Νέα

Η πιο ξενέρωτη στιγμή που ζήσατε όταν επιτέλους τη γδύσατε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 412
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Η συσσώρευση κομμένων τριχών, προϊόντων ξυρίσματος της τελευταίας τετραετίας, γύρω από την τρύπα της μπανιέρας
είναι, σε σχέση με την έντιμη βρωμιά της αξυρισιάς, χειρότερο δεινό.

Επίσης, όταν ανακαλύπτεις ότι γκόμενα, που σου το παίζει ψιλοάβγαλτη, έχει κάνει τατού στο γλουτό της
(δεν ξέρω, ίσως για τα πιτσιρίκια να θεωρείται μόδα, οπότε το μεταφέρω με επιφύλαξη, μόνον οι ίδιες μπορούν να μας διαφωτίσουν)
πάλι ξενερώνεις.

Και, τέλος
-και απορώ, ρε παιδιά, που δεν αναφέρθηκε,
αλλά φαίνεται το έχουμε πάρει απόφαση να τραβάμε σκληρά μεροκάματα στο κρεβάτι και αδιαμαρτύρητα-
όταν αντιλαμβάνεσαι ότι παρά τις φιλότιμες προσπάθειές σου και παρά το ISΟ,
που σου έχει παραχωρηθεί παμψηφεί μετά από τα τόοοοσα χιλιόμετρα που έχεις γράψει,
η γκόμενα είναι ΠΟΛΥ δύσκολη.

Ειδικά όσες αργούν ακόμα και με γλείψιμο τρυφερό και μερακλίδικο είναι αρρώστια.

Το ωραιότερο είναι ότι ο,τιδήποτε κι αν συμβεί,
εάν κάτι στραβώσει, εμείς κοιμόμαστε παρέα με τις ενοχές το βράδυ.

Αμ, δεν είναι έτσι, κάποτε φταίει κι η καμπάνα,
όχι μόνο ο κωδωνοκρούστης.

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Και όπως λεει και ο λαός ....

Οπου καμπάνα και πουτάνα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Σωστός....κι εμένα μου είχε τύχει να μυρίζει μπακαλιαρίλα το μουνί μιας γκόμενας, ελα όμως που είχε κάτι βυζάρες μέχρι τον αφαλό και έκανα τα στραβά μάτια, ή μάλλον τη στραβή μύτη! :headbang:

η μπακαλιαρίλα είναι ασθένεια ρε μαλακισμένα όχι απλυσιά.....

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

kaly13

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η πιο ξενέρωτη στιγμή... βρήκα!

Όταν γδυθήκαμε κι οι δύο και μόλις πήγα να "εισέλθω" -μετά τα προκαταρκτικά- χτύπησε το θυροτηλέφωνο του σπιτιού μου και έφυγε, γιατί έπαθε δηλητηρίαση η αδερφή της. Αν αναρωτιέστε, θα σας το πω. Μένω επαρχία, γι'αυτό μη παραξενεύεστε... με το θυροτηλέφωνο.

neos40aris

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
0
Με μεθυσμένη τουρίστρια,μετά τα προκαταρκτικά, την γυρνάω στα 4 και πάνω στο καλυτερο.... ξερνάει.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.887
Πόντοι
216
εγω ειχα ξενερωσει πολυ οταν ειχα βρει ξεχασμενο ταμπον μεσα στο μουνι μιας γκομενας!!! μαλιστα ειχα παθει μολυνση εκεινο τον καιρο και μετα καταλαβα οτι ηταν απο αυτο !!! οταν λοιπον της εβαζα δαχτυλα και αυτη με πιπονε της λεω κατι πιανω και μου λεει τι ???? της λεω δεν ξερω κατι σαν μπαμπακι και κανει ενα μαγικο και εμφανιζει ενα μισο ταμπον !!! και επαθα σοκ !!! μου ειπε οτι ειχε κοπει το ταμπον και δεν το ειχε παρει χαμπαρι και το μισο μαλλον ειχε μεινει μεσα !!! παντος πρεπει να ηταν εκει πανω απο 2 μερες !!! τρελο σιχαμα !!!

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.887
Πόντοι
216
τι εγινε ρε παιδια ??? ακομα ξερνατε ?

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
εγω ειχα ξενερωσει πολυ οταν ειχα βρει ξεχασμενο ταμπον μεσα στο μουνι μιας γκομενας!!! μαλιστα ειχα παθει μολυνση εκεινο τον καιρο και μετα καταλαβα οτι ηταν απο αυτο !!! οταν λοιπον της εβαζα δαχτυλα και αυτη με πιπονε της λεω κατι πιανω και μου λεει τι ???? της λεω δεν ξερω κατι σαν μπαμπακι και κανει ενα μαγικο και εμφανιζει ενα μισο ταμπον !!! και επαθα σοκ !!! μου ειπε οτι ειχε κοπει το ταμπον και δεν το ειχε παρει χαμπαρι και το μισο μαλλον ειχε μεινει μεσα !!! παντος πρεπει να ηταν εκει πανω απο 2 μερες !!! τρελο σιχαμα !!!
ουστ ρε  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
για το ταμπον μου θυμισες κατι...
στα 19 μου,γαμουσα(με γαμουσε μαλλον) η 2η γκομενα της ζωης μου,που ηταν γυρω στα 40 κ βλεπω ενα κορδονακι να κρεμεται απο το μουνακι της(!).
-Τι ειναι αυτο?
-Ταμπον, μου λεει κ το τραβαει...ρε μαγκες καραφλιασα!Δεν ηταν πολυ ματωμενο,εως κ καθολου δλδ αλλα λεω :5-7 cm το ταμπον+20 παρα κατι η τσαπου μου, φτανουμε στο 'αισιοδοξο' 30 cm -παρα κατι-.Τι καθομαι κ σκουνταω τζαμπα ο μαλακας.Ανασκουμπωθηκα,πηρα τα σωβρακα μου κ την εκανα.

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
στα 19 μου,γαμουσα(με γαμουσε μαλλον) η 2η γκομενα της ζωης μου,που ηταν γυρω στα 40 κ βλεπω ενα κορδονακι να κρεμεται απο το μουνακι της(!).
-Τι ειναι αυτο?
-Ταμπον, μου λεει κ το τραβαει...ρε μαγκες καραφλιασα!Δεν ηταν πολυ ματωμενο,εως κ καθολου δλδ αλλα λεω :5-7 cm το ταμπον+20 παρα κατι η τσαπου μου, φτανουμε στο 'αισιοδοξο' 30 cm -παρα κατι-.Τι καθομαι κ σκουνταω τζαμπα ο μαλακας.Ανασκουμπωθηκα,πηρα τα σωβρακα μου κ την εκανα.

:2funny: :2funny: :2funny:  εγραψες!!

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.887
Πόντοι
216
-Τι ειναι αυτο?

πολυ καλοοοοο, σκεψου η δικια μου το ειχε μεσα της χωρις να το ξερει !!! πως γινετε ρε πουστη μου αυτο !! δεν αισθανονται αν υπαρχει κατι στο βαθος κηπος ~~~

GiveItToMe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
:think:

τριάντα εκατοστά τουλάχιστον κορδόνι; αυτό δεν ήταν ταμπόν, ήταν χαρταετός. Το φοράς και πετάς. 
Αμόλα καλούμπα  :2funny:

Επισκέπτης
Ελα που εγω την εγδυσα μεσα στην νυχτα και δεν εβλεπα οτι ειμουνα με τον Νταβελη.
Να μην τα πολυλογω οταν ακουμπησα το χερι μου στην κοιλια της για να κατεβω πιο κατω επεσα σε τετοιο θαμνο ο οποιος ξεκιναγε απο τον αφαλο της κυριας και ηταν κακοξυρισμενος ετσι ωστε να αγγηλωνει τοσο μα τοσο πολυ που δεν υπηρχε περιπτωση να μου σηκωθει ουτε με γερανο.
Σηκωθηκα , καληνυχτισα και για καλη μου τυχη δεν ξαναβρεθηκαμε .

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
απο τα καλυτερα thread! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories