You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
αφιερωμενο στον Spino
Υ.Γ. αϊδειασα μονο που τα εψαξα αλλα αξιζει ενα δωρακι στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ Spinos!!!
Υ.Γ. αϊδειασα μονο που τα εψαξα αλλα αξιζει ενα δωρακι στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ Spinos!!!
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Spino straight αγόρι αδικείσαι. Πρέπει να πας στην Πάνια. Εσύ θα γράφεις τα θεατρικά με την αδυσώπητα καυλωτική σου πένα και ο Κάτμαν θα υποδύεται τους μύστες της ηδονής που θα γεννάς. Ή αλλιώς τα κωλόπαιδά σου...
σπινο ποτε θα παμε στισ δροσερες πιατσες γκαυλιαρι μου????
χεχε!!!!
σπινο εισαι ενας θριλος πορνοσιγραφισ!!!!!εχο μεινει αφονος και ξεροχινο σινεχος οταν σε διαβαζο αλιτροτι φλοκομιχανι μου!!!
θεοςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!
ρεσπεκτ στο μεγα ριτορα τισ δροσερις εξαρσις!!!!
Όταν πάτε στις δροσάτες πιάτσες φόρα και κάνα τσίγκινο σωβρακάκι καλού κακού.
Γυπαετοί της σάρκας και ακόρεστοι μουνοκυνηγοί, αναρτήθηκε η νέα ιστορία ζωής του Σπίνου.
Ένα ερωτικό δίδυμο απαγορευμένων σχέσεων, ένα οικογενειακό δράμα και μια μεγάλη συγκίνηση για έναν πρωταγωνιστή ανύμπορο να αντιδράσει.
Έχει τον τίτλο "Είδε τη μάνα του να γαμιέται μπροστά του"και μπορείτε να το απολαύσετε άφήνοντας τα σχόλιά σας εδώ κι εδώ
Ένα ερωτικό δίδυμο απαγορευμένων σχέσεων, ένα οικογενειακό δράμα και μια μεγάλη συγκίνηση για έναν πρωταγωνιστή ανύμπορο να αντιδράσει.
Έχει τον τίτλο "Είδε τη μάνα του να γαμιέται μπροστά του"και μπορείτε να το απολαύσετε άφήνοντας τα σχόλιά σας εδώ κι εδώ
epixirimatias24_
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
γεια σου ρε Spino Ελυτη της καβλας και Καζαντζακη του Ερωτα ελπιζω μονο φιλε να μην τον γαμησες στ αληθεια τον πουστη
ως γνωστόν ο άνδρας έχει για πυξίδα το καυλί του, όπου δείξει πάειΑπλά είμαι σκληρός περιπατητής με οδηγό τον πούτσο μου και τις γκάβλες μου.
ο δικός σου έβγαλε αζιμούθιο για ανδρικό κωλαράκι... αφού το γούσταρες μαγκιά σου
Ναι μόρτη μου, με πιάνεις...ως γνωστόν ο άνδρας έχει για πυξίδα το καυλί του, όπου δείξει πάει
ο δικός σου έβγαλε αζιμούθιο για ανδρικό κωλαράκι... αφού το γούσταρες μαγκιά σου
Διαρρηγνύω τα αρχέγονα ένστικτά σας γκαβλωμένοι μαχητές της πούτσας, πως τάχα είναι καθιερωμένο ο αρσενικός να ζευγαρώνει ερωτικά μόνο με το θηλυκό.
Γελασμένοι εραστές της λήθης…
Είστε ατρόμητοι Αχιλλείς του έρωτα που δεν έχετε βρει ακόμη τον τρυφερό Πάτροκλό σας.
Είστε Κυρίαρχοι Δίες της ηδονής που δεν έχετε βρεί ακόμη τον Γανυμήδη σας.
Θα έλθει όμως και η σειρά σας, να ποθήσετε αρσενικό λαχάνιασμα να ζεστάνει τον κόρφο σας, ανδρικός ιδρώτας να ανατριχιάσει το κορμί σας.
Και τότε θα θυμηθείτε τα λόγια μου, λατρεμένοι περιπατητές των δρόμων του πάθους και της αχαλίνωτης ερωτικής δράσης.
Γελασμένοι εραστές της λήθης…
Είστε ατρόμητοι Αχιλλείς του έρωτα που δεν έχετε βρει ακόμη τον τρυφερό Πάτροκλό σας.
Είστε Κυρίαρχοι Δίες της ηδονής που δεν έχετε βρεί ακόμη τον Γανυμήδη σας.
Θα έλθει όμως και η σειρά σας, να ποθήσετε αρσενικό λαχάνιασμα να ζεστάνει τον κόρφο σας, ανδρικός ιδρώτας να ανατριχιάσει το κορμί σας.
Και τότε θα θυμηθείτε τα λόγια μου, λατρεμένοι περιπατητές των δρόμων του πάθους και της αχαλίνωτης ερωτικής δράσης.
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.044
- Πόντοι
- 5.975
-----.Όμοιοι είμαστε. Ίδιοι.Χαμέτυποι του αγοραίου ,,
Όχι φίλε Σπίνος. ΔΕΝ ξέρεις, και άρα δεν μπορείς , και δεν θα πεις ΕΣΥ, το τι είμαστε ΕΜΕΙΣ.
στοιχειωδες , βασικό και αυτονόητο
Επισκέπτης
+100.000.000.000.000.000.000.000.000-----
Όχι φίλε Σπίνος. ΔΕΝ ξέρεις, και άρα δεν μπορείς , και δεν θα πεις ΕΣΥ, το τι είμαστε ΕΜΕΙΣ.
Spinos μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια..
il_capitano
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Τι είναι η κωλοτρυπίδα μύστες και χύστες των ουρανών του πάθους.
Ένα κομμάτι βούτυρο αγνό, απαλό, τρυφερό.
Και εσείς αμαρτωλοί και αδίσταχτοι επιβήτορες χώνεται μέσα της το βάρβαρο βοδίσιο μόριό σας, κάνοντας κορμιά να σπαρταρούν, λαιμούς να κοκκινίζουν και μέτωπα να στάζουν από τον ιδρώτα.
Ίδιοι είμαστε δυνατά αγόρια που προσφέρετε ελεύθερα το μαγικό γκαβλί σας, για να μαγεύτε σώματα και μυαλά, χωρίς να φοβάστε θεό, χωρίς να έχετε ντροπή.
Τέτοιος είμαι κι εγώ. Είμαι ένας από εσάς, ένας σαν όλους σας.
Hμαρτον............
επειδη το σκευτομαι για gay,το απογευμα θα παω να γαμισω το βουτιρο στο ψυγειο να δω πως ειναι...
Ένα κομμάτι βούτυρο αγνό, απαλό, τρυφερό.
Και εσείς αμαρτωλοί και αδίσταχτοι επιβήτορες χώνεται μέσα της το βάρβαρο βοδίσιο μόριό σας, κάνοντας κορμιά να σπαρταρούν, λαιμούς να κοκκινίζουν και μέτωπα να στάζουν από τον ιδρώτα.
Ίδιοι είμαστε δυνατά αγόρια που προσφέρετε ελεύθερα το μαγικό γκαβλί σας, για να μαγεύτε σώματα και μυαλά, χωρίς να φοβάστε θεό, χωρίς να έχετε ντροπή.
Τέτοιος είμαι κι εγώ. Είμαι ένας από εσάς, ένας σαν όλους σας.
Hμαρτον............
επειδη το σκευτομαι για gay,το απογευμα θα παω να γαμισω το βουτιρο στο ψυγειο να δω πως ειναι...
Επισκέπτης
για κάνε το ποιο λιανά ρε αγόρι μου τί είσαι τέλος πάντων να καταλάβουμε πολύ μπερδεμένα μας τα λες βραχυκυκλώσαμε.-----
silver_bullet
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Εδω εχουμε να κανουμε καθαρα με ενα κακεκτυπο του πιτσιλιστη....Ρε σπινο ενας ειναι ο μεγαλος συγγραφεας του φορουμ μη προσπαθεις να κλεψεις λιγη απο τη δοξα του...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις