Νέα

Η πτώση του Μητσοτάκη το 1993 και μια ... σύμπτωση !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

manolo82

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ξερω οτι εδω μεσα υπαρχουν μεγαλα μυαλα,και μερικες φορες μ αφηνουν αφωνο..Ισως ειναι επιρρεασμενοι πολιτικα απο τις οικογενειες τους,(ευτυχως εγω παρολο που η μητερα μου ειναι στελεχος σε μεγαλο κομμα,δεν επηρεαστηκα)..Ναι δυστυχως το Πασοκ τα γαμησε ολα αναποδα..Καθε Ελληνας πολιτης χρωσταει σε φορους πανω απο 1000ε ετησιως γιατι το ΠΑΣΟΚ εκανε εξωτερικη πολιτικη με δανεια,πληρωσε το λαο με δανεικα λεφτα της Ε.Ε,διορησε τη σαρα και τη μαρα στο δημοσιο,εχωσε τη διαφθορα σε καθε κρατικο μηχανισμο για να ελεγχει τα παντα,και τα στελεχη του εφαγαν περιουσιες τεραστιες αφου το ποθεν εσχες δεν λειτουργησε ποτε..ΑΛΛΑ μην ακουω μαλακιες οτι οι δεξιοι ειναι καλυτεροι..Ο Μητσοτακης καποτε επαιρνε απο τον Αλαφουζο τρελλα εκατομμυρια,ενω προσπαθουσε να χωσει τον Ανδρεα στη φυλακη,ενω σε συνεντευξη τον ακουσα να λεει,ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ,ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!Επειδη ομως εμεις δεν εχουμε την τυχη του Μητσοτακη να παιρνουμε βαλιτσες μ εκατομμυρια,και να ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ 3 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ,του απαντω και του δινω την ευχη την επομενη φορα να μην προλαβει να παει ουτε στην εντατικη,να ξεβρωμισει η Ελλαδα..Κι οχι μονο αυτος,αλλα ολα τα τρωκτικα της ΕΝΙΑΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ..Μην κατηγορειτε το πασοκ μονο,ολοι τρωνε,ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ  ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ!!!!!!!!!!Ενω ελεγε οτι θα στειλει τα λαμογια στη φυλακη προεκλογικα..Βεβαια ολα πηγαν στο αρχειο μεχρι να παραγραφουν,για να μην μπουν ολα τα στελεχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στη φυλακη,γιατι μαζι τα τρωνε..Ειδατε τη βιλα του Ρουσοπουλου???Του Παυλοπουλου??Οι κουμπαροι μπηκαν στη φυλακη,και σ ενα μηνα βγηκαν..Εσεις αμα δεν πληρωσετε ενα γραμματειο θα σας παρουν το σπιτι(και μενα)..
Εαν ειδατε τα στοιχεια για τα περισσοτερα καρτελ συνυπογραφουν στελεχη και των 2 κομματων!!Ειμαστε η μοναδικη χωρα που εχουν ξεσπασει εκατονταδες σκανδαλα και δεν εχει παει σχεδον κανεις στη φυλακη!!
Με 4 υπογραφες την ΝΔ και 3 του ΠΑΣΟΚ φαρμακα που πωλουνται στην Ευρωπη 3ευρο,εδω πωλουνται 600!!!!Η Ελλαδα ειναι μεγαλο μπουρδελο..Δε σεβεται τους πολιτες της και τους κλεβει απο παντου..
Σε μια δημοκρατικη χωρα ο πιο ισχυρος θεσμος ειναι της δικαιοσυνης,και εδω ειναι βουτηγμενος μες τα σκατα με τα παραδικαστικα και τις μιζες..Ο καθε κομματαρχης του βρωμοΠΑΣΟΚ και της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κανει ο,τι γουσταρει και ασυδοτει,κλεβει,πλουτιζει χωρις να δουλευει!!Διοριζει τα παιδια,φτιαχνει βιλες,διοριζει τ ανηψια,χωνει τη γυναικα του τριπλοθεσητρια στο δημοσιο και κανει ζωη χαρισαμενη,και καθομαστε εμεις και τσακωνομαστε για το ποιος εφαγε τα πιο πολλα!!!(ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!)Μερικοι θα πουν οτι δεν εχω στοιχεια,αλλα εγω μιλαω για γεγονοτα τα οποια εχουν βγει τα στοιχεια τους στη φορα και στον τυπο,οπως με τα φαρμακα,και τις προμηθειες..
Οι πολιτικοι ειναι επαγγελματιες,δεν χαλανε τις σχεσεις τους,οποια παραταξη κι αν κυβερνα!Κοβουν και ραβουν οποτε θελουν..Ειναι συναδελφοι,και ηθοποιοι,κι οτι κανουν στις καμερες το κανουν γιατι ειναι η δουλεια τους!!Το ιδιο βραδυ μαζι τα πινουν!Εαν καποιος μου εξηγησει πως ειναι δυνατον σε μια τοσο μικρη χωρα,να χωραει ΤΟΣΗ ΚΟΜΠΙΝΑ θα του στειλω μια κολπαντζου για ολο το βραδυ!!!Και δεν θελουν να σταματησει να υπαρχει η κλεψια..Θα το ειχαν κανει..

Επισκέπτης
Βλέπω ότι τώρα το thread έχει εξελιχθεί σε μία αντιπαράθεση μεταξύ lalaki και dstp. Είναι σαν να είναι αυτοί οι πολιτικοί κι εμείς οι υπόλοιποι οι μαλάκες που τους ακούμε!

Εγώ με το συγκεκριμένο άτομο δεν κάνω διάλογο.Αυτός όπου γράψω κάνει 500 posts από κάτω και ερωτήσεις που με αφορούν προσωπικά λες και υπάρχει περίπτωση να του απαντήσω.Μην λες ό,τι θες λοιπόν ... 

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Ξερω οτι εδω μεσα υπαρχουν μεγαλα μυαλα,και μερικες φορες μ αφηνουν αφωνο..Ισως ειναι επιρρεασμενοι πολιτικα απο τις οικογενειες τους,(ευτυχως εγω παρολο που η μητερα μου ειναι στελεχος σε μεγαλο κομμα,δεν επηρεαστηκα)..Ναι δυστυχως το Πασοκ τα γαμησε ολα αναποδα..Καθε Ελληνας πολιτης χρωσταει σε φορους πανω απο 1000ε ετησιως γιατι το ΠΑΣΟΚ εκανε εξωτερικη πολιτικη με δανεια,πληρωσε το λαο με δανεικα λεφτα της Ε.Ε,διορησε τη σαρα και τη μαρα στο δημοσιο,εχωσε τη διαφθορα σε καθε κρατικο μηχανισμο για να ελεγχει τα παντα,και τα στελεχη του εφαγαν περιουσιες τεραστιες αφου το ποθεν εσχες δεν λειτουργησε ποτε..ΑΛΛΑ μην ακουω μαλακιες οτι οι δεξιοι ειναι καλυτεροι..Ο Μητσοτακης καποτε επαιρνε απο τον Αλαφουζο τρελλα εκατομμυρια,ενω προσπαθουσε να χωσει τον Ανδρεα στη φυλακη,ενω σε συνεντευξη τον ακουσα να λεει,ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ,ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!Επειδη ομως εμεις δεν εχουμε την τυχη του Μητσοτακη να παιρνουμε βαλιτσες μ εκατομμυρια,και να ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ 3 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ,του απαντω και του δινω την ευχη την επομενη φορα να μην προλαβει να παει ουτε στην εντατικη,να ξεβρωμισει η Ελλαδα..Κι οχι μονο αυτος,αλλα ολα τα τρωκτικα της ΕΝΙΑΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ..Μην κατηγορειτε το πασοκ μονο,ολοι τρωνε,ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ  ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ!!!!!!!!!!Ενω ελεγε οτι θα στειλει τα λαμογια στη φυλακη προεκλογικα..Βεβαια ολα πηγαν στο αρχειο μεχρι να παραγραφουν,για να μην μπουν ολα τα στελεχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στη φυλακη,γιατι μαζι τα τρωνε..Ειδατε τη βιλα του Ρουσοπουλου???Του Παυλοπουλου??Οι κουμπαροι μπηκαν στη φυλακη,και σ ενα μηνα βγηκαν..Εσεις αμα δεν πληρωσετε ενα γραμματειο θα σας παρουν το σπιτι(και μενα)..
Εαν ειδατε τα στοιχεια για τα περισσοτερα καρτελ συνυπογραφουν στελεχη και των 2 κομματων!!Ειμαστε η μοναδικη χωρα που εχουν ξεσπασει εκατονταδες σκανδαλα και δεν εχει παει σχεδον κανεις στη φυλακη!!
Με 4 υπογραφες την ΝΔ και 3 του ΠΑΣΟΚ φαρμακα που πωλουνται στην Ευρωπη 3ευρο,εδω πωλουνται 600!!!!Η Ελλαδα ειναι μεγαλο μπουρδελο..Δε σεβεται τους πολιτες της και τους κλεβει απο παντου..
Σε μια δημοκρατικη χωρα ο πιο ισχυρος θεσμος ειναι της δικαιοσυνης,και εδω ειναι βουτηγμενος μες τα σκατα με τα παραδικαστικα και τις μιζες..Ο καθε κομματαρχης του βρωμοΠΑΣΟΚ και της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κανει ο,τι γουσταρει και ασυδοτει,κλεβει,πλουτιζει χωρις να δουλευει!!Διοριζει τα παιδια,φτιαχνει βιλες,διοριζει τ ανηψια,χωνει τη γυναικα του τριπλοθεσητρια στο δημοσιο και κανει ζωη χαρισαμενη,και καθομαστε εμεις και τσακωνομαστε για το ποιος εφαγε τα πιο πολλα!!!(ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!)Μερικοι θα πουν οτι δεν εχω στοιχεια,αλλα εγω μιλαω για γεγονοτα τα οποια εχουν βγει τα στοιχεια τους στη φορα και στον τυπο,οπως με τα φαρμακα,και τις προμηθειες..
Οι πολιτικοι ειναι επαγγελματιες,δεν χαλανε τις σχεσεις τους,οποια παραταξη κι αν κυβερνα!Κοβουν και ραβουν οποτε θελουν..Ειναι συναδελφοι,και ηθοποιοι,κι οτι κανουν στις καμερες το κανουν γιατι ειναι η δουλεια τους!!Το ιδιο βραδυ μαζι τα πινουν!Εαν καποιος μου εξηγησει πως ειναι δυνατον σε μια τοσο μικρη χωρα,να χωραει ΤΟΣΗ ΚΟΜΠΙΝΑ θα του στειλω μια κολπαντζου για ολο το βραδυ!!!Και δεν θελουν να σταματησει να υπαρχει η κλεψια..Θα το ειχαν κανει..
πολυ σωστος !!!!!
Ο Μανος με τον Ανδριανοπουλο-χορτατοι εκ κληρονομιας βεβαια-κατι πηγαν να κανουν με την μειωση του Δημοσιου και ατυχησαν.
Ο Μητσοτακης ειναι απο τους πλουσιοτερους Ελληνες, εχωντας χρημα απο κληρονομια-θειος επιχειρηματιας στη Αφρικη- και βεβαια τον "ιδρωτα" του προσωπου του, αφου διετελεσε δικηγορος του Μαμιδακη-καποτε αποκλειστικου αντιπροσωπου Ρωσικων πετρελαιων στην Ελλαδα. Επι Κατοχης, ο Μ δεν νομιζω να υπηρξε συνεργατης/συνομιλητης των Γερμανων, χωρις να το ξερουν οι Αγγλοι. Ο νοων νοειτω.
Αποψη μου για τον Μ, οτι ειναι εξυπνος ανθρωπος ΑΛΛΑ πολυυυυυυυ  αδηφαγος

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Μια κουβέντα μόνο από μένα μιας και δεν θέλω να χαλάσω το "φιλό δεξιο" σας thread. Στα 3 χρόνια διακυβέρνησ ης της ΝΔ τι καλό είδατε στον τόπο? Όσο για το warhol, ξέρουμε το παληκάρι τι πιστεύει και επειδή τον συμπαθώ δεν θα πω για το ΚΚΕ τίποτα. Μόνο ένα βήμα μπρος που έχει γίνει αυτά τα 3 χρόνια θέλω να διαβάσω

Νομίζω οτι εσυ πρεπει να μας πείς για τα ενιαία μισθολογια κλπ κλπ  του ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησε για 20 χρονια και επειδή δεν θυμάμαι θα μας πείς και μια επένδυση που έκανε το ΠΑΣΟΚ  και ζούνε σήμερα απο αυτή κάποιες οικογένειες

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
πολυ σωστος !!!!!
Ο Μανος με τον Ανδριανοπουλο-χορτατοι εκ κληρονομιας βεβαια-κατι πηγαν να κανουν με την μειωση του Δημοσιου και ατυχησαν.
Ο Μητσοτακης ειναι απο τους πλουσιοτερους Ελληνες, εχωντας χρημα απο κληρονομια-θειος επιχειρηματιας στη Αφρικη- και βεβαια τον "ιδρωτα" του προσωπου του, αφου διετελεσε δικηγορος του Μαμιδακη-καποτε αποκλειστικου αντιπροσωπου Ρωσικων πετρελαιων στην Ελλαδα. Επι Κατοχης, ο Μ δεν νομιζω να υπηρξε συνεργατης/συνομιλητης των Γερμανων, χωρις να το ξερουν οι Αγγλοι. Ο νοων νοειτω.
Αποψη μου για τον Μ, οτι ειναι εξυπνος ανθρωπος ΑΛΛΑ πολυυυυυυυ  αδηφαγος

τωρα μιλας! διπλοπρακτορας ηταν και  εκανε αυτο που κανει παντα,κοιτουσε το τομαρι του, οποτε μην ακουω παπαριες του στυλ ηταν πατριωτης

Επισκέπτης
Εγώ με το συγκεκριμένο άτομο δεν κάνω διάλογο.Αυτός όπου γράψω κάνει 500 posts από κάτω και ερωτήσεις που με αφορούν προσωπικά λες και υπάρχει περίπτωση να του απαντήσω.Μην λες ό,τι θες λοιπόν ... 

Μη μου το κάνεις αυτό ρε Λαλάκη...Απάντησε μου.Σε παρακαλώ,κάνε διάλογο μαζί μου...

LOL

Επισκέπτης
ΤΙ ΕΓΡΑΦΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ,
ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ....

Βάζω αυτό το θεματάκι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι που λένε !!!!

Επειδή διαβάζω και σε αυτό το φόρουμ όπως και σε άλλα, διάφορες μαλακίες που θυμίζουν "Αυριανή" του 1993, τότε που είχε ακόμη τον περήφανο υπότιτλο της εφημερίδος που "γκρέμισε τον Καραμανλισμό" (τώρα τον έβγαλε, γιατί τον Καραμανλισμό τον διαδέχθηκε ο ΠΑΣΟΚισμός που μάλλον είναι πιο σκατένιος οπότε δεν λέει), καλό θα ήταν να θυμηθούμε κάποια πράγματα.

Η αλήθεια είναι ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη την περίοδο 1990-1993 είχε ενοχλήσει πολύ κόσμο. Έιχε ενοχλήσει π.χ. τις λεγεώνες των αργομίσθων Δημοσίων Υπαλλήλων του ΠΑΣΟΚ. Όλους αυτούς που είχαν κάνει τόσα τσιμπούκια και είχαν φιλήσει τόσες κατουρημένες ποδιές για να πάρουν την πολυπόθητη θέση του Μονίμου Δημοσίου Υπαλλήλου, του τρωκτικού δηλαδή που πληρώνεται χωρίς να δουλεύει από τους φόρους που πληρώνουμε εμείς που δουλεύουμε για να ζήσουμε.

Είχαν ενοχληθεί π.χ. τα καθήκια του ΟΑΣΑ, ξέρετε αυτοί οι κοπρίτες που πληρώνονται για να πίνουν μπύρες και ούζα στις ψησταριές και στα καφενεία που βρίσκονται στα Σταθμαρχεία του ΟΑΣΑ και που υποστηρίζουν ότι εργάζονται στις ... Δημόσιες Συγκοινωνίες. Λες και υπάρχουν Δημόσιες Συγκοινωνίες στην Ελλάδα.Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχουν, αλλά τα πληρώνουμε όσοι δουλεύουμε (οι μη δημόσιοι υπάλληλοι δηλαδή, γιατί οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι αργόμισθοι κοπρίτες). Θυμάστε όσοι δεν ήσασταν αγέννητοι τότε τις αντιδράσεις των κοπριτών αυτών. Σπασίματα παρμπρίζ με αεροβόλα, ξεβρακώματα οδηγών κτλ.

Θα θυμάστε και το γενικότερο χάλι που είχε δημιουργηθεί με την καθοδήγηση της Χαριλάου Τρικούπη και των συνδικαλιστάδων της! Καταλήψεις σε Σχολεία, Πανεπιστήμια και τον Πιπεργιά της ΔΕΗ να κατεβάζει τους διακόπτες σαν να είναι τσιφλίκι του πατέρα του και να βυθίζει τη χώρα στο σκοτάδι. Διάβαζα εκείνη την περίοδο ως φοιτητής με το κλεφτοφάναρο, επειδή οι Δημόσιοι Υπάλληλοι της ΔΕΗ μας έκοβαν νταηλίδικα το ρεύμα .

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη όμως δεν έπεσε από αυτούς τους ασήμαντους, όσο κι αν η Αυριανή προσπαθούσε να μας πείσει για το αντίθετο.

Αν θυμάστε ο Μητσοτάκης είχε βάλει ένα πρόστιμο 10 δις δρχ σε διάσημο λαθρέμπορο καυσίμων. Σε λίγες μέρες έπεσε και ο Σιδερένιος με το που επανήλθε έσβησε αμέσως το πρόστιμο στο ... λαθρέμπορο!

Ήταν λίγο περίεργη σύμπτωση εκείνη ...

Σε κάποιον καχύποπτο θα περνούσε από το μυαλό η ιδέα ότι θα συνέφερε το λαθρέμπορο να εξαγοράσει έναν βουλευτή για να ρίξει το Μητσοτπακη που κυβερνούσε με πλειοψηφία 151 εδρών, προκειμένου να επαναφέρει τον Ανδρέα (που τον υποστήριζε από κανάλια , ραδιόφωνα και εφημερίδες ) και να γλυτώσει το πρόστιμο. Η εξαγορά ενός βουλευτού θα γινόταν τότε με πολύ λιγότερα λεφτά από τα 10 δις.

Εμείς βέβαια δεν είμαστε καχύποπτοι ...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ΤΙ ΕΓΡΑΦΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ,
ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ....

δες τι ειχα γραψει εγω πριν 15 χρονια:

παράθεση από: foufoutos_30 στις 12/1/1997, 11:20

τον καιρο εκεινο που η χωρα θα διερχεται απο μεγαλη οικονομικη και πολιτικη  κριση θα παρουσιαστει στο forum αντρας με λευκη στολη που θα εχει τα χρονια του χριστου..στο αριστερο του χερι θα κραταει μπαζουκα και στο δεξι ταναλια..
αλοιμονο στους πεζους που θα περπατανε στην αριστερη μερια του δρομου ενω οδηγει..επισης θα πολιτευθει με πολιτικο κομμα του οποιου αρχηγος θα ειναι κωλοτουμπας

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
δες τι ειχα γραψει εγω πριν 15 χρονια:

παράθεση από: foufoutos_30 στις 12/1/1997, 11:20

τον καιρο εκεινο που η χωρα θα διερχεται απο μεγαλη οικονομικη και πολιτικη  κριση θα παρουσιαστει στο forum αντρας με λευκη στολη που θα εχει τα χρονια του χριστου..στο αριστερο του χερι θα κραταει μπαζουκα και στο δεξι ταναλια..
αλοιμονο στους πεζους που θα περπατανε στην αριστερη μερια του δρομου ενω οδηγει..επισης θα πολιτευθει με πολιτικο κομμα του οποιου αρχηγος θα ειναι κωλοτουμπας

Εισαι μεγάλος προφύτης Φουφουτε, ευγε σου :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ο Λάκης ειναι ο εκδικητής, ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Επισκέπτης
επισης θα πολιτευθει με πολιτικο κομμα του οποιου αρχηγος θα ειναι κωλοτουμπας[/i]

Τρισμέγιστε
τον δικό σας αρχηγό δεν τον πιανει κανείς !!!!
%CE%91%CE%BB%CE%AD%CE%BA%CE%B1+%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AE%CE%B3%CE%B1+-+%CE%99%CF%89%CF%83%CE%AE%CF%86+%CE%A3%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CE%BD.jpg

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.104
Πόντοι
6.515
συμφωνω με τη θεση του Λακη για τον Μητσοτακη. Δεν πιστευω πως ηταν Αγιος, αλλα το σιγουρο ειναι οτι ηττηθηκε απο τον λαικισμο, που ανεδειξε τους τσοχατζοπουλους στην εξουσια.
Εδω και 20 χρονια λιδωρειται απο εντολοδοχους διασκεδαστες, λαζοπουλους, θεμους κλπ. Μερικοι απο αυτους θα επρεπε να ειναι στη φυλακη.

Το παρακατω youtube τον δικαιωνει, καποιοι αν ηταν ΑΝΤΡΕΣ θα επρεπε να του ζητησουν συγνωμη

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Το ΠΑΣΟΚ ξεπερνάει συμβολικά και πρακτικά τα στενά όρια ενός κόμματος. Λαμβάνει διαστάσεις κοινωνικού φαινομένου που αν μη τι άλλο απαιτεί κάποια στοιχειώδη οργάνωση, συνέπεια και ικανότητες. Μεγαλύτερη απόδειξη για τις "ικανότητες" του πασοκισμού δεν είναι άλλη από το ότι μετέπειτα από τη "χρυσή" δεκαετία του 1980, και το άλλο κόμμα εξουσίας προσλάμβανε χαρακτηριστικά του Πασοκ, στο βαθμό που μπορούσε να τις ενσωματώσει στη λειτουργία του. Με άλλο λόγια, σε αυτό που έκανε το Πασοκ ήταν ικανότατο. Αλλά δυστυχώς, αυτό που έκανε ήταν εγκληματικό. Αυτό είναι το ένα δεδομένο που μας δίδαξε (αμετάκλητα, με την οικονομική, ηθική, αξιακή και κοινωνική πτώχευση) η Ιστορία. Το άλλο είναι ότι για να στηθεί "πασοκισμός" απαιτείται και η συμμετοχή του κόσμου (η απόδειξη αυτού είναι μια άλλη ιστορία).

Αν λοιπόν ο Μητσοτάκης εξέφρασε τον αντιπασοκισμό, μπορεί να φανεί συμπαθής. Γι'αυτό άλλωστε κέρδισε και το 90. Ο μονομάχος-νικητής του τέρατος έχει τη συμπάθεια κατά τη διαρκεια και λίγο μετά τη μάχη. Όταν όμως επιβληθεί, κρίνεται από τις μετέπειτα πράξεις του. Και στην περίπτωση του Μητσοτάκη, η ιστορία είναι γραμμένη:
-Προδότης της Μακεδονίας. Αποδεχόμενος (αναίτια και χωρίς πίεση) τη διπλή ονομασία, κλέιδωσε τις αξιώσεις των Σκοπίων εις των αιώνα τον άπαντα.
-Διαμελιστής της Γιουγκοσλαβίας (επίσης αναίτια και χωρίς πίεση).
-Ανίσχυρος ή αδιάφορος να αντιταχθεί στην εξωτερική πολιτική της Τουρκίας που άρχισε να σχηματοποιείται και να επικεντρώνεται στις "γκρίζες" ζώνες του Αιγαίου (να θυμήσω ότι όταν ο Μητσοτάκης ήταν σε επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία, σκοτώθηκε σε αερομαχίες στο Αιγάιο Έλληνας πιλότος-βούβα ο Μητσοτάκης).
-Μέγιστος εγκληματίας κατά του Ελληνικού έθνους με τον εποικισμό Αλβανών που (μετά από τόσα χρόνια) αλλοίωσαν εθνολογικά την Ελλάδα.
- Προδότης του κόμματός του που επί ημερών του μεταλλάχθηκε σε φιλελεύθερο.
- Υπόλογος για τις δυο κύριες επιλογές του: Μάνος και Ανδριανόπουλος. Ιδιαίτερα ο δεύτερος, αποτελούσε και αποτελεί τη θεσμική εσωτερική φωνή του εβραιοαμερικανισμού στην Ελλάδα.
- Ακατανόητες "φιλελεύθερες" οικονομικές πολιτικές που ΒΑΣΕΙ αποτελέσματων αποδείχθηκαν λανθασμένες. Όλες (ή σχεδόν όλες, για να μην είμαι απόλυτος) οι αποκρατικοποιησεις επέφεραν ζημία στο Ελ. Δημόσιο και είχαν τεράστιο κοινωνικό κόστος. Και βέβαια ήταν ενάντια στη θέληση της πλατιάς μάζας των ψηφοφόρων του (η μετάλαξη από λαική δεξία σε φιλελεύθερο κόμμα που λέγαμε πριν). Συν τοις άλλοις, ο τρόπος και η ταχύτητα που έγιναν αυτές οι αλλαγές φανερώνει ότι ο σκοπός δεν 'ηταν αυτές καθ'αυτές οι αποκρατικοποιήσεις αλλά είτε η δημιουργία ανωμαλίας είτε ιδίον όφελος. Οι όποιες αλλάγές επικοινωνούνται και επιζητείται η κοινωνική στήριξη, δε γίνονται ακατανόητα από τη μια μέρα στην άλλη.

κτλ κτλ κτλ

Ο αντιπασοκισμός δε σημαίνει κατ' ανάγκη ότι ψηφίζουμε ΝΔ. Το 80% των ψηφοφόρων της ΝΔ είναι παγιδευμένοι και δεν καταλαβαίνουν τι ψηφίζουν...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Καλά τα λέει ο Γκαντεμος, αλλά έβαλε και αυτός το δακτυλό του στο βάζο με το μέλι.

Και έφαγε πολύ μέλι, τόσο που να μπορεί να ασκεί εξουσία ακομη και σημερα.

Το ΛΑΟΣ πχ. ειναι δημιούργημα-παραμάγαζο του Γκαντέμη.

Επισκέπτης
Καλά τα λέει ο Γκαντεμος, αλλά έβαλε και αυτός το δακτυλό του στο βάζο με το μέλι.

Και έφαγε πολύ μέλι, τόσο που να μπορεί να ασκεί εξουσία ακομη και σημερα.

Σε σχέση με τους ΠΑΣΟΚους , τρίχες έφαγε.
ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΠΟΥ ΜΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑ 40.000

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom