Ξερω οτι εδω μεσα υπαρχουν μεγαλα μυαλα,και μερικες φορες μ αφηνουν αφωνο..Ισως ειναι επιρρεασμενοι πολιτικα απο τις οικογενειες τους,(ευτυχως εγω παρολο που η μητερα μου ειναι στελεχος σε μεγαλο κομμα,δεν επηρεαστηκα)..Ναι δυστυχως το Πασοκ τα γαμησε ολα αναποδα..Καθε Ελληνας πολιτης χρωσταει σε φορους πανω απο 1000ε ετησιως γιατι το ΠΑΣΟΚ εκανε εξωτερικη πολιτικη με δανεια,πληρωσε το λαο με δανεικα λεφτα της Ε.Ε,διορησε τη σαρα και τη μαρα στο δημοσιο,εχωσε τη διαφθορα σε καθε κρατικο μηχανισμο για να ελεγχει τα παντα,και τα στελεχη του εφαγαν περιουσιες τεραστιες αφου το ποθεν εσχες δεν λειτουργησε ποτε..ΑΛΛΑ μην ακουω μαλακιες οτι οι δεξιοι ειναι καλυτεροι..Ο Μητσοτακης καποτε επαιρνε απο τον Αλαφουζο τρελλα εκατομμυρια,ενω προσπαθουσε να χωσει τον Ανδρεα στη φυλακη,ενω σε συνεντευξη τον ακουσα να λεει,ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ,ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!Επειδη ομως εμεις δεν εχουμε την τυχη του Μητσοτακη να παιρνουμε βαλιτσες μ εκατομμυρια,και να ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ 3 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ,του απαντω και του δινω την ευχη την επομενη φορα να μην προλαβει να παει ουτε στην εντατικη,να ξεβρωμισει η Ελλαδα..Κι οχι μονο αυτος,αλλα ολα τα τρωκτικα της ΕΝΙΑΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ..Μην κατηγορειτε το πασοκ μονο,ολοι τρωνε,ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ!!!!!!!!!!Ενω ελεγε οτι θα στειλει τα λαμογια στη φυλακη προεκλογικα..Βεβαια ολα πηγαν στο αρχειο μεχρι να παραγραφουν,για να μην μπουν ολα τα στελεχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στη φυλακη,γιατι μαζι τα τρωνε..Ειδατε τη βιλα του Ρουσοπουλου???Του Παυλοπουλου??Οι κουμπαροι μπηκαν στη φυλακη,και σ ενα μηνα βγηκαν..Εσεις αμα δεν πληρωσετε ενα γραμματειο θα σας παρουν το σπιτι(και μενα)..
Εαν ειδατε τα στοιχεια για τα περισσοτερα καρτελ συνυπογραφουν στελεχη και των 2 κομματων!!Ειμαστε η μοναδικη χωρα που εχουν ξεσπασει εκατονταδες σκανδαλα και δεν εχει παει σχεδον κανεις στη φυλακη!!
Με 4 υπογραφες την ΝΔ και 3 του ΠΑΣΟΚ φαρμακα που πωλουνται στην Ευρωπη 3ευρο,εδω πωλουνται 600!!!!Η Ελλαδα ειναι μεγαλο μπουρδελο..Δε σεβεται τους πολιτες της και τους κλεβει απο παντου..
Σε μια δημοκρατικη χωρα ο πιο ισχυρος θεσμος ειναι της δικαιοσυνης,και εδω ειναι βουτηγμενος μες τα σκατα με τα παραδικαστικα και τις μιζες..Ο καθε κομματαρχης του βρωμοΠΑΣΟΚ και της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κανει ο,τι γουσταρει και ασυδοτει,κλεβει,πλουτιζει χωρις να δουλευει!!Διοριζει τα παιδια,φτιαχνει βιλες,διοριζει τ ανηψια,χωνει τη γυναικα του τριπλοθεσητρια στο δημοσιο και κανει ζωη χαρισαμενη,και καθομαστε εμεις και τσακωνομαστε για το ποιος εφαγε τα πιο πολλα!!!(ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!)Μερικοι θα πουν οτι δεν εχω στοιχεια,αλλα εγω μιλαω για γεγονοτα τα οποια εχουν βγει τα στοιχεια τους στη φορα και στον τυπο,οπως με τα φαρμακα,και τις προμηθειες..
Οι πολιτικοι ειναι επαγγελματιες,δεν χαλανε τις σχεσεις τους,οποια παραταξη κι αν κυβερνα!Κοβουν και ραβουν οποτε θελουν..Ειναι συναδελφοι,και ηθοποιοι,κι οτι κανουν στις καμερες το κανουν γιατι ειναι η δουλεια τους!!Το ιδιο βραδυ μαζι τα πινουν!Εαν καποιος μου εξηγησει πως ειναι δυνατον σε μια τοσο μικρη χωρα,να χωραει ΤΟΣΗ ΚΟΜΠΙΝΑ θα του στειλω μια κολπαντζου για ολο το βραδυ!!!Και δεν θελουν να σταματησει να υπαρχει η κλεψια..Θα το ειχαν κανει..
Εαν ειδατε τα στοιχεια για τα περισσοτερα καρτελ συνυπογραφουν στελεχη και των 2 κομματων!!Ειμαστε η μοναδικη χωρα που εχουν ξεσπασει εκατονταδες σκανδαλα και δεν εχει παει σχεδον κανεις στη φυλακη!!
Με 4 υπογραφες την ΝΔ και 3 του ΠΑΣΟΚ φαρμακα που πωλουνται στην Ευρωπη 3ευρο,εδω πωλουνται 600!!!!Η Ελλαδα ειναι μεγαλο μπουρδελο..Δε σεβεται τους πολιτες της και τους κλεβει απο παντου..
Σε μια δημοκρατικη χωρα ο πιο ισχυρος θεσμος ειναι της δικαιοσυνης,και εδω ειναι βουτηγμενος μες τα σκατα με τα παραδικαστικα και τις μιζες..Ο καθε κομματαρχης του βρωμοΠΑΣΟΚ και της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κανει ο,τι γουσταρει και ασυδοτει,κλεβει,πλουτιζει χωρις να δουλευει!!Διοριζει τα παιδια,φτιαχνει βιλες,διοριζει τ ανηψια,χωνει τη γυναικα του τριπλοθεσητρια στο δημοσιο και κανει ζωη χαρισαμενη,και καθομαστε εμεις και τσακωνομαστε για το ποιος εφαγε τα πιο πολλα!!!(ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!)Μερικοι θα πουν οτι δεν εχω στοιχεια,αλλα εγω μιλαω για γεγονοτα τα οποια εχουν βγει τα στοιχεια τους στη φορα και στον τυπο,οπως με τα φαρμακα,και τις προμηθειες..
Οι πολιτικοι ειναι επαγγελματιες,δεν χαλανε τις σχεσεις τους,οποια παραταξη κι αν κυβερνα!Κοβουν και ραβουν οποτε θελουν..Ειναι συναδελφοι,και ηθοποιοι,κι οτι κανουν στις καμερες το κανουν γιατι ειναι η δουλεια τους!!Το ιδιο βραδυ μαζι τα πινουν!Εαν καποιος μου εξηγησει πως ειναι δυνατον σε μια τοσο μικρη χωρα,να χωραει ΤΟΣΗ ΚΟΜΠΙΝΑ θα του στειλω μια κολπαντζου για ολο το βραδυ!!!Και δεν θελουν να σταματησει να υπαρχει η κλεψια..Θα το ειχαν κανει..