Ότι πρέπει να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ;
Μα τώρα σοβαρά αυτό κατάλαβες;
Διάβασε στη προηγούμενη σελίδα post. Πάω σε ευαγές ίδρυμα
Ότι πρέπει να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ;
Αν μου επιτρέπετε, έχω μόνο δύο παρατηρήσεις να κάνω,για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα :
1) Είναι η εντυπωσιακό το πως μια πολύ μεγάλη πλειοψηφία χρηστών που γράφει στα πολιτικά θρεντ προσβάλλεται καν στη σκέψη ότι μπορεί να του καταλογίσουν ότι ψηφίζει ΠΑΣΟΚ. Το πώς κυβερνούσε 20 χρόνια είναι λοιπόν θαύμα.
Δεν το γράφω αυτό για τον κοκολόνγκο, το γράφω με αφορμή αυτό που έγραψε. Εδώ μέσα μόνο δυο τρεις το λένε ξεκάθαρα, και μάλιστα είναι πιο πωρωμένοι και από τον Πολυζωγόπουλο.
2) Με τον τίτλο που έχεις βάλει ρε Λάκη είναι Θεού θαύμα που δεν έχει πέσει όχι η κυβέρνηση, αλλά το σάιτ
δεν θα ντρεπομουν να το πω αν το ειχα κανει φιλε fk.το εγραψα για να μην παρεξηγηθουν τα κινητρα μου.
Αδερφέ, δεν υπονόησα καν κάτι τέτοιο. Απλά το ποστ σου μου θύμισε κάτι που παρατηρώ εδώ και καιρό στα σχετικά θρεντ... Πάντως όσο στέκεται ακόμα το θρεντ (γιατί ο γκαντεμοσεισμός θα έρθει, δεν μπορεί), περιμένω να δω τον σκληρό πυρήνα να έρχεται, θα γίνει της τρελής. Που είσαι πελεκάνεεεεεεεεεεε
Πού τον ξέθαψες τον πελεκάνο;;;;
Τι εννοείς τριχωτούλη?.. Pelican has left the building? Έχω χάσει εξελίξεις??
Τώωωωωωωρα.
Ίσως ο τυπάς ξανακτυπήσει με άλλο όνομα, βεβαίως - βεβαίως
Τι εννοείς τριχωτούλη?.. Pelican has left the building? Έχω χάσει εξελίξεις??
Με το που έβαλε δηλαδή το πρόστιμο στο καρχαρία ... ΤΣΑΚ ... έπεσε!
Σκάνδαλο. Ένα νέο Pelican brief...
Ποιος έφαγε τον πελεκάνο;
Ρε αφήστε τα αυτά περί Μητσοτάκη και μαλακίες! Ποιός έφαγε τον Πελεκάνο;;; Ο λαός απαιτεί απαντήσεις. Είναι ο ίδιος που έφαγε τον Χρύσαργο; Πότε ήταν η νύχτα των μεγάλων μαχαιριών; Ή για να είμαι κοντύτερα στον Πελεκάνο, ποιός επανέλαβε τις δίκες της Μόσχας;
Ακριβώς ο ίδιος ήτανε φίλε studian...............Πάντως μαχαίρια δεν χρειάστηκαν ;)
Ακριβώς ο ίδιος ήτανε φίλε studian...............Πάντως μαχαίρια δεν χρειάστηκαν ;)