Νέα

Η Ουγγρική πορνοβιομηχανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vrikolakas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
www.bourdela.tv/content/view/1703/7/]Το thread αυτό αναφέρεται στο άρθρο[/url]
Η Ουγγαρία είναι χιλιόμετρα μπροστά απο τις χώρες ψυγεία του πρώην Ανατολικού μπλόκ με την ανεκτικότητά της σε θέματα πορνείας και πορνογραφίας.Με την Τσεχία πάντως πρέπει να έχουν μεγάλη μουνομαχία  :rockon:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Αξιζει η Ουγγαρια ρε παιδια για σεξοτουρισμο ????

Ειναι και κοντα στην Ελλαδιτσα μας !!!!!

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Με γεια το αβαταρ χαχαχαχαχα !!!

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.623
Πόντοι
9.931
Ακούστε σκηνικό! Αυτές τις μέρες βρίσκομαι στο χωριό μου στο Νομό Ηλείας, έχω ένα φίλο εδώ που βάζει καρπούζια και αυτές τις μέρες τα κόβουν και τα δίνουν σε εμπόρους κυρίως για εξαγωγή. Ε λοιπόν την Τετάρτη το πρωί με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει έλα γρήγορα στο χωράφι και στο καπάκι μου το κλείνει! φοβήθηκα μήπως έπαθε κάτι και έτρεξα αμέσως και τότε πήγα να πάθω ανακοπή με αυτό που είδα, είχαν έρθει Ουγγρη έμποροι που εκτός από το πακέτο με τα 500 ευρα που φούσκωνε στα παντελόνια τους για να πληρώσουν τα καρπούζια επί τόπου και όχι με επιταγές 3-4 μετά που κάνουν άλλοι έμποροι είχαν μαζί τους και δυο μουνιά λες και είχαν βγει από τσόντα, η μια ήταν γύρω στα 30-35 ξανθιά με νύχι πορνοσταρ 5 πόντους!! όλα τα λεφτά ήταν όμως ένα μελαχρινό με σκουρόχρωμο δέρμα γηρω στα 22 το υπολόγισα, με στητό βυζί που διαγραφόταν η θηλή με ρώγα μιας και δεν φόραγε σουτιέν, από κάτω φόραγε μίνι φούστα, σε κάποια στιγμή κάθετε σε ένα τελάρο για να ξεκουραστεί και αφηνει τα πόδια της ανοιχτά για να απολαύσουμε το υπέροχο μαύρο σατέν κιλοτάκι της. Περιτο να σας πω ότι εγώ με το φίλο μου είχαμε μείνει μαλάκες με το στόμα ανοιχτό, η δε Αλβανοί δεν μπορούσαν να φορτώσουν τα καρπούζια με αυτά που έβλεπαν :grin: :grin: Αμέσως μου ήρθε στο μυαλό αυτό το άρθρο για την Ουγγρική πορνοβιομηχανία και σκέφτηκα πόσο αλήθεια είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom