παντως αν και δηλωνω κ εγω ευθεως αντιπασοκ μιλαμε για τον μητσοτακη μαυραγοριτη της κατοχης που εβγαλε αρχαια κ υφαλοκριπηδες στο σφυρι κ εκανε την χωρα ξεφραγκο αμπελι για τους αλβανους? γι'αυτον τον κυριο μιλαμε? βεβαια θα μου πεις βρηκε κ τα κανει κ αφου ξεπουλησε ο,τι μπορεσε εβαλε κ το ντορακι να τραγανησει ο,τι απεμεινε,ε ρε στησιμο στον τοιχο που τους χρειαζεται ολους!!!
Θαυμάστε φίλοι πόσες ηλιθιότητες μπορούν να γραφτουν σε μία παράγραφο!
"Μαυραγορίτης της κατοχής": Μιλάμε για τον Μητσοτάκη, ο οποίος καταδικάστηκε δύο φορές σε θάνατο από τους Γερμανούς, ηταν στην 5μελη διοίκηση της ΕΟΚ (Επαναστατική Οργάνωση Κρήτης) και ως εκφραστης της Κεντροδεξιάς παραταξης, έκανε τις διαπραγματευσεις με το Μιλτιάδη Πορφυρογέννη (ιστορικό στελεχος του ΚΚΕ) για να αποφυγει η Κρήτη τον εμφυλιο - όπως και έγινε. Η αντιστασιακή δράση του Μητσοτάκη είναι αδιαμφισβήτητη, έχει τιμηθεί γι' αυτό από το Βρετανικό Κοινοβούλιο και περισσότερο απ' όλους το γνωρίζουν οι Κρητικοί, οι οποίοι τον εξέλεξαν Βουλευτή ένα χρόνο μετ΄ατη λήξη του πολέμου, το 1946.
Όποιος έχει για τόσο μαλακες τους Κρητικούς που θα άφηναν έναν... "μαυραγορίτη" να διαπραγματευτεί για λογαριασμό τους το μέλλοντ ου νησιού και μετά θα τον έκαναν και βουλευτή, ας κατ'εβει μια βόλτα προς τα εδώ να μας το πει και από κοντά...
"Εβγαλε στο σφυρί αρχαία και υφαλοκρηπίδες": Από ό,τι γνωρίζω η υφαλοκρηπίδα μας παραμένει στα όρια της, τα δε αρχαια του Μητσοτάκη βρίσκονται ΟΛΑ στο Αρχαιολογικό Μουσεί Χανίων, το οποίο εγκαινιάστηκε παρουσία 2 Υπουργών πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ (Παγκαλου, Βενιζέλου...)
"Έκανε τη χωρα ξέφραγο αμπέλι για τους Αλβανούς". Ούτε ο Μητσοτάκης ο ίδιος πιστευω ότι δεν θα είχε την απαιτηση να του πιστωθεί η πτώση του υπαρκτου σοσιαλισμού! Ο μάγκας του το χρέωσε κι αυτό!
"Ε, ρε στησιμο στον τοίχο, που τους χρειάζεται": Ως γνωστόν πολιτικούς τσον τοίχο δύο καθεστώτα έστηναν. Τα φασιστικά και τα κομμουνιστικά. Δεν ξέρω πιο από τα δυο προτιμά ο φιλαράκος μας, αλλά από έναν σταλινίσκο ή ένα φασιστάκο, καλό είναι να λείπουν τα μαθηματα ιστορίας...