Νέα

Gay Η πρώτη μου εμπειρία με έναν έμπειρο gay

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Spinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 212
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Εγώ θέλω να σας πάρει χαμπάρι ο Σπίνος....ξέρετε...έχει και βοηθούς που τον καλύπτουν....και είναι ορκισμένοι φίλοι του....arion...mamba28...talos43....προσέξτε μάγκες.....
ναι ρε..τον παίρνουμε πατώκορφα....από τα ...φρύδια...αλολά εσένα δεν σου καθόμαστε... :2funny:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
. Σας παιζει η ΣπινοΛουγκρα ανταρτοπολεμο και μετα εξαφανιζεται.Θελει δολωμα το πουλακι
  :bigdick:----------------> Σπινοοοοοοοοοοοοοο ελα, ελα να σε τα'ι'σω αγορι τρελο ....

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
. Σας παιζει η ΣπινοΛουγκρα ανταρτοπολεμο και μετα εξαφανιζεται.Θελει δολωμα το πουλακι
  :bigdick:----------------> Σπινοοοοοοοοοοοοοο ελα, ελα να σε τα'ι'σω αγορι τρελο ....

Μα τι εικονιδιο ειναι αυτο??? Αν ηταν εδω ο Σπινος δεν θα αντιστεκοταν στον πειρασμο σιγουρα.. :cheesy:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Και εγω τωρα το βρηκα στις επιλογες, πρεπει να πατησεις στο [ περισσοτερα ]

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
φίλε σπίνο, αυτή :boobies: στο άβαταρ είσαι εσύ?
αυτό πές μου μόνο. :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
12
Πόντοι
0
Φιλε οι περιγραφες σου μου εφεραν εμετο και δε διαβασα ολα οσα γραφεις.Παντως η προσπαθεια σου να στρεψεις υποσυνειδητα καποιους στο να γινουν γκει,εστω και ενεργητικοι ειναι καταπληκτικη.Μοστραρεις στην αρχη τραγουδιστριες,χωρια,γαμισια με λεπτομερειες ωστε να καβλωσεις τους αντρες,και υστερα πετας με λεπτομερειες πως τελικα γαμησες εναν αντρα,ωστε υποσεινηδητα να κανει καποιος σεξουαλικο συσχετισμο,και να μεινει στο κεφαλι του η ιδεα.
Ο τιτλος του θρεντ σου δε,ακρως τραβηκτικος,ωστε καποιος εστω και απο περιεργεια να σε διαβασει.
Το εχεις μελετησει πολυ το θεμα,κυριως απο ψυχολογικης πλευρας.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
              Ο αντρας που στην ιστορια σου τον γαμανε,εισαι εσυ ο ιδιος με μια διαφορα.Δε σου εχει κατσει τετοιο πραγμα και εγραψες την φαντασιωση σου,με μια κρυφη ελπιδα καποιος να στην πραγματοποιηση.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ

Εισαι μια Agatha Christie εσυ!!!

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
:sunglasses: Τελικά ο λεβέντης μάλλον τον άρπαξε. έτσι κρίνω  :rockon:

turboaircrash

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετε όλοι σας,
ήθελα μόνο να διευκρινίσω, ότι δεν έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ διαφορά αν κάνεις ενεργητικό ή παθητικό έρωτα, για το κατά πόσο "είσαι ""γκέι""". Δηλαδή όταν ένας άντρας γαμάει μια γυναίκα ο άντρας είναι στρ8 επειδή τον δίνει, και η γυναίκα γκέι επειδή τον τρώει; (καλή όρεξη); Αυτά είναι αστειότητες.
Τα btm και top ανήκουν στις δικαιολογίες των κομπλεξικών. Όπως και τα γκέι και στρέιτ.
Το σεξ είναι Κα*λα, και παίζεται με όλους τους πθανούς τρόπους.
Γουστάρετε ακομπλεξάριστα και ξεχάστε τα χριστιανικά (αν τυχόν είσαι χριστιανός και βρίσκεσαι στο σάιτ αυτό, σίγουρα κάτι σημαντικό δεν έχεις καταλάβει).
Αυτά
Καλά Γαμήσ*α :birdman:

υγ. λίγο τριτοδεύτερη η ιστορία. έως πολύ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom