σκεφτομαι να κανω λεηζερ να μην ξαναβγουν
αν έχεις 1000 e... (τόσα πλήρωσε ΣΥΝΟΛΙΚΑ πρόσφατα μια φίλη)
σκεφτομαι να κανω λεηζερ να μην ξαναβγουν
εγω αν βρω τετοιο γκομενο δεν του κανω ετσι κ αλλιως χαχαχαχαχαχα5 τριχες εε; τυχερη να σε πω; εγω γτ πρεπει να ειμαι πευκοδασος αμα δεν κανω αποτριχωση :'( :'( :'( :'( :'(
λειζερ ε; δραστικα μετρα. εγω δεν θα εκανα γτ λεω φαντασου να βρω κανα γκομενο που να γουσταρει τριχες; αλλωστε με το κερι μπορω να κανω και κανα σχεδιακι. λωριδιτσα που μ αρεσει, κανα τριγωνακι η εντελως γουλι...
ειδες ρε μπαιτ; κατα τ αλλα τους ειναι αδιαφορο το θεμα της αποτριχωσης![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν παμε πουθενα γι αυτο μην χτυπατε τα κεφαλακια σαςαστε μας να κανουμε επιτελους μια γυναικεια συζητηση πωωω φαλλοκρατες
![]()
δεν παμε πουθενα γι αυτο μην χτυπατε τα κεφαλακια σαςαστε μας να κανουμε επιτελους μια γυναικεια συζητηση πωωω φαλλοκρατες
![]()
κ αμα ανοιξουμε δεν θα μπαινετε κ δεν θα κοιτατε? χαχαχαχα
ΑΝΟΙΞΤΕ ένα thread ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ... να μαζεύεστε να λέτε ότι θέλετε![]()
κ αμα ανοιξουμε δεν θα μπαινετε κ δεν θα κοιτατε? χαχαχαχα
μπαιτ ανοιγω θεμα εδω και τωρα![]()
![]()
![]()
ΑΝΟΙΞΤΕ ένα thread ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ... να μαζεύεστε να λέτε ότι θέλετε![]()
Τι λες ρε Duracell; Να πάνε στο manina.com να μιλήσουν και για σχέσεις-υγεία-ομορφιά με άλλα... αγόρια
Άιντε ντε και πάρτε και το lila μια βόλτα
η πλάκα είναι ότι θ' αναρωτιούνται γιατί ΔΕN δουλεύει σωστά το link σου...![]()
Ναι, και κανένας δεν θα μπει στη μέση να πει τα δικά του... σίγουρο, έτσι;ΑΝΟΙΞΤΕ ένα thread ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ... να μαζεύεστε να λέτε ότι θέλετε![]()
κοριτσια το θρεντ ανοιξε και σας περιμενει. λοιπον μπαιτ συνεχιζουμε την κουβεντα περι αποτριχωσης εκει
σιασια εισαι ευπροσδεκτη
έρχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
ποιός γράφεται;τον πούλο. όλο άσχετα γράφεται..αμαν σας βαρεθήκαμε![]()
Εγώ μπορώ να πω την πιο ξενέρωτη στιγμή όταν έφτασα στο ζουμί, πριν πολλά χρόνια;
Ήταν μικρή...
...το σοκ μου ήταν μεγάλο...![]()