Φίλοι μου αγαπημένοι και ασπρουδεροί καπεταναίοι της γκάβλας, που μέσα από την χιλιόπλυση φουστανέλα της ηδονής που σκεπάζει τα λάγνα κορμιά σας, κρέμονται οι πούτσες σας βαρειές και τεντομένες από τις ορέξεις, σαν προβοσκίδες ελεφάντων που αναζητούν δαιμονισμένα το νερό.
Δείτε μια φορά τον έρωτα και σαν τέχνη.
Αναζητείστε στο αρχαιολογικό μουσείο της Ολυμπίας μια λαμπερή τερακότα του 470 π.Χ. και χαρείτε τον Αιώνιο Δία να κρατά τρυφερά τον άγουρο νεανία Γανυμήδη και με το βλέμμα του αποφασισμένο και αυστηρό, να βηματίζει με σιγουριά και αποφασιστικότητα στις ατραπούς του πάθους, του πόθου και της λάγνας απόλαυσης ενός δροσερού αγγίγματος σε απαλό νεανικό δέρμα, πνιγμένο από την ανατριχίλα του λυγμού, για τον πόνο που δέχεται από εσένα και στον ανταποδίδει με μια αύρα βογκόδους αναστεναγμού που θα δροσίσει ευχάριστα το μάγουλό σου.
Νιώστε τη δύναμη του Δία, να ερωτεύεται και να προσφέρει έρωτα στο νεαρό Γανημύδη και αναρωτηθείτε πόσοι από εσάς θα ζηλεύατε τη Δύναμη αυτού του Υπέρτατου άνδρα, την ύψιστη θεότητα του αρχαιοελληνικού πάνθεου.
Γίνεται κι εσείς Τερπικέραυνοι εραστές και εκτοξεύστε τους κεραυνούς του πάθους σας, στα ανυπεράσπιστα και ευάλωτα κορμιά των νέων που σας ποθούν.
Ξεδιψάστε τους και δείξτε τους πόση ορμή έχετε μέσα σας, πόση λάβα καίει το κορμί σας.
Δείξτε τους και πηδήξτε τους άξιοι απόγονοι του Ευάνεμου και Καλαινεφή Δία.
Τολμήστε αγόρια μου Ιθωμάτες της ηδονής, τολμήστε φίλοι μου Όρκιοι του Αγοραίου Έρωτα και Βουλαίοι εραστές της όποιας πεταμένης ηδονής, αρκεί να είναι ηδονή…
Σας θαυμάζω !!!