Νέα

Η NOVA γαμιέται

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ManusMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Κοίτα, αυτές τις ημέρες η Bud light στο Αμέρικα γαμιέται ασύστολα επειδή μια μαλάκω του μάρκετινγκ έβαλε τρανς σε διαφήμιση κλπ κλπ.
Και οι απώλειες της μητρικής εταιρείας είναι κάτι δις ντόλαρς μόνο εξαιτίας αυτήςτης μπύρας......
θα ξεχαστει με τον καιρο οπως ολα τα παρομοια περιστατικα. Βασικα απορω ποιος στο πουτσο πινει bud, μεγιστη κατουρομπυρα.
Απλα στην αμερικη ειναι ηδη τεταμενο το κλιμα με τα τραβελια, δεν ειναι κοινωνικο μονο ζητημα αλλα και πολιτικο πλεον

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Ενα παράδειγμα όσον αφορά τις "επιλογές" που νομίζετε ότι έχετε, πληροφοριακά.
1682516744950.png
εγω τα ξερω τυπε. στον αλλο να τα πεις που θελει να μπουκοταρει τους φιλοπουστηδες, λες και υπαρχει εταιρεια στον κοσμο που να εκφραζει περηφανα το μισος της για τους πουστηδες οταν ερωτηθει. Δηλαδη αμα παμε στην μπυρα Αλφα ή Φιξ ή Μυθος και ρωτησουμε "γιατι δεν ειστε χορηγος στο γκευ πραιντ; μηπως ειστε ομοφοβικοι;", δεν θα απαντησουν "εμεις αγαπαμε τους πουστηδες, το θεμα ηταν οικονομικο μπλα μπλα μπλα".

Και στο τελος θα μας πει ο πορνοφαν, "εγω δεν πινω μπυρα ετσι κι αλλιως" :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: Nubic
OP
OP
M

ManusMan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
888
Πόντοι
81
εγω τα ξερω τυπε. στον αλλο να τα πεις που θελει να μπουκοταρει τους φιλοπουστηδες, λες και υπαρχει εταιρεια στον κοσμο που να εκφραζει περηφανα το μισος της για τους πουστηδες οταν ερωτηθει. Δηλαδη αμα παμε στην μπυρα Αλφα ή Φιξ ή Μυθος και ρωτησουμε "γιατι δεν ειστε χορηγος στο γκευ πραιντ; ειστε ομοφοβικοι", δεν θα απαντησουν "εμεις αγαπαμε τους πουστηδες, το θεμα ηταν οικονομικο μπλα μπλα μπλα".

Και στο τελος θα μας πει ο πορνοφαν, "εγω δεν πινω μπυρα ετσι κι αλλιως" :2funny:
Οι γενικές επιλογές σήμερα είναι βάλε λεφτά στη δεξιά τσέπη του γκει πραίντ, στην αριστερή, στην του παντελονιού, του πουκαμισού, του γιλέκου ή στην κωλότσεπη. Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη.
Οι πραγματικά ομοφοβικοί chads πάνε σε κάνα ρώσικο σούπερ μάρκετ και πίνουν Baltika ή καμιά βουλγάρικη Kamenitza. Η Baltika χορηγεί και τον ρώσικο στρατό, οπότε για κάθε μπουκάλι που παίρνεις σκοτώνεται κι ένας ουκρολετζιμπιτι τρανς νον μπαιναρι.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.121
Πόντοι
6.256
Πριν από κάτι χρόνια οι γέροι μου ανακάλυψαν πως υπάρχει το ίντερνετ, οπότε τους έβαλα μια 50αρα στο πατρικό από τη wind.
Την είχα πακέτο στον ίδιο λογαριασμό με το κινητό μου.
Σε κάποια φάση κάπου Γενάρη με παίρνουν τηλέφωνο, λένε ενώθηκε η wind με nova, θα σας κάνουμε την 50αρα σε 100αρα δωρεάν.
Οκ, λέω.
Κάνουν την αναβάθμιση μερικές μέρες μετά, η 50αρα γίνεται 0, πέφτει και το τηλέφωνο, όλα.
Τους παίρνω υποστήριξη, λένε θα στείλουμε τεχνικό. Σε 10 μέρες.
Ερχεται σε 10 μέρες ο τεχνικός, λέει αλλάξτε το καλώδιο του τηλεφώνου και θα είναι οκ.
Αλλάζω το καλώδιο, συνεχίζει να μην λειτουργεί τίποτα.
Παίρνω τηλέφωνο στην υποστήριξη, λένε θα σας στείλουμε τεχνικό. Σε 10 μέρες.
Τους κατεβάζω χριστούς και παναγίες, πηγαίνω στη vodafone και κάνω αίτηση να μεταφέρω τον αριθμό εκεί.
Μια βδομάδα μετά ρωτάω στη vodafone τι παίζει, μου λένε δεν βρίσκουμε τον σωστό αριθμό του βρόγχου, αυτός που είναι στο λογαριασμό δεν είναι ο σωστός και έχουμε στείλει στη Nova και δεν μας απαντάνε.
Πάω κατάστημα της Nova, ζητάω τον βρόγχο.
Το φέρνω στη vodafone.
Περιμένω 2 μέρες ακόμα, λένε πάλι δεν είναι ο σωστός.
Τα παίρνω κρανίο, βρίζω και τη vodafone και τη nova, πάω κάνω αίτηση για απενεργοποίηση του παλιού αριθμού στη nova, ανοίγω καινούριο στη vodafone.
Συνδέουν νέο αριθμό με ιντερνετ από τη vodafone σε καμιά βδομάδα, περνάνε 2 βδομάδες, μου στέλνουν από τη nova λογαριασμό για τον απενεργοποιημένο αριθμό μαζί με το κινητό.
Πάω κατάστημα, λέω θέλω να πληρώσω μόνο το κινητό, το άλλο το'χω απενεργοποιήσει πριν ένα μήνα.
Μου λένε, δε γίνεται και δεν έχουμε λάβει καν αίτηση για απενεργοποίηση.
Τους χώνω στη μάπα το χαρτί που μου τύπωσαν στο ίδιο κατάστημα. Παίρνουν τηλέφωνο στα κεντρικά, τους λένε δεν το'χουμε πάρει, να το βγάλετε φώτο και να μας το στείλετε πίσω.
Τους κατεβάζω κι άλλες παναγίες, πηγαίνω στη vodafone, μεταφέρω και το κινητό εκεί.
Μα τη παναγία, θα το αφήσω διαθήκη και στα τρισέγγονα να μην κλείνουν ποτέ κανένα συμβόλαιο με τη χολέρα που λέγεται Nova.
Αυτό το μπουρδέλο είναι τρις χειρότερο κι από τον βαθύτερο πρωκτό του Ελληνικού δημοσίου.
Φιλος πριν δυο μηνες ειχε θεμα με nova , και πηγε βονταφον
Κεντρο αθηνας μιλάμε.
Μας εκανε εντυπωση η ανοργανωσια και το χαος που επικρατουσε στη nova.
Λογω συγχωνευσης επαθαν κοκομπλοκο;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.121
Πόντοι
6.256

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.387
Πόντοι
22.266
Τελευταία τροποποίηση:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Άλλαξε ο Μανωλιος και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς... Όταν αλλάζεις πάροχο στο internet δεν αλλάζει τίποτα μα τίποτα στο δίκτυο που συνδέεσαι αφού το δίκτυο είναι ένα και όλοι σου δίνουν απ τις ίδιες γραμμές. Έβαλες? Vodafone? Μόνο η τιμολόγηση άλλαξε τίποτα όσο αφορά το δίκτυο.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.243
Πόντοι
3.846
έχω κανει σύνδεση σταθερού και κινητού και με τους τρεις παρόχους (παλιότερα είχα κάνει και με vivodi - εντελώς για τον πούτσο).
Συνδρομητική τηλεόραση δεν είχα ποτέ.

Τώρα είμαι vodafone ,είμαι ικανοποιημένος.
Για το μέλλον πιο πιθανό είναι να χρησιμοποιήσω ταχυδρομικά περιστέρια παρά να ξαναβάλω WIND. Έχω τις χειρότερες αναμνήσεις.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Ευτυχώς έχω φύγει από τη Nova και έχω ησυχάσει. Είμαι στη Vodafone και έχω την καλύτερη εξυπηρέτηση και αξιοπιστία που είχα ποτέ. Σε κάποια φάση που μου έκανε διακοπές το ίντερνετ, μου στείλανε τεχνικό σε δυο μέρες που μου το έφτιαξε (κάτω στον κατανεμητή δεν ήταν βιδωμένο το καλώδιο και καμιά φορά δεν έκανε επαφή). Για αυτές τις δύο μέρες μου δώσανε δωρεάν κάρτα SIM ρεζέρβα και μου έγινε πίστωση (επιστροφή χρημάτων) στο λογαριασμό μου. Με τη Nova μέχρι και τηλέφωνα που δεν είχα κάνει ποτέ με χρεώσανε, γιατί προφανώς κάποιος ηλίθιος τεχνικός είχε συνδέσει τα καλώδια λάθος, και δε βρήκα ποτέ το δίκιο μου.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
Εγω στην Νοβα ειμαι και ειμαι μια χαρα....Δεν πηγα στην Νοβα,ημουν στην Φορθνετ η οποια συγχωνευτηκε με την Νοβα και απλα εμεινα εκει...Πριν 2 εβδομαδες προβλημα με το ιντερνετ...ερχονται την επομενη μερα και μου αλλαζουν την πριζα στο σπιτι χωρις χρεωση...ιντερνετ γιοκ.... Ειδοποιουν τον ΟΤΕ ο οποιος ηρθε μετα απο 5 μερες για να κανει κατι εργασιες...αλλα μολις τελειωσε ο ΟΤΕ,ηρθαν κατευθειαν την αλλη μερα,συνδεσε ενα μηχανημα στην γραμμη και το εφτιαξε...και ενω η μαλακια εγινε απο εργασιες του ΟΤΕ εξω στον δρομο,η Νοβα ειπε οτι δεν θα πληρωσω καθολου για αυτο το μηνα...
Πιο πολυ ο ΟΤΕ με νευριασε που εκανε 5 μερες, παρα η Νοβα....

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
επιβεβαιώνω, είχα βάλει κρυφή κάμερα με sim της voda, να παρακολουθώ την δεύτερη γυναίκα μου αν γαμιέται με κανέναν, τελικά γαμιώταν η voda απο τις διακοπές και το ping και τις απορυθμίσεις.
Για σοβαρές δουλειες μοιχείες εκβιασμούς μπράβους και νονούς της νύχτας και τέτοια, μόνο cosmote

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.121
Πόντοι
6.256
Εγω στην Νοβα ειμαι και ειμαι μια χαρα....Δεν πηγα στην Νοβα,ημουν στην Φορθνετ η οποια συγχωνευτηκε με την Νοβα και απλα εμεινα εκει...Πριν 2 εβδομαδες προβλημα με το ιντερνετ...ερχονται την επομενη μερα και μου αλλαζουν την πριζα στο σπιτι χωρις χρεωση...ιντερνετ γιοκ.... Ειδοποιουν τον ΟΤΕ ο οποιος ηρθε μετα απο 5 μερες για να κανει κατι εργασιες...αλλα μολις τελειωσε ο ΟΤΕ,ηρθαν κατευθειαν την αλλη μερα,συνδεσε ενα μηχανημα στην γραμμη και το εφτιαξε...και ενω η μαλακια εγινε απο εργασιες του ΟΤΕ εξω στον δρομο,η Νοβα ειπε οτι δεν θα πληρωσω καθολου για αυτο το μηνα...
Πιο πολυ ο ΟΤΕ με νευριασε που εκανε 5 μερες, παρα η Νοβα....
Μα ειναι αδυνατο
images (4).jpeg
να σε νευριασει η Νόβα
images (3).jpeg
αρχείο λήψης (1).jpeg

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
εταιρειες που κονομανε σε ενα περιβαλλον εκατο τις εκατο προσαρμοσμενο στις παραπλανητικες τυχοδιωκτικες τακτικες τους!ειδικα η νοβα ειναι το μπουρδελο των μπουρδελων....σε γενικες γραμμες ,αν υπηρχε ενας ελεγχος -αν τηρουν αυτα τα μπουρδελα τις υποχρεωσεις τους απεναντι στους καταναλωτες -τα πραγματα θα ηταν πολυ καλυτερα ,αλλα τωρα μολις σε βαλουν στο χερι και υπογραψεις ,αν τυχει κατι σε γραφουν στις αρχιδαρες τους ...ειδικα στη νοβα η πουστια παει συννεφο.....μιλαμε για απογαμηδια!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.430
Πόντοι
5.006
εταιρειες που κονομανε σε ενα περιβαλλον εκατο τις εκατο προσαρμοσμενο στις παραπλανητικες τυχοδιωκτικες τακτικες τους!ειδικα η νοβα ειναι το μπουρδελο των μπουρδελων....σε γενικες γραμμες ,αν υπηρχε ενας ελεγχος -αν τηρουν αυτα τα μπουρδελα τις υποχρεωσεις τους απεναντι στους καταναλωτες -τα πραγματα θα ηταν πολυ καλυτερα ,αλλα τωρα μολις σε βαλουν στο χερι και υπογραψεις ,αν τυχει κατι σε γραφουν στις αρχιδαρες τους ...ειδικα στη νοβα η πουστια παει συννεφο.....μιλαμε για απογαμηδια!
Μη βρίζεις ρε κλο

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.101
Πόντοι
10.413
By far καλύτερα δίκτυα, κάλυψη, ποιότητα κλήσεων, αξιοπιστία κλπ σε σχέση με Nova και Vodafone.

Επίσης αρκετα καλύτερη τηλεφωνική εξυπηρέτηση από τους άλλους 2.

Το αποτέλεσμα είναι ότι πληρώνοντας λίγο παραπάνω έχεις σημαντικά καλύτερες λύσεις (ειδικά στα νησιά οι άλλοι 2 είναι ανύπαρκτοι)

Στο tv λίγο πιο ισορροπημένοι cosmote και nova (αν και έχει βελτιώσει πολύ περισσότερο η cosmote το user experience)

Όλα αυτά μετά από έρευνα αγοράς και εμπειρία μου με όλους.
Cosmote λοιπόν και βρήκα την υγειά μου.

Moutzomenios

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
143
Πόντοι
1
By far καλύτερα δίκτυα, κάλυψη, ποιότητα κλήσεων, αξιοπιστία κλπ σε σχέση με Nova και Vodafone.

Επίσης αρκετα καλύτερη τηλεφωνική εξυπηρέτηση από τους άλλους 2.

Το αποτέλεσμα είναι ότι πληρώνοντας λίγο παραπάνω έχεις σημαντικά καλύτερες λύσεις (ειδικά στα νησιά οι άλλοι 2 είναι ανύπαρκτοι)

Στο tv λίγο πιο ισορροπημένοι cosmote και nova (αν και έχει βελτιώσει πολύ περισσότερο η cosmote το user experience)

Όλα αυτά μετά από έρευνα αγοράς και εμπειρία μου με όλους.
Cosmote λοιπόν και βρήκα την υγειά μου.
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ.
Αν και η cosmote μου έκανε μια μαλακια πρόσφατα και κόντεψα να τους αποχαιρετήσω.
Αλλά φρόντισαν να μου φτιάξουν το θέμα γρήγορα και σε αυτό βοήθησε ένα παλικάρι από την εξυπηρέτηση που μου ξηγηθηκε σπαθί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom