Νέα

Η πτώση του Μητσοτάκη το 1993 και μια ... σύμπτωση !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εμενα θα μου απαντησετε το ερωτημα που εβαλα για τα κουπονια??
θα διαψευσω μετα τα περι προστιμου και θα πω και τι εγινε αλλα θελω πρωτα να τσεκαρω τη μνημη - νοημοσυνη γιατρε μου.
Ό,τι κι αν κατήγγειλε ο καρχαρίας από τις εφημερίδες του και τα κανάλια του , η πτώση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν συνέπεσε χρονικά με τις καταγγελίες, αλλά με το πρόστιμο.

Το οποίο επίσης μόλις πήρε την εξουσία το πτώμα του Σιδερένιου ήταν από τα πρώτα πράγματα που έκανε να το σβήσει.

Γεγονότα που δεν αμφισβητούνται.

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
οσο για τον τεμπονερα και επειδη εγω τοτε ημουν στις καταληψεις κανενας ουτε ο τεμπονερας ουτε ο φονιας του ομως δεν ειχε καμια δουλεια σε κανενα λυκειο γιατι αν θυμασαι οι μαθητες κανανε καταληψη και μπροστα βγαινανε οι μαθητοπατερες καθηγητες που πληρωνοντουσαν κανονικοτατα και για αυτο υποστηριζανε τισ καταληψεις για τα προσωπικα τους συμφεροντα και τα κομματικα τους.συνεπως δεν επρεπε να μπει στο λυκειο και οπωσ σε ολα τα πραγματα παντα φταινε και οι 2 φιλε μου.δεν ειχανε τα λυκεια τοτε φιλε μου την προστασια κανενος τεμπονερα,εννοειται οτι το γεγονος ειναι καταδικαστεο

Επισκέπτης
Λαλάκη σε ποιο νοσοκομείο είσαι και με τι ειδικότητα;Αν είσαι ΩΡΛ θα σε προτιμήσω.Σε εξωτερικό ιατρείο δεν πάω,αν είναι να πληρώσω 50? για μια επίσκεψη,προτιμώ να πάω να γαμήσω 2 φορές και να μου μείνουν 10? να φάω στα goody's!!!

Όχι δεν είμαι κουφός,αλλά θα ανέβω μεθαύριο στον Παρνασσό για σκι-μπορεί και πετροσκί-και θέλω έναν προληπτικό έλεγχο!!!!!

Επισκέπτης
Είναι η εντυπωσιακό το πως μια πολύ μεγάλη πλειοψηφία χρηστών που γράφει στα πολιτικά θρεντ προσβάλλεται καν στη σκέψη ότι μπορεί να του καταλογίσουν ότι ψηφίζει ΠΑΣΟΚ. Το πώς κυβερνούσε 20 χρόνια είναι λοιπόν θαύμα.

Προσωπικά αν μου βρίσουν τη μάνα δεν θα θιχτώ τόσο όσο αν με αποκαλέσουν "Δημόσιο Υπάλληλο" ή "ΠΑΣΟΚτζή" (δύο σύνολα που είναι σχεδόν ταυτόσημα τις τελευταίες 3 δεκαετίες). Αν με πει κάποιος ΠΑΣΟΚτζη θα πρέπει και να με σκοτώσει, αλλοιώς θα τον σκοτώσω εγώ.

Επισκέπτης
Κρυφοπασόκος είσαι.Δεν αποκλείεται να ήσουν σε κάποια τοπική οργάνωση,και να μη σε βόλεψαν όπως ήθελες,και άλλαξες ρότα.Και όσοι αλλάζουν εξαιτίας μη ικανοποίησης,είναι οι πιο σκληροί.Όπως Μητσοτάκης δηλαδή!!!

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου dstp αυτα που λες ειναι για μικρα παιδακια.ακομα κ ετσι να ναι με τον μπερισα ενοειται οτι καθε πολιτικος θα χρησιμοποιησει τον εθνικισμο για να ξαναβγει μηπως φανταζεσαι οτι θα εξαγοραζοταν με αφισες και σημαιες?εδω η αμερικη με τον σανταμ που τον υποστηριζανε και ειδες τι εγινε στο τελος τον κρεμασανε,

Επισκέπτης
Το άρθρο είναι από την Εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ".Το ωραίο είναι ότι υποστήριζε τον Μπερίσα και μετά του βγήκε από πάνω...Και έθαβε την ίδια ώρα τους βορειοηπειρώτες.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Ο Τεμπονέρας δεν ήταν μέσα στο σχολείο ήταν έξω από την πόρτα και  διαμαρτηρόταν με άλλους δημοκρατικούς πολίτες για τους εισβολής του παρακράτους της δεξιάς, μόνο αυτό έκανε.
Και καταλήψεις γίνονται πάντα και επί ΠΑΣΟΚ και επί Ν.Δ.

Επισκέπτης
σύντροφε άναρχο κομουνιστή θαμώνα των Εξαρχείων Λάκη πριν πάρω μέρος στην συζήτηση θα ήθελα να σε ρωτήσω μήπως εσύ είσαι αυτός που πριν λίγες μέρες ένας ώμο ιδεατής σου  άνοιξε μια συζήτηση για κάποιον ανάπηρο θέλω να σε ρωτήσω μήπως είσαι εσύ αυτός? 
Να ξέρω καημένο παιδί για να μην σε στενοχωρώ βλέπεις έχω πολύ μεγάλη ευαισθησία στα ΑΜΕΑ αν είσαι εσύ να ασχοληθώ με τίποτε άλλο. 

Επισκέπτης
Ο Μητσοτάκης δεν είναι αυτός που παρουσιάζει σε φωτογραφία η Αυριανή (στα middle '80s) αγκαλιά με 2 Γερμανούς Waffen SS, στην Κρήτη του 1942; Χαχαχαχαχα! ʼρε κάτι άτομα που κυβέρνησαν την Ελλάδα!!!

Πραγματικά η Στάζι είχε κάνει καλή δουλειά για την παραγγελία του ΠΑΣΟΚ. Ειδικά αν σκεφτείς ότι μέχρι και σήμερα υπάρχουν χαχόλοι που την αναφέρουν.

Υ.Γ. Δεν είχε ενημερώσει ο Λαλιώτης που είχε παραγγείλει τη φωτογραφία στη Στάζι τους πράκτορές της ότι Μητσοτάκης είναι 2+ μέτρα. Οπότε ο Γερμανός αφού του ρίχνει ένα κεφάλι θα πρέπει να ήταν γύρω στο .... 2,40 ...

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Βάζω αυτό το θεματάκι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι που λένε !!!!

Επειδή διαβάζω και σε αυτό το φόρουμ όπως και σε άλλα, διάφορες μαλακίες που θυμίζουν "Αυριανή" του 1993, τότε που είχε ακόμη τον περήφανο υπότιτλο της εφημερίδος που "γκρέμισε τον Καραμανλισμό" (τώρα τον έβγαλε, γιατί τον Καραμανλισμό τον διαδέχθηκε ο ΠΑΣΟΚισμός που μάλλον είναι πιο σκατένιος οπότε δεν λέει), καλό θα ήταν να θυμηθούμε κάποια πράγματα.

Η αλήθεια είναι ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη την περίοδο 1990-1993 είχε ενοχλήσει πολύ κόσμο. Έιχε ενοχλήσει π.χ. τις λεγεώνες των αργομίσθων Δημοσίων Υπαλλήλων του ΠΑΣΟΚ. Όλους αυτούς που είχαν κάνει τόσα τσιμπούκια και είχαν φιλήσει τόσες κατουρημένες ποδιές για να πάρουν την πολυπόθητη θέση του Μονίμου Δημοσίου Υπαλλήλου, του τρωκτικού δηλαδή που πληρώνεται χωρίς να δουλεύει από τους φόρους που πληρώνουμε εμείς που δουλεύουμε για να ζήσουμε.

Είχαν ενοχληθεί π.χ. τα καθήκια του ΟΑΣΑ, ξέρετε αυτοί οι κοπρίτες που πληρώνονται για να πίνουν μπύρες και ούζα στις ψησταριές και στα καφενεία που βρίσκονται στα Σταθμαρχεία του ΟΑΣΑ και που υποστηρίζουν ότι εργάζονται στις ... Δημόσιες Συγκοινωνίες. Λες και υπάρχουν Δημόσιες Συγκοινωνίες στην Ελλάδα.Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχουν, αλλά τα πληρώνουμε όσοι δουλεύουμε (οι μη δημόσιοι υπάλληλοι δηλαδή, γιατί οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι αργόμισθοι κοπρίτες). Θυμάστε όσοι δεν ήσασταν αγέννητοι τότε τις αντιδράσεις των κοπριτών αυτών. Σπασίματα παρμπρίζ με αεροβόλα, ξεβρακώματα οδηγών κτλ.

Θα θυμάστε και το γενικότερο χάλι που είχε δημιουργηθεί με την καθοδήγηση της Χαριλάου Τρικούπη και των συνδικαλιστάδων της! Καταλήψεις σε Σχολεία, Πανεπιστήμια και τον Πιπεργιά της ΔΕΗ να κατεβάζει τους διακόπτες σαν να είναι τσιφλίκι του πατέρα του και να βυθίζει τη χώρα στο σκοτάδι. Διάβαζα εκείνη την περίοδο ως φοιτητής με το κλεφτοφάναρο, επειδή οι Δημόσιοι Υπάλληλοι της ΔΕΗ μας έκοβαν νταηλίδικα το ρεύμα .

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη όμως δεν έπεσε από αυτούς τους ασήμαντους, όσο κι αν η Αυριανή προσπαθούσε να μας πείσει για το αντίθετο.

Αν θυμάστε ο Μητσοτάκης είχε βάλει ένα πρόστιμο 10 δις δρχ σε διάσημο λαθρέμπορο καυσίμων. Σε λίγες μέρες έπεσε και ο Σιδερένιος με το που επανήλθε έσβησε αμέσως το πρόστιμο στο ... λαθρέμπορο!

Ήταν λίγο περίεργη σύμπτωση εκείνη ...

Σε κάποιον καχύποπτο θα περνούσε από το μυαλό η ιδέα ότι θα συνέφερε το λαθρέμπορο να εξαγοράσει έναν βουλευτή για να ρίξει το Μητσοτπακη που κυβερνούσε με πλειοψηφία 151 εδρών, προκειμένου να επαναφέρει τον Ανδρέα (που τον υποστήριζε από κανάλια , ραδιόφωνα και εφημερίδες ) και να γλυτώσει το πρόστιμο. Η εξαγορά ενός βουλευτού θα γινόταν τότε με πολύ λιγότερα λεφτά από τα 10 δις.

Εμείς βέβαια δεν είμαστε καχύποπτοι ...

1) 0+0=14
2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
3) ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ
4) "100.000 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ"
5) ΛΕΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
6) ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μας δουλευεις ρε φιλε η εχεις πιει τιποτα?

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ναι καλα τα λες ομως καταληψη με την εννοια και ουσιαστικη με θεμα και οχι γιατι η τυροπιτα δεν εχει τυρι στα κυλικεια εγινε μονο το 92.και να θες να ξερεις συνδικαλισμος υπαρχει μονο οταν ειναι η νδ επανω γιατι οταν ειναι το πασοκ τρωνε ολοι πολυ καλα δεν εχουν παραπονο.οσο για το παρακρατος ειναι για γελια αυτα που λες η για κουμουνιστες που πεινανε το αιμα του κοσμακη στην ρουμανια στη ρωσια και  στα αλλα κουμουνιστικα κρατη

Επισκέπτης

Πραγματικά η Στάζι είχε κάνει καλή δουλειά για την παραγγελία του ΠΑΣΟΚ. Ειδικά αν σκεφτείς ότι μέχρι και σήμερα υπάρχουν χαχόλοι που την αναφέρουν.

Υ.Γ. Δεν είχε ενημερώσει ο Λαλιώτης που είχε παραγγείλει τη φωτογραφία στη Στάζι τους πράκτορές της ότι Μητσοτάκης είναι 2+ μέτρα. Οπότε ο Γερμανός αφού του ρίχνει ένα κεφάλι θα πρέπει να ήταν γύρω στο .... 2,40 ...

Ναι ρε Λαλάκη,παραγγελία στη Στάζι ήταν το "μοντάζ".Δεν μπορούσαν να το κάνουν εδώ!!!Και στο "Ποντίκι" να το έδιναν το "έργο" καλύτερη δουλειά θα έκανε!!!

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ρε pisoxostis ξερεις ποσο πουληθηκε η αγετ και ποσο εχει τωρα?ξεχνας οτι ολα οσα ειπε ο μητσοτακης περι ιδιωτικοποιησεων τα εκανε ολα ο σημιτης?αλλα μαλλον τρως καλα και ξεχνας με το φαι .καλη ορεξη......

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
εχει καταδικαστει η αυριανη φιλε για το μονταζ και ο λαλιωτης που εχει καταδικαστει και  για αλλες τετοιες δουλειες ξερετε εσεις.....

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Να μην ξεχάσουμε και τον αντιασφαλιστικότερο νόμο στην Ελλάδα όλων των εποχών, τον Ν. 2084/1992 (Αναμόρφωση της Κοινωνικής Ασφάλισης και άλλες διατάξεις.(ΦΕΚ Α 165) με τον οποίο δημιούργησε και το αντισυνταγματικό ΛΑΦΚΑ που τόσα χρόνια ρούφαγε τις συντάξεις του κοσμάκη αλλά και τον χωρισμό σε ασφαλισμένους προ 1993 και μετά 1993 με τους δεύτερους να πάρουν σύνταξη μπορεί και τίποτα.
Και ποιός ήταν ένας από τους βασικούς συντάξαντές του?????
Ο ήδη νεκρός διοικητής του ΙΚΑ που με κυνικό τρόπο τότε όπως τον θυμάμαι λες και ήταν τσιφλίκι του το Ελληνικό Κράτος μαζί με τον άλλο καραγκιόζη τον Σιούφα ψήφισαν ηδονικά (θα σας σκίσουμε ρε) τον εν λόγω νομοσχέδιο.
Καμη ξεχνιόμαστε. Σήμερα η εν λόγω κυβέρνηση συνεχίζει αυτό που άφησε το 1993!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Ναι ξέρουμε πόσο "ξεπουλήθηκε"!!!Όπως και τα Ναυπηγεία που τα έδωσε στον Περατικό,τα απομύζησε και μετά τα επέστρεψε 2 φορές πιο χρεωμένα στο κράτος.Βρε ουστ

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
γιατι δεν μιλατε για το οτι σε μια μερα με το ευρω ολα τα ειδη πηρανε 200% πανω να ναι καλα ο σημιτης να τον εχει ο θεος καλα,ξυπνηστε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom