Νέα

Η πιο ξενέρωτη στιγμή που ζήσατε όταν επιτέλους τη γδύσατε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 412
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Εσύ Ευα το ξυρίζεις ή το αφήνεις με βλάστηση?

κοιτα γενικως κανω αποτριχωση παντου με κερι γτ με το ξυραφι βγαζω σπυρακια. γενικως κανω 1 φορα το μηνα για να ειναι παντα ενταξει. το καλοκαιρι μπορει και πιο νωρις γτ βγαινουν πιο γρηγορα οι τριχες. τωρα αμα ειμαι σε περιοδο εξετασεων εεε μενω με την βλαστηση ρε παιδια κι οταν τελειωσουν κανω αποτριχωση.

ΥΓ. με το κερι οι τριχες αργουν να βγουν γι αυτο και κανω μια φορα το μηνα, δεν ειναι οπως με το ξυραφι που θελεις καθε δυο μερες και μαλιστα ειναι σαν γουρουνοτριχες!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ευα οταν βαζεις κερι εκει περα.. μετα δεν πεταγεσαι στα ταβανια οταν το αφαιρουν? :S
εγω προσεξα το καλτσον που ηταν σχεδον σκισμενο >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy:
αμ το φορεμα?
αισχος

κ ξερουμε οτι ειναι ελληνις???? θελω αποδειξεις παλι εγω χαχαχα

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

η χαλαουτζου μου ειναι 20 χρονια και βαλε στο επαγγελμα ολα μπορει να τα κανει σιγα μην κανω πειραματα μονη μου

ευα οταν βαζεις κερι εκει περα.. μετα δεν πεταγεσαι στα ταβανια οταν το αφαιρουν?

κοιτα ποναει. ειδικα αμα ειναι κοντα στις μερες της περιοδου η εισαι σφιγμενη/αγχωμενη η αμα το ξυριζες και οι τριχες ειναι πολυ σκληρες. κατα τ αλλα υπαρχουν ασκησεις αναπνοης για να πονας λιγοτερο. την ωρα που το τραβαει εκπνεπεις δυνατα και χαλαρωνει ο μυς και πονας λιγοτερο. το μοναδικο σημειο που δεν ποναει καθολου ειναι ο κωλος... ενοω γυρω απο την κωλοτρυπιδα. περιεργα πραματα αλλα δεν νιωθεις σχεδον τπτ

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κοιτα ευακι.. καλα ολα αυτα αλλα δεν μπορεις να πεις.. ειναι λιγο μαζοχιστικο :2funny:

γκρικ η χαζη.. ρεζιλι μας εκανε :2funny:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
κοιτα ευακι.. καλα ολα αυτα αλλα δεν μπορεις να πεις.. ειναι λιγο μαζοχιστικο :2funny:

γκρικ η χαζη.. ρεζιλι μας εκανε :2funny:

ναι αλλα ειναι πιο μαζοχιστικο οταν βγαζω σπυρακια και για μια εβδομαδα ειναι χαλια. εσυ τι κανεις; με κρεμα;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ναι αλλα ειναι πιο μαζοχιστικο οταν βγαζω σπυρακια και για μια εβδομαδα ειναι χαλια. εσυ τι κανεις; με κρεμα;
εγω 5 τριχες ολες κ ολες με κρεμα καθε διμηνο
τα ξυραφια κ το κερι αποκλειεται να τα αντεξει το δερμα μου (μην πω για τον πονο χαχα στο 2ο)
σκεφτομαι να κανω λεηζερ να μην ξαναβγουν

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175

βρε κοριτσια τωρα το φτιαξανε το σαιτ και εσεις βαλθηκατε να το καψετε.......... :tickedoff:

παλι μαζεψατε ολο το λαο εδω τουλαχιστον εδω που φτασαμε δεν μενει παρα με μια φωτο σας να το ανατιναξετε... :grin:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εμεις φταιμε που εχουμε υψηλη τηλεθεαση? χαχαχα

ντουρ.. το περιμενα οτι εκει θα μας εστελνες :2funny:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εγω 5 τριχες ολες κ ολες με κρεμα καθε διμηνο
τα ξυραφια κ το κερι αποκλειεται να τα αντεξει το δερμα μου (μην πω για τον πονο χαχα στο 2ο)
σκεφτομαι να κανω λεηζερ να μην ξαναβγουν
5 τριχες εε; τυχερη να σε πω; εγω γτ πρεπει να ειμαι πευκοδασος αμα δεν κανω αποτριχωση :'( :'( :'( :'( :'(
λειζερ ε; δραστικα μετρα. εγω δεν θα εκανα γτ λεω φαντασου να βρω κανα γκομενο που να γουσταρει τριχες; αλλωστε με το κερι μπορω να κανω και κανα σχεδιακι. λωριδιτσα που μ αρεσει, κανα τριγωνακι η εντελως γουλι...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Άιντε ντε και πάρτε και το lila μια βόλτα

Stories

Νέο!

Stories