Λοιπόν παίδες θα σας πω πως έχουν τα πράγματα και ζητάω τη βοήθεια σας. Όχι δεν είμαι κανάς alex22 αλλά δυστυχώς έχω κοινά. Λοιπόν. Είμαι 26. Δεν έχω κάνει ποτέ έρωτα. Τώρα το πως και το γιατί μη το ρωτάτε, δεν έχει σημασία. Μία φορά έφτασα πολύ κοντά με μια γκόμενα, μ' έπιασε άγχος δεν μου σηκώθηκε έβαλε τις φωνές κι έκανε σαν υστερικιά κι αυτό ήταν. Κλάφτονα.
Επειδή δεν μ' αρέσει να κλαίγομαι θέλω να το αντιμετωπίσω. Δεν μπορώ να το πω σε κανένα, γιατί κανείς δεν το ξέρει και ντρέπομαι πάρα πολύ γι 'αυτό και δεν μπορώ να το πω. Ούτε μπορώ να σταυρώσω γκόμενα γιατί φοβάμαι ότι θα μου ξανασυμβεί.
Αλλά θέλω να κάνω κάτι.
Σκέφτηκα τα μπουρδέλα. Αλλά είμαι χέστης. Και περνάω απ'έξω και δε μπαίνω μέσα.
Δεν θέλω βοήθεια του τύπου να μου πιάσει κάποιος το χεράκι. Αλλά γαμώτο περιγράψτε ακριβώς τι γίνεται μέχρι να μπω στο δωμάτιο. Θα σας πω τι συμβαίνει. Φοβάμαι μήπως δεν μου ξανασηκωθεί.... Αν γίνει αυτό θα φουντάρω απ'το παράθυρο δε κάνω πλάκα... Καλά δεν θα το κάνω αλλά θα είμαι να με κλαίνε οι ρέγγες.
Βοηθήστε λίγο σ'αυτό...
Τώρα πως να βοηθήσετε δε ξέρω...
Πέστε μου κάτι, ότι νομίζετε ότι μπορεί να βοηθήσει...
Δε ξέρω γαμώτο
Επειδή δεν μ' αρέσει να κλαίγομαι θέλω να το αντιμετωπίσω. Δεν μπορώ να το πω σε κανένα, γιατί κανείς δεν το ξέρει και ντρέπομαι πάρα πολύ γι 'αυτό και δεν μπορώ να το πω. Ούτε μπορώ να σταυρώσω γκόμενα γιατί φοβάμαι ότι θα μου ξανασυμβεί.
Αλλά θέλω να κάνω κάτι.
Σκέφτηκα τα μπουρδέλα. Αλλά είμαι χέστης. Και περνάω απ'έξω και δε μπαίνω μέσα.
Δεν θέλω βοήθεια του τύπου να μου πιάσει κάποιος το χεράκι. Αλλά γαμώτο περιγράψτε ακριβώς τι γίνεται μέχρι να μπω στο δωμάτιο. Θα σας πω τι συμβαίνει. Φοβάμαι μήπως δεν μου ξανασηκωθεί.... Αν γίνει αυτό θα φουντάρω απ'το παράθυρο δε κάνω πλάκα... Καλά δεν θα το κάνω αλλά θα είμαι να με κλαίνε οι ρέγγες.
Βοηθήστε λίγο σ'αυτό...
Τώρα πως να βοηθήσετε δε ξέρω...
Πέστε μου κάτι, ότι νομίζετε ότι μπορεί να βοηθήσει...
Δε ξέρω γαμώτο