Νέα

Η πιο ξενέρωτη στιγμή που ζήσατε όταν επιτέλους τη γδύσατε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 412
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Πασχα 1992. Στο εξοχικό φίλου. Ολοι ηταν στην Ανάσταση και εγω πηδαγα μια αμερικανιδουλα στη βεράντα. Ξαφνικά απο μονη της μου λεει ... θελω να σου κανω ενα δωρο ... και μου στηνει την λαρα της... ετοιμαζομαι να μπω .... και ξαφνικά ενα ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΜΜΜΜ... καποιος μαλάκας πεταξε ενα βαρελότο και χαστήκαμε... τα μαζεψαμε και πηγαμε στη λειτουργία

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Πασχα 1992. Στο εξοχικό φίλου. Ολοι ηταν στην Ανάσταση και εγω πηδαγα μια αμερικανιδουλα στη βεράντα. Ξαφνικά απο μονη της μου λεει ... θελω να σου κανω ενα δωρο ... και μου στηνει την λαρα της... ετοιμαζομαι να μπω .... και ξαφνικά ενα ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΜΜΜΜ... καποιος μαλάκας πεταξε ενα βαρελότο και χαστήκαμε... τα μαζεψαμε και πηγαμε στη λειτουργία
Ενταξει ΒΕΛΖΕΒΟΥΛΗ! Καταλάβαμε...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
από τότε σου μεινε τραύμα το πρωκτικό;

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16

Σε τιμωρησε ο Θεος αμαρτωλε!Λιγο πριν την Ανασταση και εσυ πηδουσες? :2funny: :2funny:
Το βαρελοτο ηταν σημαδι να τσακιστεις να πας στην Ανασταση! :2funny: :2funny:

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Παλληκάρια μου απίστευτο και όμως αληθινό.
Απο τότε μόνο με ρασοφόρες.

AXLE

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Η πιο ξενέρωτη στιγμή που εχω ζήσει ήταν ΠΡΙΝ την γδύσω όταν με του που ανοίγει το στόμα να παίξει το κλαρίνο διαπιστώνω οτι  το στόμα της βρωμαγε σαν εντομοκτόνο >:( >:(. Βγάζονταν τα πέπλα της, δεύτερο σόκ : Τρίχες χαμηλά στην πλάτη και στις παρυφές της πατούρας. Όταν έπεσα τ'ανάσκελα για έλεγχο του μπροστινου συστήματος βλέπω το δάσος του Σειχ Σου να εκτείνεται από την πλώρη ως την πρύμνη και η βλάστηση να "γλείφει" την κωλοτρυπίδα. ΩΠΑ λεω, είναι αργά να την κάνω [size=10pt]ΤΩΡΑ[/size]??

Μετά μου είπε οτι έπερνε φάρμακα για την ωτίτιδα και αυτά της αλλοίωναν το σάλιο κι έτσι μύριζε το στόμα της......(είχε και ένα βαμβάκι στο αυτί).

ΧΑΛΙΑ, το χειρότερο πήδημα μιας κατα τ'άλλα όμορφης εμφανισιακά γκόμενας

electra(1)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Με μεθυσμένη τουρίστρια,μετά τα προκαταρκτικά, την γυρνάω στα 4 και πάνω στο καλυτερο.... ξερνάει.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πωω παιδια εχω λιωσει στο γελιο!!ολο το θρεντ γενικα εχει γελιο ετσι οπως τα γραφετε,αλλα αυτο το τελευταιο με την τουριστρια ειναι ολα τα λεφτα!!
:2funny: :2funny: ωχ πονεσε η κοιλια μου !!  :2funny: :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
pww paidia exw liwsei sto gelio!! genika olo to thread exei plaka etsi opws ta lete alla auto me thn touristria htane to korufaio !!
:2funny: :2funny: wx ponese h koilia mou !!  :2funny: :2funny:

Εκτος από το thread όμως, ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ κ τους Κανόνες Λειτουργίας του Forum κ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΑΜΕΣΑ το post σου...

Aπαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση κειμένων με χρήση greeklish. Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες και μόνο. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε κάποιον Η/Υ που δεν έχει Ελληνικά, μπορείτε να επεξεργαστείτε το προς δημοσίευση μήνυμά σας στο παρακάτω link

κι εν συνεχεία να το μεταφέρετε στο thread (γραμμένο πλέον σωστά, μ' ελληνικούς χαρακτήρες) με copy + paste...

Όποιοι/ες χρειάζονται ορθογραφική βοήθεια στις δημοσιεύσεις τους υπάρχει το δωρεάν πακέτο εφαρμογών γραφείου Open office, το οποίο περιλαμβάνει επεξεργαστή κειμένου και λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες (Microsoft Windows, Solaris, Linux, Μac OS).

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Πάντα με σωστές λύσεις/βοήθειες  και παρεμβάσεις μπράβο Dura

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Δεν ξερω αν αυτο ειναι το καταλληλο θρεντ για να ζητησω μια συμβουλη, γιατι το ερωτημα μου αφορα ΤΟΝ και οχι ΤΗΝ... Λοιπον... Πως λες ΕΥΓΕΝΙΚΑ σε εναν αντρα να ξυριστει (οχι στο προσωπο...) ;
Διότι η πιο ξενερωτη στιγμη ειναι να του κατεβαζεις το παντελονι, να κατευθυνεσαι εκει που πρεπει σαν καλο κοριτσι και να πεφτεις πανω σε ...πουλοβερ *P Τι να του πω (οχι βεβαια εκεινη τη στιγμη) ευγενικά; 

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.006
Πόντοι
12.056
Δεν ξερω αν αυτο ειναι το καταλληλο θρεντ για να ζητησω μια συμβουλη, γιατι το ερωτημα μου αφορα ΤΟΝ και οχι ΤΗΝ... Λοιπον... Πως λες ΕΥΓΕΝΙΚΑ σε εναν αντρα να ξυριστει (οχι στο προσωπο...) ;
Διότι η πιο ξενερωτη στιγμη ειναι να του κατεβαζεις το παντελονι, να κατευθυνεσαι εκει που πρεπει σαν καλο κοριτσι και να πεφτεις πανω σε ...πουλοβερ *P Τι να του πω (οχι βεβαια εκεινη τη στιγμη) ευγενικά; 

Να του πεις οτι το γκαζον θελει κουρεμα... :grin: :grin: ;)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Δεν ξερω αν αυτο ειναι το καταλληλο θρεντ για να ζητησω μια συνβουλη, γιατι το ερωτημα μου αφορα ΤΟΝ και οχι ΤΗΝ... Λοιπον... Πως λες ΕΥΓΕΝΙΚΑ σε εναν αντρα να ξυριστει (οχι στο προσωπο...) ;

Κάποια στιγμή που θα είστε μόνοι σας, πες του ναζιάρικα (ξέρετε εσείς οι γυναίκες) ότι θα ήθελες να τον "δεις" να είναι πιό περιποιημένος και σένιος. Οχι βέβαια να κάνει τίποτα ιδιαίτερο, αλλά απλά να περιποιηθεί το επίμαχο σημείο. Βέβαια, εφόσον το έχεις κι εσύ κατάλληλα περιποιημένο το δικό σου.

Δεν είναι κακό να ζητάς το καλύτερο. Αν δυσανασχετήσει, πρότεινε να βοηθήσεις στην κουρά  ;)

Καλή επιτυχία.

kaulotsoutsounos

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
8
Πόντοι
0
Του κανεις δωρο μια ξυριστικη,γραφωντας του σε καρτουλα οτι θελεις να την χρησιμοποιηση για το κατω κεφαλι. :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
xaxaxaxa ΔΕΝ το συζηταω...μιλαμε το χειροτερο ηταν μια φορα που γδυνω ενα γυναικακι λαχταριστο οσο δεν πηγαινε και μολις παω να το φαω...βλεπω τα αυτια του νταμπο για μ..χειλα και παθαινω τυρινινι...γ..σα κοκορισια και δρομο...μεγαλο κριμα γιατι το μωρο ηταν παραμυθενιο.

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Αυρα συγγνωμη αλλα εαν εισαι με εναν ανθρωπο μαζι σημαινει οτι μιλας κιολας. Οχι για τον καιρο βεβαια αλλα μπορεις να του πεις για βασικα ζητηματα οπως το σεξ τι θες τι σου αρεσει κλπ.

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Δεν "ειμαι" μαζι του. Καναμε σεξ πριν απο μηνες, 5-6 φορες. Αν εξαιρεσω το... πουλοβερ, κατα τα άλλα μια χαρα ηταν το παιδι. Δεν εχουμε σχεση για ν αρχισουμε και την κουβεντα. Απλως ζητησα συμβουλη για να ξερω πως θα υο πω αν μου ξανατυχει (φτου κακα μακρια απο μας :P) Δεν ειναι ευκολο να τα πεις αυτα τα πραγματα χωρις να θιξεις τον εγωισμό του αλλου... Αν ειναι να ειμαι αγενης το κανω και μονη μου, αλλα δεν ειναι αυτο το ζητουμενο.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Δεν "ειμαι" μαζι του. Καναμε σεξ πριν απο μηνες, 5-6 φορες. Αν εξαιρεσω το... πουλοβερ, κατα τα άλλα μια χαρα ηταν το παιδι. Δεν εχουμε σχεση για ν αρχισουμε και την κουβεντα. Απλως ζητησα συμβουλη για να ξερω πως θα υο πω αν μου ξανατυχει (φτου κακα μακρια απο μας :P) Δεν ειναι ευκολο να τα πεις αυτα τα πραγματα χωρις να θιξεις τον εγωισμό του αλλου... Αν ειναι να ειμαι αγενης το κανω και μονη μου, αλλα δεν ειναι αυτο το ζητουμενο.

Στην επόμενη συνεύρεση εχεις μαζί σου ένα μπίκ, αφρό και ένα μπεταντίν. Μπαίνεις μαζί του στο ντούς και τον ξυρίζεις, με τη σχετική τελετουργία. Και τη δουλειά σου θα κάνεις και αυτός θα το εκλάβει θετικότατα. Θα έχει επίσης όλο το χρόνο μεχρι να πάει στο σπίτι να δει τι θα πεί στη γυναίκα του που βρέθηκε ξαφνικά με το πέος γλόμπο :2funny:

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Αυρα εαν τον βλεπεις μονο για πηδημα μια στις τοσες οτι και να πεις θα ειναι για την επομενη φορα. απλο ειναι

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Δεν "ειμαι" μαζι του. Καναμε σεξ πριν απο μηνες, 5-6 φορες. Αν εξαιρεσω το... πουλοβερ, κατα τα άλλα μια χαρα ηταν το παιδι. Δεν εχουμε σχεση για ν αρχισουμε και την κουβεντα.

Ετσι όπως το έγραψες, φάνηκε να έχετε σχέση. Αν περιποιείσαι κι εσύ το δικό σου γουνάκι, δεν είναι καθόλου κακό να του ζητήσεις ευγενικά να κάνει το ίδιο κι αυτός για το πουλάκι του. Μάλλον θα κολακευτεί που τον σκέφτεσαι και αν του δώσεις να καταλάβει ότι θέλεις να είναι σένιος για να του αναταποδώσεις τα μέγιστα με τη σειρά σου όταν θα συνευρίσκεστε, σίγουρα θα το κάνει το κουρεματάκι του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom