Νέα

Η θέση της γυναίκας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Yarrak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Και κατά τη δική σου λογική λοιπόν, εφόσον δεν έχει πρόβλημα ο μαλάκας με τα 300 Ευρώ που τα βάζει στον κώλο του, δεν έχει πρόβλημα και η γκόμενα που πηγαίνει σε κωλάδικα.
Συννενοηθήκαμε;

γιατι τα βάζεις με όλο τον κόσμο ?  τρακάρησες την Μερσεντές μήπως ?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Kυριε ξερολα οχι δε το χω κανει ακομα αλλα δε μπορει να λες μαλακα καποιον που ριχνει τα λεφτα του καπου που του αρεσει και δε το μετανιωνει,γιατι μπορει να σου πει κι αυτος οτι εσυ εισαι μαλακας που δινεις λεφτα στα αμαξια και σε λοιπες μαλακιες και δε ξερω γω που αλλου..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Και κατά τη δική σου λογική λοιπόν, εφόσον δεν έχει πρόβλημα ο μαλάκας με τα 300 Ευρώ που τα βάζει στον κώλο του, δεν έχει πρόβλημα και η γκόμενα που πηγαίνει σε κωλάδικα.
Συννενοηθήκαμε;
Σε αυτο εχεις δικιο..εγω δεν ειχα προβλημα με αυτο ο drummerboy ειχε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Kυριε ξερολα οχι δε το χω κανει ακομα αλλα δε μπορει να λες μαλακα καποιον που ριχνει τα λεφτα του καπου που του αρεσει και δε το μετανιωνει,γιατι μπορει να σου πει κι αυτος οτι εσυ εισαι μαλακας που δινεις λεφτα στα αμαξια και σε λοιπες μαλακιες και δε ξερω γω που αλλου..
όλοι κάπου μαλάκες είμαστε. ΤΟ κακό δεν είναι να είσαι μαλάκας κάπου.
Είναι να μην το παραδέχεσαι ποτέ και να κατηγορείς και τους άλλους για μαλάκες.
Και γω έχω χαλάσει λεφτά σε κωλάδικα, υπήρξαν όμως φορές που αισθάνθηκα μαλάκας. Κομπλεξικός πάντως δεν είμαι να προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι φταίνε οι πουτάνες που μου έφαγαν χρήματα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γιατι τα βάζεις με όλο τον κόσμο ?  τρακάρησες την Μερσεντές μήπως ?

1.
Η μερσεντές έχει μεικτή και στ αρχίδια μου εάν την τρακάρω.
2.
Σε περίπτωση ακινητοποίησης παίρνω και του μπαμπά και της αδερφής.
3.
Εάν δε, δεν θέλω μερσεντέ παίρνω ένα από τα υπόλοιπα 3 που έχω στο όνομά μου.
4.
Τέλος, υπάρχει και της εταιρείας που είναι πληρωμένο για τρία χρόνια και έχει και τζάμπα βενζίνη....

Μήπως τελικά εσύ να τα βάλεις με την πουτάνα την τύχη σου?

Υ.Γ. Και στην τελική εάν ξεμείνω και απ τις 4 παραπάνω επιλογές μου θα μου δανείσει ο Ντίκυς τη μερσεντοκαμπριούλα του και θα του αφήσω τις ρωσσίδες μου για παρέα... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty:

Α ρε πουτάνα κοινωνία..........

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ζαχαροπλάστης ήταν ο μπαμπάς σου τόση γλύκα? :2funny:

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
1.
Η μερσεντές έχει μεικτή και στ αρχίδια μου εάν την τρακάρω.
2.
Σε περίπτωση ακινητοποίησης παίρνω και του μπαμπά και της αδερφής.
3.
Εάν δε, δεν θέλω μερσεντέ παίρνω ένα από τα υπόλοιπα 3 που έχω στο όνομά μου.
4.
Τέλος, υπάρχει και της εταιρείας που είναι πληρωμένο για τρία χρόνια και έχει και τζάμπα βενζίνη....

Μήπως τελικά εσύ να τα βάλεις με την πουτάνα την τύχη σου?

Υ.Γ. Και στην τελική εάν ξεμείνω και απ τις 4 παραπάνω επιλογές μου θα μου δανείσει ο Ντίκυς τη μερσεντοκαμπριούλα του και θα του αφήσω τις ρωσσίδες μου για παρέα... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty:

Α ρε πουτάνα κοινωνία..........

Μεγάλε σε θέλω για πελάτη ....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
όλοι κάπου μαλάκες είμαστε. ΤΟ κακό δεν είναι να είσαι μαλάκας κάπου.
Είναι να μην το παραδέχεσαι ποτέ και να κατηγορείς και τους άλλους για μαλάκες.
Και γω έχω χαλάσει λεφτά σε κωλάδικα, υπήρξαν όμως φορές που αισθάνθηκα μαλάκας. Κομπλεξικός πάντως δεν είμαι να προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι φταίνε οι πουτάνες που μου έφαγαν χρήματα.
Κι εγω σου ξαναλεω οτι αυτος που θα χαλασει χρηματα και θα το μετανοιωσει μετα ειναι ο πραγματικος μαλακας και οχι ο αλλος που δε θα το μετανοιωσει ποτε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κι εγω σου ξαναλεω οτι αυτος που θα χαλασει χρηματα και θα το μετανοιωσει μετα ειναι ο πραγματικος μαλακας και οχι ο αλλος που δε θα το μετανοιωσει ποτε
απόψεις..... Ολες σεβαστές....
Εμένα πάντως δε μου αρέσει να αγοράζω με 300 Ευρώ κάτι που μπορώ να πάρω με 30......και τότε νιώθω ότι με έπιασαν μαλάκα.....

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Αμα έχεις κωλάδικο θα τα βρούμε...........

έχω στο Lugano για την εξυπηρέτηση των καλων πελατων .... club Victoria / on the lake - διπλα στο ξενοδοχείο Eden ....

Ουκρανορωσιδάκια και λοιπές ανατολικές φυλές ....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
απόψεις..... Ολες σεβαστές....
Εμένα πάντως δε μου αρέσει να αγοράζω με 300 Ευρώ κάτι που μπορώ να πάρω με 30......και τότε νιώθω ότι με έπιασαν μαλάκα.....
Αλιμονο ρε συ..και κατι που μπορεις να παρεις τσαμπα και τελικα το αγοραζεις εστω και με 30 παλι 
μαλακας νιωθεις..

Επισκέπτης
πως ημουν ρε γαμωτο τοσο σιγουρος οτι μετα την βολτα θα εβλεπα τετοιο θεμα...τελικα ολα τα διαβαζεται κ απ οτι φαινεται η αληθεια δεν σας αρεσει καθολου...
εγω θα αναφερω προσωπικη αποψη πρωτα στο θεμα που εθιξε ο laplace καθως δεν μ αρεσει να κοροιδευομαστε...υπαρχει ποτε περιπτωση ρωτω ενας ανθρωπος με 3000 ποστ να μπαινει για χαβαλε?κ εφοσον θεωρει χαβαλε να κοροιδυει κ να γελαει μαζι μας την σοφη παροιμια οποιος κοροιδευει τους αλλους κοροιδευει τα μουτρα του δεν την ξερει?προφανως κ αυτα ειναι χαζες δικαιολογιες για να δικαιολογισουμε τα αδικαιολογητα...ειναι σαν να λεω εγω οτι στις πουτανες δεν πηγαινω επειδη δεν μου καθονται οι γκομενες σε γρηγορο χρονικο διαστημα αλλα πηγαινω απο ιδεολογια κ για χαβαλε....εσυ θα με πιστευες?μην λεμε μαλακιες τωρα σιγα μην μπαινει καποιος εδω 2-3 ωρες για χαβαλε κ να κοροιδεψει τους αντρες...γιατι να μην μπει σε τοσα ηλιθια σαιτ που υπαρχουν κ να κανει εκει τον χαβαλε κ πρεπει να μπει στο σαιτ για τα μπουρδελα....η αποψη ο μου λοιπον ειναι οτι στο σαιτ για τα μπουρδελα μπαινει για να δει πως σκεφτεται ο αντρας που εχει διπλη ζωη...σε αυτο λοιπον το σαιτ ειναι ανθρωποι παντρεμενοι,εργαζομενοι σε μεγαλες θεσεις φοιτητες κ γενικα καθε καρδιας καρυδι που παιζει διπλη ζωη θες κωλομπαρα θες πουτανες βιζιτες κ τα σχετικα...η γυναικα κ η καθε γυναικα που μπαινει εδω μπαινει για να δει πως σκεφτεται αυτος ο αντρας που ειναι η χειριστη μορφη αντρος γι αυτες καθως δεν ειναι ελεγξιμος προβλεψιμος κλπ ασχετως τι θα σου πουν εκεινες...επισης προφανως δεν λενε την αποψη τους κ το ριχνουν στον χαβαλε γιατι πολυ απλα ξερουν οτι θα γινουν αντιπαθεις σε μερικους κ επειδη ξερουν οτι επιτοπου θα αρχισει το κραξιμο(οπως γινεται με την ερι ασχετως εαν σε πολλα διαφωνω κ σε καποια συμφωνω)

επισης για να τσιγκλισω τον περσονα θα ωπ οτι ειναι τεραστια μαλακια να πηγαινει καποιος σε κωλομπαρα με την γκομενα εγω δεν εχω παει οχι με γκομενα ουτε με φιλους ποτε σε κωλομπαρο θεωρω λοιπον το κωλομπαρο τροπο διασκεδασης κυριως σε μοναχικες στιγμες καθως σε ενα κλαμπ δεν εχεις την δυνατοτητα να μιλησεις μονος σε πολυ κοσμο γιατι θα σε θεωρησουν βιαστη κ οι περισσοτεροι ειναι με τις παρεες τους επομενως στο κωλομπαρο μιλας με τις ρωσσιδες μιλας με αλλους μονους οποτε κινειται το βραδυ..θεωρω λοιπον ελλειψη φαντασιας δημιουργηκοτητας κ λοιπα να πηγαινεις σε κωλομπαρα με την γκομενα κ τους φιλους...αυτα κ εχω κ αλλα να πω θα μου ρθουν στην πορεια

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ειναι τεραστια μαλακια να πηγαινει καποιος σε κωλομπαρα με την γκομενα εγω δεν εχω παει οχι με γκομενα ουτε με φιλους ποτε σε κωλομπαρο θεωρω λοιπον το κωλομπαρο τροπο διασκεδασης κυριως σε μοναχικες στιγμες καθως σε ενα κλαμπ δεν εχεις την δυνατοτητα να μιλησεις μονος σε πολυ κοσμο γιατι θα σε θεωρησουν βιαστη κ οι περισσοτεροι ειναι με τις παρεες τους επομενως στο κωλομπαρο μιλας με τις ρωσσιδες μιλας με αλλους μονους οποτε κινειται το βραδυ..θεωρω λοιπον ελλειψη φαντασιας δημιουργηκοτητας κ λοιπα να πηγαινεις σε κωλομπαρα με την γκομενα κ τους φιλους...αυτα κ εχω κ αλλα να πω θα μου ρθουν στην πορεια

Αυτά συν ότι περνάμε ευχάριστα και δίνουμε δημιουργική απασχόληση στις κοπέλες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom