Νέα

Η θέση της γυναίκας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Yarrak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έχω στο Lugano για την εξυπηρέτηση των καλων πελατων .... club Victoria / on the lake - διπλα στο ξενοδοχείο Eden ....

Ουκρανορωσιδάκια και λοιπές ανατολικές φυλές ....
ρε καπιταλιστή.... Καλοκαίρι μπαίνει με τόσα ελληνικά νησάκια στο λουγκάνο θα τρέχω; Κάτι σε Ριζόρτ σε ελληνικό νησί έχεις; με ρωσσίδες κατά προτίμηση. Ουκρανές δε γουστάρω.....

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
πες μας οτι εχεις και βιτσιο να τσιμπας πελατες στο δικτυο...
πες το μας κι αυτο... :booty:
έχω στο Lugano για την εξυπηρέτηση των καλων πελατων .... club Victoria / on the lake - διπλα στο ξενοδοχείο Eden ....

Ουκρανορωσιδάκια και λοιπές ανατολικές φυλές ....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
επισης για να τσιγκλισω τον περσονα θα ωπ οτι ειναι τεραστια μαλακια να πηγαινει καποιος σε κωλομπαρα με την γκομενα εγω δεν εχω παει οχι με γκομενα ουτε με φιλους ποτε σε κωλομπαρο θεωρω λοιπον το κωλομπαρο τροπο διασκεδασης κυριως σε μοναχικες στιγμες καθως σε ενα κλαμπ δεν εχεις την δυνατοτητα να μιλησεις μονος σε πολυ κοσμο γιατι θα σε θεωρησουν βιαστη κ οι περισσοτεροι ειναι με τις παρεες τους επομενως στο κωλομπαρο μιλας με τις ρωσσιδες μιλας με αλλους μονους οποτε κινειται το βραδυ..θεωρω λοιπον ελλειψη φαντασιας δημιουργηκοτητας κ λοιπα να πηγαινεις σε κωλομπαρα με την γκομενα κ τους φιλους...αυτα κ εχω κ αλλα να πω θα μου ρθουν στην πορεια

Μικρέ απαλλάσσεσαι λόγω απειρίας....
Προφανώς και δεν σου έχει τύχει ποτέ να πας σε κωλόμπαρο διπλός και να φύγεις τριπλός, ή τετραπλός.....
Εχεις πολύ δρόμο ακόμα...... Και πολλά μαθήματα.......
Επίσης να τονίσουμε ότι πολλές στριπτηζούδες τρελλαίνονται γαι λεσβιακά και λοιπά αθλήματα  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
ρε καπιταλιστή.... Καλοκαίρι μπαίνει με τόσα ελληνικά νησάκια στο λουγκάνο θα τρέχω; Κάτι σε Ριζόρτ σε ελληνικό νησί έχεις; με ρωσσίδες κατά προτίμηση. Ουκρανές δε γουστάρω.....

ελα Turkey ... Antalya, Kenner Village ....

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
πες μας οτι εχεις και βιτσιο να τσιμπας πελατες στο δικτυο...
πες το μας κι αυτο... :booty:

why not ? αν διαθέτει καποιος τα απαραίτητα assets για private banking .... εχω και γραφειο στην αθηνα διπλα στο καλιμάρμαρο με θεα το ζαππειο ..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
πως ημουν ρε γαμωτο τοσο σιγουρος οτι μετα την βολτα θα εβλεπα τετοιο θεμα...τελικα ολα τα διαβαζεται κ απ οτι φαινεται η αληθεια δεν σας αρεσει καθολου...
εγω θα αναφερω προσωπικη αποψη πρωτα στο θεμα που εθιξε ο laplace καθως δεν μ αρεσει να κοροιδευομαστε...υπαρχει ποτε περιπτωση ρωτω ενας ανθρωπος με 3000 ποστ να μπαινει για χαβαλε?κ εφοσον θεωρει χαβαλε να κοροιδυει κ να γελαει μαζι μας την σοφη παροιμια οποιος κοροιδευει τους αλλους κοροιδευει τα μουτρα του δεν την ξερει?προφανως κ αυτα ειναι χαζες δικαιολογιες για να δικαιολογισουμε τα αδικαιολογητα...ειναι σαν να λεω εγω οτι στις πουτανες δεν πηγαινω επειδη δεν μου καθονται οι γκομενες σε γρηγορο χρονικο διαστημα αλλα πηγαινω απο ιδεολογια κ για χαβαλε....εσυ θα με πιστευες?μην λεμε μαλακιες τωρα σιγα μην μπαινει καποιος εδω 2-3 ωρες για χαβαλε κ να κοροιδεψει τους αντρες...γιατι να μην μπει σε τοσα ηλιθια σαιτ που υπαρχουν κ να κανει εκει τον χαβαλε κ πρεπει να μπει στο σαιτ για τα μπουρδελα....η αποψη ο μου λοιπον ειναι οτι στο σαιτ για τα μπουρδελα μπαινει για να δει πως σκεφτεται ο αντρας που εχει διπλη ζωη...σε αυτο λοιπον το σαιτ ειναι ανθρωποι παντρεμενοι,εργαζομενοι σε μεγαλες θεσεις φοιτητες κ γενικα καθε καρδιας καρυδι που παιζει διπλη ζωη θες κωλομπαρα θες πουτανες βιζιτες κ τα σχετικα...η γυναικα κ η καθε γυναικα που μπαινει εδω μπαινει για να δει πως σκεφτεται αυτος ο αντρας που ειναι η χειριστη μορφη αντρος γι αυτες καθως δεν ειναι ελεγξιμος προβλεψιμος κλπ ασχετως τι θα σου πουν εκεινες...επισης προφανως δεν λενε την αποψη τους κ το ριχνουν στον χαβαλε γιατι πολυ απλα ξερουν οτι θα γινουν αντιπαθεις σε μερικους κ επειδη ξερουν οτι επιτοπου θα αρχισει το κραξιμο(οπως γινεται με την ερι ασχετως εαν σε πολλα διαφωνω κ σε καποια συμφωνω)

ναι υπαρχει, κ δεν σας κοροιδευουμε.. οχι ολους δλδ.. :P

οχι οτι εχει νοημα η συζητηση γιατι την εχουμε κανει 97575796794579 φορες... κ δεν κατεληξε πουθενα, εχετε σκεφτει αντι να ψαχνετε τι κανει ο καθεις κ η καθεμια εδω μεσα να κοιτατε τη δουλεια σας? φορουμ ειναι λεμε

κ επειδη μουν εισαι νεος, απ οταν μπηκα εγω κ η νιτσα κ αλλα κοριτσια κ σοβαρα συζητησαμε κ κραξιμο φαγαμε κ χωσιμο κ απ ολα, δεν γλιτωσε καμια στις αρχες ειδικα που δεν μας ξερανε... τωρα απλα συνηθισαμε κ σε θεματα που επαναλαμβανονται συνεχως προφανως δεν σκοπευουμε να μιλαμε ακομη σοβαρα

οσο για τα 3000 ποστς... τα 80% τους ειναι της 1 γραμμης.. τι συγκρινεις... τι να γραφεις 100 ποστς με 10 λεξεις τι 1 κ να ναι εκθεση

Επισκέπτης
Ποια είναι η θέση της γυναίκας στα μπουρδέλα κομ; Εδώ είναι το ερώτημα. Ψάχνω και δεν βρίσκω την απάντηση.

Για να "μαθαίνουν" και να ξέρουν αν αύριο-μεθαύριο ο καλός τους δεν τους κρύβει τίποτα. Το θέμα είναι όμως ότι.... δεν πρόκειται να το πάρουν χαμπάρι ποτέ :) Κι αυτό δεν έχουν καταλάβει ακόμα!

Έχετε ακούσει ποτέ κανέναν που να έχει ένα γνωστό, που να έχει ένα γνωστό που να έχει ένα γνωστό που η γυναίκα του να έχει πιάσει τον άντρα της σε μπουρδέλο? :) Όχι βέβαια... ούτε πρόκειται. Αν έχουμε μάθει να κρύβουμε κάτι καλά, είναι αυτό το πράγμα. Με γκόμενα μπορεί να σε πιάσει στα πράσα... με πουτάνα ΠΟΤΕ :) Οπότε άστες να περιφέρονται ασκόπως!

Επισκέπτης
Μικρέ απαλλάσσεσαι λόγω απειρίας....
Προφανώς και δεν σου έχει τύχει ποτέ να πας σε κωλόμπαρο διπλός και να φύγεις τριπλός, ή τετραπλός.....
Εχεις πολύ δρόμο ακόμα...... Και πολλά μαθήματα.......
Επίσης να τονίσουμε ότι πολλές στριπτηζούδες τρελλαίνονται γαι λεσβιακά και λοιπά αθλήματα  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

ρε συ τωρα μιλας σοβαρα...μια γκομενα που σεβεται τον εαυτο της κ σεβεσαι τον εαυτο σου θα πας στο κωλομπαρο κ θα φυγεις με την ρωσιδα για παρτουζα?εγω ρε συ της πουτανας που ειχα μπλεξει της ελεγα να παιξουμε παροτυζες κ δεν ηθελε με τιποτα κ σε ολους συμβαινουν να βγαινετε με γκομενες κ να δεχονται να παρτουζονονται..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε συ τωρα μιλας σοβαρα...μια γκομενα που σεβεται τον εαυτο της κ σεβεσαι τον εαυτο σου θα πας στο κωλομπαρο κ θα φυγεις με την ρωσιδα για παρτουζα?εγω ρε συ της πουτανας που ειχα μπλεξει της ελεγα να παιξουμε παροτυζες κ δεν ηθελε με τιποτα κ σε ολους συμβαινουν να βγαινετε με γκομενες κ να δεχονται να παρτουζονονται..

Μικρέ....... Αχ ηθικό μου παλλικάρι.........
Δε θα μιλήσω για προσωπικές εμπειρίες....
Θα αναφέρω 2 μόνο λέξεις......

Υψηλή Κοινωνία.....

Κάποιοι από το σάιτ θα γελούν τώρα από μέσα τους

"ολίγα βήματα στο πεζοδρόμιο ανήσυχα ώσπου εμειδίασαν κι ένευσαν ελαφρώς" :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
Δε θα μιλήσω για προσωπικές εμπειρίες....
Θα αναφέρω 2 μόνο λέξεις......

Υψηλή Κοινωνία.....

Κάποιοι από το σάιτ θα γελούν τώρα από μέσα τους

"ολίγα βήματα στο πεζοδρόμιο ανήσυχα ώσπου εμειδίασαν κι ένευσαν ελαφρώς" :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

κ εγω γελαω περσονα γιατι μπερδευεται την βιζιτα με την γυναικα κ μπερδευεται την σχεση με την επιπληρωμη κυκλοφορια εις τους δρομους της αθηνας εγω μια χαρα τα εχω καταλαβει εσεις μαλλον προσπαθειτε να φουσωνεται καταστασεις....

Επισκέπτης

Γαμω την ψευτοηθικη και την δηθεν σεμνοτυφια της ελληνικης κοινωνιας που εχει οδηγησει στο τις σχεσεις των 2 φυλων να ειναι για τον πεολα  :headbang:...

Τι ηθικες και μαλακιες....Ζησε την ζωη σου οπως γουσταρεις χωρις τους φραγμους της κοινωνιας και του καθε μαλακα!Εξαλλου οποιος δεν ξεφευγει στην ζωη του για εμενα δεν εχει ζησει!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κ εγω γελαω περσονα γιατι μπερδευεται την βιζιτα με την γυναικα κ μπερδευεται την σχεση με την επιπληρωμη κυκλοφορια εις τους δρομους της αθηνας εγω μια χαρα τα εχω καταλαβει εσεις μαλλον προσπαθειτε να φουσωνεται καταστασεις....

Σου εύχομαι να μην ανοίξεις ποτέ την πόρτα της κρεββατοκάμαρας και βρεις τον κολλητό σου να πηδάει την κοπελιά σου.
Οχι γιατί θα είσαι η εξαίρεση, αλλά γιατί θα είσαι ο κανόνας και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι.....
Και βέβαια αυτό που θα δεις "Δεν είναι αυτό που φαίνεται".......... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γαμω την ψευτοηθικη και την δηθεν σεμνοτυφια της ελληνικης κοινωνιας που εχει οδηγησει στο τις σχεσεις των 2 φυλων να ειναι για τον πεολα  :headbang:...

Τι ηθικες και μαλακιες....Ζησε την ζωη σου οπως γουσταρεις χωρις τους φραγμους της κοινωνιας και του καθε μαλακα!Εξαλλου οποιος δεν ξεφευγει στην ζωη του για εμενα δεν εχει ζησει!

Μικρέ δώρο για αυτό σου το ποστ μια τσαρκα με το κάμπριο σε κωλόμπαρο της παραλιακής και φραπέ με στριπτηζού της επιλογής σου.....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Το παρα πολύ κακό από πολλούς που ασχολούνται με πολλές μορφές αγοραίου έρωτα και ειδικά τα strip, είναι ότι μπερδεύουν τι συγκεκριμένη ζωή με τη πραγματικότητα

Επισκέπτης
Σου εύχομαι να μην ανοίξεις ποτέ την πόρτα της κρεββατοκάμαρας και βρεις τον κολλητό σου να πηδάει την κοπελιά σου.
Οχι γιατί θα είσαι η εξαίρεση, αλλά γιατί θα είσαι ο κανόνας και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι.....
Και βέβαια αυτό που θα δεις "Δεν είναι αυτό που φαίνεται".......... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

καλα αλλο λεω αλλα ξεγλιατας σαν το χελι κ λες αυτο που θελεις να πεις....
-ειπα εγω ποτε οτι δεν μπορω να φαω κερατο
-ειπα ποτε οτι ειμαι γαμαω μαο
-ειπα οτι δεν γινεται να γαμηθει γκομενα που εχω με κολλητο που μπορει κ να μου εχει συμβει κιολας παρομοιο οχι ακριβως τετοιο σκηνικο
-μιλησα εγω οτι ειμαι ηθικος
-μιλησα εγω οτι ειναι ολα ροδινα κ ωραια? δεν μπορω να καταλαβω επισης να χρησιμοποιεις την καραμελα της ηλικιας...το αρχισες τωρα πριν δεν το ειχες...εαν δεν θελεις να μου απαντας κλασε με αλλα μην υποβαθμιζεις το κειμενο μου μιλωντας για ηλικιες γιατι σου απαντησα κ αλλα ειπες...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Ρε παιδια,τι να πω?Βγαζετε στο ιντερνετ τις ψωλες σας εξω και τις μετρατε..
Ενδιαφερει κανενα τι κανετε στην προσωπικη σας ζωη σε αυτο το σαιτ περα απο κατι απειρα αγορακια
που δε μπορουν να αντιμετωπισουν τιποτα και δε ξερουν την τυφλα τους γενικως?
Καντε ποστ με ουσια και να βοηθουν..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom