Επισκέπτης
Πλακί η τηγανητός?Σωστός....κι εμένα μου είχε τύχει να μυρίζει μπακαλιαρίλα το μουνί μιας γκόμενας, ελα όμως που είχε κάτι βυζάρες μέχρι τον αφαλό και έκανα τα στραβά μάτια, ή μάλλον τη στραβή μύτη!![]()
Πλακί η τηγανητός?Σωστός....κι εμένα μου είχε τύχει να μυρίζει μπακαλιαρίλα το μουνί μιας γκόμενας, ελα όμως που είχε κάτι βυζάρες μέχρι τον αφαλό και έκανα τα στραβά μάτια, ή μάλλον τη στραβή μύτη!![]()
αμααααααααν παναγιτσα μουBραστός με κουνουπίδι.![]()
Σωστός....κι εμένα μου είχε τύχει να μυρίζει μπακαλιαρίλα το μουνί μιας γκόμενας, ελα όμως που είχε κάτι βυζάρες μέχρι τον αφαλό και έκανα τα στραβά μάτια, ή μάλλον τη στραβή μύτη!![]()
η μπακαλιαρίλα είναι ασθένεια ρε μαλακισμένα όχι απλυσιά.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σπερμα???????????Με μεθυσμένη τουρίστρια,μετά τα προκαταρκτικά, την γυρνάω στα 4 και πάνω στο καλυτερο.... ξερνάει.
χαχαχα...αυτό ούτε εκείνη πρόλαβε να το δεχτεί, ούτε εγώ κατάφερα να της το ..δωρίσω!σπερμα???????????![]()
ουστ ρεεγω ειχα ξενερωσει πολυ οταν ειχα βρει ξεχασμενο ταμπον μεσα στο μουνι μιας γκομενας!!! μαλιστα ειχα παθει μολυνση εκεινο τον καιρο και μετα καταλαβα οτι ηταν απο αυτο !!! οταν λοιπον της εβαζα δαχτυλα και αυτη με πιπονε της λεω κατι πιανω και μου λεει τι ???? της λεω δεν ξερω κατι σαν μπαμπακι και κανει ενα μαγικο και εμφανιζει ενα μισο ταμπον !!! και επαθα σοκ !!! μου ειπε οτι ειχε κοπει το ταμπον και δεν το ειχε παρει χαμπαρι και το μισο μαλλον ειχε μεινει μεσα !!! παντος πρεπει να ηταν εκει πανω απο 2 μερες !!! τρελο σιχαμα !!!
για το ταμπον μου θυμισες κατι...
στα 19 μου,γαμουσα(με γαμουσε μαλλον) η 2η γκομενα της ζωης μου,που ηταν γυρω στα 40 κ βλεπω ενα κορδονακι να κρεμεται απο το μουνακι της(!).
-Τι ειναι αυτο?
-Ταμπον, μου λεει κ το τραβαει...ρε μαγκες καραφλιασα!Δεν ηταν πολυ ματωμενο,εως κ καθολου δλδ αλλα λεω :5-7 cm το ταμπον+20 παρα κατι η τσαπου μου, φτανουμε στο 'αισιοδοξο' 30 cm -παρα κατι-.Τι καθομαι κ σκουνταω τζαμπα ο μαλακας.Ανασκουμπωθηκα,πηρα τα σωβρακα μου κ την εκανα.
για το ταμπον μου θυμισες κατι...
στα 19 μου,γαμουσα(με γαμουσε μαλλον) η 2η γκομενα της ζωης μου,που ηταν γυρω στα 40 κ βλεπω ενα κορδονακι να κρεμεται απο το μουνακι της(!).
-Τι ειναι αυτο?
-Ταμπον, μου λεει κ το τραβαει...ρε μαγκες καραφλιασα!Δεν ηταν πολυ ματωμενο,εως κ καθολου δλδ αλλα λεω :5-7 cm το ταμπον+20 παρα κατι η τσαπου μου, φτανουμε στο 'αισιοδοξο' 30 cm -παρα κατι-.Τι καθομαι κ σκουνταω τζαμπα ο μαλακας.Ανασκουμπωθηκα,πηρα τα σωβρακα μου κ την εκανα.