Σωστά τα παραπάνω, αλλά έχω μία επιφύλαξη: το 90% είναι μάλλον αυθαίρετο πλέον, και όσο περνά ο καιρός, το ποσοστό που επιθυμεί παραμονή της χώρας στο ευρώ (όχι στην Ε.Ε., είναι διαφορετικό πράγμα) θα μειώνεται...... το ζητούμενο για πολλούς δεν θα είναι το νόμισμα, αλλά το να έχουν κάποιο έστω νόμισμα να πάρουν τα αναγκαία προς το ζην....Αν κερδίσει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι αυτοδύναμος. Θα πρέπει να συνεργαστεί. Δεν έχει και πολλές επιλογές συνεργασίας, και αν θέλει να κυβερνήσει, θα πρέπει να βάλει νερό στο κρασί του.
Μην ξεχνάς ότι ο κόσμος σε ποσοστά που φτάνουν έως το 90% θέλει την Ελλάδα στην Ευρωζώνη και την Ε.Ε.
Υπάρχει σίγουρα κίνδυνος, αλλά στο πολιτικό μωσαϊκό του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν και μετριοπαθείς φωνές. Οι 4 οικονομολόγοι - Δραγασάκης, Σταθάκης, Μηλιός, Τσακαλώτος - που είναι υπεύθυνοι για τα οικονομικά, είναι νομίζω, για τα δεδομένα του ΣΥΡΙΖΑ, μετριοπαθείς. Μεγαλύτεροι εθνικοί κίνδυνοι υπάρχουν σε άλλα θέματα, π.χ. λαθρομετανάστες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η μεγάλη δημοσκόπηση του bourdela.com
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 48K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τι να ηρεμήσει ρε σκουπίδια....κάνουν τώρα ανάλυση στον αλφα τη δημοσκόπηση της μαρκ.Μια κυβέρνηση ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ με 165 βουλευτές και κάποια χαλάρωση του ζωναριού,θα ηρεμούσε τα πράγματα....
΄εχετε 40 % στους συνταξιούχους και 33% στις νοικοκουρές. το 2πλάσιο απο σύριζα.
στους εργαζόμενους και ανέργους είναι 35% περίπου σύριζα και 15% νδ.
τα σκουπίδια στον τάφο και οι καριόλες που βλέπουν στεφανίδου καθορίζουν τις τύχες ενός ολόκληρο εθνους
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΛΕΟΣ
Αν και θα διαφωνήσω στην οξύτητα της έκφρασης, θα συμφωνήσω στην ουσία των ανωτέρω.τι να ηρεμήσει ρε σκουπίδια....κάνουν τώρα ανάλυση στον αλφα τη δημοσκόπηση της μαρκ.
΄εχετε 40 % στους συνταξιούχους και 33% στις νοικοκουρές. το 2πλάσιο απο σύριζα.
τα σκουπίδια στον τάφο και οι καριόλες που βλέπουν στεφανίδου καθορίζουν τις τύχες ενός ολόκληρο εθνους
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΛΕΟΣ
τι να ηρεμήσει ρε σκουπίδια....κάνουν τώρα ανάλυση στον αλφα τη δημοσκόπηση της μαρκ.
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΛΕΟΣ
θα τους βρει δουλειά ο ΣΥΡΙΖΑ τους ανέργους
στα ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ που θα κλείσουν από τις ακυρώσεις των κρατήσεων....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Αν και θα διαφωνήσω στην οξύτητα της έκφρασης, θα συμφωνήσω στην ουσία των ανωτέρω.
αδερφέ δεν έχω κανένα κόλλημα πλέον και καμμιά πρεμούρα να αποδοεχθώ οποιοδήποτε αποτέλεσμα θα βγει στις κάλπες απο εναν λαό που υποφέρει.
εάν θέλει μαστίγιο και πούτσα είμαι διατεθειμένος να ακολουθήσω.
αλλά όταν βλέπω όλες τις ενεργές ηλικίες που κρίνεται το μέλλον τους σε αυτό το χρόνο να είναι έρμαια σε γερόντια και κυράτσες τρελλαίνεται ο εγκέφαλός μου.
δεν ξέρω εάν ο σύριζα καταστρέψει τη χώρα (παραπάνω??????). Αλλά εάν ο λαός αυτό επιλέξει δικαίωμά του. Εγώ θα απέχω απο τις εκλογές αυτές ενσυνείδητα. Απο κει και πέρα δεν είναι τυχαίο ότι ο τόπος έχει φτάσει σε αυτό το σημείο ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΕΣ καθορίζουν τις τύχες τους ενεργού πληθυσμου πλέον.
τι να πω.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ψόφα ρε καρκίνε γαμώ τους συνταξιούχους που σε τρέφουν.θα τους βρει δουλειά ο ΣΥΡΙΖΑ τους ανέργους
και σένα και τα αλλα τα πασοκικά σκουλίκια.
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΜΙΣΘΌ 5000 ΤΟ ΜΗΝΑ
ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ
τα βιογραφικά να απευθυνθούν προς
1.κ.Μπογιόπουλο
2.κ.Λαφαζάνη
προυπηρεσία αχρείαστη
ΥΓ Η επιχείρηση είναι κλειστή προς το παρόν....
ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ
τα βιογραφικά να απευθυνθούν προς
1.κ.Μπογιόπουλο
2.κ.Λαφαζάνη
προυπηρεσία αχρείαστη
ΥΓ Η επιχείρηση είναι κλειστή προς το παρόν....
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Πόση ώρα κράτησε η αξιοπιστία των εξαγγελιών Τσίπρα; Μόλις δύο ώρες!
Στο θέμα των επιδομάτων ανεργίας που «καίει» ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας ο κ. Τσίπρας δήλωσε στις 12:30: «Το επίδομα ανεργίας θα χορηγείται για διπλάσιο χρόνο από το σημερινό (δύο χρόνια)».
Δύο ώρες αργότερα, στις 14:45, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Ρένα Δούρου είπε στο Real Fm: «Αν δεν μας ακούσατε εμάς να μιλάμε για επιδόματα ανεργίας δύο ετών ή και παραπάνω είναι γιατί γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι λεφτά δεν υπάρχουν».
Το γεγονός ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στον αέρα το αποδεικνύει και το γεγονός ότι ίδιοι ομολογούν ότι δεν είναι κοστολογημένο! Στις 15:20 στον Alpha 98,9 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γ. Σταθάκης δήλωσε: «Δεν υπήρξε κοστολόγηση, θα υπάρξει συμπληρωματικά πιθανότατα. Απλώς σήμερα η πολιτική ομιλία και οι κατευθύνσεις του προγράμματος ήταν το βασικό».
Στο θέμα των επιδομάτων ανεργίας που «καίει» ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας ο κ. Τσίπρας δήλωσε στις 12:30: «Το επίδομα ανεργίας θα χορηγείται για διπλάσιο χρόνο από το σημερινό (δύο χρόνια)».
Δύο ώρες αργότερα, στις 14:45, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Ρένα Δούρου είπε στο Real Fm: «Αν δεν μας ακούσατε εμάς να μιλάμε για επιδόματα ανεργίας δύο ετών ή και παραπάνω είναι γιατί γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι λεφτά δεν υπάρχουν».
Το γεγονός ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στον αέρα το αποδεικνύει και το γεγονός ότι ίδιοι ομολογούν ότι δεν είναι κοστολογημένο! Στις 15:20 στον Alpha 98,9 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γ. Σταθάκης δήλωσε: «Δεν υπήρξε κοστολόγηση, θα υπάρξει συμπληρωματικά πιθανότατα. Απλώς σήμερα η πολιτική ομιλία και οι κατευθύνσεις του προγράμματος ήταν το βασικό».
chacarita
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πόση ώρα κράτησε η αξιοπιστία των εξαγγελιών Τσίπρα; Μόλις δύο ώρες!
Tου Πασχου Μανδραβελη
Πρέπει να είναι το μοναδικό κόμμα στον κόσμο που εκδίδει ένα πρόγραμμα για κάθε ποσοστό που επιτυγχάνει στις εκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ένα πρόγραμμα για την περίοδο που κέρδισε το 5% των ψηφοφόρων, παρουσιάζει σήμερα ένα καινούργιο επειδή πήγε στο 17% και πιθανότατα να δούμε ένα τρίτο αν επαληθευτούν οι δημοσκοπήσεις που το θέλουν στο 25%.
chacarita
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
πραγματικα μεγαλο διλλημα
ειμαι μεταξυ πανου και χ.α για 17/6 με πλαστιγγα να κλεινει προς το παρον υπερ πανου
τα υποταγμενα καθικια της νδ που διελυσαν ενα εθνος δεν τα ψηφιζω με τπτ
και ας μην θελω να βγει ο τσιπρας εξισου με τπτ
αλλα εκεινο το καθικι ΑΟΣΜΟ ΑΧΡΩΜΟ ΑΝΕΥΡΟ της νδ δεν μπορω ουτε να τον βλεπω
μονο κι μονο γι αυτα που υπεγραψε για το 2 μνημονιο το καθαρμα
και τωρα λεει αναπτυξη
* εχω χασει τον μπουσουλα με τα μετρα π ανακοινωνει..ουτε επιδειξη μεε ταπερ ν εκανε ο λετσος
ειμαι μεταξυ πανου και χ.α για 17/6 με πλαστιγγα να κλεινει προς το παρον υπερ πανου
τα υποταγμενα καθικια της νδ που διελυσαν ενα εθνος δεν τα ψηφιζω με τπτ
και ας μην θελω να βγει ο τσιπρας εξισου με τπτ
αλλα εκεινο το καθικι ΑΟΣΜΟ ΑΧΡΩΜΟ ΑΝΕΥΡΟ της νδ δεν μπορω ουτε να τον βλεπω
μονο κι μονο γι αυτα που υπεγραψε για το 2 μνημονιο το καθαρμα
και τωρα λεει αναπτυξη
* εχω χασει τον μπουσουλα με τα μετρα π ανακοινωνει..ουτε επιδειξη μεε ταπερ ν εκανε ο λετσος
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
αυτό ρε μαλάκα να πας να το κάνεις στους απολυμένους του ξενοδοχείου αν έχεις αρχίδια...
αυτό ρε μαλάκα να πας να το κάνεις στους απολυμένους του ξενοδοχείου αν έχεις αρχίδια...
Οι απελπισμένοι δεν θέλουν την δική τους προκοπή
Θέλουν να τραβήξουν και τους υπόλοιπους στον πάτο...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Αδερφέ, δεν υπήρξα ποτέ ''αριστερός'' με την κλασική έννοια του όρου. Δεν συμπαθώ τον ΣΥΡΙΖΑ, και ιδίως ορισμένα στελέχη του τα οποία θεωρώ γραφικά υποκείμενα. Από την άλλη πλευρά, δεν μπορώ να μη συγχίζομαι όταν εκείνοι οι οποίοι έφεραν την κατάσταση έως εδώ, προβάλλουν ως οι σωτήρες, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει κυβερνήσει ταυτίζεται με τον Αντίχριστο και τις επτά πληγές του Φαραώ..... Και να θεωρούνται ως σωτήρες ο Σαμαράς με το Βενιζέλο, οι οποίοι συνυπέγραψαν την κατάσταση μέχρι εδώ..... Και να βγαίνει ο Σαμαράς να λέει πως θα αναδιαπραγματευθεί....... Γιατί δεν το έκανε όταν συγκυβερνούσε; Τι θα αλλάξει τώρα και θα μπορέσει, όταν δεν μπόρεσε τότε; Στατιστικά εντελώς, ο Τσίπρας έχει μία παραπάνω πιθανότητα από τους άλλους να κάνει αναδιαπραγμάτευση ουσιαστική: πρεσβεύει κάτι νέο, το οποίο δεν έχει δεσμευθεί μέχρι σήμερα σε κάτι από εκείνα με τα οποία δεσμεύθηκαν οι προηγούμενοι....αδερφέ δεν έχω κανένα κόλλημα πλέον και καμμιά πρεμούρα να αποδοεχθώ οποιοδήποτε αποτέλεσμα θα βγει στις κάλπες απο εναν λαό που υποφέρει.
εάν θέλει μαστίγιο και πούτσα είμαι διατεθειμένος να ακολουθήσω.
αλλά όταν βλέπω όλες τις ενεργές ηλικίες που κρίνεται το μέλλον τους σε αυτό το χρόνο να είναι έρμαια σε γερόντια και κυράτσες τρελλαίνεται ο εγκέφαλός μου.
δεν ξέρω εάν ο σύριζα καταστρέψει τη χώρα (παραπάνω??????). Αλλά εάν ο λαός αυτό επιλέξει δικαίωμά του. Εγώ θα απέχω απο τις εκλογές αυτές ενσυνείδητα. Απο κει και πέρα δεν είναι τυχαίο ότι ο τόπος έχει φτάσει σε αυτό το σημείο ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΕΣ καθορίζουν τις τύχες τους ενεργού πληθυσμου πλέον.
τι να πω.
chacarita
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
να πας εσύ μαλάκα και να τους πεις πως στηρίζεις την πολιτική που τους κατέστησε άνεργους.
εκτός αν κυβέρνησε όλα αυτά τα χρόνια ο συριζα.
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
η γαμημενη φαρα των συνδικαλιστων σε κομμα ανηκε;;να πας εσύ μαλάκα και να τους πεις πως στηρίζεις την πολιτική που τους κατέστησε άνεργους.
εκτός αν κυβέρνησε όλα αυτά τα χρόνια ο συριζα.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009