με λαδακι ριγανι και λιγο πιπερακι εινε καλο μεζεδακι,με μπιρουλα
για να μαθενης και μετα ο αντρας ο σοστος εχη φουσκοματα
με λαδακι ριγανι και λιγο πιπερακι εινε καλο μεζεδακι,με μπιρουλα
δεν τρώω τέτοια έχουν πολλά κάτουραπια πολι ρε σι φιστικα αραπικο,εγινιτικο και στραγαλι ροβιθακι ξερις ψιμενο
μα καλα δε τρογης φιστικοστραγαλα
γιαφτο σου λεο να νε σε σισκεβη,και εχουν και μουνοψολοχιματα στα στριπιαδεν τρώω τέτοια έχουν πολλά κάτουρα
στα στριπια τρώω εν γνώση μου μουνοψωλοχύματα....γιαφτο σου λεο να νε σε σισκεβη,και εχουν και μουνοψολοχιματα στα στριπια
γαμάω γκόμενες στυλ εμφιαλωμένου νερού......
ελα μια μερα απο δο να σε μαθο να τα ξεχορναςστα στριπια τρώω εν γνώση μου μουνοψωλοχύματα....
τα αντρικά κάτουρα σιχαίνομαι.
κανε μεταφραση ρε κολλητε!!!!!!γιαφτο σου λεο να νε σε σισκεβη,
Αφού σου εξήγησα ότι τις πλαστικές κούκλες τις φουσκώνουμε και δεν τις γεμίζουμε με νερό:
https://[URL unfurl="true"]www.raunchyrepublic.com.au/product_images/t/betty__06298.jpg[/img[/URL]]
Θέλεις να γίνει κανένα ατύχημα και να έχεις λιμνοδεξαμενή στο σπίτι;
[/quote]
φιλε βοιθα με λιγο γιατι δε μου λενε τι εινε η Κιντερ
εινε καλα πεδια αλα τους αρεση να με δουλεβουνε,ενο εσι εισε πιο σπαθενιος
ελινικα πος λεγετε το ονομασου???
καλα σουπερμαρκετ δε πας ποτε,εχουνε τα φιστικοστραγαλα σε σακουλακι μεσα και οχι σα τις καβες χιμαδιακανε μεταφραση ρε κολλητε!!!!!!
Εγραψε ο Γερος του Μωρια ( σε εχω με το παλιο αβαταρ στο μυαλο. Με αυτο θα παιξεις και στα "Βυζοσκαμπιλα")
βαλε μας τωρα και χερι....καλα σουπερμαρκετ δε πας ποτε,εχουνε τα φιστικοστραγαλα σε σακουλακι μεσα και οχι σα τις καβες χιμαδια
http://[URL unfurl="true"]www.hellenica.de/Griechenland/NeuGes/Bio/TheodorosKolokotronis1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
μεγαλος ιροασ ο καραισκακις
ναι αλλα τον σουβλισανε οι κουφαλες....μεγαλος ιροασ ο καραισκακις
Oχι ρε ο Διακος ηταν αυτος! Ο Καραισκακης πεθανε σε μαχηναι αλλα τον σουβλισανε οι κουφαλες....
το μυαλό σου στο σουβλάκι εσύ...ναι αλλα τον σουβλισανε οι κουφαλες....
πούστηδες και παλλικάρια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεOχι ρε ο Διακος ηταν αυτος! Ο Καραισκακης πεθανε σε μαχη
γραψε πλιροφοριες να μαθο!!!!!!!!!!!ναι αλλα τον σουβλισανε οι κουφαλες....
Ε Βεβαια ρε φιλε πως να μην τον σουβλισουν, ολοκληρη Ναυαρχιδα τους ανατιναξεναι αλλα τον σουβλισανε οι κουφαλες....
Φερνει παντως στον Κωλοκοτρωνη ο Καραισκακης...Με τα μαλλια και τα μουσια ολοι ιδιοι ητανε :oμεγαλος ιροασ ο καραισκακις
Ο Κολοκοτρώνης είναι αδερφε...Φερνει παντως στον Κωλοκοτρωνη ο Καραισκακης...Με τα μαλλια και τα μουσια ολοι ιδιοι ητανε :o