Επισκέπτης
θα μπορουσε να μου πει ενα ψεμα ρε τυπε στην τελικη :'(σου γαμησε την ψυχολογια τυπε?
δεν καταλαβαινω τιποτα πια :'(
προσπαθω να καταλαβω τι εφταιξε...ματαια ομως......το μονο που απεμεινε..ενα τεραστιο ΓΙΑΤΙ? :'( :'( :'( :'(
θα μπορουσε να μου πει ενα ψεμα ρε τυπε στην τελικη :'(σου γαμησε την ψυχολογια τυπε?
κανεναν δε μπορεις να εμπιστευθεις πια γαμω τη κενωνια μου!θα μπορουσε να μου πει ενα ψεμα ρε τυπε στην τελικη :'(
δεν καταλαβαινω τιποτα πια :'(
προσπαθω να καταλαβω τι εφταιξε...ματαια ομως......το μονο που απεμεινε..ενα τεραστιο ΓΙΑΤΙ? :'( :'( :'( :'(
καληνυχτα βυζο... :'( :'( :'( :'( :'( :'(Τύπε ειλικρινά δεν ήθελα να γίνει έτσι. :-
Απλά δεν έχω βρει τέτοιο τόφαλο.
Έχω βρει δηλαδή αλλά είχε πατσόβυζα και λέω άει σιχτίρ σιγά μην ξεφτιλιστώ χωρίς ν'αρμέξω.![]()
καληνυχτα βυζο... :'( :'( :'( :'( :'( :'(
:S :S :Sη α και β του νικολιού είναι μαζί πάνω από 210
1.70 πρέπει να ήταν 90 κιλά. Όμορφο πρόσωπο τεράστια κρεμαστα βυζια αλλά χοντρή. Γαμηση τέλειο πορνοσταρικο αλλς ντρεπομουν να τη κυκλοφορησω..
Αδύνατη 1.7050 κιλά
Έχεις μεγάλη ποικιλία τύπε. Συγχαρητήρια. Γράψε και απόκλιση σε ηλικίες.η πιο λεπτη 43 κιλα κοντουλα 1.58 φοιτητρια 19 χρονων.
η πιο βαρια 118 κιλα φοιτητρια ψηλη 1.79 μεταφοιτητρια υποψηφια διδακτορ, πρωην πολιστρια τερματιφυλακας 25 χρονων.
το περιεργο είναι ότι καποια εποχη τα ειχα ταυτόχρονα και με τις δυο και το μπουτι της μιας ηταν πιο λεπτο από την γαμπα της αλλης
απο 18 εως 61 χρονωνεΈχεις μεγάλη ποικιλία τύπε. Συγχαρητήρια. Γράψε και απόκλιση σε ηλικίες.