Νέα

Gay Η πρώτη μου εμπειρία με έναν έμπειρο gay

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Spinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 212
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
λοιπον..το αποφασισα...
θα το παλεψω..
ακου λοιπον δασιτριχε ?? εραστη του ονειρου,καβαλαρη του απιαστου κολου και της ερωτικης χαραδρας...
ο τρανε ιπποτη της αποτριχωσης και του αχαληνωτου ερωτισμου,κατοχε του φλογερου καυλιου και
του ματωμενου excalibur... lol
ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ????
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

μα τον δια...... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Εμενα το καβλι μου δειχνει την φαρμακοπειο απέναντι αλλα το μυαλο βλέπει το προπατζιδικο και αντιλαμβανεται οτι οι πιθανοτητες να την πηδηξω ειναι οσες και να πιασω 5+1 στο Τζοκερ!!!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Νιώστε τη δύναμη του Δία, να ερωτεύεται και να προσφέρει έρωτα στο νεαρό Γανημύδη και αναρωτηθείτε πόσοι από εσάς θα ζηλεύατε τη Δύναμη αυτού του Υπέρτατου άνδρα, την ύψιστη θεότητα του αρχαιοελληνικού πάνθεου.
Ρε τους πουστηδες μετα τον Μεγα Αλεξανδρο θα βγαλουν πουστη και τον Δια.
Ρε ο κωλος ειναι μονοδρομος ΜΟΝΟ ΕΞΟΔΟΣ γιατι πατε αντιθετα στο μονοδρομο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ρε τους πουστηδες μετα τον Μεγα Αλεξανδρο θα βγαλουν πουστη και τον Δια.
Ρε ο κωλος ειναι μονοδρομος ΜΟΝΟ ΕΞΟΔΟΣ γιατι πατε αντιθετα στο μονοδρομο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?
Για να μην παρεξηγηθω μιλαω για τον αντρικο κωλο ο γυναικιος ειναι διπλης κατευθηνσης

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
www.bourdela.com/content/view/1007/246]Το thread αυτό αναφέρεται στην Ερωτική Ιστορία[/url]

:dancing:
και μετά χτύπησες το κεφάλι σου στο κομοδίνο και ξύπνησεεεςςς.... :zzzzz: :crazy:
Αν νομίζεις ότι υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που να πιστεύει πως η ιστορία που τόσο "ωραία" μας έγραψες είναι πραγματική,
είσαι βαθιά νυχτωμένος :idiot:!Τώρα για το αν είσαι ή δεν είσαι gay δεν θα το κρίνω εγώ(στα πελέ μου κιόλας)
εξάλλου τον πούτσο του και τον κώλο του ο καθένας τον δίνει όπου θέλει...φτου φτου φτου μακριά από μας!!!! :thefinge:

Επισκέπτης
οι mods  να κανουν κατι γι'αυτο. υπαρχουν και μικρα παιδια. εδω θελουμε μουνιαααααααααααααααααααααααααα

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ως γνωστόν ο άνδρας έχει για πυξίδα το καυλί του, όπου δείξει πάει

εμενα τελευταια το καυλι μου μου δειχνει ενα fiat punto......
αρα πρεπει να παω να του γαμισω την εξατμιση?????
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
τι να σου πω, ποιος είμαι για να σε κρίνω? δικό σου το καυλί σε καλή μεριά σου εύχομαι!
αφού καυλώνεις βλέποντας ενα Punto...

OP
OP
S

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1

Facial_Freak

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Τον χουφτώνεις τον πούτσο του παρττενέρ σου σαν να χουφτώνεις μουνί ή τον χουφτώνεις γιατί σαρέσει..ώστε να συνεχίζεις να παίζεις μαυτόν? Εγώ τον χούφτωσα τον πούτσο του και ούτε για μια στιγμή δεν μου πέρασε από το μυαλό να κάνω κάτι άλλο μ΄αυτόν πέρα από το να γκαβλώσω και να σκίσω τον "ιδιοκτήτη" του.

Και καλα ρε, αφου εισαι τοσο αρσενικος που οτι τρυπα βρισκεις της γαμας τον αδοξαστο (συγνωμη πατερ, καταλαβαινετε), και καυλωνεις και δε σε πειραζει αν ειναι σερνικια η θυληκια , και χουφτωσες του καυλι του καραπουσταρα χωρις ενδιασμο σα να χουφτωνεις ενα "ροδαλο, τριανταφυλλενιο,γεματο απο τις ευωδιες του παθιασμενου και ανεξελεγκτου ερωτα"
μουνακι, ερωτω:::

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟΥ ΠΗΡΕΣ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΡΕ ? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?
Η μαλλον στην περιπτωση του  γιατι δε τουκανες ενα γλυφομουνι..

OP
OP
S

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
Και καλα ρε, αφου εισαι τοσο αρσενικος που οτι τρυπα βρισκεις της γαμας τον αδοξαστο (συγνωμη πατερ, καταλαβαινετε), και καυλωνεις και δε σε πειραζει αν ειναι σερνικια η θυληκια , και χουφτωσες του καυλι του καραπουσταρα χωρις ενδιασμο σα να χουφτωνεις ενα "ροδαλο, τριανταφυλλενιο,γεματο απο τις ευωδιες του παθιασμενου και ανεξελεγκτου ερωτα"
μουνακι, ερωτω:::

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟΥ ΠΗΡΕΣ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΡΕ ? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?
Η μαλλον στην περιπτωση του  γιατι δε τουκανες ενα γλυφομουνι..

Γούστα είναι αυτά φίλε.
Εξ ιδίων δεν πρέπει να κρίνουμε τα αλλότρια.

Επισκέπτης
Οταν το ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ εχει φτασει τις 143 σελιδες, ειναι τουλαχιστον υποκρισια να βγαινουν καποιοι και να του τη λενε του τυπου επειδη γαμησε πουστη.

Επισκέπτης
Οταν το ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ εχει φτασει τις 143 σελιδες, ειναι τουλαχιστον υποκρισια να βγαινουν καποιοι και να του τη λενε του τυπου επειδη γαμησε πουστη.
τι λες ρε φιλε???σοβαρα???συλλογικη ευθυνη δηλαδη???επειδη οι "μερακληδες" εχουν γραψει 143 σελιδες,οι υπολοιποι πρεπει να τρωμε στην μαπα τον καθε σιχαμενο επειδη ετσι γουσταρει???να περιοριστει στο ειδικο θρεντ οπως & οι αλλοι "μερακληδες" αν δεν "τρωγεται" να τα ακουει..επισης αλλο ειναι να γραψεις μια ιστορια & αλλο να παρακινεις επαναλαμβανομενα τους αναγνωστες της να σε μιμηθουν..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
βρε συνάδελφοι...μήπως μας δουλείει όλους ο σπίνος και εμείς τσιμπάμε?....και γελάει κιόλας μαζί μας...γιατί κάτι δεν πάει καλά στην ιστορία......άντρακλες.πούστηδες.μανάδες ,θείες,θεοί,γλαφυρότητα.....ρεεεεεε..κάτι δεν μου πάει σωστά...........ρεεεεεεεεε...μας δουλεύουν κάποιοι-κάποιες?,,,,,,,,

Επισκέπτης
βρε συνάδελφοι...μήπως μας δουλείει όλους ο σπίνος και εμείς τσιμπάμε?....και γελάει κιόλας μαζί μας...γιατί κάτι δεν πάει καλά στην ιστορία......άντρακλες.πούστηδες.μανάδες ,θείες,θεοί,γλαφυρότητα.....ρεεεεεε..κάτι δεν μου πάει σωστά...........ρεεεεεεεεε...μας δουλεύουν κάποιοι-κάποιες?,,,,,,,,
βρε δουλεια δεν ειχε ο διαολος,γαμαγε τα παιδια του..αλλα να που βρισκει & υποστηρικτες..τι να πεις για την τρελλα της αλληνης???

OP
OP
S

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1

Ε όχι ρε φίλε και να σας υποτιμώ. Με αδικείς...
Δεν παρεξήγησα καμία άποψη ακόμη και αν με είπαν "πούστη" τα δικά σου όμως όχι...
Δεν έχω τέτοιες προθέσεις και αν με παρακολουθείς καλά δεν είμαι ο τύπος που γελάει πίσω από πλάτες, ούτε "δουλεύει" κόσμο κατά πως το εννοείς. Γουστάρεις-διαβάζεις, δεν γουστάρεις-διαφωνείς (και το έκαναν πολλοί αυτό και τους διάβασα όλους, σεβόμενος τη γνώμη τους).
Έτσι μάγκα μου...???

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ πάντως αηδίασα !
Δεν υπάρχει περίπτωση να έκανα κάτι τέτοιο με άντρα !
Δεν μπορώ καν να το σκεφτώ....τελείως ντεκαβλέ φάση....για μένα τουλάχιστον.

Παρεπιπτόντως, αν κάποιος κλικάρει το λίνκ στην αρχή του θρεντ, δεν πάει στην ιστορία με τον gay....πάει στην άλλη ιστορία με τον φίλο του και το λεσβιακό της μάνας του !
Κανείς δεν το είδε ωρέ παιδιά ;

Το σωστό λίνκ είναι :

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
[size=10pt]Οταν το ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ εχει φτασει τις 143 σελιδες... [/size]

...και έτσι και το τραβέλι έχει εργαλείο κάτω από 20cm, γίνονται έξω φρενών...

[size=10pt]ειναι τουλαχιστον υποκρισια να βγαινουν καποιοι και να του τη λενε του τυπου επειδη γαμησε πουστη.[/size]

Γι΄αυτό φίλε Spino, μην ακούς κανένα, και τραβα το δρόμο που σου δείχνει η καρδιά σου  ;)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Ε όχι ρε φίλε και να σας υποτιμώ. Με αδικείς...
Δεν παρεξήγησα καμία άποψη ακόμη και αν με είπαν "πούστη" τα δικά σου όμως όχι...
Δεν έχω τέτοιες προθέσεις και αν με παρακολουθείς καλά δεν είμαι ο τύπος που γελάει πίσω από πλάτες, ούτε "δουλεύει" κόσμο κατά πως το εννοείς. Γουστάρεις-διαβάζεις, δεν γουστάρεις-διαφωνείς (και το έκαναν πολλοί αυτό και τους διάβασα όλους, σεβόμενος τη γνώμη τους).
Έτσι μάγκα μου...???
πάει η γλαφυρότητα...ήρθαμε στα κανονικά....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom