Νέα

Gay Η πρώτη μου εμπειρία με έναν έμπειρο gay

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Spinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 212
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
απιστευτη διήγηση!!!! Ποιητης!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
αφιερωμενο στον Spino

Υ.Γ. αϊδειασα μονο που τα εψαξα αλλα αξιζει ενα δωρακι στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ Spinos!!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.088
Πόντοι
12.056
Πονας ωρεεεε??
Ποναν ωρε τα παληκαριααααα :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• gay_pictures_095.jpg
    gay_pictures_095.jpg
    66,8 KB · Εμφανίσεις: 26

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Αίσχος !!!

edit AssFiller :τροποποίηση σε μικρούς χαρακτήρες

PEOKLHS

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
Σπινο,με αυτα που εγραψες,εχεις καβλωσει τον πιτσιλιστι,και σκεφτεται να τιμωρησει το διψασμενο κωλαρακι σου..

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Έστειλα PM στο φίλο Pitsilistis και ακόμα να μου απαντήσει!!! υποψιάζομαι ότι ξεροχύνει για πάρτυ του φίλου spinos και της ατελείωτης καύλας και ηδονής που χάρισε σε εκείνο τον πονηρό πουσταράκο!!!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Spino straight :headbang: :dancing: :helpplea: :jerking: :rockon: :2funny: αγόρι αδικείσαι. Πρέπει να πας στην Πάνια. Εσύ θα γράφεις τα θεατρικά με την αδυσώπητα καυλωτική σου πένα και ο Κάτμαν θα υποδύεται τους μύστες της ηδονής που θα γεννάς. Ή αλλιώς τα κωλόπαιδά σου... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
σπινο ποτε θα παμε στισ δροσερες πιατσες γκαυλιαρι μου????
χεχε!!!!
σπινο εισαι ενας θριλος πορνοσιγραφισ!!!!!εχο μεινει αφονος και ξεροχινο σινεχος οταν σε διαβαζο αλιτροτι φλοκομιχανι μου!!!
θεοςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!
ρεσπεκτ στο μεγα ριτορα τισ δροσερις εξαρσις!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Όταν πάτε στις δροσάτες πιάτσες φόρα και κάνα τσίγκινο σωβρακάκι καλού κακού.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Διακρίνω ένα συσχετισμό αρχαιολατρίας και ομοφυλοφιλίας στα ελεεινά πουστοκείμενα.

OP
OP
S

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
Γυπαετοί της σάρκας και ακόρεστοι μουνοκυνηγοί, αναρτήθηκε η νέα ιστορία ζωής του Σπίνου.
Ένα ερωτικό δίδυμο απαγορευμένων σχέσεων, ένα οικογενειακό δράμα και μια μεγάλη συγκίνηση για έναν πρωταγωνιστή ανύμπορο να αντιδράσει.
Έχει τον τίτλο "Είδε τη μάνα του να γαμιέται μπροστά του"και μπορείτε να το απολαύσετε άφήνοντας τα σχόλιά σας εδώ κι εδώ

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
γεια σου ρε Spino Ελυτη της καβλας και Καζαντζακη του Ερωτα  :2funny: :2funny: :2funny: ελπιζω μονο φιλε να μην τον γαμησες στ αληθεια τον πουστη  :headbang: :headbang: :headbang:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Απλά είμαι σκληρός περιπατητής με οδηγό τον πούτσο μου και τις γκάβλες μου.
ως γνωστόν ο άνδρας έχει για πυξίδα το καυλί του, όπου δείξει πάει
ο δικός σου έβγαλε αζιμούθιο για ανδρικό κωλαράκι... αφού το γούσταρες μαγκιά σου

OP
OP
S

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
ως γνωστόν ο άνδρας έχει για πυξίδα το καυλί του, όπου δείξει πάει
ο δικός σου έβγαλε αζιμούθιο για ανδρικό κωλαράκι... αφού το γούσταρες μαγκιά σου
Ναι μόρτη μου, με πιάνεις...

OP
OP
S

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
Διαρρηγνύω τα αρχέγονα ένστικτά σας γκαβλωμένοι μαχητές της πούτσας, πως τάχα είναι καθιερωμένο ο αρσενικός να ζευγαρώνει ερωτικά μόνο με το θηλυκό.
Γελασμένοι εραστές της λήθης…
Είστε ατρόμητοι Αχιλλείς του έρωτα που δεν έχετε βρει ακόμη τον τρυφερό Πάτροκλό σας.
Είστε Κυρίαρχοι Δίες της ηδονής που δεν έχετε βρεί ακόμη τον Γανυμήδη σας.
Θα έλθει όμως και η σειρά σας, να ποθήσετε αρσενικό λαχάνιασμα να ζεστάνει τον κόρφο σας, ανδρικός ιδρώτας να ανατριχιάσει το κορμί σας.
Και τότε θα θυμηθείτε τα λόγια μου, λατρεμένοι περιπατητές των δρόμων του πάθους και της αχαλίνωτης ερωτικής δράσης.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
.Όμοιοι είμαστε. Ίδιοι.Χαμέτυποι του αγοραίου ,,
-----
Όχι φίλε Σπίνος. ΔΕΝ ξέρεις, και άρα δεν μπορείς , και δεν θα πεις ΕΣΥ, το τι είμαστε  ΕΜΕΙΣ.
στοιχειωδες , βασικό και αυτονόητο

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
Τι είναι η κωλοτρυπίδα μύστες και χύστες των ουρανών του πάθους.
Ένα κομμάτι βούτυρο αγνό, απαλό, τρυφερό.
Και εσείς αμαρτωλοί και αδίσταχτοι επιβήτορες χώνεται μέσα της το βάρβαρο βοδίσιο μόριό σας, κάνοντας κορμιά να σπαρταρούν, λαιμούς να κοκκινίζουν και μέτωπα να στάζουν από τον ιδρώτα.
Ίδιοι είμαστε δυνατά αγόρια που προσφέρετε ελεύθερα το μαγικό γκαβλί σας, για να μαγεύτε σώματα και μυαλά, χωρίς να φοβάστε θεό, χωρίς να έχετε ντροπή.
Τέτοιος είμαι κι εγώ. Είμαι ένας από εσάς, ένας σαν όλους σας.

Hμαρτον............
επειδη το σκευτομαι για gay,το απογευμα θα παω να γαμισω το βουτιρο στο ψυγειο να δω πως ειναι...
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
-----
Όχι φίλε Σπίνος. ΔΕΝ ξέρεις, και άρα δεν μπορείς , και δεν θα πεις ΕΣΥ, το τι είμαστε  ΕΜΕΙΣ.
στοιχειωδες , βασικό και αυτονόητο
για κάνε το ποιο λιανά ρε αγόρι μου τί είσαι τέλος πάντων να καταλάβουμε πολύ μπερδεμένα μας τα λες βραχυκυκλώσαμε.

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Εδω εχουμε να κανουμε καθαρα με ενα κακεκτυπο του πιτσιλιστη....Ρε σπινο ενας ειναι ο μεγαλος συγγραφεας του φορουμ μη προσπαθεις να κλεψεις λιγη απο τη δοξα του...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom