Νέα

Η πιο ξενέρωτη στιγμή που ζήσατε όταν επιτέλους τη γδύσατε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 412
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1

Προσωπικά θα ηθελα να αφησω το δικό μου ...γατακι να γινει θαμνος για να καταλαβει, αλλα αυτο δε γινεται γιατι εχω κανει ριζικη...
Αυυτη η ιδεα με το ξυρισμα στο ντους ειναι το καλυτερο...  :2funny: Θα την εφαρμοσω :grin:

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Α, το μπεταντιν τι μου χρειαζεται?  :-

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Το σαλιο δεν ειναι αντισηπτικό? :grin:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Δεν ξερω αν αυτο ειναι το καταλληλο θρεντ για να ζητησω μια συμβουλη, γιατι το ερωτημα μου αφορα ΤΟΝ και οχι ΤΗΝ... Λοιπον... Πως λες ΕΥΓΕΝΙΚΑ σε εναν αντρα να ξυριστει (οχι στο προσωπο...) ;
Διότι η πιο ξενερωτη στιγμη ειναι να του κατεβαζεις το παντελονι, να κατευθυνεσαι εκει που πρεπει σαν καλο κοριτσι και να πεφτεις πανω σε ...πουλοβερ *P Τι να του πω (οχι βεβαια εκεινη τη στιγμη) ευγενικά; 
Απο τι στιγμη που εισαι εσυ ξυρισμενη,και λες οτι κατεβαινοντας μπλεκεις στο δασος,κατευθειαν απο τα αρχιδια και στο μπανιο για κουρεμα γλομπο

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Γιακουμπ...παρε ακομα βελονα & κλωστη σε περιπτωση που δε σταματα η αιμορραγια  :S

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δεν "ειμαι" μαζι του. Καναμε σεξ πριν απο μηνες, 5-6 φορες. Αν εξαιρεσω το... πουλοβερ, κατα τα άλλα μια χαρα ηταν το παιδι. Δεν εχουμε σχεση για ν αρχισουμε και την κουβεντα. Απλως ζητησα συμβουλη για να ξερω πως θα υο πω αν μου ξανατυχει (φτου κακα μακρια απο μας :P) Δεν ειναι ευκολο να τα πεις αυτα τα πραγματα χωρις να θιξεις τον εγωισμό του αλλου... Αν ειναι να ειμαι αγενης το κανω και μονη μου, αλλα δεν ειναι αυτο το ζητουμενο.
καλα και περιμενεις να το ξυρισει για 5-6 φορες που ισως γαμησει εσενα?
εχεις να φας πουτσοτριχααααααααααααααααα  :grin:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
η χαλαουτζου μου ειναι 20 χρονια και βαλε στο επαγγελμα ολα μπορει να τα κανει σιγα μην κανω πειραματα μονη μου

κοιτα ποναει. ειδικα αμα ειναι κοντα στις μερες της περιοδου η εισαι σφιγμενη/αγχωμενη η αμα το ξυριζες και οι τριχες ειναι πολυ σκληρες. κατα τ αλλα υπαρχουν ασκησεις αναπνοης για να πονας λιγοτερο. την ωρα που το τραβαει εκπνεπεις δυνατα και χαλαρωνει ο μυς και πονας λιγοτερο. το μοναδικο σημειο που δεν ποναει καθολου ειναι ο κωλος... ενοω γυρω απο την κωλοτρυπιδα. περιεργα πραματα αλλα δεν νιωθεις σχεδον τπτ
'H μπορεις να δαγκωνεις κανα ξυλο οπως κανουν στα γουεστερν οταν τους βγαζουν τη σφαιρα. Το μπερμπον πρωτα απαραιτητο

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Δεν ξερω αν αυτο ειναι το καταλληλο θρεντ για να ζητησω μια συμβουλη, γιατι το ερωτημα μου αφορα ΤΟΝ και οχι ΤΗΝ... Λοιπον... Πως λες ΕΥΓΕΝΙΚΑ σε εναν αντρα να ξυριστει (οχι στο προσωπο...) ;
Διότι η πιο ξενερωτη στιγμη ειναι να του κατεβαζεις το παντελονι, να κατευθυνεσαι εκει που πρεπει σαν καλο κοριτσι και να πεφτεις πανω σε ...πουλοβερ *P Τι να του πω (οχι βεβαια εκεινη τη στιγμη) ευγενικά; 

γαμα αλλον,δυσκολο ειναι?
γιατι σωνει κ καλα αυτος να γινει οπως θες εσυ κ οχι εσυ να βρεις αλλον?
τα θες ολα δικα σου ελλεεινιδα μου?  :birdman:

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Χαλαουες και μαλακιες... Ριζικη και παλι ριζικη. Ποναει το ιδιο (σιγα τον πολυελαιο) και ξεμπερδευεις σε 6-7 επισκεψεις το πολυ.  :grin:

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
γαμα αλλον,δυσκολο ειναι?
γιατι σωνει κ καλα αυτος να γινει οπως θες εσυ κ οχι εσυ να βρεις αλλον?
τα θες ολα δικα σου ελλεεινιδα μου?  :birdman:
Το γαμησι του τυπου ηταν εξαιρετικό, γι αυτο δεν "κολλησα" στη λεπτομερεια. Και βρηκα άλλον. Που γαμουσε το ιδιο καλα και ηταν και ξυρισμενος. Και βεβαια τα θελω όλα δικά μου. Και τα παιρνω. Παντα.  :birdman:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Το γαμησι του τυπου ηταν εξαιρετικό, γι αυτο δεν "κολλησα" στη λεπτομερεια. Και βρηκα άλλον. Που γαμουσε το ιδιο καλα και ηταν και ξυρισμενος. Και βεβαια τα θελω όλα δικά μου. Και τα παιρνω. Παντα.  :birdman:
αυτοι που σε γαμανε φταινε μπαζο ελλεεινιδα που μπαινεις σε φορουμ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.ΚΟΜ να γραψεις για τα γαμησια που τρως..
τελευταια,που εχεις κ απαιτησεις..

(βασικα στο προσωπο σου βριζω οσες γραφουν τα ερωτικα τους στο διαδυκτιο )

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτοι που σε γαμανε φταινε μπαζο ελλεεινιδα που μπαινεις σε φορουμ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.ΚΟΜ να γραψεις για τα γαμησια που τρως..
τελευταια,που εχεις κ απαιτησεις..

(βασικα στο προσωπο σου βριζω οσες γραφουν τα ερωτικα τους στο διαδυκτιο )

καλως όρισες Λά.....
Χώσε στις σββούρες γιατί κουράστηκα....
Εχουν πολλά κλωνάρια....

Επισκέπτης

Αλλη μια αποδειξη του ποσο καργιολες ειστε  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: και παιρνεται οντως οτι θελετε οσο υπαρχουν μαλακες μουνοδουλοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom