Νέα

Η πτώση του Μητσοτάκη το 1993 και μια ... σύμπτωση !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
σύντροφε άναρχο κομουνιστή θαμώνα των Εξαρχείων Λάκη πριν πάρω μέρος στην συζήτηση θα ήθελα να σε ρωτήσω μήπως εσύ είσαι αυτός που πριν λίγες μέρες ένας ώμο ιδεατής σου  άνοιξε μια συζήτηση για κάποιον ανάπηρο θέλω να σε ρωτήσω μήπως είσαι εσύ αυτός?
Να ξέρω καημένο παιδί για να μην σε στενοχωρώ βλέπεις έχω πολύ μεγάλη ευαισθησία στα ΑΜΕΑ αν είσαι εσύ να ασχοληθώ με τίποτε άλλο.

Επισκέπτης
Να μην ξεχάσουμε και τον αντιασφαλιστικότερο νόμο στην Ελλάδα όλων των εποχών, τον Ν. 2084/1992 (Αναμόρφωση της Κοινωνικής Ασφάλισης και άλλες διατάξεις.(ΦΕΚ Α 165) με τον οποίο δημιούργησε και το αντισυνταγματικό ΛΑΦΚΑ που τόσα χρόνια ρούφαγε τις συντάξεις του κοσμάκη αλλά και τον χωρισμό σε ασφαλισμένους προ 1993 και μετά 1993 με τους δεύτερους να πάρουν σύνταξη μπορεί και τίποτα.
Και ποιός ήταν ένας από τους βασικούς συντάξαντές του?????
Ο ήδη νεκρός διοικητής του ΙΚΑ που με κυνικό τρόπο τότε όπως τον θυμάμαι λες και ήταν τσιφλίκι του το Ελληνικό Κράτος μαζί με τον άλλο καραγκιόζη τον Σιούφα ψήφισαν ηδονικά (θα σας σκίσουμε ρε) τον εν λόγω νομοσχέδιο.
Καμη ξεχνιόμαστε. Σήμερα η εν λόγω κυβέρνηση συνεχίζει αυτό που άφησε το 1993!!!!!!!!!

Για τις 84.000 Συντάξεις που έδωσε το 1984 ο Γεννηματάς σε "πολιτικούς πρόσφυγες" από το παραπέτασμα, οι οποίοι δεν είχαν πληρώσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ;

Γι'αυτούς δεν θα πεις τίποτε; Δεν είχαν επιπτώσεις οι συντάξεις τους στη χρεωκοπία των ταμείων;

Αλλά βέβαια όταν είσαι μόνιμος Δημόσιος Υπάλληλος διορισμενος από το κόμμα των Δημοσίων Υπαλλήλων , το υποστηρίζεις!

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
επειδη μαλλον δεν ξερεις για αυτο απαντας με γενικοτητες οπωσ ο αρχηγος σου αλλα τουλαχιστον φαινεται να ξερεις καλυτερα ελληνικα απο τον αμερικανοθρεμμενο arxhgo

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
ο μητσοτακης ειναι ο μοναδικος ανθρωπος στην Ελλαδα που καταφερε να γινονται διαδηλωσεις στην Αθηνα με κεντρικο συνθημα:

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!!
κατω απο τα γραφεια της "ελευθερια" στη σταδιου.

ΕΥΓΕ!!!!!!!!!

Επισκέπτης
πως σου πάει Λάκη του Αραφάτ το φουλαράκι

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
μητσοτακης ειναι ο μοναδικος ανθρωπος στην Ελλαδα που καταφερε να γινονται διαδηλωσεις στην Αθηνα με κεντρικο συνθημα:

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!!
κατω απο τα γραφεια της "ελευθερια" στη σταδιο

οχι φιλε μου υπηρχε και ενας αλλος που καταφερε να φωναζει ο κοσμος αερα αερα να φυγει η χολερα

α και μην το ξαναγραφεις εδω η προπαγανδα δεν πιανει

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Δηλαδή τον Τεμπονέρα τον σκότωσαν για την τυρόπιτα;
Αυτό που λέω παρακράτος είναι σίγουρο 100%.
Ηταν όλοι τους `κομάτια', γνωστοί ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ, και τραμπούκοι, που είχαν πάρει γραμμή από συγκεκριμένο πολιτικό γραφείο με σκοπό να τρομοκρατήσουν τους μαθητές.
Τώρα για Ρουμανία και Ρωσία δεν αντιλέγω αλλά και δεν με ενδιαφέρει, δεν είμαι ΚΚΕ. Μιλώ για καταστάσεις που τις έζησα πολύ κοντά.
Ο συνδικαλισμός πάντα υπήρχε και θα πρέπει να υπάρχει.
Αλωστε και η Ν.Δ. έχει παντού συνδικαλιστές και κάποιους πολύ καλούς μάλιστα (βλέπε Πουπάκη)

Επισκέπτης
γιατι δεν μιλατε για το οτι σε μια μερα με το ευρω ολα τα ειδη πηρανε 200% πανω να ναι καλα ο σημιτης να τον εχει ο θεος καλα,ξυπνηστε

Για το ??? ήταν σύμφωνη και η ΝΔ.Εκτός αν θα έμενε έξω...Τα παιδιά που χρωστάνε δεν μιλάνε.

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ο τεμπονερας σκοτωθηκε επειδη βρεθηκε ενασ ανεγκεφαλος να κανει τον μαγκα αλλα εχει μεριδιο ευθυνης γιατι και αυτος δεν ειχε καμια δουλεια εκει δεν ηταν μαθητης αρα και αυτος ηταν κατευθυνομενος της αλλης πλευρας.οσο για τα κοματιοα ειδα κατι πολυ καλους πασπιτες που τα παιρνανε απο τις φοιτητικες εστιες δεν ξερω αν το ειδες

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
δεν θα μενε εξω αλλα αν ειχε βγαλει συνεργεια ελεγχου εξω την επομενη μερα φιλε μου δεν θα γινοταν αυτην η ιστορια...μην κανεις τον χαζο αφου ξερεις την απαντηση......

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Για τις 84.000 Συντάξεις που έδωσε το 1984 ο Γεννηματάς σε "πολιτικούς πρόσφυγες" από το παραπέτασμα, οι οποίοι δεν είχαν πληρώσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ;

Γι'αυτούς δεν θα πεις τίποτε; Δεν είχαν επιπτώσεις οι συντάξεις τους στη χρεωκοπία των ταμείων;

Αλλά βέβαια όταν είσαι μόνιμος Δημόσιος Υπάλληλος διορισμενος από το κόμμα των Δημοσίων Υπαλλήλων , το υποστηρίζεις!

Κια ποιός σου είπε ότι δεν το καταδικάζω. Και τώρα τελευταία πολύ Γεννηματάς ακούγεται. Γιατέδωσε τίποτα για τον Ελληνικό λαό???????????

Τώρα το άλλο για τους Δημοσίους Υπαλλήλους (τα περί κόμμτα και τέτοιες ανοησίες) δεν θα αναφερθώ γιατί δεν τελειώνει ποτέ η συζήτηση.

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1

Μπα ξέρεις και τι είμαι ή μήπως προσπαθείς να πιάσεις γεμάτα ρίχνοντας άδεια ρε lakis.?????????????

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
πάντως θυμάμαι τα συνθηματα που φώναζαν οι Σταμουλοκολλάδες "αερα αερα να φύγει η χολέρα" και την απάντηση που έδωσε ο Γ.Μαρίνος από τις σελίδες του Οικ.Ταχυδρόμου της εποχής

"βεβαίως η κυβέρνηση αυτή μπορεί να είναι χολέρα για τον τόπο.Αλλα για την χολέρα υπάρχει γιατρειά και στην περίπτωση αυτή λέγεται ψήφος. Δυστυχώς δεν υπάρχει γιατρειά για το ΑIDS αυτού του τόπου που λέγεται "συνδικαλιστικό κίνημα""

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
επισης για το οτι οι σταμουλοκολαδες ξεβρακωναν τον κοσμο δεν λεει κανεις κουβεντα καλα μουνοπανα και αυτα

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
GVG σου είπα ότι τα έζησα από κοντά και νομίζω ότι σου εξήγησα τι έγινε τότε.
Εσύ λες τα δικά σου, αυτά που σου έχουν μάθει στη ΝΔΦΚ.
Εγώ δεν υπήρξα ΠΑΣΠΙΤΗΣ ούτε ΚΝΙΤΗΣ γενικά δεν ήμουν πουθενά οργανωμένος.
Αλλα εσύ παραείσαι δεξιός ρε παιδάκι μου.
Κλέφτες και τραμπούκοι τα ίδια σκατά είναι. Οι φονιάδες ακόμα χειρότερα.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
επισης για το οτι οι σταμουλοκολαδες ξεβρακωναν τον κοσμο δεν λεει κανεις κουβεντα καλα μουνοπανα και αυτα
δηλ αυτοι ειχαν βιτσιο και την πεφταν σε περαστικους και τους περνανε τα ρουχα??????
δεν σε πιστευω!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
δηλ αυτοι ειχαν βιτσιο και την πεφταν σε περαστικους και τους περνανε τα ρουχα??????
δεν σε πιστευω!

οχι ρε συ.. τα βάζαν με αυτούς που πήραν άδεια λεωφορείου αστικών συγκοινωνιών.. με πρώην συναδέλφους τους δηλαδή.. πάντως θυμάμαι την εποχή εκείνη.. οι τιμές στο κέντρο είχαν πέσει κατά 70% σε όλα .. αναδουλειές,κανένας δεν κατέβαινε γιατί δεν υπήρχαν λεωφορεία για περίπου 40 μέρες

Επισκέπτης
οχι ρε συ.. τα βάζαν με αυτούς που πήραν άδεια λεωφορείου αστικών συγκοινωνιών.. με πρώην συναδέλφους τους δηλαδή.. πάντως θυμάμαι την εποχή εκείνη.. οι τιμές στο κέντρο είχαν πέσει κατά 70% σε όλα .. αναδουλειές,κανένας δεν κατέβαινε γιατί δεν υπήρχαν λεωφορεία για περίπου 40 μέρες
αυτό που ξέρω εγώ αλλού είταν το ζουμί ότι οι αστικές συγκοινωνίες έτσι που τις έκανε ο Μητσοτάκης κάποια στιγμή δεν θα μπορούσαν οι οδηγοί να τα βγάλουν πέρα με την ανανέωση των λεωφορείων και είχε έτοιμο τον σωτήρα που θα τους τα έπαιρνε για ένα κομμάτι ψωμί και αυτός θα ήτανε ο κουμπάρος του με τα πούλμαν ...........Στ..................................άκης.

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
θυμαστε και το ξεβρακωμα του ιδιοκτητη λεωφοριου;;

γαργαρα το ειχαν κανει το γεγονος τα τομαρια (καθε χώρου).

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
θυμαστε και το ξεβρακωμα του ιδιοκτητη λεωφοριου;;

γαργαρα το ειχαν κανει το γεγονος τα τομαρια (καθε χώρου).

τι περιμενες φίλε μου?

μάλιστα υπήρχαν και μερικοί οι οποίοι επιδοκίμασαν κιόλας..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom