Νέα

Η μεγαλύτερη καριόλα της ζωής μας..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 175
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Ανοίγω αυτό το θέμα για να συζητήσουμε για τις καργιόλες που πέρασαν απο την ζωή μας.Ποιά είναι η γυναίκα που σας φέρθηκε πούστικα?Ποια είναι η γυναίκα που της προφέρατε αγάπη και στοργή και σας έδωσε τα αρχίδια σας στο πιάτο?Ποια είναι η γυναίκα που σας γάμησε την ζωή ή προσπάθησε να σας την διαλύσει?
Προσωπική μου άποψη είναι πως αυτές οι γυναίκες που μας γαμάνε και γίνονται οι καργιόλες της ζωής μας είναι αυτές που είναι οι πιο ευεργετημένες απο εμάς.Αυτές που τις αγαπήσαμε και τους δώσαμε τα πάντα.
Η γυναίκα όσο έχεις το πάνω χέρι στην σχεση σε σέβεται και σε υπακούει.Όσο είσαι ο δυνατός είναι η παλακίδα σου.όταν εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα(πχ οικονομικό) και σε πάρει η κατηφόρα και γίνει αυτή η δυνατή της σχέσης τότε θα σε γαμήσει λες και είσαι εχθρός της,λές και της έκανες κάποιο κακό τόσο καιρό που είσαστε μαζί.Η γυναίκα είναι ενα φίδι που κρατάει μέσα του όλα τα κομπλεξ των προηγούμενων ετών και παλιών σχέσεων και όταν βρεθείς σε ευάλωτη θέση ΘΑ ΣΕ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ακόμα και αν είσαι ο ευεργέτης της.
Παρακαλώ στην συζήτηση να μην συμμετέχουν οι γνωστες παχύσαρκες βρωμιάρες του σάιτ που σπαμάρουν όλα τα θέματα.Είναι ανδρικό θέμα συαζήτησης και έτσι θα παραμείνει!

Ποια είναι η ΚΑΡΓΙΟΛΑ της ζωής σας και τι κακό πήγε να σας κάνει ή κατάφερε να σας κάνει?

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
η μουνιτσα για μενα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ανοίγω αυτό το θέμα για να συζητήσουμε για τις καργιόλες που πέρασαν απο την ζωή μας.Ποιά είναι η γυναίκα που σας φέρθηκε πούστικα?Ποια είναι η γυναίκα που της προφέρατε αγάπη και στοργή και σας έδωσε τα αρχίδια σας στο πιάτο?Ποια είναι η γυναίκα που σας γάμησε την ζωή ή προσπάθησε να σας την διαλύσει?
Προσωπική μου άποψη είναι πως αυτές οι γυναίκες που μας γαμάνε και γίνονται οι καργιόλες της ζωής μας είναι αυτές που είναι οι πιο ευεργετημένες απο εμάς.Αυτές που τις αγαπήσαμε και τους δώσαμε τα πάντα.
Η γυναίκα όσο έχεις το πάνω χέρι στην σχεση σε σέβεται και σε υπακούει.Όσο είσαι ο δυνατός είναι η παλακίδα σου.όταν εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα(πχ οικονομικό) και σε πάρει η κατηφόρα και γίνει αυτή η δυνατή της σχέσης τότε θα σε γαμήσει λες και είσαι εχθρός της,λές και της έκανες κάποιο κακό τόσο καιρό που είσαστε μαζί.Η γυναίκα είναι ενα φίδι που κρατάει μέσα του όλα τα κομπλεξ των προηγούμενων ετών και παλιών σχέσεων και όταν βρεθείς σε ευάλωτη θέση ΘΑ ΣΕ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ακόμα και αν είσαι ο ευεργέτης της.
Παρακαλώ στην συζήτηση να μην συμμετέχουν οι γνωστες παχύσαρκες βρωμιάρες του σάιτ που σπαμάρουν όλα τα θέματα.Είναι ανδρικό θέμα συαζήτησης και έτσι θα παραμείνει!

Ποια είναι η ΚΑΡΓΙΟΛΑ της ζωής σας και τι κακό πήγε να σας κάνει ή κατάφερε να σας κάνει?

Λοιπον ηταν μια γκομενα την οποια ειχα χωρισει εγω... και μετα ηρθε και μου πουλησε γλυκα ματια παλι
μονο και μονο για να με φτυσει και να εχει παλι αυτη τον τελευταιο λογο.  ;)

ΣΥμπερασμα  : Αν εχεις στειλει καποια... δεν ξανα πας μαζι της για τον ιδιο λογο που την εστειλες.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Λοιπον ηταν μια γκομενα την οποια ειχα χωρισει εγω... και μετα ηρθε και μου πουλησε γλυκα ματια παλι
μονο και μονο για να με φτυσει και να εχει παλι αυτη τον τελευταιο λογο.  ;)

ΣΥμπερασμα  : Αν εχεις στειλει καποια... δεν ξανα πας μαζι της για τον ιδιο λογο που την εστειλες.
κ τι εκανες μετα δικε μου ?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
η σουζαννα  :'( :'(

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Βγαλε μας τα εσωψυχα σου τυπε!
Πρεπει να επεσε τρελο κερατο ε? :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κ τι εκανες μετα δικε μου ?

Μαλακια εγινε...

ξεφτυλιστικα τελειως.

Εχασα την ψυχραιμια μου και αρχισα να τη βριζω...

παλι καλα που εγινε πριν 3 χρονια και μπορω να ελπιζω

οτι σε κατι παρομοιο στο μελλον θα διατηρησω την ψυχραιμια μου.

Τραβιομασταν χρονια με την συγκεκριμενη ηταν και η 1η μου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μαλακια εγινε...

ξεφτυλιστικα τελειως.

Να δεις που Σαμαρα θα ψηφιζει κι αυτη.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Μαλακια εγινε...

ξεφτυλιστικα τελειως.

παμε για αλλα δικε μου αερααααααααααααα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εκτος απο μια
ποντια εκ σαλονικα
ολες οι αλλες τυπε
βρωμερες ελλεεινιδες
αλλα τωρα ξερω και δεν ξεχνω

OP
OP
jstar

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Βγαλε μας τα εσωψυχα σου τυπε!
Πρεπει να επεσε τρελο κερατο ε? :grin:
χαχα όχι ακριβώς!!!πήγε να ρίξει κέρατο αλλά το πήρα πρέφα εγκαίρως και την έστειλα!τώρα στο μουνί της μέσα δεν ήμουν οποτέ δεν ξέρω για σιγουρα. είναι μεγάλη ιστορία που βαριέμαι να την γράφω τώρα :cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εκτος απο μια
ποντια εκ σαλονικα