Πριν από κάτι χρόνια οι γέροι μου ανακάλυψαν πως υπάρχει το ίντερνετ, οπότε τους έβαλα μια 50αρα στο πατρικό από τη wind.
Την είχα πακέτο στον ίδιο λογαριασμό με το κινητό μου.
Σε κάποια φάση κάπου Γενάρη με παίρνουν τηλέφωνο, λένε ενώθηκε η wind με nova, θα σας κάνουμε την 50αρα σε 100αρα δωρεάν.
Οκ, λέω.
Κάνουν την αναβάθμιση μερικές μέρες μετά, η 50αρα γίνεται 0, πέφτει και το τηλέφωνο, όλα.
Τους παίρνω υποστήριξη, λένε θα στείλουμε τεχνικό. Σε 10 μέρες.
Ερχεται σε 10 μέρες ο τεχνικός, λέει αλλάξτε το καλώδιο του τηλεφώνου και θα είναι οκ.
Αλλάζω το καλώδιο, συνεχίζει να μην λειτουργεί τίποτα.
Παίρνω τηλέφωνο στην υποστήριξη, λένε θα σας στείλουμε τεχνικό. Σε 10 μέρες.
Τους κατεβάζω χριστούς και παναγίες, πηγαίνω στη vodafone και κάνω αίτηση να μεταφέρω τον αριθμό εκεί.
Μια βδομάδα μετά ρωτάω στη vodafone τι παίζει, μου λένε δεν βρίσκουμε τον σωστό αριθμό του βρόγχου, αυτός που είναι στο λογαριασμό δεν είναι ο σωστός και έχουμε στείλει στη Nova και δεν μας απαντάνε.
Πάω κατάστημα της Nova, ζητάω τον βρόγχο.
Το φέρνω στη vodafone.
Περιμένω 2 μέρες ακόμα, λένε πάλι δεν είναι ο σωστός.
Τα παίρνω κρανίο, βρίζω και τη vodafone και τη nova, πάω κάνω αίτηση για απενεργοποίηση του παλιού αριθμού στη nova, ανοίγω καινούριο στη vodafone.
Συνδέουν νέο αριθμό με ιντερνετ από τη vodafone σε καμιά βδομάδα, περνάνε 2 βδομάδες, μου στέλνουν από τη nova λογαριασμό για τον απενεργοποιημένο αριθμό μαζί με το κινητό.
Πάω κατάστημα, λέω θέλω να πληρώσω μόνο το κινητό, το άλλο το'χω απενεργοποιήσει πριν ένα μήνα.
Μου λένε, δε γίνεται και δεν έχουμε λάβει καν αίτηση για απενεργοποίηση.
Τους χώνω στη μάπα το χαρτί που μου τύπωσαν στο ίδιο κατάστημα. Παίρνουν τηλέφωνο στα κεντρικά, τους λένε δεν το'χουμε πάρει, να το βγάλετε φώτο και να μας το στείλετε πίσω.
Τους κατεβάζω κι άλλες παναγίες, πηγαίνω στη vodafone, μεταφέρω και το κινητό εκεί.
Μα τη παναγία, θα το αφήσω διαθήκη και στα τρισέγγονα να μην κλείνουν ποτέ κανένα συμβόλαιο με τη χολέρα που λέγεται Nova.
Αυτό το μπουρδέλο είναι τρις χειρότερο κι από τον βαθύτερο πρωκτό του Ελληνικού δημοσίου.