You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η μεγάλη δημοσκόπηση του bourdela.com
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 48K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
για την ωρα βλεπεις εσυ την πλατη του1ο δεν έχω κανένα κόμμα δικό μου
2ο το οτι είσαι ένα γραφικός κολλημένος αντιπασοκός είναι γνωστό
3ο πάλι την πλάτη μου θα βλέπεις (ΣΥΡΙΖΑ)
4ο σε γράφω στ' αρχίδια μου!!
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.359
- Πόντοι
- 506
πάλι λέω για το ΠΑΣΟΚ, μια ζωή 2ος ήταν...για την ωρα βλεπεις εσυ την πλατη του
Επισκέπτης
ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ!
Επισκέπτης
ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ!
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
«Σύγκρουση» μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ για την πρώτη θέση στην εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου δείχνουν νέες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή.
Σε έρευνα της VPRC για το Kontra Channel, ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται πρώτος στη μέτρηση εκλογικής επιρροής με 28,5%. Ακολουθούν η ΝΔ 26%, το ΠΑΣΟΚ 12,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 7%, η ΔΗΜΑΡ με 7%, η Χρυσή Αυγή με 5,5%, ΚΚΕ με 5% και στο όριο του 3% η Δημιουργία Ξανά-Δράση. Με 2% οι Οικολόγοι Πράσινοι, 1% ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ και με 0,5% ο ΛΑΟΣ.
Η ΝΔ κερδίζει στην παράσταση νίκης με 35,4%. Ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 27,2%.
Σε δημοσκόπηση της RASS για την Metro Weekend, εμφανίζεται πρώτη η ΝΔ είναι πρώτη με 23,6%. Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 21,4%, το ΠΑΣΟΚ 13,1%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,8%, το ΚΚΕ 4,8%, η Χρυσή Αυγή 3,8%, η Δημοκρατική Αριστερά 6,2%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 1,8%, ο ΛΑΟΣ 0,8%, η Δημιουργία Ξανά 2,4%, ενώ το 1,7% επιλέγει άλλο κόμμα.
Στην παράσταση νίκης η ΝΔ συγκεντρώνει 60,6% με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί με 35,2%.
Την εικόνα του «ντέρμπι» μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει δημοσκόπηση της Μetron Analysis, που παρουσίασε ο ΑΝΤ1:
Στην εκτίμηση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 27% και ο ΣΥΡΙΖΑ 27,2%. Τρίτο κόμμα συνεχίζει να είναι το ΠΑΣΟΚ με 14,8%, και ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,2%, η ΔΗΜΑΡ 6,2%, το ΚΚΕ 5,2%, η Χρυσή Αυγή 4,9% και η Δημιουργία Ξανά-Δράση 3%. Εκτός Βουλής μένουν, με βάση τη δημοσκόπηση, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 1,6% και ο ΛΑΟΣ με 1,2%.
Newsroom ΔΟΛ
Σε έρευνα της VPRC για το Kontra Channel, ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται πρώτος στη μέτρηση εκλογικής επιρροής με 28,5%. Ακολουθούν η ΝΔ 26%, το ΠΑΣΟΚ 12,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 7%, η ΔΗΜΑΡ με 7%, η Χρυσή Αυγή με 5,5%, ΚΚΕ με 5% και στο όριο του 3% η Δημιουργία Ξανά-Δράση. Με 2% οι Οικολόγοι Πράσινοι, 1% ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ και με 0,5% ο ΛΑΟΣ.
Η ΝΔ κερδίζει στην παράσταση νίκης με 35,4%. Ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 27,2%.
Σε δημοσκόπηση της RASS για την Metro Weekend, εμφανίζεται πρώτη η ΝΔ είναι πρώτη με 23,6%. Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 21,4%, το ΠΑΣΟΚ 13,1%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,8%, το ΚΚΕ 4,8%, η Χρυσή Αυγή 3,8%, η Δημοκρατική Αριστερά 6,2%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 1,8%, ο ΛΑΟΣ 0,8%, η Δημιουργία Ξανά 2,4%, ενώ το 1,7% επιλέγει άλλο κόμμα.
Στην παράσταση νίκης η ΝΔ συγκεντρώνει 60,6% με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί με 35,2%.
Την εικόνα του «ντέρμπι» μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει δημοσκόπηση της Μetron Analysis, που παρουσίασε ο ΑΝΤ1:
Στην εκτίμηση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 27% και ο ΣΥΡΙΖΑ 27,2%. Τρίτο κόμμα συνεχίζει να είναι το ΠΑΣΟΚ με 14,8%, και ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,2%, η ΔΗΜΑΡ 6,2%, το ΚΚΕ 5,2%, η Χρυσή Αυγή 4,9% και η Δημιουργία Ξανά-Δράση 3%. Εκτός Βουλής μένουν, με βάση τη δημοσκόπηση, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 1,6% και ο ΛΑΟΣ με 1,2%.
Newsroom ΔΟΛ
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Στη Νέα Δημοκρατία προσχώρησαν ακόμα τέσσερα στελέχη του ΛΑΟΣ.
Ανάμεσά τους ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής και υποψήφιος βουλευτή στη Β Αθηνών στις εκλογές της 6ης Μάιου Γιώργος Γερολυμάτος.
Στη ΝΔ προσχώρησαν ακόμα η κα Γεωργία Ντάτσικα, Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδος, ο κ. Παναγιώτης Αβραμόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Ηλείας ΛΑΟΣ, και ο κ. Γεώργιος Ρούσσος, υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών ΛΑΟΣ.
Επίσης ανακοινώθηκε η πρώτη προσχώρηση υποψήφιου βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη ΝΔ. Πρόκειται για τον κ. Γεώργιο Κυριακίδη υποψήφιο βουλευτή Ημαθίας, ο οποίος δήλωσε για την προσχώρησή του στη ΝΔ:
"Οι λόγοι που προσχωρώ στη Νέα Δημοκρατία είναι καθαρά εθνικοί. Σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο, με κομβικές αποφάσεις, που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις της χώρας μας και γενικότερα στο άμεσο και απώτερο μέλλον, η ανταπόκριση στο κάλεσμα για ένα Ευρωπαϊκό Μέτωπο είναι, όχι μόνο πολιτική, αλλά και εθνική υποχρέωση".
Ανάμεσά τους ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής και υποψήφιος βουλευτή στη Β Αθηνών στις εκλογές της 6ης Μάιου Γιώργος Γερολυμάτος.
Στη ΝΔ προσχώρησαν ακόμα η κα Γεωργία Ντάτσικα, Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδος, ο κ. Παναγιώτης Αβραμόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Ηλείας ΛΑΟΣ, και ο κ. Γεώργιος Ρούσσος, υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών ΛΑΟΣ.
Επίσης ανακοινώθηκε η πρώτη προσχώρηση υποψήφιου βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη ΝΔ. Πρόκειται για τον κ. Γεώργιο Κυριακίδη υποψήφιο βουλευτή Ημαθίας, ο οποίος δήλωσε για την προσχώρησή του στη ΝΔ:
"Οι λόγοι που προσχωρώ στη Νέα Δημοκρατία είναι καθαρά εθνικοί. Σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο, με κομβικές αποφάσεις, που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις της χώρας μας και γενικότερα στο άμεσο και απώτερο μέλλον, η ανταπόκριση στο κάλεσμα για ένα Ευρωπαϊκό Μέτωπο είναι, όχι μόνο πολιτική, αλλά και εθνική υποχρέωση".
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Tην πρόθεσή του να δημιουργήσει πολιτικό όμιλο που θα του επέτρεπε «άνοιγμα στην κοινωνία» για την αποκατάσταση της εικόνας του, σχεδίαζε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, όπως προκύπτει από τις σημειώσεις του.
Ο πρώην υπουργός είχε σε δεύτερο πλάνο την δημιουργία του ομίλου καθώς πρωταρχικός στόχος του ήταν η αθώωσή του, «πλήρης για όλα».
Ο πρώην υπουργός Άμυνας γράφει για τη δημιουργία του ομίλου: «Δημιουργία πολιτικού ομίλου με ινστιτούτο παραγωγής πολιτικής και στρατηγικής, για μία ανάδειξη πόλου νέας πολιτικής εξουσίας. Με κέντρα λειτουργίας και πολιτικού διαλόγου και συζητήσεις σε κάθε περιφέρεια, σε όλη τη χώρα».
Ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει: «Εγώ ενδιαφέρομαι να αποκατασταθώ και να ασκήσω μαζί με άλλους στην κοινωνία μία νέα παρέμβαση. Να τελειώσω με τη δικαιοσύνη. Να ξαναβγώ στην κοινωνία και στους πολίτες. Να ξαναβγώ στην οικονομία ως σύμβουλος».
Δείχνει επίσης να έχει αποστασιοποιηθεί από τον πολιτικό χώρο που επί σειρά ετών βρισκόταν, καθώς σε σημείωμα του πιθανά προς πρώην συνεργάτη του, μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Η κατάσταση έχει αλλάξει! Εγώ θα βρίσκομαι τώρα και για μία διετία κατηγορούμενος για ξέπλυμα και δωροδοκία στον εισαγγελέα. Οι πληροφορίες μου, μου λένε ότι εσύ τα κατάφερες και τα βρήκατε με την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Από τη στιγμή που τα βρήκες με αυτούς, τα έχεις ήδη σπάσει μαζί μου».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο πρώην υπουργός είχε σε δεύτερο πλάνο την δημιουργία του ομίλου καθώς πρωταρχικός στόχος του ήταν η αθώωσή του, «πλήρης για όλα».
Ο πρώην υπουργός Άμυνας γράφει για τη δημιουργία του ομίλου: «Δημιουργία πολιτικού ομίλου με ινστιτούτο παραγωγής πολιτικής και στρατηγικής, για μία ανάδειξη πόλου νέας πολιτικής εξουσίας. Με κέντρα λειτουργίας και πολιτικού διαλόγου και συζητήσεις σε κάθε περιφέρεια, σε όλη τη χώρα».
Ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει: «Εγώ ενδιαφέρομαι να αποκατασταθώ και να ασκήσω μαζί με άλλους στην κοινωνία μία νέα παρέμβαση. Να τελειώσω με τη δικαιοσύνη. Να ξαναβγώ στην κοινωνία και στους πολίτες. Να ξαναβγώ στην οικονομία ως σύμβουλος».
Δείχνει επίσης να έχει αποστασιοποιηθεί από τον πολιτικό χώρο που επί σειρά ετών βρισκόταν, καθώς σε σημείωμα του πιθανά προς πρώην συνεργάτη του, μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Η κατάσταση έχει αλλάξει! Εγώ θα βρίσκομαι τώρα και για μία διετία κατηγορούμενος για ξέπλυμα και δωροδοκία στον εισαγγελέα. Οι πληροφορίες μου, μου λένε ότι εσύ τα κατάφερες και τα βρήκατε με την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Από τη στιγμή που τα βρήκες με αυτούς, τα έχεις ήδη σπάσει μαζί μου».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Στη Νέα Δημοκρατία προσχώρησαν ακόμα τέσσερα στελέχη του ΛΑΟΣ.
Ο ΚΦ τελείωσε...ούτε 1% δεν θα πάρει στις εκλογές....
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
πολυ πιο κατω...ουτως η αλλως δεν εχει προβλημα αυτος.Ο ΚΦ τελείωσε...ούτε 1% δεν θα πάρει στις εκλογές....
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
πολυ πιο κατω...ουτως η αλλως δεν εχει προβλημα αυτος.
Σωστά και 0,1% θα κάνει κωλοτούμπα και θα θελήσει να επιστρέψει στη ΝΔ....αν δεν τον πεταξει εξω ο Αντωνης θα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ...
Κακώς.Θα έπρεπε να ανέβει με τις παρούσες ανακατατάξεις.Ο ΚΦ τελείωσε...ούτε 1% δεν θα πάρει στις εκλογές....
Είναι η πρώτη φορά στην πολιτική του καριέρα που δεν έκανε κωλοτούμπα και παρέμεινε σταθερός.
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
πηγε και ζητησε 16 εδρες...απο το παραθυρο ηθελε να μπει βουλη και να εχει και το οριο των 15 βουλευτων.ακομα και τωρα επρεπε να βαλει πλατη κοιταξε την παρτη του.καλα να παθει.μακαρι να φτασει τοσο για να μην βγει ο συριζα αν και πρεπει να κατεβουν και οι καμμενοι και οι χρυσαυγιτες και αλλο.Σωστά και 0,1% θα κάνει κωλοτούμπα και θα θελήσει να επιστρέψει στη ΝΔ....αν δεν τον πεταξει εξω ο Αντωνης θα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ...
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Κακώς.Θα έπρεπε να ανέβει με τις παρούσες ανακατατάξεις.
Είναι η πρώτη φορά στην πολιτική του καριέρα που δεν έκανε κωλοτούμπα και παρέμεινε σταθερός.
...τον αδειασαν όμως σχεδόν όλοι οι δικοί του, κατι θα ξερουνε...
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
πηγε και ζητησε 16 εδρες...απο το παραθυρο ηθελε να μπει βουλη και να εχει και το οριο των 15 βουλευτων.ακομα και τωρα επρεπε να βαλει πλατη κοιταξε την παρτη του.καλα να παθει.μακαρι να φτασει τοσο για να μην βγει ο συριζα αν και πρεπει να κατεβουν και οι καμμενοι και οι χρυσαυγιτες και αλλο.
Πλεονέκτης ο ΚΦ....πάντως δεν περίμενα ότι δεν θα παει στη ΝΔ....άραγε δεν βλέπει ότι δεν έχει καμία ελπίδα?
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
παρέμεινε σταθερός.
Στο τι ακριβως?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Γιατι να ανεβει?Κακώς.Θα έπρεπε να ανέβει με τις παρούσες ανακατατάξεις.
Ο ανθρωπος ειναι επιεικως ασχετος, ανυπαρκτος και γραφικος.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Εγω ημουν σιγουρος οτι δεν θα γυρισει.Πλεονέκτης ο ΚΦ....πάντως δεν περίμενα ότι δεν θα παει στη ΝΔ....άραγε δεν βλέπει ότι δεν έχει καμία ελπίδα?
Ο ανθρωπος εχει λαλησει τοσα χρονια. Νομιζει οτι ειναι ο Ναπολεων.
Σταθερός στο κόμμα του εννοώ..που δεν επέστρεψε στη ΝΔ.Στο τι ακριβως?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 225
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 71
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 125
- Εμφανίσεις