Νέα

Η θέση της γυναίκας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Yarrak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
η θεση της γυναικας ειναι στον πουτσο του αντρα και μονο γιατι ειναι υποδεεστερα και κατωτερα οντα απο μας οποτε ειναι μονο για αυτον!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Ρε μαγκες αυτη ηταν και η απορια μας χθες σε μια prive συζητηση που ειχαμε με καποιους συναγωνιστες..
και καλα,καποιες κανουν μπαμ οτι κατι 'παραξενο παιζει' με την παρτη τους(δηλαδη να τα χωνουν σε εμας που κατηγορουμε τις ελλεινιδες αλλα αυτες να κανουν το ιδιο με τους μπουρδελιαρηδες κ ελλεινους κλπ) αλλα μου κανει ΤΕΡΑΣΤΙΑ εντυπωση το τι δουλεια εχει εδω μεσα καποια κοπελα οπως η bite(οπως ηταν κ η μουνιτσα κ αρκετες αλλες) που δειχνει σοβαρο,ευγενικο κ καλλιεργημενο κοριτσι..Ή ειναι ψυχολογος κ κανει την διπλωματική της ή δεν ξερω και εγω τι..Παντως ειναι ανεξήγητο,οτι κ να πουν οι φίλες..

Γιατι δεν ειναι δυνατον να ειναι δικαιολογια το 'μας αρεσει το φορουμ'..Τοσα φορουμ ρε παιδια..Ποικιλης υλης..Εγω ειμαι σε πολλα.Γιατι δεν βρισκουν κατι που τους ταιριαζει κ αυτες?Μου κανει εντυπωση,κυριως γιατι δεν μπορω να  καταλαβω..Ειναι σαν να γραφαμε εμεις σε ενα φορουμ που λεγαν για φον μπιζου,σιδέρωμα,ταμπόν κλπ..

ΠΑΝΤΩΣ οφειλω να πω οτι ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ειναι να εχουν ΟΛΕΣ το συνδρομο που εχουν οι γυναικες στο bukkake..αυτο που λεγατε οτι ελεγε το ντοκιμαντερ..οτι η γυναικα ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να ειναι στο επικεντρο της προσοχης..ετσι κ αυτες,ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ να μπαινουν σε ενα αμιγως σαιτ κ να εχουν τα λιγουροπουλα να τους κολλάνε ή ακομα κ να αποπροσανατολιζουν την συζήτηση..

παντως ειναι ΕΜΕΤΙΚΟ να βλεπω ανδες που στο φορουμ των ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΩΝ βριζουν τις ΕΛΛΕΙΝΙΔΕΣ και μετα απο καποια απαντηση καποιας γυναικας εδω μεσα(που μπορει να εινα μαλακια),απο κατω να τους γραφουν το ποσο γουσταρουν τις αποψεις τους..Δεν ειναι καπως αντιφατικο αυτο?

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
H κυρια οχια μαλλον ειναι ονομα και πραμα..πεταξε το δηλητηριο της και την εκανε..
Γυναικες τι να πεις..

Εξού και ΟΧΙΑ.
Μιλάω μόνο με όποιους έχω κάτι να πω και να μου πουν.
Αλλιώς πετάω δηλητήριο και φεύγω. Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω.
Σας αδειάζω και τη γωνιά για να μην έχετε γκόμενες εδώ μέσα να σας τα πρήζουν, αυτό δε θέλατε;
Αντε γεια τότε. Μιλήστε μόνοι σας.

than88

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Κριτικές
36
Like
0
Πόντοι
1.225
Εξού και ΟΧΙΑ.
Σας αδειάζω και τη γωνιά για να μην έχετε γκόμενες εδώ μέσα να σας τα πρήζουν, αυτό δε θέλατε;
Ουστ!  :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi: :hammer: :hammer: :hammer:

Επισκέπτης
Ρε μαγκες αυτη ηταν και η απορια μας χθες σε μια prive συζητηση που ειχαμε με καποιους συναγωνιστες..
και καλα,καποιες κανουν μπαμ οτι κατι 'παραξενο παιζει' με την παρτη τους(δηλαδη να τα χωνουν σε εμας που κατηγορουμε τις ελλεινιδες αλλα αυτες να κανουν το ιδιο με τους μπουρδελιαρηδες κ ελλεινους κλπ) αλλα μου κανει ΤΕΡΑΣΤΙΑ εντυπωση το τι δουλεια εχει εδω μεσα καποια κοπελα οπως η bite(οπως ηταν κ η μουνιτσα κ αρκετες αλλες) που δειχνει σοβαρο,ευγενικο κ καλλιεργημενο κοριτσι..Ή ειναι ψυχολογος κ κανει την διπλωματική της ή δεν ξερω και εγω τι..Παντως ειναι ανεξήγητο,οτι κ να πουν οι φίλες..

Γιατι δεν ειναι δυνατον να ειναι δικαιολογια το 'μας αρεσει το φορουμ'..Τοσα φορουμ ρε παιδια..Ποικιλης υλης..Εγω ειμαι σε πολλα.Γιατι δεν βρισκουν κατι που τους ταιριαζει κ αυτες?Μου κανει εντυπωση,κυριθως γιατι δεν μπορω να  καταλαβω..Ειναι σαν να γραφαμε εμεις σε ενα φορουμ που λεγαν για φον μπιζου,σιδέρωμα,ταμπόν κλπ..

ΠΑΝΤΩΣ οφειλω να πω οτι ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ειναι να εχουν ΟΛΕΣ το συνδρομο που εχουν οι γυναικες στο bukkake..αυτο που λεγατε οτι ελεγε το ντοκιμαντερ..οτι η γυναικα ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να ειναι στο επικεντρο της προσοχης..ετσι κ αυτες,ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ να μπαινουν σε ενα αμιγως σαιτ κ να εχουν τα λιγουροπουλα να τους κολλάνε ή ακομα κ να αποπροσανατολιζουν την συζήτηση..

παντως ειναι ΕΜΕΤΙΚΟ να βλεπω ανδες που στο φορουμ των ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΩΝ βριζουν τις ΕΛΛΕΙΝΙΔΕΣ και μετα απο καποια απαντηση καποιας γυνμαικας εδω μεσα(που μπορει να εινα μαλακια),απο κατω να τους γραφουν το ποσο γουσταρουν τις αποψεις τους..Δεν ειναι καπως αντιφατικο αυτο?
αβυσσος...στην τελικη χεστηκαμε οπως ξαναειπα,απλως δεν πρεπει μερικοι να την πατανε...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Εξού και ΟΧΙΑ.
Στα τσακιδια!!

Επισκέπτης
ρε τι της απαντατε της οχιας?μαλακες ειστε????!!!αξια της δινετε!!!!!!

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
παντως ειναι ΕΜΕΤΙΚΟ να βλεπω ανδες που στο φορουμ των ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΩΝ βριζουν τις ΕΛΛΕΙΝΙΔΕΣ και μετα απο καποια απαντηση καποιας γυνμαικας εδω μεσα(που μπορει να εινα μαλακια),απο κατω να τους γραφουν το ποσο γουσταρουν τις αποψεις τους..Δεν ειναι καπως αντιφατικο αυτο?
συμφωνω απολυτα με αυτο που γραφεις και να τονισω σε ορισμενα αληθινα και πονηρα λιγουρια οτι στο σαιτ ων ελλεεινιδων ΔΕΝ τις βριζουμε για να βγαλουμε στο φιναλε γκομενα μια απο αυτες που γραφουνε στο θρεντ για να δειξουμε οτι και καλα δεν τις θελουμε αλλα αν μας δωθει η ευκαιρια ορμαμε...ειμαστε αντρες με αρχιδια και οχι πονηρα υποχθονια αντρικελα που προσπαθουμε ακομη και εδω να βγαλουμε γκομενα..να εξηγουμαστε!γιατι το να τις βεριζουμε καμια φορα ειναι γκομενοπαγιδα...και καποιοι το ξερουν αυτο και λενε τη μια ετσι την αλλη αλλιως. :tickedoff:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
laplace μ αρεσουν καποιες συζητησεις  με καποιους κ γελαω πολυ, γιατι ειναι τοσο δυσκολο δλδ να το αποδεχτειτε? :P μπηκα καποια στιγμη που μου ειπε η νιτσα για να δω ενα θεμα (νομιζω μας βριζατε παλι χαχα) κ σιγα σιγα κολλησα  

μην τ αλλαξετε κ το κανετε μονο για οικους ανοχης κλπ γιατι θα μου λειψετε :2funny:

δεν ειμαι ψυχολογος ειμαι του πολυτεχνειου, δεν εχουμε τετοιες διπλωματικες :2funny:

Επισκέπτης
οποιος μπει στη διαδικασια να ανταπαντησει ειναι μαλακας παντως...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom