poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
αν με το μπακουρος εννοεις το ανυπαντρος νομιζω πολλοίΓιατί,ποιος μένει από επιλογή μπάκουρος;
αν με το μπακουρος εννοεις το ανυπαντρος νομιζω πολλοίΓιατί,ποιος μένει από επιλογή μπάκουρος;
Κατσε μαγκουφης εσυ τωρα και ασε τους 50ρηδες να χαιρονται την οικογενεια τους.Ναυαγιο εισαι εσυ που μαλλον δεν θα εχεις παιδι ποτε στην ζωη σου γι'αυτο και βγαζεις τετοιο κομπλεξ.Ο θειος μου και μουνια γαμησε και σε μπουρδελα/city tours πηγε και τους σεξοτουρισμους του εκανε.Απλα ειχε μια μεγαλη μακροχρονια σχεση που δεν οδηγησε πουθενα και μετα εμεινε μονος του για μεγαλο χρονικο διαστημα χωρις να μπορει να βρει κατι το σοβαρο.Ανεκαθεν ηθελε να κανει οικογενεια.Βλεπεις δεν ειναι ολοι σαν εσενα να ασχολουνται με γατια και σκυλουςΝορμάλ άντρες τα ΝΑΥΑΓΙΑ 50+ που προκειμένου να κάνουν παιδί,κατάντησαν να μεγαλώνουν και παιδί άλλου;
Ποια άλλη θα τους έπαιρνε άλλωστε...
Έγινε,πες μας τώρα ξανά για τους 40άρηδες και 50άρηδες που γίνονται γονείς στη Γερμανία
και σε ποιο youtube video το είδες αυτό το έργο...
Αυτος που δεν ανεχεται την καθε μια να του σπαει τα αρχιδια.Γιατί,ποιος μένει από επιλογή μπάκουρος;
Αυτος που δεν ανεχεται την καθε μια να του σπαει τα αρχιδια.
Και ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα.Κατσε μαγκουφης εσυ τωρα και ασε τους 50ρηδες να χαιρονται την οικογενεια τους.Ναυαγιο εισαι εσυ που μαλλον δεν θα εχεις παιδι ποτε στην ζωη σου γι'αυτο και βγαζεις τετοιο κομπλεξ.Ο θειος μου και μουνια γαμησε και σε μπουρδελα/city tours πηγε και τους σεξοτουρισμους του εκανε.Απλα ειχε μια μεγαλη μακροχρονια σχεση που δεν οδηγησε πουθενα και μετα εμεινε μονος του για μεγαλο χρονικο διαστημα χωρις να μπορει να βρει κατι το σοβαρο.Ανεκαθεν ηθελε να κανει οικογενεια.Βλεπεις δεν ειναι ολοι σαν εσενα να ασχολουνται με γατια και σκυλους
Και εσυ μονοςΚαι ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα.
Οχι τυπε μου μη τα βαζεις σε κουτια . Αν το θες και βρεις καποια που πληρει τις προυποθεσεις τιποτα δε τελειωνει ποτε , να το κανεις . Μη σκεφτεσαι τι θα πει ο καθενας , κανε αυτο που αγαπαςσυμφωνώ με βαλκάνιο ότι παιδιά σε μεγαλή ηλικία δεν...αλλά... εμείς που πλησιαζουμέ τα 40 τι κάνουμε;τα παρατάμε και αποδεχόμαστε την εργένικη ζωή(η οποία είναι γλυκιά κακά τα ψέματα) ή παλεύουμε ακόμα.αυτό δε το χω λύσει προσωπικά
Ξερεις τι καλα που ειναι φιλε μου.......χωρισα πριν 8 χρονια και δεν το εχω μετανιωσει ουτε στιγμη.Και εσυ μονος
Αυτο ειναι μεγαλο διλημα.....φροντισε μονο μην παντρευτεις νομιζοντας οτι σε πηραν τα χρονια.συμφωνώ με βαλκάνιο ότι παιδιά σε μεγαλή ηλικία δεν...αλλά... εμείς που πλησιαζουμέ τα 40 τι κάνουμε;τα παρατάμε και αποδεχόμαστε την εργένικη ζωή(η οποία είναι γλυκιά κακά τα ψέματα) ή παλεύουμε ακόμα.αυτό δε το χω λύσει προσωπικά
Τι ηλικια εισαι?Εγω παντως μονος δεν καθομαι να με δειχνει η κοινωνια ως το γεροντοπαλικαρο loser που δεν εχει οικογενεια και μενει μονος του σαν τον καημενο.Τραβα κανε οικογενεια πριν το μετανιωσεις.Η μηπως θες να καταληξεις σαν τον Δημητρακη?Ξερεις τι καλα που ειναι φιλε μου.......χωρισα πριν 8 χρονια και δεν το εχω μετανιωσει ουτε στιγμη.
Τι ηλικια εισαι?Εγω παντως μονος δεν καθομαι να με δειχνει η κοινωνια ως το γεροντοπαλικαρο loser που δεν εχει οικογενεια και μενει μονος του σαν τον καημενο.Τραβα κανε οικογενεια πριν το μετανιωσεις.Η μηπως θες να καταληξεις σαν τον Δημητρακη?
Καλα ενταξει... και εγω γαμουσα την Μονικα ΜπελουτσιΟ δημητράκης έχει δύο συζύγους και δυο κόρες από ό,τι λέει.
Σου το ειπα και πριν, εσυ εχεις την νοοτροπια που υπηρχε πριν 50 χρονια οποτε σε καταλαβαινω απολυτα. Και κατι ακομα για να το ληξουμε εδω.....με γνωριζεις και με αποκαλεις looser και καημενο?Τι ηλικια εισαι?Εγω παντως μονος δεν καθομαι να με δειχνει η κοινωνια ως το γεροντοπαλικαρο loser που δεν εχει οικογενεια και μενει μονος του σαν τον καημενο.Τραβα κανε οικογενεια πριν το μετανιωσεις.Η μηπως θες να καταληξεις σαν τον Δημητρακη?
Η πιο σωστη κουβεντα ειναι αυτη . Αν εισαι στην οποια κατασταση απο επιλογη σου τοτε εισαι οκ μονανααν δεν εισαι απο επιλογη μπακουρος τοτε μονο περνας χειροτερα απο τους παντρεμενους
Τελείως λάθος...ο άντρας που έχει βγει από την άνεση του πατρικού του σπιτιού ,που έχει αντέξει να κάνει δουλειές στο σπίτι αλλά και την εργασία του δεν θα έχει πρόβλημα να ζει μόνος του.Αυτο που λες οτι ο "ανδρας μονος του στα 50 ειναι μεγαλο προβλημα" ειναι πολυ παλια νοοτροπια
Ποια νοοτροπια υπηρχε πριν 50 χρονια?Ο ανδρας πρωτον και κυριον πρεπει να κανει οικογενεια για να ολοκληρωθει ως ανθρωπος.Το ιδιο ισχυει και για την γυναικα αλλα ενα παραπανω για τον ανδρα.Ο ανδρας εχει την πουτσα για να γαμαει,να κατουραει και να δινει με το σπερμα του στην γυναικα ζωη.Ετσι αναπαραγεται το ειδος.Αν δεν σου αρεσει πανε παρε το σκυλακι σου η κανα γατακι και κατσε με αυτο.Η πλειοψηφια των ανθρωπων γουσταρει την αναπαραγωγη....και ετσι θα συνεχισει να γινεται για παντα.Σου το ειπα και πριν, εσυ εχεις την νοοτροπια που υπηρχε πριν 50 χρονια οποτε σε καταλαβαινω απολυτα. Και κατι ακομα για να το ληξουμε εδω.....με γνωριζεις και με αποκαλεις looser και καημενο?
Τοτε πηγαινε να παντρευτεις και να γραφεις σε οικογενειακα site.Ποια νοοτροπια υπηρχε πριν 50 χρονια?Ο ανδρας πρωτον και κυριον πρεπει να κανει οικογενεια για να ολοκληρωθει ως ανθρωπος.Το ιδιο ισχυει και για την γυναικα αλλα ενα παραπανω για τον ανδρα.Ο ανδρας εχει την πουτσα για να γαμαει,να κατουραει και να δινει με το σπερμα του στην γυναικα ζωη.Ετσι αναπαραγεται το ειδος.Αν δεν σου αρεσει πανε παρε το σκυλακι σου η κανα γατακι και κατσε με αυτο.Η πλειοψηφια των ανθρωπων γουσταρει την αναπαραγωγη....και ετσι θα συνεχισει να γινεται για παντα.
Καλα ενταξει ρε μαν μην απαξιωνεις ετσι το γαμο , μια χαρα παντρεμενοι γκομενιζουν . Οχι τοσο οσο οι δραστηριοι εργενηδες , εχουν περισσοτερους περιορισμους σιγουρα αλλα οχι οτι καθονται στα αυγα τους ολοι . Οσο για τη συγκριση , ειναι προσωπικη σου αποψηΤι λες τώρα που συγκρίνονται τα μουνολίβαδα με τον έγγαμο βίο?Το 2002-2010 στις χρυσές εποχές της Τσεχίας γάμησα πάνω από 20 Τσέχες,το 2008-2012 που η Πολωνία έσπερνε γάμησα άλλες τόσες Πολωνέζες.Και παράλληλα άπειρες Ουκρανέζες,Ρωσίδες κτλ.Αντε τώρα να τα κάνεις αυτά.Θα πας σαν μπάλκαν καουμπόυ Τσεχία και θα σε βλέπουν σαν άλιεν σα να ήρθες από τα 90s.
Εναλλακτικά θα είχα παντρευτεί εξάρι στην καλύτερη που τώρα θα είχε γίνει πεντάρι και θα είχε μιλφιάσει.Θα είχε πάρει και 5-10 κιλά.Θα είχα χάσει τις καλύτερες εποχές και τα καλύτερα χρόνια.Τι να συγκρίνουμε τη μία με την άλλη περίπτωση?Συν οι εμπειρίες που απέκτησα οτι είμαι ακόμα μάχιμος στο παίγνιο κτλ.Ενώ με 5 χρόνια γάμου έχεις ουσιαστικά απομακρυνθεί από την αγορά ειδικά αν είσαι άνω των 40.
Γιατι βρε μαγκουφη ειναι αναγκαστικο να παντρευτω?Εχω την κοπελα μου και οποτε γουσταρουμε θα κανουμε παιδακι και οταν το κρινουμε οτι ηρθε η ωρα.Επισης απο που και ως που το bourdela.com δεν ειναι ενα οικογενειακο forum???Αρκετοι εδω μεσα εχουν οικογενεια,εκαναν γαμους,πηρανε διαζυγιο,αρκετοι εχουν ακομα και παιδια.Κοινωνικο forum ειναι και ο νουμερο ενας λογος που μπαινω ειναι για ενημερωση,ψυχαγωγια,πολιτικη,κριντζιλα και χαβαλε.Εσυ κατσε βγαλε τον πονο σου και το κομπλεξ που δεν εχεις γυναικα και οικογενεια.Καλυτερα κιολας για να τελειωνουμε με του ειδους σου.Η κοινωνια χρειαζεται ανθρωπους και ιδιως αρσενικα που φερνουν απογονους.Εσυ στον καιαδα μαζι με τα λοατκι και τις φεμενΤοτε πηγαινε να παντρευτεις και να γραφεις σε οικογενειακα site.
Ετσι ακριβως.....πηξαμε στα αρσενικα σε αυτην την χωραΓιατι βρε μαγκουφη ειναι αναγκαστικο να παντρευτω?Εχω την κοπελα μου και οποτε γουσταρουμε θα κανουμε παιδακι και οταν το κρινουμε οτι ηρθε η ωρα.Επισης απο που και ως που το bourdela.com δεν ειναι ενα οικογενειακο forum???Αρκετοι εδω μεσα εχουν οικογενεια,εκαναν γαμους,πηρανε διαζυγιο,αρκετοι εχουν ακομα και παιδια.Κοινωνικο forum ειναι και ο νουμερο ενας λογος που μπαινω ειναι για ενημερωση,ψυχαγωγια,πολιτικη,κριντζιλα και χαβαλε.Εσυ κατσε βγαλε τον πονο σου και το κομπλεξ που δεν εχεις γυναικα και οικογενεια.Καλυτερα κιολας για να τελειωνουμε με του ειδους σου.Η κοινωνια χρειαζεται ανθρωπους και ιδιως αρσενικα που φερνουν απογονους.Εσυ στον καιαδα μαζι με τα λοατκι και τις φεμεν