mitropanosilias
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2025
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας , θα ήθελα να ακούσω στα τόσα χρόνια εμπειρίας σας την πιο φθηνή που έχετε γαμησει επι πληρωμή;
Σε ποια περιοχή ;5 ευρώ μαύρη στο δρόμο κώλο ακάποτα
Ήταν προ αμνημονεύτων ετών.Σε ποια περιοχή ;
5€ ακαποτο και χυσιμο στον κωλο ακούγεται φουλ καυλωτικο .. αλλά φοβάσαι ρε γαμωτο αυτό το aids και τα σμν από τις μαύρεςΉταν προ αμνημονεύτων ετών.
Τότε που ήταν τίγκα στο κέντρο Βάθης, Σωκράτους κλπ.
Νομίζω Σωκράτους ήταν.
Τύφλα στο μεθύσι ήμουν ούτε που θυμάμαι που τη γάμησα σε μια πλατεία;
Παίζει να μην είχαμε κρυφτεί και σχεδόν καθόλου.
Πάντως το σπέρμα να ξεχειλίζει την κωλάρα της το θυμάμαι σαν σήμερα.
Αξέχαστη εμπειρία.
Τώρα έχει καθαρίσει η περιοχή νομίζω με το Λοβέρδο και τα AIDS τότε εκείνη την εποχή καθάρισε.
Και ο Πάκης καθάρισε τη Σόλωνος που επίσης είχα ρίξει ηρωικά γαμήσια.
Κρίμας ήταν ωραία όλη η Αθήνα πουτάνες ήταν τότε
Μην το κάνεις ήμουν φουλ τρελλός εκείνη την εποχή, έπινα τα πάντα, τώρα δεν τα κάνω αυτά, ευτυχώς που ζω5€ ακαποτο και χυσιμο στον κωλο ακούγεται φουλ καυλωτικο .. αλλά φοβάσαι ρε γαμωτο αυτό το aids και τα σμν από τις μαύρες
Γνωστός είχε δώσει πιπα σε μαύρη ακαποτο σε πεζοδρόμιο και μετά το έκανε με την κοπέλα του .. τι να λέμεΜην το κάνεις ήμουν φουλ τρελλός εκείνη την εποχή, έπινα τα πάντα, τώρα δεν τα κάνω αυτά, ευτυχώς που ζω
Είχες προλάβει το Χοτέλ Σουδάν;;;τη Σόλωνος που επίσης είχα ρίξει ηρωικά γαμήσια.
Όχι δεν πρόλαβα δραχμές πουτάνες, την πρώτη τη γάμησα τότε μόλις που είχαν μπει τα ευρώ.Είχες προλάβει το Χοτέλ Σουδάν;;;
Ξεδοντιάρης ρεσεψιονίστ ... που μαζί με το κλειδί , έδινε και 3 καπότες.
Πλαστικό σκαμπό στη μέση του δωματίου ... με τις πετσέτες πάνω ......
15.000 δρχ παίρναν οι πιατσόβιες της σόλωνος
και το δωμάτιο στο Σουδάν νομίζω ήταν 3000 δρχ
όταν στους κυριλέ γαμιστρώνες ήταν 5000 δρχ
Οπότε ούτε το σουδάν, που πήγαιναν οι τάνες της σόλωνος ;;;Όχι δεν πρόλαβα δραχμές πουτάνες, την πρώτη τη γάμησα τότε μόλις που είχαν μπει τα ευρώ.
Δε θυμάμαι τα ονόματα καθόλου, μπορεί και να έχω πάει και να μην το ξέρω.Οπότε ούτε το σουδάν, που πήγαιναν οι τάνες της σόλωνος ;;;
Βάθης ... το παλιό κισσός ... που ήταν στο ισόγειο το αμνήζια ... δεν θυμάμαι πως λέγεται τώραΠρος Βάθης κάτω θυμάμαι κάτι ξενοδοχεία.
Ωραίες εποχές τότε ο καριόλης ο Πάκης την καθάρισε τη Σόλωνος όταν έγινε ΠτΔ γιατί είχε γραφείο εκεί κοντά και του χάλαγαν την ατμόσφαιρα, έτσι έχω ακούσειΒάθης ... το παλιό κισσός ... που ήταν στο ισόγειο το αμνήζια ... δεν θυμάμαι πως λέγεται τώρα
Έχει κλείσει δεκαετίες.Ξενοδοχειο με ονομα Σουδαν!Ελπιζω να υπαρχει ακομη,για την καλτιλα
Επρεπε να ειναι διατηρητεα,να γινονται μουσειαΈχει κλείσει δεκαετίες.
ας μείνουμε στο κυρίως θέμα παιδιά παρακαλώΕπρεπε να ειναι διατηρητεα,να γινονται μουσεια
4 Ευρω με μια μαυρη στην Σατοβριανδρου πριν 10 χρονια.Ηθελε 5.Τι 4 τι 5 μωρη,της λεω,το ιδιο ειναι.Τοσα εχω,θελεις;Θελω λεει.Ρουφα της λεωας μείνουμε στο κυρίως θέμα παιδιά παρακαλώ