Νέα

Η πτώση του Μητσοτάκη το 1993 και μια ... σύμπτωση !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
θυμίζουν "Αυριανή" του 1993, τότε που είχε ακόμη τον περήφανο υπότιτλο της εφημερίδος που "γκρέμισε τον Καραμανλισμό"

Και από την Αυριανή του 1985 με τη φωτογραφία του με τουσ Γερμανούς (fake είπαν μετά), πέρασαν 22 χρόνια, μεγαλώσαμε και ακόμα

Και μέσα σε μια 3τία τί θα προλάβαινε να κάνει;;

ʼλλοι κυβέρνησαν σχεδόν 20 χρόνια και τα κάνανε σκατά.

τα ίδια. Και μετά λέει ο studian που οφείλεται το πάθος για τα strip

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
καλως,θα το ψαξω και τα λεμε.πες μας και το ονομα του κυριου,εστω σε πμ...
εκτος απο την συμτωση ομως το θεμα ειναι και η πτωση του και τα αιτια οπως αρχικα τα αναλυεις.
και οπως λεει και ο originale21 πες μας ενα καλο που εκανε ο ψηλος.
αν ηταν καλος πρωθυπουργος θα ξαναεβγαινε παρολο την αρχικη του πτωση.
επαναλαμβανω,ας αφησουμε τις συμπτωσεις και ας δουμε τις αιτιες

BASILIS35

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μια κουβέντα μόνο από μένα μιας και δεν θέλω να χαλάσω το "φιλό δεξιο" σας thread. Στα 3 χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ τι καλό είδατε στον τόπο? Όσο για το warhol, ξέρουμε το παληκάρι τι πιστεύει και επειδή τον συμπαθώ δεν θα πω για το ΚΚΕ τίποτα. Μόνο ένα βήμα μπρος που έχει γίνει αυτά τα 3 χρόνια θέλω να διαβάσω

Φιλε μου αν το 21 αντιπροσωπευει την ηλικια σου πραγματι δεν εχεις δει τιποτε. Και αυτο γιατι το κινητο σου, το Ε. Βενιζελος, η γεφυρα στο Ριο, το ΙΝΤΕΡΝΕΤ, η Εγνατια, η Αττικη οδος κ. α. εχουν την υπογραφη του Μανου... στι συμβασεις.
Και μην μου απαντησεις για τις εκπτωσεις του Λαλιωτη στο αεροδρομιο.
Ολη η Ελλαδα ξερει ποιος ειναι ο πλουσιοτερος Ευρωπαιος???????????????

Επισκέπτης
Καλώς. Αν και δεν απάντησες στο τι έχει κάνει, αλλά στο τι πρόκειται να κάνει. Όπως είπα δεν θέλω να σας χαλάσω το thread και να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα. Όσο για αυτό που λες με την σύμπτωση είμαι μικρός και δεν το γνωρίζω. Θα ρωτήσω όμως να μάθω γιατί πράγματι είναι ύποπτο αν ισχύει έτσι ακριβώς.

Επισκέπτης

Να βάλουμε κανένα θεματάκι για το τι έγινε με τη συκοικία του Ψυρρή ;

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Φιλε μου αν το 21 αντιπροσωπευει την ηλικια σου πραγματι δεν εχεις δει τιποτε. Και αυτο γιατι το κινητο σου, το Ε. Βενιζελος, η γεφυρα στο Ριο, το ΙΝΤΕΡΝΕΤ, η Εγνατια, η Αττικη οδος κ. α. εχουν την υπογραφη του Μανου... στι συμβασεις.
η υπογραφη της συμβασης οι μελετες κτλ ειναι τα πιο ευκολα.ποιος τα εκανε ολα αυτα να μας πεις.
γιατι αν ειναι ετσι και την γεφυρα την ειχε οραματιστει ο τρικουπης...να του πιστωσουμε την επιτυχια

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
μηπως ο εκδοτης (δεξιας εφημ)ειχε καταγγειλει τοτε οτι ο μητσοτακης του ειχε "πουλησει" ληγμενα κουπονια της νου δου  1,000,000 δολλαριων??

Επισκέπτης
Όσο για αυτό που λες με την σύμπτωση είμαι μικρός και δεν το γνωρίζω. Θα ρωτήσω όμως να μάθω γιατί πράγματι είναι ύποπτο αν ισχύει έτσι ακριβώς.

Μπράβο. Να το ψάξεις όπου θες.Συγκεκριμένα να τσεκάρεις τα εξής θέματα :

1)Έβαλε ο Μητσοτάκης λίγες μέρες πριν πέσει πρόστιμο 10 δις δρχ για λαθρεμπόριο πετρελαίου; (σε εκδότη/καναλάρχη)
2)Έπεσε λίγες μέρες μετά αφότου έβαλε το πρόστιμο;
3)Ο Σιδερένιος με το που παρέλαβε έσβησε το πρόστιμο;

Απλό είναι το θέμα ...

BASILIS35

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
η υπογραφη της συμβασης οι μελετες κτλ ειναι τα πιο ευκολα.ποιος τα εκανε ολα αυτα να μας πεις.
γιατι αν ειναι ετσι και την γεφυρα την ειχε οραματιστει ο τρικουπης...να του πιστωσουμε την επιτυχια

Χωρις κακια προς εσενα (δεν σε ξερω αλλωστε) ξαναρωτω?

Ξερεις ποιος ειναι ο πλουσιοτερος Ευρωπαιος???

BASILIS35

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ξερω οτι ξεφευγω απο το αρχικο θεμα, αλλα για να κρινεις πρεπει να ξερεις και το ΠΡΙΝ και το ΜΕΤΑ...

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775

δεν εισπρατω κακια φιλε μου,συζητηση κανουμε.
δεν ξερω αλλα φανταζομαι οτι ειναι ευκολο να μαθω αν δω την λιστα του forbes.το σιγουρο ομως ειναι οτι δεν ειναι ελληνας...και δεν εχει σχεση με τον μητσοτακη.
αν θελεις πες μας ποιος ειναι και τη σημασια εχει γιατι εγω δεν την αντιλαμβανομαι

Επισκέπτης

Κύριε ... Κύριε ...

Να πώ εγώ ;

Ο πιό πλούθιος Ευλωπαίος είναι ο Στυλιανός Πατακός που ήταν δικτάτολας και η χήρα του Παπαδόπουλου που κι αυτός ήταν Δικτάτολας ... ζατί οι δικτάτολες είναι κακοί και έκλεβαν τα λεφτά του λαού ....

και μετά τους κακούς τους βάλαμε φυλακή και ήλθαν οι καλοί και από τότε δεν ξαναέκλεψε κανείς, οπότε οι κακοί δικτάτολες παλαμένουν οι πιο πλούσιοι ζατί έκλετσαν ενώ οι καλοί δημοκλάτες ζεν έκλετσαν ...

Το βρήκα;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ρε laki αφού είσαι γιατρός και ηλικιακά ήμαστε κοντά, δεν τους έχεις βαρεθεί τόσα χρόνια; Πως γλύφονται μεταξύ τους δεν το έχεις δει; Είδες κανένα Δημόσιο να φεύγει από οποιαδήποτε παράταξη; Είδες να μειώνονται; Αφού σαν καθυστερημένοι δίνουμε εναλλάξ τη μεγάλη κουτάλα στον έναν και τη μικρή στον άλλον

BASILIS35

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Κύριε ... Κύριε ...

Να πώ εγώ ;

Ο πιό πλούθιος Ευλωπαίος είναι ο Στυλιανός Πατακός που ήταν δικτάτολας και η χήρα του Παπαδόπουλου που κι αυτός ήταν Δικτάτολας ... ζατί οι δικτάτολες είναι κακοί και έκλεβαν τα λεφτά του λαού ....

και μετά τους κακούς τους βάλαμε φυλακή και ήλθαν οι καλοί και από τότε δεν ξαναέκλεψε κανείς, οπότε οι κακοί δικτάτολες παλαμένουν οι πιο πλούσιοι ζατί έκλετσαν ενώ οι καλοί δημοκλάτες ζεν έκλετσαν ...

Το βρήκα;

Τωρα ρε LAKIS33 να απαντησω?
Εδω περασαν 300.000 Ρωσους (Σορυ Ρωσοποντιους) και ψηφησαν το 2000. Εμενα πως θα ΤΣΑΚΩΣΟΥΝ????

Επισκέπτης
Ρε laki αφού είσαι γιατρός και ηλικιακά ήμαστε κοντά, δεν τους έχεις βαρεθεί τόσα χρόνια; Πως γλύφονται μεταξύ τους δεν το έχεις δει; Είδες κανένα Δημόσιο να φεύγει από οποιαδήποτε παράταξη; Είδες να μειώνονται; Αφού σαν καθυστερημένοι δίνουμε εναλλάξ τη μεγάλη κουτάλα στον έναν και τη μικρή στον άλλον

Οπότε τι θες να πείς;

Ότι πρέπει να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ;

Θεωρώ ότι είναι το Κόμμα των Δημοσίων Υπαλλήλων και των Κρατικοδίατων. Το κατεξοχήν. Οπότε το απεχθάνομαι επειδή δεν είμαι ούτε Δημόσιος Υπάλληλος (και δεν θέλω να γίνω) ούτε έχω σχέσεις με Δημόσια Έργα και προμήθειες του Δημοσίου.

Βασικά εκτός από αντι-ΠΑΣΟΚος είμαι και αντιδημοκράτης, αλλά δεν είναι του παρόντος ...

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Τωρα ρε LAKIS33 να απαντησω?
Εδω περασαν 300.000 Ρωσους (Σορυ Ρωσοποντιους) και ψηφησαν το 2000. Εμενα πως θα ΤΣΑΚΩΣΟΥΝ????

ειναι πολυ κριμα ενα κομμα να μην δεχεται την ηττα του και να κατηγορει αστηριχτα την νομιμα εκλεγμενη κυβερνηση.αν μπορει ας το αποδειξει εξαλλου κατι ΤΟΣΟ μεγαλο αποδεικνυεται ευκολα,αλλιως κατανταει γραφικο.

και για να μην παρεξηγηθω,δεν εχω ψηφισει πασοκ ποτε

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Αν μου επιτρέπετε, έχω μόνο δύο παρατηρήσεις να κάνω,για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα :

1) Είναι η εντυπωσιακό το πως μια πολύ μεγάλη πλειοψηφία χρηστών που γράφει στα πολιτικά θρεντ προσβάλλεται καν στη σκέψη ότι μπορεί να του καταλογίσουν ότι ψηφίζει ΠΑΣΟΚ. Το πώς κυβερνούσε 20 χρόνια είναι λοιπόν θαύμα.
Δεν το γράφω αυτό για τον κοκολόνγκο, το γράφω με αφορμή αυτό που έγραψε. Εδώ μέσα μόνο δυο τρεις το λένε ξεκάθαρα, και μάλιστα είναι πιο πωρωμένοι και από τον Πολυζωγόπουλο.

2) Με τον τίτλο που έχεις βάλει ρε Λάκη είναι Θεού θαύμα που δεν έχει πέσει όχι η κυβέρνηση, αλλά το σάιτ  :dancing:  :dancing:  :dancing:  :grin:  :grin:  :grin:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
εμενα θα μου απαντησετε το ερωτημα που εβαλα για τα κουπονια??
θα διαψευσω μετα τα περι προστιμου και θα πω και τι εγινε αλλα θελω πρωτα να τσεκαρω τη μνημη - νοημοσυνη γιατρε μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom