Νέα

Gay Η πρώτη μου εμπειρία με έναν έμπειρο gay

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Spinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 212
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

constant

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
21
Πόντοι
1
Αντε τωρα να διαβασει αυτα που γραφονται εδω καμια γυναικα.....

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ποσες τα διαβαζουνε....!!!

και σαν επισκεπτριες και σαν μελοι....!!

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
ο τροπος γραφης σου ειναι πολυ περιγραφικος.μαλλον αξιζε να γινεις δημοσιογραφος.οσο γι αυτο που εκανες πρεπει να εξομολογηθεις στην κυρια λουκα.αυτη θα σε παραπεμψει σε καταλληλο πνευματικο για τη συγχωρεση της αμαρτια ςσου.προσεχε ομως μην πεις την οστορια και στον πνευματικο και θελει και αυτος.......

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Και που να σου πω την δική μου ιστορία όταν γάμησα για πρώτη φορά ένα πρόβατο απο το κοπάδι του πεθερού μου. Θα γκαβλώσεις και θα τον παίξεις...
Φυσικά η πιο γκάβλα ιστορία ήταν όταν γάμησα τον ίδιο τον πεθερό μου, αλλά αυτήν θα την πώ αργότερα...

Εσενα μαλλον σου ειπε

"Για να γαμησεις την κορη μου πρεπει να γαμησεις πρωτα εμένα!!!! Πηδα το προβατο να δω αν εισαι καλός"

παντως με αυτες τις ιστοριες απο την πολύ ΓΚαβλα Καβώθηκα!!!

ΥΓ Η χειροτερη εμπειρια θα ειναι να πας να πηδηξεις γαιδαρο και να σου βγει κωλομπαρας ο γαιδαρος!!!!

(ειχε ανεβει και ενα αναλογο βιντεακι κάποτε)

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Φιλε μου,στα γραπτα σου διαφαινεται μια ποιητικη,ευαισθητη,μα και αγρια πουστια συναμα. Αν σε ικανοποιει η πανσεξουαλικοτητα κανενα προβλημα. Μη φερεις βαρεως το γεγονος οτι σου αρεσουν οι γκει. Μολαταυτα,ενω μου ειναι πολυ ευκολο να καταλαβω τους κλασσικους ομοφυλοφιλους,μου ειναι αρκετα δυσκολο να κατανοησω, πως μπορει καποιος να γουσταρει και μουνι και ψιλοπουτσο(εστω κι αν δε πηδηχτηκες,σιγουρα το καυλι του παρτενερ καπου εκει μπροστα κρεμοταν). Εδω βλεπεις καποια τραβελια που οντως ειναι αξιογαμητα και μονο με την ιδεα οτι υπαρχει αντρικο υποστρωμα, ξενερωνεις απιστευτα. Προσωπικα, ουτε με εγχειρισμενη θα μπορουσα να παω. Θα ειχα την αισθηση οτι ακομα και οι ποροι του δερματος της θα ανεδυαν αντριλα. Απλα εκθετω την αποψη μου. Οι σεξουαλικες επιλογες του καθενος ειναι απολυτο δικαιωμα του.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
τις προαλες ειχαμε μια συζητηση με κατι φιλαρακια σε ενα καφε για ενα τραβελι ενγχεισμενο  (οχι βιζιτου) και πραγματικα μου λεγανε τα φιλαρακια μου οτι αν την δεις θα καβλωσεις.....
2μετρο ξανθο και καθε γυναικα την ζηλευει για το κορμι της την μεσουλα της....
τεσπα την ειδα και δεν καταλαβα οτι ηταν ο Μπιλαρας (το ονομα του πριν) και με ρωτανε οι φιλοι μου την πηδουσες αυτη???
και λεω αν την πηδουσα ?
της αλαζα τα φωτα....οταν την παρατηργσα καλυτερα οπως και να το κανουμε τα χερια (οι παλαμες)ηταν αντρικες....ειναι καποια πραγματα που δεν αλλαζουνε....!!
και ξενερωσα...!

ololioqui

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φιλέ Spino έχεις ακουσεί ποτέ την εκφρασή " κωλό πέρνεις κωλό δινείς" ?

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Αφηστε ρε το παιδι στον πονο του

dysan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παντως εγω ξερω το ρητο "open your mind and the ass-hole follows"  :rockon: :dancing:

Saltadoros2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε ή φίλη Σπίνο (με το συμπάθιο το φίλη αλλά δεν ξέρω τι καπνό φουμάρεις τελικά), θυμίζεις Εμπειρίκο στον Μέγα Ανατολικό και θα σου πρότεινα να το ασκήσεις επαγγελματικά το γράψιμο ερωτικών ιστοριών. Και επειδή σίγουρα έχεις πολύ μεγαλύτερη εμπειρία με το συγκεκριμένο άθλημα του σκισίματος αντρκών πρωκτών θα ήθελα αν σου είναι ευκολο κάποιες απαντήσεις σε ερωτήσεις που έχω εγώ και φαντάζομαι και άλλοι συντροφοι του Site: Αφού οι γκέι δεν γεννάνε πως πολλαπλασιάζονται :think:, και κάτι ακόμη  :birdman: είναι αλήθεια ότι οι μπινέδες έχουν μουστάκι ή μουσι που λέγεται ότι είναι ο φερετζές τους ? :sunglasses: Thanks , spino!!

OP
OP
S

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
Σημερινος Κολομπαρας αυριανος πουστης :-
Αληθεια ξερει κανεις απο που προηρθαν οι λεξεις αυτες? :huh:

Αρσενοκύτες μου και γκαβλιάριδες σεξομανείς, ας κάνουμε και ένα ερωτικό ταξίδι στην ετυμολογία του θέματος που μας απασχολεί.
Η λέξη «κώλος» έχει την αρχική ρίζα της στην πρωτοελληνική (πελασγική) λέξη «kel» που σημαίνει λυγίζω (koleno λένε το γόνατο οι Σλάβοι και είναι λεξικό δάνειο από τους πρώτους λαούς που συνάντησαν στα Βαλκάνια κατά την εδώ άφιξή τους).
Ενδεχομένως η ρίζα της λέξης να σχετίζεται με το επίθετο kyl-κοίλο δηλαδή κυρτό (να είναι ομόριζα δηλαδή).
Ποια είναι τα σημεία του σώματος που λυγίζουν; Τα άκρα (χέρια, πόδια).
Κάπως έτσι στα αρχαιελληνικά η λέξη «κώλον» προσδιόριζε τα άκρα.
Έτσι αργότερα η λέξη «κώλον» (το) προσδιόρισε το άκρο του εντερικού σωλήνα (εξ ου και η επιστημονική ορολογία «κωλονοσκόπιση» δηλαδή η εξέταση του κατώτατου άκρου του εντερικού σωλήνα.
Λόγω όμως ότι η λέξη συνδέθηκε με πράξεις του…κώλου, έγινε…κώλος και χρησιμοποιείται πλέον ως άσχημη (sic).
Αντ΄ αυτού προωθήθηκε η επίσης αρχαιοελληνική λέξη «πρωκτός» (από το πρωτοελληνικό «prokt» που έχει την ίδια έννοια). Μόνο που ενώ στην αρχαία ελλάδα η λέξη κώλον ήταν η επιστημονική και η λέξη πρωκτός η παραπέμπουσα αλλού…(τσ-τσ-τσ).
Η λέξη κώλος, ως αρχαίας προέλευσης όπως σας εξήγησα έχει διεθνή χρήση (βα φαν κούλο λένε οι Ιταλοί και δεν ξέρω ιταλικά να σας το γράψω στη γλώσσα τους). Έτσι η λέξη κώλος ως kula πλέον πέρασε και στην τουρκική.
Να λοιπόν που ως kulambara χαρακτηρίζουν οι τούρκοι τον ενεργητικό ομοφυλόφιλο και έτσι η λέξη εξελληνίσθηκε και πέρασε ως «κολομπαράς» στην ελληνική.
Πάμε παρακάτω διψασμένα από την ηδονή κορμιά μου, σπερματοφόροι μαχητές της γκάβλας.
Η λέξη «πούτσος» προέρχεται από το σλαβικό butsa που σημαίνει εξόγκωμα, άνδρες μου ξαναμμένοι έτοιμοι να σκίσετε τις απανταχού Σουζάνες της πιάτσας.
Αυτή είναι η μία εκδοχή, ενώ υπάρχει και η εκδοχή της τουρκικής προελεύσεως, όπως σωστά σημείωσε above ένας πανάξιος πουτσοχώστης συμμαχητής, από τη λέξη «puc» που ενδεχομένως να έχει και ρίζες περσικές.
Υπάρχει και μία τρίτη εκδοχή που υποστηρίζεται από τους ελληνολάτρες ηδονιστές και μύχιους λάγνους εραστές της Αφροδίτης. Σύμφωνα με την εκδοχή αυτή, η λέξη πούτσος προέρχεται από την ελληνική λέξη «πόσθη» (το δέρμα που περιβάλει τον πούτσο).
Έχουμε όμως αμαρτωλές ψυχές και μουνομάχοι μου και τη λέξη «πέος» που είναι αρχαιοελληνική και έχει τη ρίζα της στη σανσκριτική λέξη pasas που προσδιορίζει το ανδρικό μόριο, που μετεξελίχθηκε σε penis στα λατινικά και μετά κάπως έτσι και σε άλλες γλώσσες.
Ελπίζω να σας έλυσα και αυτές τις απορίες περί πούτσου και κώλου, κολασμένες ψυχές πουλημένες στη θεά σάρκα της αμαρτίας.
Σας χαιρετώ και ας τιμώ όλους μα όλους λάγνοι εφορμιστές και τρυφηλοί τροπαιοφόροι της γκάβλας, ρακοσυλλέκτες του μουνιού και σφενδονιστές του σπέρματος στα εκπαιδευμένα κορμιά των ιερειών του αγοραίου έρωτα.
Μάκια γλύκες μου.

Επισκέπτης
καλοσοριζο τον νεο καυλιαρι ΣΠΙΝΟ στιν μπουρδελοπαρεα μας!!!
το νεο αιμα παθους και ιδονις...!!
πραγματικα εμινα αφονος απο τισ ατιθασες περιπετιες σου ...το τροπο που περιγραφεις τισ ατακτες και αμαρτολες ιστοριες σου...τις πιπερατες λεπτομεριες που μονο εσι με τον λαμπρο σου τροπο ξερεις και περγραφεις!!!!!!!!
για μενα εισαι ενασ περιπλανιτις και εξευρευνιτις αχαλινοτις ιδονισ ολον τον φασματον....!!
εισαι ενας τρομερος πειρατις που με το χαλκινο κρεατινο γατζο σου τριπασ τα ατακτα και ιγρα αιδια ολον τον πονιρον κορασιδον!!!
εισαι μια μιχανι..ενας επεξεργαστισ βρομικου ποθους,ιδονις και ασισορευτις καυλας!!!
οι ιστοριες σου βγαλμενες απο το κοσμο τισ καυλας πρεπει να αφιγιθουν απο γενια σε γενια μπουρδελιαριδον και ολοι να νιοσουμε τιν αφνονι μπουρδελικι σου αυρα!τον θεσπεσιο και μεγαλοπρεπη οιστρο σου!!!!

αξια σου απονεμο τον τιτλο του πονο-σιγραφεα!!!!!!σινεχισε τον δρομο σου καυλιαρι μου!!!!respect!!!!!!!!!

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Μετα αυτο το μακια γλυκες μου δειχνεις πια ολοτελα ετοιμος να αφοσιωθεις στις gay ατραπους.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Μωρε μπραβο παλικαραδες που εχουμε εδω μεσα...Ο Σπινος εκανε οτι εκανε αλλα ειναι πολυ αντρας που βγαινει και το λεει δημοσια.Ποσοι απο σας που τον κραζετε σας βαζει δαχτυλο η γκομενα σας και το γλεντατε...?η ποσοι εχετε ξεκολιασει η ξεκολιαστει απο γκει...Νομιζω οτι αυτο ειναι πιο μεγαλη πουστροκατασταση απ αυτα που εκανε ο Σπινος..Αν φυσικα εγιναν οπως τα λεει!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Αρσενοκύτες μου και γκαβλιάριδες σεξομανείς, ας κάνουμε και ένα ερωτικό ταξίδι στην ετυμολογία του θέματος που μας απασχολεί.
Η λέξη «κώλος» έχει την αρχική ρίζα της στην πρωτοελληνική (πελασγική) λέξη «kel» που σημαίνει λυγίζω (koleno λένε το γόνατο οι Σλάβοι και είναι λεξικό δάνειο από τους πρώτους λαούς που συνάντησαν στα Βαλκάνια κατά την εδώ άφιξή τους).
Ενδεχομένως η ρίζα της λέξης να σχετίζεται με το επίθετο kyl-κοίλο δηλαδή κυρτό (να είναι ομόριζα δηλαδή).
Ποια είναι τα σημεία του σώματος που λυγίζουν; Τα άκρα (χέρια, πόδια).
Κάπως έτσι στα αρχαιελληνικά η λέξη «κώλον» προσδιόριζε τα άκρα.
Έτσι αργότερα η λέξη «κώλον» (το) προσδιόρισε το άκρο του εντερικού σωλήνα (εξ ου και η επιστημονική ορολογία «κωλονοσκόπιση» δηλαδή η εξέταση του κατώτατου άκρου του εντερικού σωλήνα.
Λόγω όμως ότι η λέξη συνδέθηκε με πράξεις του…κώλου, έγινε…κώλος και χρησιμοποιείται πλέον ως άσχημη (sic).
Αντ΄ αυτού προωθήθηκε η επίσης αρχαιοελληνική λέξη «πρωκτός» (από το πρωτοελληνικό «prokt» που έχει την ίδια έννοια). Μόνο που ενώ στην αρχαία ελλάδα η λέξη κώλον ήταν η επιστημονική και η λέξη πρωκτός η παραπέμπουσα αλλού…(τσ-τσ-τσ).
Η λέξη κώλος, ως αρχαίας προέλευσης όπως σας εξήγησα έχει διεθνή χρήση (βα φαν κούλο λένε οι Ιταλοί και δεν ξέρω ιταλικά να σας το γράψω στη γλώσσα τους). Έτσι η λέξη κώλος ως kula πλέον πέρασε και στην τουρκική.
Να λοιπόν που ως kulambara χαρακτηρίζουν οι τούρκοι τον ενεργητικό ομοφυλόφιλο και έτσι η λέξη εξελληνίσθηκε και πέρασε ως «κολομπαράς» στην ελληνική.
Πάμε παρακάτω διψασμένα από την ηδονή κορμιά μου, σπερματοφόροι μαχητές της γκάβλας.
Η λέξη «πούτσος» προέρχεται από το σλαβικό butsa που σημαίνει εξόγκωμα, άνδρες μου ξαναμμένοι έτοιμοι να σκίσετε τις απανταχού Σουζάνες της πιάτσας.
Αυτή είναι η μία εκδοχή, ενώ υπάρχει και η εκδοχή της τουρκικής προελεύσεως, όπως σωστά σημείωσε above ένας πανάξιος πουτσοχώστης συμμαχητής, από τη λέξη «puc» που ενδεχομένως να έχει και ρίζες περσικές.
Υπάρχει και μία τρίτη εκδοχή που υποστηρίζεται από τους ελληνολάτρες ηδονιστές και μύχιους λάγνους εραστές της Αφροδίτης. Σύμφωνα με την εκδοχή αυτή, η λέξη πούτσος προέρχεται από την ελληνική λέξη «πόσθη» (το δέρμα που περιβάλει τον πούτσο).
Έχουμε όμως αμαρτωλές ψυχές και μουνομάχοι μου και τη λέξη «πέος» που είναι αρχαιοελληνική και έχει τη ρίζα της στη σανσκριτική λέξη pasas που προσδιορίζει το ανδρικό μόριο, που μετεξελίχθηκε σε penis στα λατινικά και μετά κάπως έτσι και σε άλλες γλώσσες.
Ελπίζω να σας έλυσα και αυτές τις απορίες περί πούτσου και κώλου, κολασμένες ψυχές πουλημένες στη θεά σάρκα της αμαρτίας.
Σας χαιρετώ και ας τιμώ όλους μα όλους λάγνοι εφορμιστές και τρυφηλοί τροπαιοφόροι της γκάβλας, ρακοσυλλέκτες του μουνιού και σφενδονιστές του σπέρματος στα εκπαιδευμένα κορμιά των ιερειών του αγοραίου έρωτα.
Μάκια γλύκες μου.
φιλε αυτες οι γλωσες ειναι και οι πιο σωστες...!!!και πολλες λεξεις προερχονται απο τα λατινικα....!!
τα λατινικα ειναι απο τις πιο σωστες γλωσσες.....γραματικα παντα...!!!
αλλα καπου παραπανω σε ρωταω κατι...!

λυσε μου την απορια...!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Spinos
πραγματικα μ εχει εντυπωσιασει ο τροπος γραφης σου...!!!εχεις ενα ποιητικο στυλ και ενα χαρισμα οπου ταξιδευει τον αναγνωστη....!!!
εγω δεν θα σου πω αν σε πιστεψα η οχι....αυτο ειναι δικαιωμα του καθενος οπως και παραπανω που διαβασα οτι περι οεξεως κολοκυθοπιτα και οντως ετσι ειναι....!
αλλα λυσε μου μια απορια σε παρακαλω...!!οταν τον πηδηξες τον τυπα και ενιωσες αυτα που ενιωσες και επειδη απο τα παρα πανω λεγομενα σου εχω καταλαβει οτι εισαι ενας ανθρωπος που του αρεσει να εξευρευνει...!!και να ζει κατι πιο εξτρειμ..δεν σου γενηθηκε ποτε η απορια να γινεις παθητηκος βλεποντας την ευχαριστηση που εδινες σε κεινον τον τυπα....???δεν θα ηθελες να νιωσεις την ιδια ευχαριστηση????
εγω π.χ. δεν μου περασε ποτε κατι τετιο απο το μυαλο και ουτε προκειται...!!και μονο στην ιδεα........
εγω το θεωρω Θειο δωρο να μπορεισ να γαμας....
μπορει εσυ να πιστευεις στον αλαχ στον βουδα στη μοιρα...!!
και για να σε διευκολυνω φιλε σπινος σου κανω μια παραθεση στα λεγομενα μου σε περιπτωση που δεν το βρισκεις....!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.110
Πόντοι