Νέα

Η πιο ξενέρωτη στιγμή που ζήσατε όταν επιτέλους τη γδύσατε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 412
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
καλως όρισες Λά.....
Χώσε στις σββούρες γιατί κουράστηκα....
Εχουν πολλά κλωνάρια....
καλησπερα περσονα!
καλα τα εχωσες στην μουνιτσα..
μπαφιασα να διαβαζω κ να μην μπορω να σχολιασω..

τελικα κατι παιζει με καποιες εδω μεσα κ θελουν να τραβουν τα βλεμματα πανω τους

γινομαι κακος,το ξερω,αλλα ετσι ειναι..
πια φυσιολογικη κοπελα θα εγραφε για τα γαμησια που τρωει κ ανατριχιαστικες λεπτομερειες?

απογοητευση ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αλλη μια αποδειξη του ποσο καργιολες ειστε  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: και παιρνεται οντως οτι θελετε οσο υπαρχουν μαλακες μουνοδουλοι

τι παίρνουν ρε παπάρα και συ.......
Εχεις δει κανένα μουνόδουλο να γαμάει σαν άντρας;
Γι αυτό είναι αχόρταγες διαρκώς.....
Τσιμπ τσιμπ τσιμπ σαν τα πουλάκια.....
Κοτομπίφτεκα μόνο στις τσόντες βλέπουν.....

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Μαλιστα. Ειμαστε καριολες γιατι περναμε καλα. :jerking:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Και βεβαια τα θελω όλα δικά μου. Και τα παιρνω. Παντα.  :birdman:

Δεν ξέρω αν είσαι σαβούρα ή μουνάρα, λίγο με ενδιαφέρει. Απλά ξέρεις ότι το μουνί σου έχει δύναμη με όλους τους μουνόδουλους που κυκλοφορούνε και το εκμεταλεύεσαι.

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Τραβαω τα βλεμματα πανω μου όταν μπαινω σε ενα μπουρδελοσαιτ και ποσταρω -για τι άλλο- για το σεξ? Τα βλεμματ αεχουν το προβλημα. Οχι εγω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλησπερα περσονα!
καλα τα εχωσες στην μουνιτσα..
μπαφιασα να διαβαζω κ να μην μπορω να σχολιασω..

τελικα κατι παιζει με καποιες εδω μεσα κ θελουν να τραβουν τα βλεμματα πανω τους

γινομαι κακος,το ξερω,αλλα ετσι ειναι..
πια φυσιολογικη κοπελα θα εγραφε για τα γαμησια που τρωει κ ανατριχιαστικες λεπτομερειες?

απογοητευση ...

ρε άκου να δεις......
Σε όποιο θρεντ μιλούσαμε για γαμήσια εμφανίζονταν σαν τα περιστέρια στο καλαμπόκι....
Ανοιξε θρεντ η ΟΧΙΑ "πόσο κομπλεξικές είναι ο μπαζόλες οι χοντρές"
και έκαναν πως δεν το είδαν......

για να μην πούμε τι έγινε μόλις μίλησα για την κυτταρίτιδα της ελληνίδας....
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
Μαλιστα. Ειμαστε καριολες γιατι περναμε καλα. :jerking:

καργιολες ειστε οχι επειδη θελετε να περνατε καλα αλλα επειδη βγαζετε αυτο το εγωιστικο πουτανιστικο υφακι και ξεροντας τι αξια εχει το μουνι σας για τους μαλακες μουνοδουλους το εκμεταλευεστε ασχημα :birdman:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τραβαω τα βλεμματα πανω μου όταν μπαινω σε ενα μπουρδελοσαιτ και ποσταρω -για τι άλλο- για το σεξ? Τα βλεμματ αεχουν το προβλημα. Οχι εγω.

κοίτα προσεκτικά τον τύπο στο αβατάρ σου.
ξανά και ξανά και ξανά.....
Μόνο εκεί θα τον βλέπεις........
συνέχισε δε σε γαμάει άντρας λέμε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καργιολες ειστε οχι επειδη θελετε να περνατε καλα αλλα επειδη βγαζετε αυτο το εγωιστικο πουτανιστικο υφακι και ξεροντας τι αξια εχει το μουνι σας για τους μαλακες μουνοδουλους το εκμεταλευεστε ασχημα :birdman:
μικρέ μην ασχολείσαι...
Αμα τη δεις ζωντανά θα βάλεις τα γέλια που ασχολήθηκες κιόλας....

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Δεν ειμαι φυσιολογικη επειδη απο τα γραφομενα μου φανηκε ότι κανω σεξ με διαφορετικους αντρες κατα περιοδους; Δηλαδη εαν εγραφα ότι στα 27 μου ειμαι παντρεμενη η κανω σεξ μονο με εναν και ειμαι σε σχεση θα ημουν φυσιολογικη;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
γαμα αλλον,δυσκολο ειναι?
γιατι σωνει κ καλα αυτος να γινει οπως θες εσυ κ οχι εσυ να βρεις αλλον?
τα θες ολα δικα σου ελλεεινιδα μου?  :birdman:

την βριζεις επειδη θελει τον αγνωστο Χ με τον οποιο πηδιεται να ξυριζει το επιμαχο σημειο του? :P
να κατι σαν αυτο που θελουν οι ανδρες απ ολες τις αγνωστες Χ τους κατα καιρους...

λαπλας μου λειψες κ συ... μαζι με τον λευκουλη κ τον χριστος1000 ειστε οι αγαπημενοι μου εχθροι των ελλεηνιδων :P :P :P
κοίτα προσεκτικά τον τύπο στο αβατάρ σου.
ξανά και ξανά και ξανά.....
Μόνο εκεί θα τον βλέπεις........
συνέχισε δε σε γαμάει άντρας λέμε.

τωρα που το λες
δεν ειναι πολυ γκομενος ουαο?
κ της εχω πει να βαλει το αβαταρ της σε μεγαλο να παρουμε ματι...
κ τπτ
τα θελει ολα δικα της.. :P

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγω παλιοτερα ειχα κανει και διατριβη σε αυτο το θεμα :uglystupid:
κι αυτές έχουν χαλάσει περιουσίες , αλλάαααααα
γαμημένο ΔΝΑ......
Αμα μπεις σε ρώσσικο σάιτ και δεις τις γκόμενες που ποστάρουν φωτός προσωπικές όχι ροχάλα δεν θα ρίξεις.... Ούτε για γέλια δεν θα τις έχεις....
Λόγια λόγια λόγια μαλακιούλες, χαχανούλια και εξυπναδίτσες μπροστά στην οθόνη με την κυτταρίτιδα να κρέμεται απ τα καρεκλοχέρουλα......

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

γι' αυτό υπάρχουν τα μπουρδέλα.... για να ρίχνουν την αξία του μουνιού κάτω του 20άρικου....  :sunglasses:

Επισκέπτης
μικρέ μην ασχολείσαι...
Αμα τη δεις ζωντανά θα βάλεις τα γέλια που ασχολήθηκες κιόλας....

Την πλακα μου κανω :grin: να περναει απλως η ωρα...Αφου ξερεις μονο με ρωσιδια ασχολουμαι :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: Τετοιες μπαζολες εξω γελαω απλως οταν τις βλεπω και γελαω με τους κακομοιρηδες που ασχολουνται με αυτες

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν ειμαι φυσιολογικη επειδη απο τα γραφομενα μου φανηκε ότι κανω σεξ με διαφορετικους αντρες κατα περιοδους; Δηλαδη εαν εγραφα ότι στα 27 μου ειμαι παντρεμενη η κανω σεξ μονο με εναν και ειμαι σε σχεση θα ημουν φυσιολογικη;
φυσιολογική δεν είσαι γιατί γράφω στ αρχίδια μου πώς, με ποιόν γαμιέσαι και πώς σ αρέσει να τον τρως. Αυτά είναι για σάιτ γνωριμιών, αλλά εκεί ξέρεις ότι χωρίς φωτό κοκό δεν έχει. Κυτταρίτιδα έχει όμως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom