Νέα

Η πτώση του Μητσοτάκη το 1993 και μια ... σύμπτωση !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Αν μου επιτρέπετε, έχω μόνο δύο παρατηρήσεις να κάνω,για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα :

1) Είναι η εντυπωσιακό το πως μια πολύ μεγάλη πλειοψηφία χρηστών που γράφει στα πολιτικά θρεντ προσβάλλεται καν στη σκέψη ότι μπορεί να του καταλογίσουν ότι ψηφίζει ΠΑΣΟΚ. Το πώς κυβερνούσε 20 χρόνια είναι λοιπόν θαύμα.
Δεν το γράφω αυτό για τον κοκολόνγκο, το γράφω με αφορμή αυτό που έγραψε. Εδώ μέσα μόνο δυο τρεις το λένε ξεκάθαρα, και μάλιστα είναι πιο πωρωμένοι και από τον Πολυζωγόπουλο.

2) Με τον τίτλο που έχεις βάλει ρε Λάκη είναι Θεού θαύμα που δεν έχει πέσει όχι η κυβέρνηση, αλλά το σάιτ   :dancing:  :dancing:  :dancing:  :grin:  :grin:  :grin:

δεν θα ντρεπομουν να το πω αν το ειχα κανει φιλε fk.το εγραψα για να μην παρεξηγηθουν τα  κινητρα μου.

MaximusChris

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Κριτικές
13
Like
519
Πόντοι
31
Εσυ τι ειδες ρε φιλε δηλαδη από τν κωλοκυβερνηση του ΠΑΣΟΚ :jerking: που τα εκανε σαν τν κωλο του?!?
Μιλανε ολοι μιλανε κ οι κωλοι..!!!!! κατηγορουν καποιοι μαλακες που διοικουσανε 20 χρονια καποιους που κυβερνανε 3χρονια κ αυτά με ένα σωροο δυσκολιες από καποιους κωλοβολεμενους ΠΑΣΟΚους?.!! :headbang: :jerking:

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
δεν θα ντρεπομουν να το πω αν το ειχα κανει φιλε fk.το εγραψα για να μην παρεξηγηθουν τα  κινητρα μου.

Αδερφέ, δεν υπονόησα καν κάτι τέτοιο. Απλά το ποστ σου μου θύμισε κάτι που παρατηρώ εδώ και καιρό στα σχετικά θρεντ... Πάντως όσο στέκεται ακόμα το θρεντ (γιατί ο γκαντεμοσεισμός θα έρθει, δεν μπορεί), περιμένω να δω τον σκληρό πυρήνα να έρχεται, θα γίνει της τρελής. Που είσαι πελεκάνεεεεεεεεεεε

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Αδερφέ, δεν υπονόησα καν κάτι τέτοιο. Απλά το ποστ σου μου θύμισε κάτι που παρατηρώ εδώ και καιρό στα σχετικά θρεντ... Πάντως όσο στέκεται ακόμα το θρεντ (γιατί ο γκαντεμοσεισμός θα έρθει, δεν μπορεί), περιμένω να δω τον σκληρό πυρήνα να έρχεται, θα γίνει της τρελής. Που είσαι πελεκάνεεεεεεεεεεε

Πού τον ξέθαψες τον πελεκάνο;;;; :2funny: :2funny: :2funny:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
παντως αν και δηλωνω κ εγω ευθεως αντιπασοκ μιλαμε για τον μητσοτακη μαυραγοριτη της κατοχης που εβγαλε αρχαια κ υφαλοκριπηδες στο σφυρι κ εκανε την χωρα ξεφραγκο αμπελι για τους αλβανους? γι'αυτον τον κυριο μιλαμε? βεβαια θα μου πεις βρηκε κ τα κανει κ αφου ξεπουλησε ο,τι μπορεσε εβαλε κ το ντορακι να τραγανησει ο,τι απεμεινε,ε ρε στησιμο στον τοιχο που τους χρειαζεται ολους!!!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Τώωωωωωωρα.
Ίσως ο τυπάς ξανακτυπήσει με άλλο όνομα, βεβαίως - βεβαίως

Oh my God.. the finaly did it.. You maniacs!!! The hell with you, all of you!!!!!

Υ.Γ. Σορρυ που γαμώ το θρεντ, αλλά οι σινεφίλ κατάλαβαν από ποια ταινία είναι, ε??

klopweisser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ο Χέστον στην παραλία εεε?

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Συμπτώσεις που τραβώντας τες απο τα μαλλία και συνδέοντάς τις με πετονιά, οδηγούμαστε σε συμπεράσματα των οποίων το επίπεδο είναι ανάλογο κουβέντας καφενείου. Η δε αξία τους, μηδενική.

Στα καφενεία κάθε μέρα κυβερνήσεις πέφτουν, συνομωσίες ξεσκεπάζονται και νέοι υποψήφιοι πρωθυπουργοί κάνουν την εμφάνισή τους.

Δεν είναι κακές οι κουβέντες του καφενέ. Φτάνει ο υποψήφιος πρωθυπουργός να αφήνει την υποψηφιότητά του στην πόρτα κατα την έξοδό του.

Επισκέπτης
Μπορεί να μου απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις ο Λαλάκης;

1)Ποιος κρατικοποίησε την Ο.Α;
2)Ποιος κρατικοποίησε τα αστικά λεωφορεία;
3)Ποιος μείωσε τη φορολογία των επιχειρηματιών (όχι των επιχειρήσεων,των επιχειρηματιών);
4)Ποιος έβαλε το 1000αρικο στις επισκέψεις στα κρατικά νοσοκομεία;
5)Ποιος χάριζε σε κομματόσκυλα κρατική περιουσία;
6)Ποιος συμφώνησε για τη διάσπαση της Γιουγκοσλαβίας;
7)Ποιος κάλεσε τους Αλβανούς στην Ελλάδα;
8)Ποιος έκανε αβάντα στον Κοκό;
9)Ποιος ήθελε να φέρει τα πούλμαν του πατριώτη του να κάνουν δρομολόγια στην Αθήνα;
10)Ποιος προσπάθησε να φέρει νερό στην Αθήνα με δεξαμενόπλοια;
11)Ποιος μιλούσε για κάθαρση,έστησε δικαστήριο,και δεν απέδειξε τίποτα;
12)Ποιος απελευθέρωσε την αγορά των καυσίμων,και από 90δρχ το λίτρο πήγε στις 150 δρχ σε λίγες ημέρες;
13)Ποιος έκανε τεμενάδες στον μπαμπά μπους;
14)Ποιος έσβησε δια νόμου τα χρέη του ΟΣΦΠ προς την τράπεζα κρήτης την οποία ξαναέκανε αμοιγώς κρατική;
15)Ποιος είχε γεμίσει με ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ τις δημόσιες υπηρεσίες,και ήθελε να δημιουργήσει την Αγροφυλακή ξανά,κάτι που δεν πρόλαβε,και ανέλαβε ο συνεχιστής του να το κάνει;
16)Ποιος είχε τεράστια συλλογή από αρχαία και μας έκανε τη "χάρη" να τα "δωρίσει";
17)Ποιος πούλαγε νησιά;
18)Ποιος αγόραζε σαπιοκάραβα για το Π.Ν ενώ οι εισηγήσεις του ΓΕΝ ήταν διαφορετικές;
19)Αγαπητέ δεξιέ,υπέρμαχο του Ιδιωτικού τομέα,γιατί σπούδασε σε δημόσιο πανεπιστήμιο;Πού έκανες ειδικότητα;Που εργάζεσαι;Κόβεις αποδείξεις στους πελάτες σου;

apor

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Με το που έβαλε δηλαδή το πρόστιμο στο καρχαρία ... ΤΣΑΚ ... έπεσε!

Ας υποθέσουμε οτι αυτό είναι αλήθεια.

Εντελώς συμπτωματικά, μετά την απώλεια της δεδηλωμένης το ΠΑΣΟΚ κέρδισε με περίπου 47% με τη ΝΔ κάτω από το 40%. Τότε έπεσε πραγματικά ο Μητσοτάκης όχι με την απώλεια της δεδηλωμένης.

Πώς έγινε όμως να πέσει μια τόσο καλή κυβέρνηση; Εύκολη απάντηση: ο εκδότης-καρχαρίας που στήριζε το ΠΑΣΟΚ. Πότε όμως άρχισε να στηρίζει ο καρχαρίας το ΠΑΣΟΚ; Μόλις πήρε το πρόστιμο, δηλαδή λίγο πριν την πτώση Μητσοτάκη; Φτάνει τόσο λίγος χρόνος για να δημιουργήσει τέτοια διαφορά στις εκλογές, ειδικά με μια τόσο καλή κυβέρνηση; Όχι, δεν φτάνει. Δηλαδή ο καρχαρίας στήριζε το ΠΑΣΟΚ πολύ πριν το πρόστιμο. Μήπως όμως τελικά γι' αυτό πήρε το πρόστιμο; Σαν απειλή και "τιμωρία" επειδή στήριζε το ΠΑΣΟΚ;

Ίσως, ίσως και όχι. Είναι ευλογοφανές πάντως, και είναι μια εναλλακτική εξήγηση.

Ανεξάρτητα με την εντελώς κενή περιεχομένου συζήτηση, μια παρατήρηση. Το "σιδερένιος" ήταν αστείο στις επιθεωρήσεις του 93. Όταν το χρησιμοποιείς 10 χρόνια μετά το θάνατο του Παπανδρέου, είναι κακία. Τόσα χρόνια μετά (έστω δηλαδή το 83) τέτοιο μίσος δεν είχαν ούτε οι σωματικά βασανισμένοι για τους εν ζωή τότε βασανιστές τους

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
επειδη πιστευω οτι κατι "πινεις"και σε κανει να βλεπεις γυρω σου (και οχι μεσα σου) μονο ηλιθιους που μπορεις να τους λες οτι μαλακια θες για να βγαζεις τη διαστροφη σου που εμφανιζεται με τη προταση "εκτος απο αντι-πασοκ ειμαι και αντι-δημοκρατης ".

μετα λοιπον απο το θεμα των ληγμενων κουπονιων που πουλησε μητσοτακης στον εν λογω εκδοτη "ηρθε"το θεμα της λαθρεμποριας του ασπρου νησιου(βαπορι)το οποιο πηρε κανονικα το δρομο για τα δικαστηρια και κατεπεσαν ολες οι κατηγοριες διοτι ουδεποτε το βαπορι δεν "συνεληφθη"να ξεφορτωνει καυσιμα σε ελληνικο εδαφος και οι δουλιες του ηταν ανεφοδιασμοι πλοιων σε διεθνη υδατα και ειχε και ολα τα νομιμα (οπως αποδειχτικε στα δικαστηρια)παραστατικα.
νομιζω οτι αυτο εφοδιαζε καυσιμα τον 6ο στολο στη μεσογειο!!

ΤΣΟΥ ρε λακη  "αντιδημοκρατη"!!!!!
τι πινεις??????

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Σκάνδαλο. Ένα νέο Pelican brief...
Ποιος έφαγε τον πελεκάνο;

Ρε αφήστε τα αυτά περί Μητσοτάκη και μαλακίες! Ποιός έφαγε τον Πελεκάνο;;; Ο λαός απαιτεί απαντήσεις. Είναι ο ίδιος που έφαγε τον Χρύσαργο; Πότε ήταν η νύχτα των μεγάλων μαχαιριών; Ή για να είμαι κοντύτερα στον Πελεκάνο, ποιός επανέλαβε τις δίκες της Μόσχας;

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ρε αφήστε τα αυτά περί Μητσοτάκη και μαλακίες! Ποιός έφαγε τον Πελεκάνο;;; Ο λαός απαιτεί απαντήσεις. Είναι ο ίδιος που έφαγε τον Χρύσαργο; Πότε ήταν η νύχτα των μεγάλων μαχαιριών; Ή για να είμαι κοντύτερα στον Πελεκάνο, ποιός επανέλαβε τις δίκες της Μόσχας;

Ακριβώς ο ίδιος ήτανε φίλε studian...............Πάντως μαχαίρια δεν χρειάστηκαν ;)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ακριβώς ο ίδιος ήτανε φίλε studian...............Πάντως μαχαίρια δεν χρειάστηκαν ;)

Και τους δύο τους έφαγε σε μια νύχτα ο αχόρταγος; Δεν βαρυστομάχιασε; Αλλά ο Χρύσαργος επέστρεψε. Είναι η ώρα του ανθρώπου με τα 3 πρόσωπα να γίνει ο άνθρωπος με τα 4 πρόσωπα; Η κωμωδία θα συνεχιστεί;

XYNEI

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ο Μητσοτάκης δεν είναι αυτός που παρουσιάζει σε φωτογραφία η Αυριανή (στα middle '80s) αγκαλιά με 2 Γερμανούς Waffen SS, στην Κρήτη του 1942; Χαχαχαχαχα! Άρε κάτι άτομα που κυβέρνησαν την Ελλάδα!!!

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6

Sony άτιμε μολόγατα όλα. Εσύ σίγασες την αυθεντική λαϊκή αριστερή φωνή;
(μπουζούκι ξανθόπουλου στο background και μια μάρθα βούρτση να κλαίει)

Τι σου έκανε το παιδί; Μήπως είσαι ο Σόνυ του Νονού;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom