dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Αν το ειχα θα την συναντουσα εγω !σου εγραψα μια φορα την ειδα.Η δε φιλη της που συναντιεμαι ουτε να ακουσει δεν θελει γι'αυτο!Οσο για την αλυσιδα καταστηματων που δουλευει χεσε μεσα ειναι πανω απο 50 μαγαζια!που να ψαχνω.Βρισκω αλλη γκομενα πιο ευκολο μου ειναιοχι ρε ενωω την ξανθια,σε μια φωτο εισαι εσυ αναμεσα με μια ξανθια και μια καστανη,η ξανθια φοραει ενα μωβ σουτιεν.την θελω.δωσε τηλεφωνο επειγοντως.
μητσο θελω το τηλεφωνο της ξανθιας,μσν μειλ οτι εχεις.
να πας να ψαξεις μητσο εχω καλο σκοπο για την κοπελαΑν το ειχα θα την συναντουσα εγω !σου εγραψα μια φορα την ειδα.Οσο για την αλυσιδα καταστηματων που δουλευει χεσε μεσα ειναι πανω απο 50 μαγαζια!που να ψαχνω.Βρισκω αλλη πιο ευκολο μου ειναι
ετσι πρεπει τα χανουμια υποστηριζουμε το ενα το αλλο.Eσύ τώρα δηλαδή ρε φιλαράκι πως την είδες? Πας να εκμεταλλευτείς τη χανουμοαλληλεγγύη? Όχι πες μου δηλαδή είναι σωστό αυτό τώρα που κάνεις?
ετσι πρεπει τα χανουμια υποστηριζουμε το ενα το αλλο.
γεια σου ρε δημητρακη τυπεΝατη και με μενα.Για να μη λετε οτι την εχω κατεβασει απο το ιντερνετ.Την ειχα βαλει και παλια.Αλλα οπως καταλαβα τα παλια ποστ δεν τα διαβαζει κανενας!
15 στα 15 θα κανουμε στον δευτερο γυρο τυπε,τωρα που εβαλε και ο γεωργεας γκολ μετα απο 10 χρονια.Ότι και να κάνετε πρωτάθλημα δε παίρνετε
γεια σου ρε δημητρακη τυπε
οχι τυπεTι έγινε μύστη μου? Είδες Γεωργίου τύπε?
οχι τυπε
εκανα φορματ στο pc γιατι ταχε παιξει
μηχανηματα του διαβολου τυπε
οχι ρε τυπεΣτο πλαισιο το πηγες?
οχι τυπε
εκανα φορματ στο pc γιατι ταχε παιξει
μηχανηματα του διαβολου τυπε
οχι ρε τυπε
εγω το εκανα
του το φερμαρα
ο λαζαρου πολυ αποτομα χαθηκε?
γιατι?
Ησύχασε τον μπόρντ βλέπω
μαλλον τον ανακαλυψε ο ΑΡΚΑΝΣ888888Μάλλον εχει ραντεβού με τον δασκαλο Ιωσηφ
ναι ρε δουλεις να φανε και οι κοτες,μεροκαματο υπολογιζε απο 120 ευρω και πανω.....και το που θα γαμας τσαμπα που το βαζεις?ακομη εδω εισαι?...ξερει κανεις τιποτα για δουλειες/λεφτα στην ουκρανια? σκεφτομαι και αυτην την χωρα