Νέα

Η μεγαλύτερη καριόλα της ζωής μας..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 175
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αφου οι καργιες δεν ξερουν τι θελουν..
αν εισαι οκ εισαι  δεδομενος=οχι συναρπαστικος..
αν εισαι ζα μαν φου...=τις εχεις στην τσιτα κ δεν θελουν νιωθουν ανασφαλεια..
----------
συν παντα εχουν το προνομιο "θα βαλω τα κλαματα"
εσυ μπορεις???οχι...
αχιλεα σε βρισκω πολυ απειρο με τις γυναικες,σε κοβω για γαυρο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Λοιπον ηταν μια γκομενα την οποια ειχα χωρισει εγω... και μετα ηρθε και μου πουλησε γλυκα ματια παλι
μονο και μονο για να με φτυσει και να εχει παλι αυτη τον τελευταιο λογο.  ;)

ΣΥμπερασμα  : Αν εχεις στειλει καποια... δεν ξανα πας μαζι της για τον ιδιο λογο που την εστειλες.
τωρα το ειδα αυτο.δεν ξερω τι ειναι ποιο αστειο,το οτι προσπαθεις να μας πεισεις οτι ειχες γκομενα,η οτι την χωρισες κιολας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
τωρα που παει να υπηρετησει την πατριδα ο μπολντις να δω τι θα κανετε.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
αχιλεα σε βρισκω πολυ απειρο με τις γυναικες,σε κοβω για γαυρο.
δηλαδη ρε φιλε ολες κολανε με τον πρωτο???
ισχυει αλλα οχι κανονας...
αυτα ισχυαν καποτε...
τωρα ολες κυνηγανε τις μεγιστες εμπειριες...
κ οταν ερθει ο καιρος....χτυπαμε το κελεπουρι...για γαμο..
που ζεις?????????
βλεπεις σχεσεις 1,2,3 ,4 χρονια...
σπανια να κατσει καιρο κ ας ειναι κ ο 1 της γαμιας...

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
τωρα το ειδα αυτο.δεν ξερω τι ειναι ποιο αστειο,το οτι προσπαθεις να μας πεισεις οτι ειχες γκομενα,η οτι την χωρισες κιολας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πω,πω ρε φιλε δηλητηριο σταζεις...χαχαχαχαχαχαχαχααα...
:dancing:
...
ασε το παιδι να εκφραστει..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δηλαδη ρε φιλε ολες κολανε με τον πρωτο???
ισχυει αλλα οχι κανονας...
αυτα ισχυαν καποτε...
τωρα ολες κυνηγανε τις μεγιστες εμπειριες...
κ οταν ερθει ο καιρος....χτυπαμε το κελεπουρι...για γαμο..
που ζεις?????????
βλεπεις σχεσεις 1,2,3 ,4 χρονια...
σπανια να κατσει καιρο κ ας ειναι κ ο 1 της γαμιας...
μιλαω για την δικη μου πειρα.3 ηταν που ημουν ο πρωτος,και ακομη δεν εχουν ξεκολησει.
και το οτι κυνηγανε τις εμπειριες οπως λες,ειναι μικρο το ποσοστο αυτων των κοριτσιων,
απο μικρες ψαχνουν την τρυφεροτητα και την σταθεροτητα.και δεν ειναι τυχαιο που οταν πανε με καποιον αρκετα μ
μεγαλύτερο κολανε πολυ μαζι του.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
οι εμπειριες σου δεν ειναι πλοηγος"για ολους...
ισως να παιξαν κ αλλα ρολο...
μπορει π.χ να σουν ο καλυτερος εμφανισιακα γκομενος που θα μπορουσαν να χουν...
τα πηδημα δεν μετραει γιατι δεν υπαρχει μετρο συγκρισης...
μπορει να φερθηκες σωστα κ.α....
καμια στα 17-23 δεν θελει μονιμη πολυχρονη σχεση φιλε μου..
το καμια =οχι και το 100%....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
οι εμπειριες σου δεν ειναι πλοηγος"για ολους...
ισως να παιξαν κ αλλα ρολο...
μπορει π.χ να σουν ο καλυτερος εμφανισιακα γκομενος που θα μπορουσαν να χουν...
τα πηδημα δεν μετραει γιατι δεν υπαρχει μετρο συγκρισης...
μπορει να φερθηκες σωστα κ.α....
καμια στα 17-23 δεν θελει μονιμη πολυχρονη σχεση φιλε μου..
το καμια =οχι και το 100%....
οι γυναικες μετρανε πολυ περισσοτερο το σεξ απο την εμφανιση.αποδεδειγμενα.
το οτι φερομαι σωστα παντα,ειναι ενα προσον.οι περισσοτερες γυναικες θελουν σταθεροτητα,
αρκει να εχουν βρει καποιον να αισθανονται σιγουρες.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
οι γυναικες μετρανε πολυ περισσοτερο τα λεφτα απο την εμφανιση.αποδεδειγμενα.
το οτι φερομαι σωστα παντα,ειναι ενα προσον.οι περισσοτερες γυναικες θελουν σταθεροτητα,
αρκει να εχουν βρει καποιον να αισθανονται σιγουρες.
φορτωμενος δικε μου ?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
φορτωμενος δικε μου ?
και παλι αυτο που λες,ειναι σχετικο.καποιες ναι,καποιες οχι.
αλλα ειναι και καπως λογικο,να προτιμουν καποιον που εχει δικο του σπιτι,μια σταθερη δουλεια και δεν μενει με την μανα του στα 30,
που δεν εχει δουλεια,που δεν εχει να την βγαλει μια βολτα.ειναι ρεαλιστικο.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
και παλι αυτο που λες,ειναι σχετικο.καποιες ναι,καποιες οχι.
αλλα ειναι και καπως λογικο,να προτιμουν καποιον που εχει δικο του σπιτι,μια σταθερη δουλεια και δεν μενει με την μανα του στα 30,
που δεν εχει δουλεια,που δεν εχει να την βγαλει μια βολτα.ειναι ρεαλιστικο.
εδω πολυ σωστος....

poutse

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα! μαγκες ειχα ενα γκομενακι πιτσιρικακι και ενα απογευμα την περνω τηλεφωνο να βρεθουμε κ μου λεει δεν μπορω ειμαι σε ενα φιλο μου τις λεω θα βρεθουμε αργοτερα να ερθω εγω απο εκει μου λεει με ενα υφος οχι θα μεινω εδω σημερα ααα! λεω οκ και το κλεινω λεω δεν θα σε δω αυριο την γαμ...ς π@@ακι!! ετσι κ εγινε την επομενη μερα με το που την βλεπω της λεω ποσες φορες σε γαμισα τελευταια φορα μωρη 2 βγαζω ενα 20 ευρω κ τις το σκαω στην μουρη κ τις λεω παρε αυτο γιατι εγω τις πουτανες τις πληρωνω και εφυγα φιλοι μου η γκομενα εγινε σκουπιδι ενα τιποτα ετσι ομως θελουν οι πατσαβουρες οι χλαπατσιαρες κωλοελλεινιδες...
ουυυυυυυυυυυυστ!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
καλησπερα! μαγκες ειχα ενα γκομενακι πιτσιρικακι και ενα απογευμα την περνω τηλεφωνο να βρεθουμε κ μου λεει δεν μπορω ειμαι σε ενα φιλο μου τις λεω θα βρεθουμε αργοτερα να ερθω εγω απο εκει μου λεει με ενα υφος οχι θα μεινω εδω σημερα ααα! λεω οκ και το κλεινω λεω δεν θα σε δω αυριο την γαμ...ς π@@ακι!! ετσι κ εγινε την επομενη μερα με το που την βλεπω της λεω ποσες φορες σε γαμισα τελευταια φορα μωρη 2 βγαζω ενα 20 ευρω κ τις το σκαω στην μουρη κ τις λεω παρε αυτο γιατι εγω τις πουτανες τις πληρωνω και εφυγα φιλοι μου η γκομενα εγινε σκουπιδι ενα τιποτα ετσι ομως θελουν οι πατσαβουρες οι χλαπατσιαρες κωλοελλεινιδες...
ουυυυυυυυυυυυστ!!
ρε εσυ ησουν που μας διεκοπτες συνεχεια?

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
an htan kermata του ενος ευρω ακομα καλυτερα..

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ανοίγω αυτό το θέμα για να συζητήσουμε για τις καργιόλες που πέρασαν απο την ζωή μας.Ποιά είναι η γυναίκα που σας φέρθηκε πούστικα?Ποια είναι η γυναίκα που της προφέρατε αγάπη και στοργή και σας έδωσε τα αρχίδια σας στο πιάτο?Ποια είναι η γυναίκα που σας γάμησε την ζωή ή προσπάθησε να σας την διαλύσει?
Προσωπική μου άποψη είναι πως αυτές οι γυναίκες που μας γαμάνε και γίνονται οι καργιόλες της ζωής μας είναι αυτές που είναι οι πιο ευεργετημένες απο εμάς.Αυτές που τις αγαπήσαμε και τους δώσαμε τα πάντα.
Η γυναίκα όσο έχεις το πάνω χέρι στην σχεση σε σέβεται και σε υπακούει.Όσο είσαι ο δυνατός είναι η παλακίδα σου.όταν εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα(πχ οικονομικό) και σε πάρει η κατηφόρα και γίνει αυτή η δυνατή της σχέσης τότε θα σε γαμήσει λες και είσαι εχθρός της,λές και της έκανες κάποιο κακό τόσο καιρό που είσαστε μαζί.Η γυναίκα είναι ενα φίδι που κρατάει μέσα του όλα τα κομπλεξ των προηγούμενων ετών και παλιών σχέσεων και όταν βρεθείς σε ευάλωτη θέση ΘΑ ΣΕ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ακόμα και αν είσαι ο ευεργέτης της.
Παρακαλώ στην συζήτηση να μην συμμετέχουν οι γνωστες παχύσαρκες βρωμιάρες του σάιτ που σπαμάρουν όλα τα θέματα.Είναι ανδρικό θέμα συαζήτησης και έτσι θα παραμείνει!

Ποια είναι η ΚΑΡΓΙΟΛΑ της ζωής σας και τι κακό πήγε να σας κάνει ή κατάφερε να σας κάνει?
Αν συμπεριφερθεις σωστα και ωραια, δεν νομιζω να γινει κατι απο αυτα που ειπες, εκτος κι αν πεσεις σε τρελη
Θυμισου οτι σε οποιαδηποτε δραση ακολουθει και αναλογη αντιδραση....

Θεωρω οτι σε μια σχεση εκτιμαμε ολο το πακετο.... (τροπους εκφρασης, σκεψης, ομορφια, αντιλληψη, γουστα, κοινα ενδιαφεροντα, ενδιαφερον.... κτλ κτλ κτλ και μεσα σε ολα αυτα υπαρχει και ο ερωτας)
Εκει στις μικρες και ανεμελες ηλικιες τα λαθη γινονται σωρηδον και ''μενουν'' χαραγμενα στον καθεναν και στην καθεμια και αυτο ειναι ''κατι'' που σε πολλες περιπτωσεις φερει θεματα.......
(απο αυτα τα θεματα λοιπον ολοι βγαζουμε τις εκφρασεις ''καργιολα σκυλα η μαλακας πουστης'' επειδη δεν τα καταλαβαινουμε, η δεν θελουμε να τα καταλαβουμε και μας πιανει ο εγωισμος της απορριψης με την γνωστη αντιδραση)

Απο την αλλη η καψουρα (το λεγομενο ΠΑΘΟΣ) ειναι περιεργο πραγμα, που σε συνδιασμο με τον εγωισμο, γινεται ακομη χειροτερο.
Το παθος λοιπον πολλες φορες, οδηγει σε μεγαλα λαθη, που σχετιζονται με την μετεπειτα πορεια της ζωης μας

Πιστευω οτι ειναι θεμα περισσοτερο αντιλληψης μεταξυ δυο ανθρωπων .....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
μεγαλες αλήθειες ο τυπος...
η αληθεια ειναι μια παλικαρια...ο,τι και να σουχει κανει καθε καργιολα,εαν της εχεις φερθει αντρικια, σε καποια φαση το καταλαβαινει...και τοτε θα ξαναγυρισει...αλλα για να σε γαμισει ξανα...εκει φαινεται ο αντρας που τα εχει βαρια απο κατω, οταν θα ριξει την πορτα!!
Αποκλειεις το ενδεχομενο οντως να εχει μετανιωσει ?
Αυτο που λες ειναι κακια.... Μια δευτερη ευκαιρια αξιζει σε ολους ακομη και στον χειροτερο.
Ομως παντα κραταμε μια επιφυλλαξη και ειδικα σε δευτερες φασεις χωρις να απορριπτουμε απο εγωισμο.

Στην περιπτωση σου προκειται περι εγωισμου

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ουυυυυυυυυυυυστ!!
Θα μπορουσες να αδιαφορησεις απλα .....

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
Τις καριόλες πρέπει να τις πατάς κάτω σαν κατσαρίδες, πριν το κάνουν σε σένα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom