Με αυτή συνεργάζεται ρε τί θες να κάνεις...αν κ μας διαβεβαίωσε ότι είναι απλά φίλοι.![]()
Κι εμάς φίλους της θέλει να μας κάνει....
![Mrs 5grouphug :grouphug: :grouphug:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_5grouphug.gif)
Εμείς όμως θέλουμε με αυτόν τον τρόπο......
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
Με αυτή συνεργάζεται ρε τί θες να κάνεις...αν κ μας διαβεβαίωσε ότι είναι απλά φίλοι.![]()
και με full service... ;)Άλλο το ωραία είπαμε άλλο το γαμισάμλπλ!
Εν τάξει επειδή εγώ είμαι large τύπος της έδινα και 150, για δίωρο όμως...
Ρε, εγώ είμαι παράξενος ή κάποιοι από εσάς κακόγουστοι;
Σε όλες τις παραπάνω φωτός που είναι αρετουσάριστες και ερασιτεχνικές δεν φαίνεται πλαδαρή μπατάλω και με κυτταρίτιδα, μικρή κοπέλα;
Μετά δεν σας άρεσε χθες ή άλλη η Ελληνίδα ηθοποιός.
Άλλο το ωραία είπαμε άλλο το γαμισάμλπλ!
Εν τάξει επειδή εγώ είμαι large τύπος της έδινα και 150, για δίωρο όμως...
Σαν και αυτό κοντέ που πούλησε σε μια εδω μέσα ο γλίτσαςεχει μιξερακι δωρο ψηλε![]()
κατοχυρωθηκε στον κυριοτα γουστα ειναι υποκειμενικα παικτη..εγω παντως θα δινα κατιτις παραπανω
![]()
κατοχυρωθηκε στον κυριο
Σαν και αυτό κοντέ που πούλησε σε μια εδω μέσα ο γλίτσας![]()
Ναι![]()
![]()
...ο γλιτσας ειναι ο gl?
![]()
Φίλε είσαι ο πρώτος που διαφωνεί να ξέρεις.Αραξτε λιγο ρε οχι και η πιο σεξι κροατισσα......Ενα καλο γκομενακι ειναι thats it
Βασικά ο gl είναι γλίτσας.![]()
![]()
...ο γλιτσας ειναι ο gl?
![]()
Αυτό κανεις συνέχεια, πρώτη φορά είναιΤρομάξατε κ τονπρομότοραφίλο της και δεν θα μάθουμε λεπτομέρειες,αν τα παίρνει ή τα φτύνει >>
>
![]()
Εχμμμμμμμμμμμμ μπορώ να ποστάρω μια τελευταία παρακαλώΓια να κλείνει το θέμα: Ακούμε πόσο χρεώνει το milfάκι. Να ανοιχθεί και σελίδα για κριτικές, και τα υπόλοιπα κατ'ιδίαν.
Τρομάξατε κ τονπρομότοραφίλο της και δεν θα μάθουμε λεπτομέρειες,αν τα παίρνει ή τα φτύνει >>
>
![]()
Για να κλείνει το θέμα: Ακούμε πόσο χρεώνει το milfάκι. Να ανοιχθεί και σελίδα για κριτικές, και τα υπόλοιπα κατ'ιδίαν.
Εχμμμμμμμμμμμμ μπορώ να ποστάρω μια τελευταία παρακαλώ