You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
εσυ το κανες ρε μεγαλε????Ας αφήσουμε τις αμφιβολίες κατά μέρος.... Spinos κάνε το τεστ να μάθουμε μια για πάντα...
και τι σε βγαλε???
να καταλαβω οτι σε εβγελε γαμια........
γαμαω γαμω??????
το τεστακι το κανεισ σε ανυποπτο χρονο χωρισ να ξερεισ ουτε τις ερωτησεις ουτε τις απαντησεις....!!!!
π.χ οπως τα ψυχολογικα τα τεστ που σου κανουνε ακυρες ερωτησεις δεν ξερεις τι να απαντησεις και σου βγαζουνε το χαρακτηρα σου σε μια κολα χαρτι
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
Οταν το ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ εχει φτασει τις 143 σελιδες, ειναι τουλαχιστον υποκρισια να βγαινουν καποιοι και να του τη λενε του τυπου επειδη γαμησε πουστη.
που στην τελικη αν οι πουστηδες ειναι ανωμαλια μια ,,,,,,τα τραβελια ειναι δεκα....
χωρις να υποστηριζω ουτε τους μεν ουτε τους δε
Αγάπες μου ονειρεμένες. Καβαλάριδες των ονείρων σας, στου άπειρου το ψέμα. Σας ευχαριστώ ειλικρινά όλους μα ΟΛΟΥΣ και όλες, που ασχοληθήκατε με την ιστορία μου, μπίτερ ή σουίτ (διαβάζοντας, σχολιάζοντας, κάνοντας κριτική. Κανένα πρόβλημα κούκλες και κούκλοι μου). Όλα καλοδεχούμενα σ΄αυτή τη ζωή, που στο κάτω-κάτω κυλάει τόσο σύντομα για να διστάζουμε πως να την απολαύσουμε...
Από καρδιάς σας ευχαριστώ και σας λατρεύω...
Σας αφιερώνω δε, σε όλους και όλες το παρακάτω βιντεάκι, με όλη τη λατρεία μου. και δείτε το προσεκτικά...Κούκλοι μου...
[youtube=425,350]YRX1gmhN4wI[/youtube]
Από καρδιάς σας ευχαριστώ και σας λατρεύω...
Σας αφιερώνω δε, σε όλους και όλες το παρακάτω βιντεάκι, με όλη τη λατρεία μου. και δείτε το προσεκτικά...Κούκλοι μου...
[youtube=425,350]YRX1gmhN4wI[/youtube]
Επισκέπτης
γεμίσαμε πισογλέντηδες.
γεμίσαμε πισογλέντηδες.
Πες τα βρε αριονα γιατί ξεχαρβαλώσανε πόλοι …..
Συνεχίστε να φοράτε τους φερετζέδες σας, "δύσκολα αγόρια" , βαρειά πεπόνια της ηδονής (αλοίμονο οι έρμοι).
Ρίξτε όμως και τις κλεφτά κρυφές ματιές σας, εκεί που απαγορεύετε τον ευατό σας να το κάνει δημόσια...
Σκλήρά μου αντράκια εσείς...ηθικοί νεανίες της προστυχιάς και της αμαρτίας.
Σας το αφιερώνω με αγάπη
Ρίξτε όμως και τις κλεφτά κρυφές ματιές σας, εκεί που απαγορεύετε τον ευατό σας να το κάνει δημόσια...
Σκλήρά μου αντράκια εσείς...ηθικοί νεανίες της προστυχιάς και της αμαρτίας.
Σας το αφιερώνω με αγάπη
Spino εσύ λάτρη της δροσερής πίσω πόρτας , από τότε ξαναπήγες με θηλυκό ή έγινες ενας αδυσώπητος τιμωρός τρυφερών αγοριών ???
Τι ρώτησες τώρα...Αν κάνω έρωτα με γυναίκες ή νιώθω και δροσερές αναπνοές τρυφερών αγοριών. Αλλά πρέπει να σου απαντήσω.
Και θα σου απαντήσω ως εξής φίλτατε ιεραπόστολε του έρωτα, αγοραίου ή μη.
Εγώ κάνω έρωτα με άγγελους. Οι άγγελοι έχουν φύλλο..?
silver_bullet
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Αυτη η απαντηση μου θυμιζει το ταλεντο στο φαιμ στορυ που ειπε...."ο ερωτσς δεν εχει φυλο"!!!!
Ρε μπας και........
Ρε μπας και........
Επισκέπτης
καλά τα λες αλλά μην σκουπίζεις το κωλαράκι σου συνέχεια με τσιμεντοσακούλες.Τι ρώτησες τώρα...Αν κάνω έρωτα με γυναίκες ή νιώθω και δροσερές αναπνοές τρυφερών αγοριών. Αλλά πρέπει να σου απαντήσω.
Και θα σου απαντήσω ως εξής φίλτατε ιεραπόστολε του έρωτα, αγοραίου ή μη.
Εγώ κάνω έρωτα με άγγελους. Οι άγγελοι έχουν φύλλο..?
Αυτη η απαντηση μου θυμιζει το ταλεντο στο φαιμ στορυ που ειπε...."ο ερωτσς δεν εχει φυλο"!!!!
Ρε μπας και........
Που ξέρεις...???
Επισκέπτης
;ενα φράγκο η βιολέτα τσιγκολελέτα.Που ξέρεις...???
δεν μπορώ να σε καταλάβω.Φίλοι μου αγαπημένοι και ασπρουδεροί καπεταναίοι της γκάβλας, που μέσα από την χιλιόπλυση φουστανέλα της ηδονής που σκεπάζει τα λάγνα κορμιά σας, κρέμονται οι πούτσες σας βαρειές και τεντομένες από τις ορέξεις, σαν προβοσκίδες ελεφάντων που αναζητούν δαιμονισμένα το νερό.
Δείτε μια φορά τον έρωτα και σαν τέχνη.
Αναζητείστε στο αρχαιολογικό μουσείο της Ολυμπίας μια λαμπερή τερακότα του 470 π.Χ. και χαρείτε τον Αιώνιο Δία να κρατά τρυφερά τον άγουρο νεανία Γανυμήδη και με το βλέμμα του αποφασισμένο και αυστηρό, να βηματίζει με σιγουριά και αποφασιστικότητα στις ατραπούς του πάθους, του πόθου και της λάγνας απόλαυσης ενός δροσερού αγγίγματος σε απαλό νεανικό δέρμα, πνιγμένο από την ανατριχίλα του λυγμού, για τον πόνο που δέχεται από εσένα και στον ανταποδίδει με μια αύρα βογκόδους αναστεναγμού που θα δροσίσει ευχάριστα το μάγουλό σου.
Νιώστε τη δύναμη του Δία, να ερωτεύεται και να προσφέρει έρωτα στο νεαρό Γανημύδη και αναρωτηθείτε πόσοι από εσάς θα ζηλεύατε τη Δύναμη αυτού του Υπέρτατου άνδρα, την ύψιστη θεότητα του αρχαιοελληνικού πάνθεου.
Γίνεται κι εσείς Τερπικέραυνοι εραστές και εκτοξεύστε τους κεραυνούς του πάθους σας, στα ανυπεράσπιστα και ευάλωτα κορμιά των νέων που σας ποθούν.
Ξεδιψάστε τους και δείξτε τους πόση ορμή έχετε μέσα σας, πόση λάβα καίει το κορμί σας.
Δείξτε τους και πηδήξτε τους άξιοι απόγονοι του Ευάνεμου και Καλαινεφή Δία.
Τολμήστε αγόρια μου Ιθωμάτες της ηδονής, τολμήστε φίλοι μου Όρκιοι του Αγοραίου Έρωτα και Βουλαίοι εραστές της όποιας πεταμένης ηδονής, αρκεί να είναι ηδονή…
Σας θαυμάζω !!!
τελικά τον άρπαξες ρε παιδί μου ή όχι???????
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις