Νέα

Gay Η πρώτη μου εμπειρία με έναν έμπειρο gay

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Spinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 212
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
ως γνωστόν ο άνδρας έχει για πυξίδα το καυλί του, όπου δείξει πάει

εμενα τελευταια το καυλι μου μου δειχνει ενα fiat punto......
αρα πρεπει να παω να του γαμισω την εξατμιση?????
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
ρε μήπως έχουμε κανέναν κρυφό πισογλέντη εδώ μέσα και μας το φέρνει πλαγίως το παραμύθι? 

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
αδελφε μου arion...αυτο δεν ειναι πλαγιος...
ο ανθρωπος μας το λεει μες'τα μουτρα.....
δοκιμαστε!!!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Επισκέπτης
αδελφε μου arion...αυτο δεν ειναι πλαγιος...
ο ανθρωπος μας το λεει μες'τα μουτρα.....
δοκιμαστε!!!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
ούτε με κλύσμα από άκουα φόρτε να καθαρίσει την κολοτρυπίδα του και με 77 καπότες στο καβλί δεν του κάνω την χάρη.

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
μα γιατι....αφου ειναι δροσερος......αγριοκερασενιος.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
S

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
Φίλοι μου αγαπημένοι και ασπρουδεροί καπεταναίοι της γκάβλας, που μέσα από την χιλιόπλυση φουστανέλα της ηδονής που σκεπάζει τα λάγνα κορμιά σας, κρέμονται οι πούτσες σας βαρειές και τεντομένες από τις ορέξεις, σαν προβοσκίδες ελεφάντων που αναζητούν δαιμονισμένα το νερό.
Δείτε μια φορά τον έρωτα και σαν τέχνη.
Αναζητείστε στο αρχαιολογικό μουσείο της Ολυμπίας μια λαμπερή τερακότα του 470 π.Χ. και χαρείτε τον Αιώνιο Δία να κρατά τρυφερά τον άγουρο νεανία Γανυμήδη και με το βλέμμα του αποφασισμένο και αυστηρό, να βηματίζει με σιγουριά και αποφασιστικότητα στις ατραπούς του πάθους, του πόθου και της λάγνας απόλαυσης ενός δροσερού αγγίγματος σε απαλό νεανικό δέρμα, πνιγμένο από την ανατριχίλα του λυγμού, για τον πόνο που δέχεται από εσένα και στον ανταποδίδει με μια αύρα βογκόδους αναστεναγμού που θα δροσίσει ευχάριστα το μάγουλό σου.
Νιώστε τη δύναμη του Δία, να ερωτεύεται και να προσφέρει έρωτα στο νεαρό Γανημύδη και αναρωτηθείτε πόσοι από εσάς θα ζηλεύατε τη Δύναμη αυτού του Υπέρτατου άνδρα, την ύψιστη θεότητα του αρχαιοελληνικού πάνθεου.
Γίνεται κι εσείς Τερπικέραυνοι  εραστές και εκτοξεύστε τους κεραυνούς του πάθους σας, στα ανυπεράσπιστα και ευάλωτα κορμιά των νέων που σας ποθούν.
Ξεδιψάστε  τους και δείξτε τους πόση ορμή έχετε μέσα σας, πόση λάβα καίει το κορμί σας.
Δείξτε τους και πηδήξτε τους άξιοι απόγονοι του Ευάνεμου και Καλαινεφή Δία.
Τολμήστε αγόρια μου Ιθωμάτες της ηδονής, τολμήστε φίλοι μου Όρκιοι του Αγοραίου Έρωτα και Βουλαίοι εραστές της όποιας πεταμένης ηδονής, αρκεί να είναι ηδονή…
Σας θαυμάζω !!!

Επισκέπτης
Φίλοι μου αγαπημένοι και ασπρουδεροί καπεταναίοι της γκάβλας, που μέσα από την χιλιόπλυση φουστανέλα της ηδονής που σκεπάζει τα λάγνα κορμιά σας, κρέμονται οι πούτσες σας βαρειές και τεντομένες από τις ορέξεις, σαν προβοσκίδες ελεφάντων που αναζητούν δαιμονισμένα το νερό.
Δείτε μια φορά τον έρωτα και σαν τέχνη.
Αναζητείστε στο αρχαιολογικό μουσείο της Ολυμπίας μια λαμπερή τερακότα του 470 π.Χ. και χαρείτε τον Αιώνιο Δία να κρατά τρυφερά τον άγουρο νεανία Γανυμήδη και με το βλέμμα του αποφασισμένο και αυστηρό, να βηματίζει με σιγουριά και αποφασιστικότητα στις ατραπούς του πάθους, του πόθου και της λάγνας απόλαυσης ενός δροσερού αγγίγματος σε απαλό νεανικό δέρμα, πνιγμένο από την ανατριχίλα του λυγμού, για τον πόνο που δέχεται από εσένα και στον ανταποδίδει με μια αύρα βογκόδους αναστεναγμού που θα δροσίσει ευχάριστα το μάγουλό σου.
Νιώστε τη δύναμη του Δία, να ερωτεύεται και να προσφέρει έρωτα στο νεαρό Γανημύδη και αναρωτηθείτε πόσοι από εσάς θα ζηλεύατε τη Δύναμη αυτού του Υπέρτατου άνδρα, την ύψιστη θεότητα του αρχαιοελληνικού πάνθεου.
Γίνεται κι εσείς Τερπικέραυνοι  εραστές και εκτοξεύστε τους κεραυνούς του πάθους σας, στα ανυπεράσπιστα και ευάλωτα κορμιά των νέων που σας ποθούν.
Ξεδιψάστε  τους και δείξτε τους πόση ορμή έχετε μέσα σας, πόση λάβα καίει το κορμί σας.
Δείξτε τους και πηδήξτε τους άξιοι απόγονοι του Ευάνεμου και Καλαινεφή Δία.
Τολμήστε αγόρια μου Ιθωμάτες της ηδονής, τολμήστε φίλοι μου Όρκιοι του Αγοραίου Έρωτα και Βουλαίοι εραστές της όποιας πεταμένης ηδονής, αρκεί να είναι ηδονή…
Σας θαυμάζω !!!
ρε πάρε το σκατό σου και τράβα.

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1

και εσεις θελετε να τις φατε ολες,,,,εεεεεεεεεεεε
αντε πια γαμω τον Δια
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Επισκέπτης
οξω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
τραβα γραψε στο ειδικο θρεντ για τους "μερακληδες",το "τραβελια με προσοντα",τι ανοιγεις νεα θρεντ???..

PSYXOLOGOS

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
1
κατσε ρε "καλυτεχνη γιατι με μπερδεψες :huh: λες οτι ως γνωστόν ο άνδρας έχει για πυξίδα το καυλί του, όπου δείξει πάει

και εμενα το καυλι μου διχνει το κωλο σου θα με αφησεις να σε "γευτω"? (θα ξερασω στην σκεψη αλλα θελω να καταλαβω :huh: :huh:)  

Επισκέπτης
κατσε ρε "καλυτεχνη γιατι με μπερδεψες :huh: λες οτι ως γνωστόν ο άνδρας έχει για πυξίδα το καυλί του, όπου δείξει πάει

και εμενα το καυλι μου διχνει το κωλο σου θα με αφησεις να σε "γευτω"? (θα ξερασω στην σκεψη αλλα θελω να καταλαβω :huh: :huh:
και να έχει φάει και φασόλια το μεσημέρι εκεί να δεις γλέντια.

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
σκεψου τωρα να του απαντησει ..ΝΑΙ θα σε αφησω.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και μην ξεφευγεται απο τον ΔΙΑ
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

PSYXOLOGOS

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
1
σκεψου τωρα να του απαντησει ..ΝΑΙ θα σε αφησω.....

και μην ξεφευγεται απο τον ΔΙΑ
    παναγια μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλα θελω να δω παντος την απαντηση του

Επισκέπτης
πήξαμε στης Αρσακειάδες εδώ μέσα τώρα τελευταία.

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
Ειπαμε..οχι Παναγια μου...
μα τον Δια.........
:rockon: :rockon: :rockon:

PSYXOLOGOS

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
1
ναι σωστα μα το δια  :2funny: :2funny: ρε τι αλλο ακομα ? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: ποσοι  :jerking: :jerking: υπαρχουν ????  ελεος  :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
φτεράάάάάάάάάάάάάάάάά    πούπουλα  πούπουλαααααααααααααααααααααααααααα

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
τελικα,το punto να το γαμισω η οχι....
η μηπως το punto ειναι gay....και παρεξηγηθω.......
:think: :think: :think: :think:

Επισκέπτης
εδώ το παίζει σπίνος και στο κοσμοπόλιταν φόρουμ καρδερίνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom