apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μεγαλες αλήθειες ο τυπος...Ανοίγω αυτό το θέμα για να συζητήσουμε για τις καργιόλες που πέρασαν απο την ζωή μας.Ποιά είναι η γυναίκα που σας φέρθηκε πούστικα?Ποια είναι η γυναίκα που της προφέρατε αγάπη και στοργή και σας έδωσε τα αρχίδια σας στο πιάτο?Ποια είναι η γυναίκα που σας γάμησε την ζωή ή προσπάθησε να σας την διαλύσει?
Προσωπική μου άποψη είναι πως αυτές οι γυναίκες που μας γαμάνε και γίνονται οι καργιόλες της ζωής μας είναι αυτές που είναι οι πιο ευεργετημένες απο εμάς.Αυτές που τις αγαπήσαμε και τους δώσαμε τα πάντα.
Η γυναίκα όσο έχεις το πάνω χέρι στην σχεση σε σέβεται και σε υπακούει.Όσο είσαι ο δυνατός είναι η παλακίδα σου.όταν εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα(πχ οικονομικό) και σε πάρει η κατηφόρα και γίνει αυτή η δυνατή της σχέσης τότε θα σε γαμήσει λες και είσαι εχθρός της,λές και της έκανες κάποιο κακό τόσο καιρό που είσαστε μαζί.Η γυναίκα είναι ενα φίδι που κρατάει μέσα του όλα τα κομπλεξ των προηγούμενων ετών και παλιών σχέσεων και όταν βρεθείς σε ευάλωτη θέση ΘΑ ΣΕ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ακόμα και αν είσαι ο ευεργέτης της.
Παρακαλώ στην συζήτηση να μην συμμετέχουν οι γνωστες παχύσαρκες βρωμιάρες του σάιτ που σπαμάρουν όλα τα θέματα.Είναι ανδρικό θέμα συαζήτησης και έτσι θα παραμείνει!
Ποια είναι η ΚΑΡΓΙΟΛΑ της ζωής σας και τι κακό πήγε να σας κάνει ή κατάφερε να σας κάνει?
μεγαλες αλήθειες ο τυπος...
η αληθεια ειναι μια παλικαρια...ο,τι και να σουχει κανει καθε καργιολα,εαν της εχεις φερθει αντρικια, σε καποια φαση το καταλαβαινει...και τοτε θα ξαναγυρισει...αλλα για να σε γαμισει ξανα...εκει φαινεται ο αντρας που τα εχει βαρια απο κατω, οταν θα ριξει την πορτα!!
λεμε κ για αλλες εποχες ετσι...
1992-2000....
αλλα κ τωρα παλι το ιδιο θα ταν...
κοιτα αν πας με λογικη ειμαι χαμενος απο χερι σε μια σουπερ γκομενα δεν εχεις ουτε 0,1%..
αδιαφορια εως ενα βαθμο για μενα ειναι η πιο σουπερ συνταγη...
για αυτο μετα σκυλιαζουν....
βγες με μια γκομενα σε ενα μπαρ που γουσταρεις π.χ μπαργουμαν...κ να μην σε γουσταρει θα τσιμπησει...
πηγαινε μετα με ενα κολητο θα παρεις τα 3!!!
τα λεφτα,δουλεια,μοστρα παντα παιζουν ρολο...
αλλα το Α Κ Ω...ειναι ο αφνιαδιασμος...
τα χω ζησει κ τα ξερω....τα χω δει...
κ λεω παραμυθια...
------Βασικα περα απο αυτο... ετσι κανεις καλο στη δικη σου φημη.
Γυρισει δε γυρισει αυτη. Οταν η αλλη παει να στο παιξει πουστικα
πρεπει να την βλεπεις απλα σαν σκαλοπατι για να ανεβεις εσυ πατωντας πανω της.
Ακριβως αυτο το κολπο θα παιξεις οταν θα ερθει να σε κτυπησει.
συμφωνω 100% φιλε...και οχι μονο για τη φημη...ποιος τη γαμαει τη φημη, το μεγαλυτερο καλο που κανεις ειναι οτι δυναμωνεις και ως ανθρωπος και ως χαρακτηρας...γιατι ειναι μεγαλο πραγμα και δυσκολο να ριξεις πορτα σε γυναικα που αγαπησες και δηθεν μετανιωμενη, σκαει με το δακρυ στα ματια...Βασικα περα απο αυτο... ετσι κανεις καλο στη δικη σου φημη.
Γυρισει δε γυρισει αυτη. Οταν η αλλη παει να στο παιξει πουστικα
πρεπει να την βλεπεις απλα σαν σκαλοπατι για να ανεβεις εσυ πατωντας πανω της.
Ακριβως αυτο το κολπο θα παιξεις οταν θα ερθει να σε κτυπησει.
------
ποια πορτα????
απλα φερσου σαν να μην υπαρχει...
κ ειναι αρκετο...
--------------------Κοιτα αν ο φιλος σου δεν μπορεσε ποτε να σας αποδειξει
εμπρακτα αυτα που σας ελεγε κατα 95% + σας ελεγε ψεμματα.
Αυτη ειναι η αποψη μου.
Δεν έχεις άδικο...τις περισσότερες ευκαιρίες τις έχω όποτε είμαι με κάποια...λεμε κ για αλλες εποχες ετσι...
1992-2000....
αλλα κ τωρα παλι το ιδιο θα ταν...
κοιτα αν πας με λογικη ειμαι χαμενος απο χερι σε μια σουπερ γκομενα δεν εχεις ουτε 0,1%..
αδιαφορια εως ενα βαθμο για μενα ειναι η πιο σουπερ συνταγη...
για αυτο μετα σκυλιαζουν....
βγες με μια γκομενα σε ενα μπαρ που γουσταρεις π.χ μπαργουμαν...κ να μην σε γουσταρει θα τσιμπησει...
πηγαινε μετα με ενα κολητο θα παρεις τα 3!!!
τα λεφτα,δουλεια,μοστρα παντα παιζουν ρολο...
αλλα το Α Κ Ω...ειναι ο αφνιαδιασμος...
τα χω ζησει κ τα ξερω....τα χω δει...
κ δεν λεω παραμυθια...
ποιος τη γαμαει τη φημη,
Φίλε, τα καλύτερα γαμήσια τα ριχνα όταν είχα κάποια σημαντική θέση...και δεν την έπεφτα εγώ...αυτές μου την πέφτανε...
φοβηθηκε μην σε χασει τυπεεδω ρε πουστη μου πηγα να φαω κρεπα σε μια κρεπερι που παω χρονια...παλιοτερα..
με μια φιλη μου..
η σερβιτορα μουναρα αλλα ποτε εκτος τα τυπικα δεν ειχαμε τιποτα αλλο ουτε ηθελα..
σκαω με φιλη μου..
κ μου ζαλισε τα α@@@@@@!!στις ατακες στο φερσιμο.. αφου η αλλη απορησε κ νομιζε οτι ειχα κατι με αυτη...παλιοτερα..
το αποτελεσμα στο 15λεπτο με ζαλισε να φυγουμε...αφου δεν με πιστεψε καν..
--------Βλεπεις?????? Δεν σου λεω βλακειες εγω.
Ειναι ολα δοκιμασμενα ολα αυτα.
η σημαντικη θεση... σου δινει κυρος και φημη.
ΓΙα αυτο γαμουσες. Παιδια υπαρχουν νομοι εκει εξω...
δεν ειναι παιξε γελασε το ζητημα. Αμα δεν εισαι γενικα καλος
στη ζωη σου ουτε γκομενες θα χεις ουτε δουλεια ουτε τιποτα.
Ολα αυτα ειναι αλυσιδα.