥ
Οπως δε χρειάζεται να είσαι ναρκομανής για να έχεις άποψη για τα ναρκωτικά
Οπως δε χρειάζεται να είσαι στριπτηζού για να έχεις άποψη για τα κωλάδικα.

Τα παραδείγματα πολλά και ο μπακλαβάς γωνία.

Απάντηση προφανώς και στο φίλο ζαχαροπλάστη :2funny:

Φαντάζομαι ότι είχες άποψη. Και έγω έχω άποψη για τα μπουρδέλα αλλά επειδή δεν πάω, φαντάζομαι επίσης, ότι δεν ενδιαφέρει και πολλούς και δεν έχω γράψει σχετικά post

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και κατά τη δική σου λογική λοιπόν, εφόσον δεν έχει πρόβλημα ο μαλάκας με τα 300 Ευρώ που τα βάζει στον κώλο του, δεν έχει πρόβλημα και η γκόμενα που πηγαίνει σε κωλάδικα.
Συννενοηθήκαμε;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Απάντηση προφανώς και στο φίλο ζαχαροπλάστη :2funny:

Φαντάζομαι ότι είχες άποψη. Και έγω έχω άποψη για τα μπουρδέλα αλλά επειδή δεν πάω, φαντάζομαι επίσης, ότι δεν ενδιαφέρει και πολλούς και δεν έχω γράψει τέτοια post
Εγώ δεν είμαι ευτυχώς ζαχαροπλάστης. Αλλος είναι δυστυχώς μπακλαβάς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom