Νέα

Η θέση της γυναίκας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Yarrak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το παρα πολύ κακό από πολλούς που ασχολούνται με πολλές μορφές αγοραίου έρωτα και ειδικά τα strip, είναι ότι μπερδεύουν τι συγκεκριμένη ζωή με τη πραγματικότητα
έγώ δλδ και άλλοι που έχουμε γαμήσει στρίπερ και έχουμε κάνει και σχέση είμαστε εκτός πραγματικότητας;

Επισκέπτης
καλα αλλο λεω αλλα ξεγλυστρας σαν το χελι κ λες αυτο που θελεις να πεις....
-ειπα εγω ποτε οτι δεν μπορω να φαω κερατο
-ειπα ποτε οτι ειμαι γαμαω μαο
-ειπα οτι δεν γινεται να γαμηθει γκομενα που εχω με κολλητο που μπορει κ να μου εχει συμβει κιολας παρομοιο οχι ακριβως τετοιο σκηνικο
-μιλησα εγω οτι ειμαι ηθικος
-μιλησα εγω οτι ειναι ολα ροδινα κ ωραια? δεν μπορω να καταλαβω επισης να χρησιμοποιεις την καραμελα της ηλικιας...το αρχισες τωρα πριν δεν το ειχες...εαν δεν θελεις να μου απαντας κλασε με αλλα μην υποβαθμιζεις το κειμενο μου μιλωντας για ηλικιες γιατι σου απαντησα κ αλλα ειπες...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλα αλλο λεω αλλα ξεγλιατας σαν το χελι κ λες αυτο που θελεις να πεις....
-ειπα εγω ποτε οτι δεν μπορω να φαω κερατο
-ειπα ποτε οτι ειμαι γαμαω μαο
-ειπα οτι δεν γινεται να γαμηθει γκομενα που εχω με κολλητο που μπορει κ να μου εχει συμβει κιολας παρομοιο οχι ακριβως τετοιο σκηνικο
-μιλησα εγω οτι ειμαι ηθικος
-μιλησα εγω οτι ειναι ολα ροδινα κ ωραια? δεν μπορω να καταλαβω επισης να χρησιμοποιεις την καραμελα της ηλικιας...το αρχισες τωρα πριν δεν το ειχες...εαν δεν θελεις να μου απαντας κλασε με αλλα μην υποβαθμιζεις το κειμενο μου μιλωντας για ηλικιες γιατι σου απαντησα κ αλλα ειπες...
1.
το μικρέ είναι χαιδευτικό.
2.
Μακάρι στην ηλικία σου να είχα το μυαλό και τις εμπειρίες που έχω τώρα.
3.
Ενώ για σένα η ηλικία σου είναι μειονέκτημα, για μένα η ηλικία σου πάλι είναι πλεονέκτημα.

Επισκέπτης
1.
το μικρέ είναι χαιδευτικό.
2.
Μακάρι στην ηλικία σου να είχα το μυαλό και τις εμπειρίες που έχω τώρα.
3.
Ενώ για σένα η ηλικία σου είναι μειονέκτημα, για μένα η ηλικία σου πάλι είναι πλεονέκτημα.

παλι σε αλλα απαντας.... :2funny:

Επισκέπτης
Ρε παιδια,τι να πω?Βγαζετε στο ιντερνετ τις ψωλες σας εξω και τις μετρατε..
Ενδιαφερει κανενα τι κανετε στην προσωπικη σας ζωη σε αυτο το σαιτ περα απο κατι απειρα αγορακια
που δε μπορουν να αντιμετωπισουν τιποτα και δε ξερουν την τυφλα τους γενικως?
Καντε ποστ με ουσια και να βοηθουν..

ελα ρε συ δεν εχεις καταλαβει το παιχνιδι εντυπωσεων που παιζουμε  :uglystupid:  :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ποια είναι η θέση της γυναίκας στα μπουρδέλα κομ; Εδώ είναι το ερώτημα. Ψάχνω και δεν βρίσκω την απάντηση.

Θα έλεγα ότι κατά βάθος, είναι ένα είδος "εικονικής οφθαλμολαγνίας" που κάνει πολλές (όχι όλες φυσικά) γυναίκες να διαβάζουν το σάιτ. Αισθάνονται/φαντασιώνονται ότι κοιτούν από την κλειδαρότρυπα μέσα σε ένα ξένο ανδρικό δωμάτιο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom