Δεν ειμαι συχνος εδω μέσα και τώρα είδα αυτό το θέμα. Θα πώ και εγώ μερικά πραγματάκια λοιπόν.
Κατ αρχήν, έχει να κάνει και με το πόσες γυναίκες έχεις πάει στη ζωή σου. Όσο ανεβαίνει το νούμερο,τόσο πιο πιθανό είναι να σου κάτσουν στραβές. (Μην μετράτε παιδιά τις πουτάνες, αυτές κάνουν την δουλειά τους. Δεν είναι δυνατόν να είναι απεριποίητες)
Τώρα βέβαια, αν έχεις πάει πχ με 3 και η μία σου κατσε στραβή, τι να πώ είναι θέμα γκαντεμιάς.
Εμένα μου έχουν τύχει ουκ ολίγες στραβές,΄και όσο ήμουν πιο πιτσιρικάς έτρωγα φρίκες. Τώρα απλά δεν ασχολούμαι και εξαφανίζομαι. Θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να είναι απεριποίητος η άπλυτος η δεν ξέρω τι ο άλλος απεναντί σου, αλλά αυτό ισχύει και για τα δύο φύλλα οκ?
Δεν είναι και λίγοι οι απλυτοι και βρωμιάρηδες αντρες. Μην κατογορούμε λοιπόν μόνο τις γυναίκες. Ας κοιτάξουμε να είμαστε εμείς άψογοι πρώτα απ όλα.
Λοιπόν, απ τις στραβές που μου έχουν τύχει θα αναφέρω 3 που μου έκαναν μεγάλη εντύπωση. Α: Μία γκόμενα η οποία μύριζε πολύ άσχημα. Και δυστυχώς έχω ευαίσθητη μύτη. Και αφού άντεξα την μυρωδιά στην αρχή, μετά ευγενικά της πρότεινα να κάνουμε ένα μπανάκι μαζί. (Για το ξεκάρφωμα). Ε λοιπόν, με το που βγαίνουμε απ το μπάνιο και αρχίζει το χαμούρεμα, νάτη παλι η ενοχλητική μυρωδιά. Υποθέτω είναι θέμα δέρματος, ορμονών η δεν ξέρω τι άλλο.
Β: Γνωρίζω σε πάρτυ τύπισσα πολύ κυριλέ, 35 ετών περιποιημένη κάργα. Βγαίνουμε 1-2 φορές και είναι πάντα στην τρίχα. Είμαστε λοιπόν αργάμιση σε μπάρ ντίρλα, μου κολοτρίβεται, και μου αρχίζει κουβέντα τύπου τι σου αρέσει και τι δεν σου αρέσει στις γυναίκες κλπ. Και εξηγώ ότι δεν αντέχω το να μην περιποιείται το μουνάκι της η γυναίκα και οτι τρώω φρίκη με αυτό το θέμα. Και απαντάει έκπληκτη: Μα υπάρχουν γυναίκες την σημερινή εποχή που δεν το περιποιούνται??? Δύο μέρες μετά, έρχομαι φάτσα με τον Αμαζόνιο!!! Σοκ! Μέχρι να υγρανθεί καλά δεν μπορούσα να βρώ τα μουνόχειλα. Απίστευτο!!!
Τι να πείς εκεί? Με την πρώτη ευκαιρία έγινα λαγός, και ακόμα με ψάχνει.
Γ:Γκομενάκι πιπίνι, με κορμάκι σούπερ, με τα κοντά μπλουζάκια του τα κολάν του κλπ.
Κοιλίτσα σούπερ την οποία είχα δει απ τα κοντά μπλουζάκια. Στο δια ταύτα όμως, με το που την γδύνω τι να δω ο δυστυχής? Στα μικρα βυζάκια της με τις πεταχτές ρογίτσες είχε γύρω απ την ρόγα τρίχες τουλάχιστον 3-4 ποντους, ενώ να μην μιλήσουμε καθόλου για μουνί και κόλο όπου γινότανε χαμός! Το πιο απίστευτο απ όλα,είναι ότι ΟΛΟ της το σώμα ήταν καλυμένο με μαύρες τριχούλες.Μπλιαχ! Η ΜΟΝΗ εξαίρεση ήτανε φυσικά η περιοχή της κοιλιάς επειδή φόραγε τα κοντά μπλουζάκια που λέγαμε πρίν. Εκεί είχε κάνει αποτρίχωση.
Υποχώρηση άτακτη!!!
Αυτά τα ... ολίγα συνάδελφοι. Καλή τύχη σε όλους σας!
Συγγνώμη για το μακροσκελές του πράγματος και ευχαριστώ για την υπομονή σας.