Νέα

Η στρατηγική του μπουρδελιάρη που «ξέμεινε» μετά τα 50

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Είναι ωραία η σολο ζωή αν είσαι κανας γνωστός ή μπαρμαν/dj.Αν είσαι ένας μέσος άντρας,σολο ζωή=μπακουροζωή
καλά, και η ζωή του παντρεμένου δεν είναι παράδεισος, μη νομίζεις.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Ναι αλλα δεν κανεις παιδι με την προυποθεση να σε βοηθησει οταν μεγαλωσεις......ξερεις ποσοι γονεις την πατησαν?
Tα κοριτσια βοηθανε.Τα αγορια ειναι λιγο στα αρχιδια τους.Οταν εννοω να βοηθησει εννοω στα γεραματα.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Δεν είναι ικανοί στα 30 τους..
Δεν είναι ικανοί στα 40 τους..
Και είναι ικανοί στα 50 τους;
Μήπως τους χτύπησε ο έρως στα......50 την πόρτα;
Άντε καλά...

Βλέπεις στη Γερμανία μπαμπάδες στα 40 και στα 50;
Kαι με ποια κάνουν παιδιά ρε τύπε,αφού οι Γερμανίδες είναι max 5 χρόνια gap
Πάλι για εξαιρέσεις θα μιλάμε και για τύπους που ψώνισαν στα 50+ τους ασιάτισσα;

Όσο για τη βοήθεια,ποιος σου εγγυάται ότι θα ζεις όταν ενηλικιωθεί το παιδί σου;
Ότι θα μένει στην ίδια χώρα με εσένα;
Ότι θα έχει την όρεξή σου;

Kλασσικός Ελληναράς εννοώ αυτόν που έχει έλλειμα αυτογνωσίας,είναι εγωιστής και δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα.
Θες να σε πάω στο γηροκομείο που δουλεύει η θεία μου,έχει 100+ δωμάτια, να δεις πόσοι γέροι ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ,
πεθαίνουν μόνοι τους;
Ενταξει τυπε εσυ παρε το γατακι και το σκυλακι να ζεις με αυτο.Ασε τους νορμαλ ανδρες να κανουν παιδια και οικογενειες...

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Μην παιρνεις και ορκο σε αυτο
Τα γεροντια στην Ελλαδα τα σεβομαστε και τα αγαπαμε στην μεγαλη πλειοψηφια ακομα και με τις μαλακιες που εκαναν τοσα χρονια με το να ψηφιζουν παπανδρεου και καραμανληδες/μιτσοτακηδες. Εγω λιγους ξερω στον κυκλο μου που να εχουν γραψει στα αρχιδια τους...τους γονεις τους!!!

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Όχι βέβαια,αλλά απ'του μπακούρη καλύτερη είναι
Να σου πω, νομίζω ότι ο παντρεμένος όταν σε μικρή ηλικία ήταν solo ήταν πιο ευτυχισμένος από τον μπακούρη που σε μικρή ηλικία πάλι μπακούρης δυστυχισμένος ήταν. Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά που λένε.

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
Τα γεροντια στην Ελλαδα τα σεβομαστε και τα αγαπαμε στην μεγαλη πλειοψηφια ακομα και με τις μαλακιες που εκαναν τοσα χρονια με το να ψηφιζουν παπανδρεου και καραμανληδες/μιτσοτακηδες. Εγω λιγους ξερω στον κυκλο μου που να εχουν γραψει στα αρχιδια τους...τους γονεις τους!!!
Τωρα η ψηφος τους τι σχεση έχει? Απο τα γραφομενα σου απο οτι καταλαβαινω μάλλον σε λαθος site εισαι.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.916
Πόντοι
3.656

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.503
Πόντοι
456
Σε πληροφορω οτι στους ψυχολογους οι παντρεμενοι και τα ζευγαρια πηγαινουν και οχι οι μπακουρηδες.
Να προσθέσω και οι ανύπαντρες χωρίς παιδιά 35 φευγά. Οι ψυχολόγοι τους λένε ότι παπαριά θες εκτός από το απλό, πως μεγάλωσαν και δεν είναι πλέον 20χρονες.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Τωρα η ψηφος τους τι σχεση έχει? Απο τα γραφομενα σου απο οτι καταλαβαινω μάλλον σε λαθος site εισαι.
Μια χαρα εχει σχεση.Οι πασοκογεροι και νουδογεροι επρεπε να τρωνε βρωμοξυλο ολημερις και ολονυχτις...Διοτι εχουν μεγαλη ευθυνη για τα σημερινα χαλια της Ελλαδας και για το που φτασαμε σε συλλογικο επιπεδο.Παρολα αυτα βλεπεις οτι ο μεσος Ελληνας τρεφει μεγαλη αγαπη για τους γονεις του και ο θεσμος της οικογενειας παραμενει δυνατος και ισχυρος.Για να το πω απλα και λαικα.Η Ελλαδα δεν εγινε ακομα Αμερικη η Γαλλια(και ας ελπισουμε να μην γινουμε).:rockon:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.916
Πόντοι
3.656
Να προσθέσω και οι ανύπαντρες χωρίς παιδιά 35 φευγά. Οι ψυχολόγοι τους λένε ότι παπαριά θες εκτός από το απλό, πως μεγάλωσαν και δεν είναι πλέον 20χρονες.

Τώρα λόγω ινσταγκραμ χάσαν τη δουλειά τους οι ψυχολόγοι

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ενταξει τυπε εσυ παρε το γατακι και το σκυλακι να ζεις με αυτο.Ασε τους νορμαλ ανδρες να κανουν παιδια και οικογενειες...
Νορμάλ άντρες τα ΝΑΥΑΓΙΑ 50+ που προκειμένου να κάνουν παιδί,κατάντησαν να μεγαλώνουν και παιδί άλλου;:2funny:
Ποια άλλη θα τους έπαιρνε άλλωστε...

Έγινε,πες μας τώρα ξανά για τους 40άρηδες και 50άρηδες που γίνονται γονείς στη Γερμανία
και σε ποιο youtube video το είδες αυτό το έργο...

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
Μια χαρα εχει σχεση.Οι πασοκογεροι και νουδογεροι επρεπε να τρωνε βρωμοξυλο ολημερις και ολονυχτις...Διοτι εχουν μεγαλη ευθυνη για τα σημερινα χαλια της Ελλαδας και για το που φτασαμε σε συλλογικο επιπεδο.Παρολα αυτα βλεπεις οτι ο μεσος Ελληνας τρεφει μεγαλη αγαπη για τους γονεις του και ο θεσμος της οικογενειας παραμενει δυνατος και ισχυρος.Για να το πω απλα και λαικα.Η Ελλαδα δεν εγινε ακομα Αμερικη η Γαλλια(και ας ελπισουμε να μην γινουμε).:rockon:
Γι'αυτο φροντισε να κανεις παιδια για να σε φροντισουν οταν μεγαλωσεις.

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Παντως επειδη εκανα νωρις παιδι ( στα 29 ) δε λεω σε κανεναν να κανει οικογενεια . Εγω το ηθελα και το γουσταρα γιατι ηταν αποτελεσμα μιας ευτυχισμενης συμβιωσης . Οπως τη βρισκετε τυποι αρκει να αγαπατε τη ζωη σας και να τη δεχεστε με τα θετικα και τα αρνητικα . Προσωπικα θα εκανα το ιδιο χιλιες φορες ξανα αλλα μονο για τη παρτυ μου μιλαω . Εχω δει σολο αντρες να χαιρονται τη ζωη τους και καλα κανουν . Σε καθε περιπτωση , ειναι να βρεις και γυναικα να στο εμπνεει

Το κακο που κανετε πολλοι ειναι οτι αναλογα με τη κατασταση σας κρινετε . Οσοι δεν εχουν λενε οτι ειναι καλυτερα χωρις παιδι η ζωη γενικα και το απαξιωνουν και το αντιθετο . Σε αυτα τα θεματα ο καθενας ας μιλαει για τον ευατο του . Προσωπικα δε θα λεγα σε κανεναν να κανει οικογενεια , οπως αγαπαει , κατι χανεις κατι κερδιζεις μη ψαχνουμε ποιος θα βγει απο πανω

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
συμφωνώ με βαλκάνιο ότι παιδιά σε μεγαλή ηλικία δεν...αλλά... εμείς που πλησιαζουμέ τα 40 τι κάνουμε;τα παρατάμε και αποδεχόμαστε την εργένικη ζωή(η οποία είναι γλυκιά κακά τα ψέματα) ή παλεύουμε ακόμα.αυτό δε το χω λύσει προσωπικά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom