Νέα

Η πιο ξενέρωτη στιγμή που ζήσατε όταν επιτέλους τη γδύσατε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 412
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εμενα δε μου αρεση το χιμα θελο να νε σε σισκεβη,σα τα φιστικοστραγαλα,το γινεκακι πρεπι να νε σεντονατο και κολονατο,τι εινε φορτοτις στο Ρεντη
φυστικοστράγαλα.....

που είναι αυτή η πόλη ρε;

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
δεν είναι θυμός....
Σίχαμα για τις αγάμητες είναι.
και δεν είμαι μωρό.
είμαι ολοκληρος μαντραχαλάς....
γου τσου γου τσου σε αγάμητα, όχι σε μένα.
Ολοι οι αντρες μωρα ειναι. Ιδιαιτερα οταν σας κανουμε πιπα και σας κοιταμε στα ματια. Σα το βουτυρο στο καλοριφερ γινεστε. Και δεν ειναι κακο αυτο. Πολυ ωραιο ειναι.  :)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Noμιζω Αvra οτι ειναι μεσα στην γυναικεια ιδιοσυγκρασια να αισθανεται μια διαφορετικου ειδους ανασφαλεια καθε φορα ειτε συναισθηματικη ειτε σεξουαλικη η αλλης φυσης.  ;) ;)

ειναι αλλωστε και η φυση του ανθρωπου βιολογικα να ειναι πολυγαμικος ειτε ειναι αντρας ειτε γυναικα.

εγω το εχω αποδεχτει αυτο σε μια γυναικα.ειναι στην φυση της.

νομιζω οτι πρεπει να μαθουμε να τις αγαπαμε και να μας αγαπανε κατω απο αυτα τα πλαισια
και να μην εχουμε αυταπατες παλιοτερων δεκαετιων.

η χειραφετηση της γυναικας ειναι κατι που δεν μπορουμε να αγνοησουμε.  ;) ;)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Η πιο ξενέρωτη στιγμή που ζήσατε όταν επιτέλους τη γδύσατε  :think: :think: :think: :think: :think: :think:

για να δούμε....

ααα ναι...

μόλις γδύθηκε και φάνηκαν τα σιδεράκια .... μάζεψα τα βρακιά μου και την έκανα....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

burgagx4.jpg

Επισκέπτης
Ολοι οι αντρες μωρα ειναι. Ιδιαιτερα οταν σας κανουμε πιπα και σας κοιταμε στα ματια. Σα το βουτυρο στο καλοριφερ γινεστε. Και δεν ειναι κακο αυτο. Πολυ ωραιο ειναι.  :)

Εγώ είμαι μωρό...γενικά απο πολλές απόψεις...αλλά δεν μου αρέσει να μου κάνουν πίπες....:( :( :(

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
νατα μαςςςςςςςςςςςς....
Μην καρφώνεσαι σου λέω.........
ΚΑι σταμάτα να πιπώνεις άντρες που αγοράζουν γλειφιτζούρια και κίντερ έκπληξη......

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εμενα παντος αμα με πιπονουνε δε βλεπουν ματια τη κιλια μου βλεπουνε

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Αυρα θα μπορουσα να σε ρωτησω κατι? δεδομενου οτι βλεπω οτι εισαι ανοιχτομυαλο κοριτσι.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
νατα μαςςςςςςςςςςςς....
Μην καρφώνεσαι σου λέω.........
ΚΑι σταμάτα να πιπώνεις άντρες που αγοράζουν γλειφιτζούρια και κίντερ έκπληξη......
Τα χουν κοψει τα γλυκα. Γι αυτο ειναι φετες.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
γι' αυτό υπάρχουν τα μπουρδέλα.... για να ρίχνουν την αξία του μουνιού κάτω του 20άρικου....  :sunglasses:
Εγραψε ο Γερος του Μωρια ( σε εχω με το παλιο αβαταρ στο μυαλο. Με αυτο θα παιξεις και στα "Βυζοσκαμπιλα")

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom