Νέα

Η ομορφοτερη σε μασατζιδικο της Αθηνας (κατα τη γνωμη σας)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ozzy13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 122
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.179
Πόντοι
506
άντε ρε συ γι αυτήν λές.................πολύ μουνάρα!!!!!!
όνομα δεν έχει  :think: :think:

..Φυσικά κι έχει όνομα...αλλά δεν μπορώ να την εκθέσω...μου αποκάλυψε πολλά γι αυτήν...είναι σκέτη γλύκα...

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
ευη συγγρου 45
λιζα βενιζελου
νικολ-ρενα σουφι σπα
βικυ συγγρου 29
σονια στουρ. 29
λιζα ιουλιανου
αντζελα ποσειδωνσ
ολα τα πιπινια στην σειρα!!!καλα γαμησια :fuck1:

Αυτή η Άντζελα είχε ένα σφιχτό κορμάκι και ένα νινάκι μικρό και τροφαντό, αναρωτιέμαι που να βρίσκεται τώρα άραγε ?

V...

costas1976

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Αννουλα απο Ιουλιανου, αλλα σταματησε.... :-

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Λιζα απο Ελ.Βενιζελου

και μια Λιλη κινεζακι εχει χαθει χρονια δουλευε ενα φεγγαρι στο Κ.48

marlog

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
34
Like
1.935
Πόντοι
2.391
Πραγματικα ειναι για ερωτα το μωρο,οχι μονο ξεσκισματα...δεν μπορουν να την κλωνοποιήσουν ρε πουστη μου????αντε με τα κωλοπρόβατα!!!!!! :zfuck: :zfuck: :zfuck:
Για ποια λέτε ρε παιδιά ? Προσπαθώ να καταλάβω.... :think: :think: :think:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.179
Πόντοι
506
...Μια απ τις πιο ωραίες μασατζούδες είναι η Όλγα, Ρωσίδα (τώρα Συγγρού 29). Πολύ όμορφο, κλασάτο milf και πεντακάθαρη...

David Webb

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ζωή. Βενιζέλου και Αχιλλέως. Απίστευτη
Μιλάμε για τη Ζωή "δε φιλάω κανένα κεφάλι"; Οντως γλυκιά στο πρόσωπο και ωραίο κορμάκι (αν και πεσμένο στήθος) αλλά .... αν θέλεις χειλάκια να αγκαλιάσουν το γυμνό κεφαλάκι σου σε αναγκάζει να ψάξεις αλλού για γλυκά μουτράκια ....

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Μιλάμε για τη Ζωή "δε φιλάω κανένα κεφάλι"; Οντως γλυκιά στο πρόσωπο και ωραίο κορμάκι (αν και πεσμένο στήθος) αλλά .... αν θέλεις χειλάκια να αγκαλιάσουν το γυμνό κεφαλάκι σου σε αναγκάζει να ψάξεις αλλού για γλυκά μουτράκια ....
Αναλογα πως θα σε κοψει και πως θα της "ξηγηθεις"

David Webb

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Αναλογα πως θα σε κοψει και πως θα της "ξηγηθεις"
ΟΚ. για όποιον έχει διάθεση. Προσωπικά αφού σπατάλησα ό,τι σπατάλησα για να "κατακτήσω" τα "άπαρτα κάστρα" του Κολωνακίου και είδα ότι ΟΛΕΣ τον πάίρνουν τελικά, δεν έχω πλέον διάθεση ούτε χρόνο και μπίρι μπίρι να ξοδέψω για να μου πάρει η Ζωή ακάποτο τσιμπούκι. Αφού είμαι ευγενικός καθαρός (και παρεπιπτόντως εμφανίσιμος που είναι άσχετο) και πληρώνω ότι ζητάνε χωρίς παζάρια, αν δεν της αρέσει δεν πειράζει. Ας την κουλαντρίσει άλλος. Υπάρχουν γλυκά μουτράκια για καλό τσιμπούκι ΚΑΙ στο ίδιο μαγαζί  και αλλού που αν  η ιδιοκτήτρια ξέρει ότι είσαι ΟΚ και της πείς ότι η άλλη αρχίζει τα "μα μου σου του" σου λέει "στείλτην και σου φέρνω άλλη".

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ΟΚ. για όποιον έχει διάθεση. Προσωπικά αφού σπατάλησα ό,τι σπατάλησα για να "κατακτήσω" τα "άπαρτα κάστρα" του Κολωνακίου και είδα ότι ΟΛΕΣ τον πάίρνουν τελικά, δεν έχω πλέον διάθεση ούτε χρόνο και μπίρι μπίρι να ξοδέψω για να μου πάρει η Ζωή ακάποτο τσιμπούκι. Αφού είμαι ευγενικός καθαρός (και παρεπιπτόντως εμφανίσιμος που είναι άσχετο) και πληρώνω ότι ζητάνε χωρίς παζάρια, αν δεν της αρέσει δεν πειράζει. Ας την κουλαντρίσει άλλος. Υπάρχουν γλυκά μουτράκια για καλό τσιμπούκι ΚΑΙ στο ίδιο μαγαζί  και αλλού που αν  η ιδιοκτήτρια ξέρει ότι είσαι ΟΚ και της πείς ότι η άλλη αρχίζει τα "μα μου σου του" σου λέει "στείλτην και σου φέρνω άλλη".
Untitled-1+copy.jpg

μπραβο τυπε ετσι σκληρος.

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
ευη συγγρου 45
λιζα βενιζελου
νικολ-ρενα σουφι σπα
βικυ συγγρου 29
σονια στουρ. 29
λιζα ιουλιανου
αντζελα ποσειδωνσ
ολα τα πιπινια στην σειρα!!!καλα γαμησια :fuck1:

Άντζελα Ποσειδώνος 67 όταν είχε μακρυά θεσπέσια ξανθά μαλλιά  :thumbsup: και λεπτή μεσούλα πιπινάκι να το πιεί κανείς στο ποτίρι. Καμία σχέση με τις imitation(γαλλιστί)  δικές μας...

V for Vendetta...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.179
Πόντοι
506
...Πέρασαν 3 μήνες...από τότε που βρεθήκαμε για πρώτη φορά...δεν ήθελα να ξανάρθω...για να μην πάθω εξάρτηση...σήμερα όμως δεν άντεξα...τα βήματά μου με οδήγησαν σε σένα...με θυμήθηκες...ήσουν και πάλι αέρινη...όμορφη...γλυκιά, πρόθυμη, ζεστή,χαμογελαστή,τρυφερή, παθιάρα...Δηλαδή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ...Υπήρξαν στιγμές που δεν ήξερα πού βρισκόμουν...τόσο όμορφο έρωτα μου έκανες...σου έδωσα ένα μικρό μπουρμπουάρ...για να το δώσεις εκεί που υπάρχει ανάγκη...ξέρεις εσύ...Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ :smitten:...Θα τα ξαναπούμε...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
...Πέρασαν 3 μήνες...από τότε που βρεθήκαμε για πρώτη φορά...δεν ήθελα να ξανάρθω...για να μην πάθω εξάρτηση...σήμερα όμως δεν άντεξα...τα βήματά μου με οδήγησαν σε σένα...με θυμήθηκες...ήσουν και πάλι αέρινη...όμορφη...γλυκιά, πρόθυμη, ζεστή,χαμογελαστή,τρυφερή, παθιάρα...Δηλαδή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ...Υπήρξαν στιγμές που δεν ήξερα πού βρισκόμουν...τόσο όμορφο έρωτα μου έκανες...σου έδωσα ένα μικρό μπουρμπουάρ...για να το δώσεις εκεί που υπάρχει ανάγκη...ξέρεις εσύ...Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ :smitten:...Θα τα ξαναπούμε...
ελα ρε ανατολΔΕΝγαμι ερωτιαρη  :smitten: :smitten:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
αυτοι που αγαπανε πραγματικα πανε καθε μερα... οχι καθε τρεις μηνες...
να πιασουν τοπο και τα πουρμπουαρ...

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16

Σε ποια αναφέρεσαι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom