Νέα

Gay Η πρώτη μου εμπειρία με έναν έμπειρο gay

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Spinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 212
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
σπινο ελα στο λαο σου αμαρτολε μου επιβιτορα !!!ιπερτιτανιε σπερματολατρι!παθιασμενε εραστι τισ δροσερις ιδονις!!!
καανε μας ολουσ να ξεροχισουμε αστερι μου με τον φαντασμαγορικο σου τροπο!!!
οοο εσι μιστι χιστι μπικτι και σκιστι τις δροσερις ιδονις!!!!

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Μωρε μπραβο παλικαραδες που εχουμε εδω μεσα...Ο Σπινος εκανε οτι εκανε αλλα ειναι πολυ αντρας που βγαινει και το λεει δημοσια.Ποσοι απο σας που τον κραζετε σας βαζει δαχτυλο η γκομενα σας και το γλεντατε...?η ποσοι εχετε ξεκολιασει η ξεκολιαστει απο γκει...Νομιζω οτι αυτο ειναι πιο μεγαλη πουστροκατασταση απ αυτα που εκανε ο Σπινος..Αν φυσικα εγιναν οπως τα λεει!!!
Δηλαδή πρέπει με το στανιο να εχουμε κάποια πουστοιστορία και να την κρύβουμε? Θα κάνουμε το ασπρο μαύρο? Δεν εχουμε πουστικες δραστηριότητες, δεν εχουμε τιποτα να κρύψουμε και γουστάρουμε μονο γυναίκες γιατι οι αντρες μας φέρνουν αηδία. γκεγκε?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Δηλαδή πρέπει με το στανιο να εχουμε κάποια πουστοιστορία και να την κρύβουμε? Θα κάνουμε το ασπρο μαύρο? Δεν εχουμε πουστικες δραστηριότητες, δεν εχουμε τιποτα να κρύψουμε και γουστάρουμε μονο γυναίκες γιατι οι αντρες μας φέρνουν αηδία. γκεγκε?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :grin: :tooth: :tooth: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

με το στανιο..........!
χαχαχα

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
εσυ μπορει να μην εχεις ρε φιλε αλλα τι ζορι τραβας με τον ανθρωπο..κι εμενα αηδια μου εφερε η ιστορια του αλλα δεν τον εκραξα..αν δεν ανοικεις στην κατηγορια που ανεφερα μην θιγεσαι..Αλλα υπαρχει μια παρημια που λεει οποιος εχει τη μυγα...μηγαμησω!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
οποιος εχει την μυγα.....
μυγιαζεται...!

και οποιος εχει την σφιγκα....
σφιγκεται...!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

stallion81

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συνάδελφοι τέτοια λαχτάρα που διέκρινα στα λόγια του πουστογράφου δηλαδή άλλο πράγμα! Πρέπει να αρχίσει να γράφει βιβλίο ο κύριος! Προσωπικά αηδίασα πραγματικά δηλαδή ξεράσογλου

stallion81

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
κι όποιος έχει το κουνούπι να το φέρει πίσω

Επισκέπτης
αφιστε τον ενδοξο εκφραστι τισ δροσερις ιδονισ να εκφραστει ελευθερα σνεμπουρδελιαριδες μου!!!
αφιστε αυτο το θειο πλασμα τις καυλας να μας οδιγισει στα απολιτα σοκακια ιδονις και εξαρσις!!!!
σπινο εισαι αξιος ριτορας τισ δροσερις ιδονις!!!!
ιποκλινομαι χιστι!!!!!
μποπυαχχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχ!!!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
παντως εγω δεν καταλαβαινω γιατι μερικοι αρπαζοναται και παρεξηγουναται κατευθειαν....!!
δικαιωμα μου να βγω και να πω οτι ειμαι βρωμοπουστρα και μου αρεσει να σκιζουνε 2 ψωλαραδες....(π.χ. ετσι)
οπως δικαωμα μου ειναι να το κατακρινω και να πω την γνωμη μου....!(ειτε αρεσει ειτε οχι)
και να κανουμε και λιγο χαβαλε...!!!
ελεος δηλ μονο σοβαρα θα μιλαμε?
τελικα υπαρχει ελευθερια λογου...??

OP
OP
S

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
δηλαδη καποιος ο οπιος εχει την περιεργια να δοκιμασει κατι τετιο!!!!!!να πηδηξει εναν αντρα πως δεν εχει την αναλογη περιεργια να πηδηχτει οταν τον βλεπει να λιωνει απο ηδονη....!!!>??????????

Φίλε Θάνο, ποτέ δεν μου μπήκε η ιδέα να γίνω παθητικός. Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό και να είσαι σίγουρος ότι αν έστω και για μία στιγμή μου περνούσε, θα στην έλεγα και δεν θα είχα πρόβλημα.
Το μουνί για εμένα είναι τροφή και νερό.
Δεν μπορώ χωρίς μουνί και το τρώω χωρίς να το χορταίνω, όσο πιό συχνά μπορώ. Γιαυτό και έχω δοκιμάσει μουνί άγουρο, μουνί ωραίο, μουνί ώριμο, μουνί σάπιο.
Ομως φίλε είμαι και δούλος της ηδονής αλλά με ένα όριο. Τον κώλο μου. Είναι το μόνο ταμπού που έχω και το τελευταίο που με απέμεινε. Ολα τα άλλα ταχω κάνει, μεταξύ αυτών και τον πούστη που γάμησα.
Ούτε με αγγίζει το πάθος ενός πούστη όταν τον τρυπάει η ψωλάρα μου και λυγίζει από πάθος καθώς τον πλημμυρίζει το σπέρμα μου. Περήφανος για τον πούτσο μου μόνο αισθάνομαι και τίποτε άλλο.
Δεν νευριάζω με τους φίλους που τόσο εύκωλα έσπευσαν να με κατατάξουν.
Εγώ είμαι σκλάβος και δούλος της ηδονής, του πάθους και του πόθου. Δεν είμαι ερμαφρόδιτος.
Ξέρω ότι κάποιοι λεβέντες θα μου ευχηθούν ίσως, άντε και να παραβιάσεις και το τελευταίο ταμπού που σου απέμεινε...
Η ευχή τους ευχή μου για πάρτη τους.
Λυπάμαι αν σας απογοητεύω κάποιους από εσάς μορτάκια μου, αλλά τον αγοραίο έρωτα δεν τον μάθατε μάλλον από όλες τις πλευρές του.
Και ο έρωτας έχει πολύ ομοφιλοφιλία μέσα του δροσερές αγριοκερασιές μου.
Ναι οι ομοφιλόφιλοι δεν γεννούν αλλά αυξάνονται. Αυξάνονται γιατί ο κόσμος ανοίγεται και δεν αποτελούν "κουσούρι" αλλά ποραγματικότητα. Ετσι πρέπει να δεχθούμε την ύπαρξή τους. Εγώ δεν δηλώνω ομοφιλόφιλος διότι το να γαμάω αγόρια (μικρά ή μεγάλα) δεν είναι συνηθισμένη σεξουαλική πρακτική μου. Εγώ είμαι ετεροφιλόφιλος. Αλλά ως εμπειρία το έκανα κι αυτό και θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας. Για την ποικιλία της κουβέντας, για την παρέα, για την κοινότητα του σάιτ μας.
Αλοίμονο στο οποιοδήποτε παλικάρι έχει φίλους σαν αυτούς που με χλεύασαν και τολμήσει κάποια μέρα να τους πεί ότι είναι ομοφιλόφιλος.
Αλοίμονο και στους ίδιους αν κάποια μέρα ένα αδέλκφι τους, τους πει ότι είναι ομοφιλόφιλος.
Τι είναι οι ομοφιλόφιλοι δηλαδή..? Δεν κατάλαβα. Άνθρωποι είναι.
Δεν βλέπω γιατί να είναι τιμημένη η κάθε ψωλαρπάχτρα πουτάνα, που γαμιέται με κάθε τρόπο, που γίνεται ηρωίδα της γκαβλιάρικης φαντασίας μας όταν βάζει πυροσβεστήρα στον κώλο της, όταν ματώνει από πούτσο τη μήτρα της και μας ενοχλεί ο ομοφιλόφιλος.
Ο έρωτας είναι ελέυθερος μάγκες μου. Το πιστεύετε κι εσείς πιστεύω. Ας τον αφήσουμε να εκδηλωθεί και όποιος γουστάρει, όπως γουστάρει.
Και εμένα αφήστε με να σας διηγούμε τις ηδονικές περιπέτειες της ζωής μου στα πέρατα του πλανήτη της γκάβλας.
Σας γουστάρω και τις μοιράζομαι μαζί σας, φιλαράκια μου αγαπημένα.
Ματς κούκλοι μου.

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Φίλε spinos και πριν καρφώσεις τον πουσταράκο για τον οποίο ξεκίνησες αυτό το thread δεν σκεφτόσουνα ούτε ενεργητικός να γίνεις!!! Μήπως αν γευτείς και εσύ την "παθητική ηδονή" αλλάξεις γνώμη ???

ΥΓ: Δεν είμαι ούτε Gay ούτε Bi !!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Φίλε Θάνο, ποτέ δεν μου μπήκε η ιδέα να γίνω παθητικός. Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό και να είσαι σίγουρος ότι αν έστω και για μία στιγμή μου περνούσε, θα στην έλεγα και δεν θα είχα πρόβλημα.
Το μουνί για εμένα είναι τροφή και νερό.
Δεν μπορώ χωρίς μουνί και το τρώω χωρίς να το χορταίνω, όσο πιό συχνά μπορώ. Γιαυτό και έχω δοκιμάσει μουνί άγουρο, μουνί ωραίο, μουνί ώριμο, μουνί σάπιο.
Ομως φίλε είμαι και δούλος της ηδονής αλλά με ένα όριο. Τον κώλο μου. Είναι το μόνο ταμπού που έχω και το τελευταίο που με απέμεινε. Ολα τα άλλα ταχω κάνει, μεταξύ αυτών και τον πούστη που γάμησα.
Ούτε με αγγίζει το πάθος ενός πούστη όταν τον τρυπάει η ψωλάρα μου και λυγίζει από πάθος καθώς τον πλημμυρίζει το σπέρμα μου. Περήφανος για τον πούτσο μου μόνο αισθάνομαι και τίποτε άλλο.
Δεν νευριάζω με τους φίλους που τόσο εύκωλα έσπευσαν να με κατατάξουν.
Εγώ είμαι σκλάβος και δούλος της ηδονής, του πάθους και του πόθου. Δεν είμαι ερμαφρόδιτος.
Ξέρω ότι κάποιοι λεβέντες θα μου ευχηθούν ίσως, άντε και να παραβιάσεις και το τελευταίο ταμπού που σου απέμεινε...
Η ευχή τους ευχή μου για πάρτη τους.
Λυπάμαι αν σας απογοητεύω κάποιους από εσάς μορτάκια μου, αλλά τον αγοραίο έρωτα δεν τον μάθατε μάλλον από όλες τις πλευρές του.
Και ο έρωτας έχει πολύ ομοφιλοφιλία μέσα του δροσερές αγριοκερασιές μου.
Ναι οι ομοφιλόφιλοι δεν γεννούν αλλά αυξάνονται. Αυξάνονται γιατί ο κόσμος ανοίγεται και δεν αποτελούν "κουσούρι" αλλά ποραγματικότητα. Ετσι πρέπει να δεχθούμε την ύπαρξή τους. Εγώ δεν δηλώνω ομοφιλόφιλος διότι το να γαμάω αγόρια (μικρά ή μεγάλα) δεν είναι συνηθισμένη σεξουαλική πρακτική μου. Εγώ είμαι ετεροφιλόφιλος. Αλλά ως εμπειρία το έκανα κι αυτό και θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας. Για την ποικιλία της κουβέντας, για την παρέα, για την κοινότητα του σάιτ μας.
Αλοίμονο στο οποιοδήποτε παλικάρι έχει φίλους σαν αυτούς που με χλεύασαν και τολμήσει κάποια μέρα να τους πεί ότι είναι ομοφιλόφιλος.
Αλοίμονο και στους ίδιους αν κάποια μέρα ένα αδέλκφι τους, τους πει ότι είναι ομοφιλόφιλος.
Τι είναι οι ομοφιλόφιλοι δηλαδή..? Δεν κατάλαβα. Άνθρωποι είναι.
Δεν βλέπω γιατί να είναι τιμημένη η κάθε ψωλαρπάχτρα πουτάνα, που γαμιέται με κάθε τρόπο, που γίνεται ηρωίδα της γκαβλιάρικης φαντασίας μας όταν βάζει πυροσβεστήρα στον κώλο της, όταν ματώνει από πούτσο τη μήτρα της και μας ενοχλεί ο ομοφιλόφιλος.
Ο έρωτας είναι ελέυθερος μάγκες μου. Το πιστεύετε κι εσείς πιστεύω. Ας τον αφήσουμε να εκδηλωθεί και όποιος γουστάρει, όπως γουστάρει.
Και εμένα αφήστε με να σας διηγούμε τις ηδονικές περιπέτειες της ζωής μου στα πέρατα του πλανήτη της γκάβλας.
Σας γουστάρω και τις μοιράζομαι μαζί σας, φιλαράκια μου αγαπημένα.
Ματς κούκλοι μου.
η απαντηση σου με καλυψε απολυτα...!εγω προσωπικα αν μαθω οτι καποιος ειναι πουστης δεν με ενδιαφερει..απο την στιγμη που δεν με ενοχλει.!εχω δει παλικαρι μια χαρα κυριλε ουτε να κουνιεται σοβαρο και οταν μου ειπαν οτι εχει σχεση με αγορι εχασα την γη κατω απο τα ποδια μου...!!οι συγκεκριμενοι δεν με ενοχλουν καθολου..!!!και οταν θα κανουν πεσιμο κανουν σε ομοιυς τους
με ενοχλουν ομως κατι βρωμοσυκα που οχι απλα κουνιουνται π.χ. σαν τον κωστετσο σου την πεφτουνε κιολας...!!
οσο για αυτο που ειπες οτι αν μαθενε καποιος οτι εχει αδερφο γκαιυ το παιδι του κλπ κλπ θα το δεχομουνα λλα θα μαραζωνα και απο την στεναχωρια....!!
κακα τα ψεματα αν το παρουμε απο θεμα φυσης ειναι ανωμαλια...!!

jimiwho

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε spino πρεπει να στιλεις cv στο penthaouse για τις ιστοριες στην τελευταια σελιδες.
εσυ αγορι μου ο καλιτεχνης  :2funny:

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
θα ανοιξω και γω την καρδια μου...ειμαι λεσβιαΣ!ω ναι!...θελω μονο γυναικες...πολλες γυναικες!

OP
OP
S

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
Λατρεμένοι νεράιδοι του ανώτερου τάγματος των γκαβλιάριδων ιπποτών.
Σπερματολάγνα υποκείμενα του πόθου.
Άθλιοι ζητιάνοι του μουνιού, που σέρνεστε σαν καράβια στο πέλαγος της ηδονής.
Όμοιοι είμαστε. Ίδιοι.
Χαμέτυποι του αγοραίου έρωτα είμαστε. Του αγοραίου αλλά και τόσο ωραίου.
Τι είναι η κωλοτρυπίδα μύστες και χύστες των ουρανών του πάθους.
Ένα κομμάτι βούτυρο αγνό, απαλό, τρυφερό.
Και εσείς αμαρτωλοί και αδίσταχτοι επιβήτορες χώνεται μέσα της το βάρβαρο βοδίσιο μόριό σας, κάνοντας κορμιά να σπαρταρούν, λαιμούς να κοκκινίζουν και μέτωπα να στάζουν από τον ιδρώτα.
Ίδιοι είμαστε δυνατά αγόρια που προσφέρετε ελεύθερα το μαγικό γκαβλί σας, για να μαγεύτε σώματα και μυαλά, χωρίς να φοβάστε θεό, χωρίς να έχετε ντροπή.
Τέτοιος είμαι κι εγώ. Είμαι ένας από εσάς, ένας σαν όλους σας.
Σας συγκλονίζει η αφήγησή μου αλλά και σας αηδιάζει.
Γιατί εραστές της φλόγας και της αμαρτίας κολλάτε με την ιστορία μου;
Εσείς που με τη δύναμη του πούτσου σας μπορείτε να κλείσετε σπίτια και να διαλύσετε οικογένειες, τι σας τρομάζει να γευτείτε την ηδονή που μπορεί να σας προσφέρει ένας κώλος ενός δροσερού αγοριού;
Ραδιούργοι, αντίζηλοι Καπαδόκες. Υποκριτές Φαρισαίοι του λάγνου δρόμου, δεν ξέρετε τι χάνετε.
Δεν ξέρετε τι χάνετε όταν ο βαρύς και διογκωμένος πούτσος σας, αρχίζει να πιέζει και να ανοίγει την τρύπα ενός αγοριού, το οποίο λαχανιασμένο ξεκουράζει τη βαθιά ανάσα του στο λαιμό σας.
Δεν ξέρετε τι χάνεται όταν ως αλύπητοι πολιορκητές, κατακτάτε τον κώλο ενός αγοριού, που με οίκτο σας κοιτάει στα μάτια εκλιπαρώντας να κοπάσει ο πόνος που η ψωλάρα σου τον προκαλεί, αλλά και ταυτόχρονα παρακαλώντας να συνεχίσεις να κάνεις κατάληψη στο κάστρο του κορμιού του.
Δεν ξέρετε τι χάνετε όταν σαν τον νεφεληγερέτη αργικέραυνο Δία εφαρμόζετε και απλώνετε τον πούτσο σας στην στενή πρωκτική οπή του ανήμπορου αγοριού και έρχεται ο ιδρώτας της απελπισίας του στα χείλη σας, καθώς μπαινοβγαίνετε μέσα του άγρια, αδυσώπητα, ανελέητα. Και αυτός με όσον ψίθυρο του απέμεινε από το λαχάνιασμα της ηδονής σας εκλιπαρεί «ξανά και ξανά».
Δεν ξέρετε πόση σημασία παίρνει όταν ένας του ίδιου φύλου, καθώς τον κάνεις να βογκά από το σκληρό και μαρτυρικό γι αυτόν γαμίσι που του δίνεις, «άνδρα μου εσύ» να σε αποκαλεί, «εραστή μου».
Δεν ξέρετε Παρνήθιοι, Ολύμπιοι και Κορυφαίοι Μύστες του Πόθου, τι είναι να έχεις το αγόρι ριγμένο στα τέσσερα κι εσύ να γίνεσαι επιβήτορας του κορμιού του, υποτάσσοντάς το σαν ένα μικρό πουλαράκι του αγρού. Να θέλει να ξεφύγει από τη ζάλη του πόνου που του προκαλεί ο πούτσος σας, αλλά να μην μπορεί. Κι εσύ εκείνη την ώρα να τον θέλεις αλλά και να τον μισείς που σε έκανε να τον γαμίσεις και να τον ποθήσεις. Και να τον πληρώνεις με τη τυραννία ενός αδυσώπητου σοδομισμού, ανελέητου και διαρκούς. Κι αυτός υποταγμένος, ζαλισμένος, κουρασμένος, λιωμένος, αλλά κεκαυμένος από τη φλόγα της ηδονής και της λατρείας να σε εκλιπαρεί… «Χύσε, χύσε με επιτέλους ψωλαρά μου, χύσε με άνδρα μου, εραστή μου, δώσε τέλος στο μαρτύριο του κορμιού μου, έλεος, έλεος, έλεος…»
Δεν ξέρετε τι είναι Βουλαίοι, 'Ορκιοι και Φίλιοι του μουνιού υπηρέτες, να ανεβαίνει μέσα σου η πίεση της γκάβλας, να φθάνει στα όρια της σκληρότητας ο πούτσος σου, να σκίζεις το αγόρι, σαν παγοθραυστικό, σαν πύραυλος, σαν ένας ξιφίας του έρωτα, να μην το σκέφτεσαι αν λιώνει, αν πονάει και να βγαίνεις από την τρύπα του ξαφνικά σαν λύτρωση γι αυτόν και να σκορπάς τα άφθονα χύσια σου πάνω στο ιδρωμένο και ταλαιπωριμένο κορμί του. Κι αυτός για δευτερόλεπτα μονάχα να νιώθει τη γαλήνη από τον λυτρωμό του πούτσου σου και μετά να αδημονεί, να εκλιπαρεί, να ζητιανεύει να στον πάρει στο στόμα του, να τον ακουμπήσει στο μάγουλό του, στα χείλη του, στη γλώσσα του, για να στραγγίξει το σπέρμα σου.
Κι εσύ σα μεγαλόπρεπος Ιππότης της Ηδονής, σαν Πατρώος Αφέντης του πόθου του, σαν Φιλεύσπλαχνος ηγεμόνας του κορμιού του, να του προσφέρεις δώρο το γκαβλί σου, υγρό και ασπρισμένο από το σπέρμα σου, που σπαρταρά ακόμη σαν τη βασιλική κόμπρα την ώρα που χύνει το δηλητήριό της. Να του προσφέρεις δώρο έναν πούτσο γεμάτο ηδονή, τον πούτσο σου, που πλέον θα στραγγίξει επάνω του, μέσα στο στόμα του και να κάνεις τους τελευταίους σπαραγμούς του μπες-βγες ανάμεσα στα σφιχτά και υγρά χείλη του.
Νιώστε τα ΚΑΙ αυτά γκαβλιάριδες. ΤΟΛΜΗΣΤΕ τα.
Ξέρω ότι δεν κολλάτε να διαβείτε τα εμπόδια στη μάχη της ηδονής.
Ξέρω ότι δεν σταματάει τίποτα το πουτσοφόρο άρμα σας.
Ορμήξτε και σ΄ αυτούς τους κόσμους παλικάρια μου. Μην τους φοβάστε.
Αντρειωμένοι μου εραστές και λάτρεις της ηδονής, τολμείστε…
Τολμείστε και ανακαλύψτε την δροσερή αύρα ενός υποταγμένου αγοριού.
Λυγίστε το, σκίστε το, χύστε το. Είναι δικό σας γκαβλιάριδες μου. Δικός σας.
Σας χαιρετώ και σας τιμώ όλους, άπαντες.

jimiwho

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εκθεση στις πανελληνιες πρεπει να εγραψες 22 :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.