Νέα

Gay Η πρώτη μου εμπειρία με έναν έμπειρο gay

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Spinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 212
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ρε τι νταλγκαδες βαρανε μερικοι εδω μεσα.....................!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Ας αφήσουμε τις αμφιβολίες κατά μέρος.... Spinos κάνε το τεστ να μάθουμε μια για πάντα...

εσυ το κανες ρε μεγαλε????
και τι σε βγαλε???

να καταλαβω οτι σε εβγελε γαμια........
γαμαω γαμω??????
το τεστακι το κανεισ σε ανυποπτο χρονο χωρισ να ξερεισ ουτε τις ερωτησεις ουτε τις απαντησεις....!!!!
π.χ οπως τα ψυχολογικα τα τεστ που σου κανουνε ακυρες ερωτησεις δεν ξερεις τι να απαντησεις και σου βγαζουνε το χαρακτηρα σου σε μια κολα χαρτι

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
:2funny: :2funny:
Ρε ακομα με αυτο ασχολειστε? Μπας και νοικιαζεται ποδηλατο ολοι εδω μεσα? :-*

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Οταν το ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ εχει φτασει τις 143 σελιδες, ειναι τουλαχιστον υποκρισια να βγαινουν καποιοι και να του τη λενε του τυπου επειδη γαμησε πουστη.

που στην τελικη αν οι πουστηδες ειναι ανωμαλια μια ,,,,,,τα τραβελια ειναι δεκα....
χωρις να υποστηριζω ουτε τους μεν ουτε τους δε

OP
OP
S

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
Αγάπες μου ονειρεμένες. Καβαλάριδες των ονείρων σας, στου άπειρου το ψέμα. Σας ευχαριστώ ειλικρινά όλους μα ΟΛΟΥΣ και όλες, που ασχοληθήκατε με την ιστορία μου, μπίτερ ή σουίτ (διαβάζοντας, σχολιάζοντας, κάνοντας κριτική. Κανένα πρόβλημα κούκλες και κούκλοι μου). Όλα καλοδεχούμενα σ΄αυτή τη ζωή, που στο κάτω-κάτω κυλάει τόσο σύντομα για να διστάζουμε πως να την απολαύσουμε...
Από καρδιάς σας ευχαριστώ και σας λατρεύω...
Σας αφιερώνω δε, σε όλους και όλες το παρακάτω βιντεάκι, με όλη τη λατρεία μου. και δείτε το προσεκτικά...Κούκλοι μου...

[youtube=425,350]YRX1gmhN4wI[/youtube]

OP
OP
S

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
Συνεχίστε να φοράτε τους φερετζέδες σας, "δύσκολα αγόρια" , βαρειά πεπόνια της ηδονής (αλοίμονο οι έρμοι).
Ρίξτε όμως και τις κλεφτά κρυφές ματιές σας, εκεί που απαγορεύετε τον ευατό σας να το κάνει δημόσια...
Σκλήρά μου αντράκια εσείς...ηθικοί νεανίες της προστυχιάς και της αμαρτίας.
Σας το αφιερώνω με αγάπη

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Καλύτερα να μην κοιτάξουμε γιατί μόλις φάγαμε.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ρε Σ-πινο, Σ-πιεστα ολα και παρατα μας :(

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Spino εσύ λάτρη της δροσερής πίσω πόρτας , από τότε ξαναπήγες με θηλυκό ή έγινες ενας αδυσώπητος τιμωρός τρυφερών αγοριών ???

OP
OP
S

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
Spino εσύ λάτρη της δροσερής πίσω πόρτας , από τότε ξαναπήγες με θηλυκό ή έγινες ενας αδυσώπητος τιμωρός τρυφερών αγοριών ???

Τι ρώτησες τώρα...Αν κάνω έρωτα με γυναίκες ή νιώθω και δροσερές αναπνοές τρυφερών αγοριών. Αλλά πρέπει να σου απαντήσω.
Και θα σου απαντήσω ως εξής φίλτατε ιεραπόστολε του έρωτα, αγοραίου ή μη.
Εγώ κάνω έρωτα με άγγελους. Οι άγγελοι έχουν φύλλο..?

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Αυτη η απαντηση μου θυμιζει το ταλεντο στο φαιμ στορυ που ειπε...."ο ερωτσς δεν εχει φυλο"!!!!

Ρε μπας και........

Επισκέπτης
Τι ρώτησες τώρα...Αν κάνω έρωτα με γυναίκες ή νιώθω και δροσερές αναπνοές τρυφερών αγοριών. Αλλά πρέπει να σου απαντήσω.
Και θα σου απαντήσω ως εξής φίλτατε ιεραπόστολε του έρωτα, αγοραίου ή μη.
Εγώ κάνω έρωτα με άγγελους. Οι άγγελοι έχουν φύλλο..?
καλά τα λες αλλά μην σκουπίζεις το κωλαράκι σου συνέχεια με τσιμεντοσακούλες.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Spinooooooo!
:think:Εχεις δεί σπίνο να γαμάει σπουργίτι η το αντίθετο??
Μπουουουχααααααχααααααα  :jerking:

:piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:!

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
Φίλοι μου αγαπημένοι και ασπρουδεροί καπεταναίοι της γκάβλας, που μέσα από την χιλιόπλυση φουστανέλα της ηδονής που σκεπάζει τα λάγνα κορμιά σας, κρέμονται οι πούτσες σας βαρειές και τεντομένες από τις ορέξεις, σαν προβοσκίδες ελεφάντων που αναζητούν δαιμονισμένα το νερό.
Δείτε μια φορά τον έρωτα και σαν τέχνη.
Αναζητείστε στο αρχαιολογικό μουσείο της Ολυμπίας μια λαμπερή τερακότα του 470 π.Χ. και χαρείτε τον Αιώνιο Δία να κρατά τρυφερά τον άγουρο νεανία Γανυμήδη και με το βλέμμα του αποφασισμένο και αυστηρό, να βηματίζει με σιγουριά και αποφασιστικότητα στις ατραπούς του πάθους, του πόθου και της λάγνας απόλαυσης ενός δροσερού αγγίγματος σε απαλό νεανικό δέρμα, πνιγμένο από την ανατριχίλα του λυγμού, για τον πόνο που δέχεται από εσένα και στον ανταποδίδει με μια αύρα βογκόδους αναστεναγμού που θα δροσίσει ευχάριστα το μάγουλό σου.
Νιώστε τη δύναμη του Δία, να ερωτεύεται και να προσφέρει έρωτα στο νεαρό Γανημύδη και αναρωτηθείτε πόσοι από εσάς θα ζηλεύατε τη Δύναμη αυτού του Υπέρτατου άνδρα, την ύψιστη θεότητα του αρχαιοελληνικού πάνθεου.
Γίνεται κι εσείς Τερπικέραυνοι  εραστές και εκτοξεύστε τους κεραυνούς του πάθους σας, στα ανυπεράσπιστα και ευάλωτα κορμιά των νέων που σας ποθούν.
Ξεδιψάστε  τους και δείξτε τους πόση ορμή έχετε μέσα σας, πόση λάβα καίει το κορμί σας.
Δείξτε τους και πηδήξτε τους άξιοι απόγονοι του Ευάνεμου και Καλαινεφή Δία.
Τολμήστε αγόρια μου Ιθωμάτες της ηδονής, τολμήστε φίλοι μου Όρκιοι του Αγοραίου Έρωτα και Βουλαίοι εραστές της όποιας πεταμένης ηδονής, αρκεί να είναι ηδονή…
Σας θαυμάζω !!!
δεν μπορώ να σε καταλάβω.
τελικά τον άρπαξες ρε παιδί μου ή όχι??????? :think: :rockon: :rockon:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ακομα με αυτον ασχολουμαστε?

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
:( Απλά δεν έχω καταλάβει άν τον άρπαξε ή όχι.
Διότι άν τον άρπαξε, και θέλει κι άλλο, είναι αλλουνού αρμοδιότητα. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom